Forberedelse for unnfangelsen eller hvorfor graviditet bør planlegges


 Og selv om svangerskapet ikke kan påvirke, har de ikke stole på en heldig pause i saken.
 Planlegging for graviditet gjør at potensielle foreldre i forveien for å forberede seg til fødsel og moralsk og økonomisk. Planlegging unnfangelse betimelig å løse problemer knyttet til helse, utdanning eller karriere og innenlands. Så ventetiden barnet vil ikke bli belastet med stressrelatert, slik som utilsiktet medikamenter som kan skade barnet tidlig i svangerskapet, røntgen, session, reparasjon og andre "gleden" av livet.
 Men i planleggingen unnfangelse, er det noen fallgruver. Det faktum at mange par i saker i fertil palm gi karriere og materiell velferd, sier de, først guaranteein en anstendig fremtid og fremtiden for barna, og deretter flom barn. Disse par vanligvis utsette unnfangelsen "for senere", glemmer at en kvinnes evne til å lage trygge og sunne babyer i løpet av årene redusert. Etter 35 år endelig beslutningen om å ha en etterlengtet babyen kan mislykkes.
 Før du blir gravid, bør begge potensielle foreldre begynne å følge en sunn livsstil, kosthold gjennomgang, for å utelukke skadelige produkter, spise mer frisk frukt og grønnsaker. Sikkert, bør vi gi opp å drikke kaffe, alkohol og sigaretter, samt en skarp avvisning av dårlige vaner true stress for kroppen, bør det gi dem forhånd og være sikker på at begge parter. Etter banalt koffein kan akkumuleres i kroppen og store mengder kan utløse en abort.
 Av stor betydning for planlegging unnfangelse har vekt kvinner. Det faktum at undervektige kan indikere mulige hormonelle endringer i kroppen hennes, og øker risikoen for overdreven skjermer av ulike komplikasjoner forbundet med graviditet.
 Også før graviditeten begge parter anbefales å gjennomgå en full medisinsk undersøkelse og, om nødvendig, bli behandlet som Beauty foreldre - nøkkelen til å ha en sunn baby.
 I konklusjonen, sier vi at planen unnfangelsen eller ikke - det er en personlig beslutning hvert par. Men tar det, ikke glem at på spill er det dyrebare skatter - din fremtidige baby - og risikere sitt liv og lemmer - blasfemi!  
Som barn er interessert i bøker


 I mange tilfeller, vi rett og slett ikke orker å sitte nerver og tvinge ham til å lese. Men for alle foreldre, barnet ditt beste og ønsker å lære alt på en gang.

 Mange foreldre vdayusya før du ansetter en veileder eller førskole barn er gitt en spesiell gruppe som utarbeidet pensum. Men hvorfor betale for hva du selv er i stand til å gi ham? Du trenger bare å mønstre litt tålmodighet. Hvordan lære et barn å lese om han nekter å ta opp en bok?

 Amerikanske psykologen Williams har noen tips som allerede drar nytte av våre eksperter. Resultatet ga en positiv effekt.

 •  Først må du ta opp den samme boken, la ham se det du glede. Lag en form for intriger, som så langt bare du kjenner. Dette kan le, sørg for å dele med dem som leste.


 •  Vis at du virkelig bryr deg for bøkene, gi dem til andre og få dem som gaver fra kjære dere.


 •  Ikke gjør tvunget til å lese. La barna velge selv boken eller bladet at de mer sympatisk.


 •  Lag en tabell eller graf, som vil vise fremgang på barnet lese bøker. Sørg for å sette den i en fremtredende plass.


 •  Gi ham en spesiell plass for lesing. La det være veldig komfortable og koselige hjørner.


 •  Hvis barna liker en film, deretter invitere dem til å lese boken, skriptet som ble skrevet i boken.


 •  Les hver og en i sin tur forskjellige historier eller morsomme historier. Barnet vil være interessant.


 •  Hjelpe ham å forstå at dette er de beste hobbyer enn å se på TV.


 •  Sblyzhay hans barn som er interessert i denne aktiviteten og oppmuntre dette vennskapet.


