Febernedsettende Baby - stearinlys

 Febernedsettende baby nødvendigvis være sikker. Normal kroppstemperatur er 36,6 spedbarn - 37 grader Celsius. Hvis temperaturen økes over dette barnet, betyr det at smitten har trengt inn i kroppen, og kroppen begynte å aktivt kjempe for å ødelegge henne. For mange av de samme høye temperatur betyr en oppfordring til handling, foreldre begynne å gi barnet et febernedsettende for babyer.
 Viktig: For nyfødte til to måneder febernedsettende kontraindisert. Det er bedre å først rådføre seg med eksperter. Ikke ting barnet umiddelbart forskjellige febernedsettende midler bør gi kroppen din barnet selv håndtere problemet, bare litt for å hjelpe ham. På denne tiden du trenger å drikke mer væske, men er litt kul kid, tørk av med en fuktig håndkle hud. Men, selvfølgelig, så vi må handle bare til et visst punkt.
 Hvis temperaturen har steget over 385 så må du oppsøke lege og i alle fall ikke til selvmedisinering. Febernedsettende for nyfødte med ukontrollert bruk, vil ikke bringe noe godt, bare skade.

 Febernedsettende lys for nyfødte


Febernedsettende Baby - stearinlys

 Effektivt middel for endetarms febernedsettende lys er for babyer, men de tar av temperatur i flere timer. Stearinlys, dessuten svært enkel å bruke, som tabletten drikke barnet kan være vanskelig, spesielt hvis barnet ikke drikker noe annet enn morsmelk. Samtidig, endetarms febernedsettende lys for nyfødte er den sikreste av alle typer narkotika som lavere temperatur.

 Churning temperatur etter immunisering


 Etter fødselen av sin immunitet beskytter, gitt ham av hans mor. Når barnet når en viss alder trenger å sette de nødvendige vaksinasjoner. Moms begynner å bekymre deg for dette, og om det er nødvendig å gjøre det. Vaksinasjon bør sette barnet ditt. Men til vaksinasjon ga ingen ønskede komplikasjoner, bør ta seg av forberedelsene til vaksinasjon. Hvordan du gjør det - du forteller legen.

 Er det mulig å bringe temperaturen ned til et barn etter vaksinering


 Mange mødre interessert i spørsmålet "Vi trenger å få ned temperaturen til barn etter vaksinering? ". Hvis du etter vaksinasjonen temperaturen steg litt, ikke bekymre deg. Gi febernedsettende Baby etter vaksinasjon er ikke nødvendig hvis temperaturen ikke overstiger 38 grader.

 Sikre antipyretika baby


 Paracetamol - er den sikreste febernedsettende for nyfødte. Produserer i dag en rekke produkter som inneholder bare komponert det. Den mest populære blant dem - er ibuprofen, Panadol, Efferalgan. Foretrukne form - er febernedsettende lys for babyer.

 Video febernedsettende baby


 Et utvalg av videoer om ulike antipyretika for babyer.

Hva om barnet uttrykker sine krav gråte?
 Dersom barnet forsvarer sin stilling ved hjelp av gråter og anfall, i å håndtere dette - bare bruke tid og energi. Vanligvis barn bruker de signalene som utløser mest effektivt med foreldre.
 Dette betyr ikke at du bør helt ignorere slike manifestasjoner, snarere er det en anledning til å være mer oppmerksomme på henne og forholdet til barnet. Av og til er det nødvendig å se på hva som skjer som fra utsiden og evaluere den. Og dermed være mer stillegående.  
Hvordan å fortelle et barn, hvor gjøre babyer

 For et lite barn og foreldre kan vite alt. Så med alle spørsmålene han er, selvfølgelig, til dem. Dette er veldig bra, prøv å alltid så lenge. Så spørsmålet om fødselen av deres barn går til foreldrene. Enkle barnas problemer kan være forvirrende foreldre. Hvordan å fortelle et barn, hvor er barna?

 Ingen tabuer


 Det første du må gjøre - er å fjerne temaet tabu. Ja råder barnepsykologer. Barnet har rett til å spørre de vanskelige spørsmålene. I noen familier, foreldre viker unna fra å svare eller strengt forby samtaler om disse temaene. Et barn tvunget til å søke svar fra andre.
 Merke forskjellene mellom kjønnene babyen begynner om tre år. Hans interesse begynte forskjell mellom gutter og jenter, onkler og tanter. I denne alderen kan barnet være interessert i spørsmålet om å få barn, begynner det å holde seg til de "ubehagelig" spørsmål til foreldrene, og du står overfor problemet med hvordan å fortelle et barn, hvor babyer kommer fra vet.