 •  Fortell barnet at et kryssord og lære dem hvordan de skal løse. Gi dem til ham. Forklar hvorfor de kommer opp med. Når du kjøper, velger spesielle barne kryssord.


 •  Oppmuntre hvis han leser høyt. Dette bidrar ikke bare til å lese, men også utvikler et barns tillit.


 •  Mest interessert i ham, som han leste en bok om hva det var og hva det vil være interessant. Det er viktig og hva slags bok han foretrekker. Dette er et must for å finne ut.


 •  Ikke tvinge et barn til å lese bare fiksjon, la vesentlige tidsskrifter.


 •  Barn er ikke de beste lest gode historier som vil interessere ham, ikke store verk, så barnet en følelse av stolthet. Tross alt, han og fram til slutten av lesing.


 •  Husk at du ikke bør tvinge et barn til å gjøre med makt, hva han vil. Hvis han nekter å lese, ikke straffe ham for det. Bruk våre tips og du må lykkes!  
  Hvorfor gråter barn?


   Men selv de barna som har vokst opp litt, kan ikke alltid finne de rette ordene for å artikulere hans anmodning eller nekter eller ikke vet hvordan det kalles.
   Så hvorfor babyen gråter? Det er nødvendig å snakke om de vanligste årsakene til gråtende barn til å hjelpe mødre bedre forstå deres barn på en riktig måte i respons til en lignende reaksjon av barnet.
   Gjøre alt i din trygt hjem? Etter tårevåte reaksjoner føre til at barnet kan være rastløse møbler. Hvis voksne krangler, snakker i en hevet stemme, hvis det skjer ofte nok, så snart barna vil oppføre seg rastløst, reagerer så noen støy og enhver økning i stemmen, intuitivt sensing en alarmerende situasjon. Fordi barn er redde, ikke bare for oss selv, men også for deg. Det er nødvendig å normalisere situasjonen i huset.
   Frykt - en annen grunn til at barn må gråte. Tross alt, kan barnet være redd for mange ting. Grunnen til gråt lett kunne være løp mus edderkopp, bille. Barn er redd for stormer, torden, lyn, mørke. Noen ganger drømmer de forferdelige drømmer. Gaten Barnet kan være redd for store hunder eller høyden på brua. Det er nødvendig å advare barnet mot faren, rolig forklare ham hvordan denne risikoen kan overvinnes.
   Noen ganger voksne ikke hører babyen. Da den gråtende baby er en slags appell for å tiltrekke seg oppmerksomheten til voksne som er for opptatt med sine gjøremål og ikke vet at det å ha barnas behov. Så når voksne ikke hører samtalen av normal baby, babyer gråter å bli hørt på sist. Mest tsikavtesya for barn, selv om de spilles rolig. Kanskje på dette punktet de trenger din hjelp.
   Barn, selvfølgelig, gråte hvis noe gjør vondt dem. Dersom barnet kan vise hvor det gjør vondt - det hjelper å finne årsaken. Hos spedbarn kan skade mage, ører, kan tennene bli kuttet. Hvis barnet faller ned, kan det bryte, som kunne ikke umiddelbart gjette. Forstyrrer ikke å konsultere lege eller medisinsk nødhjelp.
   Barn kan ikke gråte fordi lunefull, og på grunn av det faktum at det er for følelsesmessig. Tross alt, kan barnet gråte hvis du ser en bille drept, knust av en bil eller en frosk jeger såret elefant, selv om det er på TV-filmer. Skjelle er ikke nødvendig, trenger bare å forstå og støtte. Det er et følsomt hjerte og i fremtiden vil ta vare på deg også.  
  Hvordan hjelpe barnet ditt justere til krybbe?