 Liker å snakke


 Snakk om forskjellene mellom kjønnene, unnfangelsen og fødselen av et barn trenger rimelig barnespråk, uten å overbelaste det med unødvendige detaljer.
 Tiny fem år er nok respons, vokser barnet i mors mage.
 Å bli eldre barn, selvfølgelig, interessert i hva han mystisk dukket opp i min mors mage. Nå kan du fortelle at far gir mor korn, som vokser med barnet.
 Svarene burde være klart for barnet og sannferdig. Forberede seg på forhånd hvordan å fortelle et barn, hvor babyer kommer fra vet.
 Nå på salg er bildebøker, som på en enkel og forståelig skjema fortelle et barn, som det er barn. Hvis du ikke kan finne ord og svare på spørsmålene hans barn, så kjøpe denne boken. Sørg for å lese det med barnet ditt, slik at du kan svare på det klart for alle spørsmål.
 Ved oppvekst barn bør kjenne de anatomiske og fysiologiske egenskaper forskjeller i gulv og ha barn.
 Husk at alle saker barnet skal gå til deg, og hvis du utestenge ham eller ikke svarer, det vil du miste troverdighet. Det viktigste - ikke vær redd for "vanskelige spørsmål".  
Overgangsalderen hos tenåringsjenterHvis du har en familie å vokse opp datter, husk at det vil komme snart overgangsalderen. Den begynner på ti eller elleve år. I denne perioden begynner å produsere de kvinnelige hormonene, kroppen er gjenoppbygd og jenter forbereder seg til morsrollen.
Virkningen av oppvekst i jentas kropp
På elleve eller tolv år med skjoldbruskkjertelen begynner å produsere hormoner som forårsaker den raske veksten av kroppen, som ofte er uforholdsmessig. Voksen jente tilbringer mye tid foran et speil, studere skjer endringer som ikke alltid er behagelig for henne. Det er humørsvingninger, irritabilitet. Splash hormoner fører til overmål seksuell energi, men innser sin en jente ikke kan. Som et resultat, er det sett i aggresjon, arroganse, tyranni. I overgangen til voksenlivet aktiverer funksjonen av binyrene, og derfor er barnet i konstant stress. Det er viktig å vite.
Etter elleve år i kroppen er det store endringer jenter begynne menstruasjon. Pre forklare døtre at det å svare på alle spørsmålene hennes. Sørg for god pad, noen dårlige jenter sove i denne perioden, så redd for å bli skitten.
I overgangen til voksenlivet jenter ofte lider av hva de har stygg nese, overvekt og kviser. Foreldre trenger å ta hensyn til disse funksjonene, for ikke å skade psyken til barnet. Regelmessige observasjoner kan føre til depresjon. Hvis denne tilstanden er kjørt, kan du trenger hjelp av en psykolog. I overgangen til voksenlivet aktivt begynne å vokse kroppshår - alle effekter av hormoner. I tillegg er det økt svetting og hud oiliness. Det er viktig å observere hygiene, bruk egnede kosmetikk.
I ungdomsårene, jenter forelske for første gang. Gjenstand for sansene kan bli klassekamerat og sanger, og skuespiller. For jenter er det viktig at følelsen, kan det kaste husarbeid, trening, blir irritabel, aggressiv eller lukket. Du kan ikke gjøre narr av gjenstand for kjærlighet, følelser gjør narr av hans datter. Være delikatesse. Den første dirrende følelsen i stand til å sterkt skade, noe som resulterer vises mindreverdighetskompleks, noe som vil påvirke forholdet i fremtiden.
Hver jente i denne alderen en person føler. Det identifiserer viktige prioriteringer i livet, det vises smak. Det er viktig å opprettholde kontakten med det, ikke la henne innover, for å gjøre handlinger, som det kan synes synd. I løpet av denne perioden jenta sterkt påvirket av gaten og dårlig selskap. De kan prøve å røyke, drikke alkohol. Denne påvirkning av hormoner. Trenger du hjelp datter å gjøre det riktige valget i livet - for helse, utdanning og familie. Husk at klosset alder er, men effektene er i stor grad avhengig av deg. Pubertet er sterkt påvirket av den personlighet, hennes utseende, smaker.
Hvordan hjelpe en jente i overgangen til voksenlivet
Enhver tenåring ønsker å være som sine jevnaldrende. Sørg derfor for at jenta kledd som vedtatt i sitt miljø hadde alt nødvendig tilbehør. Dette er viktig fordi barn er dårlig kledd latterliggjøring og ydmykelse. Hvis tenner, hud, hår langt fra ideelt, ikke la problemet uten tilsyn. Stimulere interessen datter til å danse, musikk og sport. Vel, om det vil gå til grupper, klubber, deltakelse i skolens arrangementer og konkurranser.
Hvis du har alltid vært datter tillit, bør ingen problemer være. Ellers er overgangen til voksenlivet usannsynlig det vil begynne å dele med deg. Rundt tiltaket bør være: ikke zahvalyvayte barnet sitt. Disse jentene barnslig, støtende, i det virkelige liv er det vanskelig. Ambient vil behandle denne atferden negativt. Men skam jente ydmyke hver gang er ikke nødvendig. I dette tilfellet, hennes skyld det, det vil ikke stå opp for seg selv. Du må velge denne taktikken ikke å skade psyken til barnet og til å bevare autoriteten foreldrene. I denne alderen datter bør innpode noen modeller og mønstre av atferd, men dette bør gjøres nøye og forsiktig.
Snakk med jenta i overgangen til voksenlivet
Jente stil av kommunikasjons kopier av sine foreldre. Hvis du Hami datter vil gjøre det samme. Unngå konflikter og prøver å holde seg borte, vil jenta utvikle passende stereotypi.
Hovedtema blant eldre jenter - relasjoner med gutter. Det er viktig å vise forståelse, vise oppriktig ønske om å hjelpe, så hun ikke nøl med å fortelle detaljene. Hvis det er en gutt, se på situasjonen, men ikke bøyer stangen. Tillate det å komme hjem til deg, finne ut mer om hans familie. Mykt og forsiktig datter bør føre som det bør gjøre i en bestemt situasjon, forteller eksempler fra hans liv. Sørg for å mor må advare jenta om truslene - seksuelt overførbare sykdommer, graviditet og vold.
Like viktig er spørsmålet om ungdoms sex. Det er en feil å tro at barna har sex bare for kjærlighet. Ofte det er nysgjerrighet eller ønske om å gjøre på tross av forbud. Prøv å fortelle jenta alle nyansene av behovet for å beskytte seg forklare. Be henne om å lese relevant litteratur eller se videoer.

Grooming i ungdomsårene

Den beste dekorasjon jentas ansikt - ren, fast og myk hud. Observere noen enkle regler: ikke berøre ansiktet med skitne hender, forlate radikale midler til å overvåke deres helse for natten for å vaske bort sminke. Å ernære huden, velge fra de vanlige innenlands og import biler best egnet til å ta vare på nyfødte.
Problemet mange jenter - akne. Ikke gi dem mer oppmerksomhet, som grunn for sitt utseende - hormoner. Men jentene stadig prøver å presse hudormer. Så din oppgave - å lære dem å gjøre det slik at skaden var minimal.
Hygiene bør være rundt. Dette gjelder håret. Lenge kan vaskes flere ganger i uken, kort dag. Å bry seg er det et bredt spekter av sjampo. Hjelp datter velge sin frisyre, tilsvarende ansiktet. Siden fargen er bedre å vente avklare jenta som skadelige effekter på håret av ulike eksterne faktorer. Noen ganger keitete alder jenter starter mye hår å falle ut. Sørg for å gå til legen din og bruke folk rettsmidler - de er svært effektive.
Det er like viktig å overvåke tilstanden av hendene på jenta. Hovedregelen - rene og perfekte negler. Kjøp datter av en god manikyr sett, viser hvordan man lager en enkel manikyr. Forsikre at hennes alder er best å bruke en gjennomsiktig lakk pastellfarger.
Innenriks i overgangen til voksenlivet
Dette bør gjøres fra en tidlig alder. Hvis du fjorten år gjorde alt selv, ikke forvent mye iver datter. I alle fall må jenta forstå de grunnleggende prinsippene for å gjenopprette orden i huset, må alle ting ligge på et bestemt sted, må en fjerne etc.
En negativ holdning er en jente som ikke vet hvordan de skal lage mat. Først av alt, irettesette mor. Før eller senere vil det ha å forholde seg til kjøkkenarbeidet. Fordi barndommen venne datter koker enkel mat, vaske retter. La det være ditt eget måltid.
Hver jente er en tenåring som er interessert i anvendt kreativitet. Oppmuntre lignende ønske. Plikten til mor - datter innpode grunnleggende ferdigheter Håndverk. Strikking, vil sy få ikke bare unik forfatter ting, men priuchat tålmodighet og oppmerksomhet. Små repetitive bevegelser med anti-stress effekt på nervesystemet. Som i alle fall, husk at det beste showet med et godt eksempel. Hvis du satt ned for å se en film, begynner å strikke og datter lar broderer. Kjøpe den unge syerske arbeidskurv, hvor det vil lagre dine sy forsyninger, nåler og kroker. Dette vil tvinge jenta til å gå tilbake å komme i gang. Hvis hun er i stand til å sette inn tannkjøtt kobling sokker, skjørt hem, er dette grunnlaget for uavhengighet. La datter deltar i utstillinger produkter. Det er av interesse for jevnaldrende og voksne. De beundret talenter av jentene begynner å behandle den med respekt. Som en følge av økt selvtillit av barnet.
Hver mor ønsker at datteren levde i harmoni med hverandre. I vår makt for å sørge for at jenter har mestret ferdigheter og evner som vil hjelpe dem å enkelt gå gjennom livet.  
Яндекс.Метрика