   Arrangementet er vanlig praksis målrettet besøk barn i institusjoner før vi går dem. I vårt tilfelle er før vi går i barnehagen sterkt anbefalt å gå med barnet ditt sted fremtiden for læring i et par dager. Denne prosedyren vil hjelpe barnet ditt osvoyitsya raskere i det nye miljøet uten mor rundt.
   Den første gangen du besøker en barnehage barn bør få muligheten til å bringe favoritt leker, selv om de er dyre, det vil for første gang i å tilpasse. De første dagene du ikke bør la barnet i mer enn 4 timer.
   Dersom barnet reagerer på atskillelse familie bør, hvis mulig, bo nær barnet og til å utvise, advarer ham om den forestående retur. Denne prosedyren er mer effektiv enn skade til barnepass, og deretter tillate ham å raskt få nye venner i barnehagen.
   Øke tiden i kollektiv mulig bare hvis barnet er i en normal følelsesmessige tilstand. Under tilvenning anbefales å holde kjent for barnet hvordan man kommuniserer. De kan uttrykkes i slike saker som eventyr eller sang før sengetid.
   Ikke ta hensyn til læreren tro at slik oppførsel er i strid med de generelle kravene til disiplin, det endrer ikke det faktum at alle barn trenger en individuell tilnærming.
   Første gang etter mottak av babyen i sengen, prøve å utføre mot ham ubehagelige prosedyrer som f.eks, hårklipp hår eller noe annet.
   Hold resten av barnet var full, må daglig rutine bestemme en måte å Morning Glory barnet ikke levert noen ulempe.
   Prøv å gi barnet mer tid til å leke med den, positive følelser bidra til raskt å takle stress av skiftende omstendigheter. Nøye tenke på helsen til barnet. For første gang, vil det være risiko for sykdom på grunn av nedsatt immunforsvar, stress forbundet med skiftende omstendigheter.
   Etter disse enkle regler kan godt sette i et barns liv er slikt som barnehage, og åpne for ham den unike verden av kommunikasjon og ny kunnskap.  
  Skriv inn riktig mat


   Siden enkelte barn, både i form av å sette en annen baby diett mat enn morsmelk eller en blanding, også avhenge av mor. Men det er noen generelle tips som er verdt hvis du ikke overholder, du bare vet.
   Barn ammes anbefales ikke å introdusere fast føde før fem måneder, ideelt sett - etter å ha nådd en seks måneder gammel. For "yskusstvennykov" matvarer begynne mye tidligere, som barnet lider av en mangel av et komplett sett av vitaminer og mikroorganismer. Mange leger råd av tre måneder er å prøve å gi 1-2 te skjeer av juice om dagen, fortynning med vann.
   Men hvor du skal begynne? Nå i butikkene et stort utvalg av produkter for barn i alle aldre. Ved første, hjelper det mye. Det er best å starte med grønnsakspuré én-komponent, gulrøtter, eple, gresskar og pære. Det er viktig å vurdere ikke bare sammensetningen, men også produsenter. Prøv å gi makten til forskjellige selskaper, og tro meg, baby - smakebit beste kvalitet. Men beundre butikk "produkter er ikke nødvendig. Når du innser at barnet liker, hva er ikke, kan allerede nå begynne å lage mat selv.
   Noen viktige regler:
 •  Du kan oppgi et produkt bør gradvis. Ikke bare gi barnet ditt en dag noen forskjellige typer mat, spesielt i de tidlige stadiene av miksen. Liket av den lille mannen er rett og slett ikke tilpasset å fordøye det hele. Som et resultat av feil mat, kan barnet ikke bare forlate du tilbudt mat, men også å lide av ulike sykdommer i mat system: forstoppelse, diaré, oppkast.

 •  Sørg for å male mat, selv om ungen har fått 4-6 tenner. Det er ikke alltid tygger hva han får, noen ganger svelger. Kanskje choke. Heller ikke tygde maten er oppblåsthet.

 •  Ikke la den rette sjokolade, honning og frukt rød eller oransje (spesielt sitrus) - disse produktene er potente allergener.

 •  Glem om dine smakspreferanser og kjærlighet av krydder. Salt, sukker og pepper i små mengder, men hvis barnet nekter å spise ganske mager parabolen.

 •  Nå la oss snakke om hva du trenger for å gi:
 •  Alle typer korn. Pearl, hirse, bokhvete, ris, hvete, mais, bygg, havregryn (havremel), etc. Det skal bare være forsiktig med slike korn som semule, ifølge enkelte studier, påvirker det opptaket av kalsium.

 •  Supper. Gjerne med magert kjøtt: svinekjøtt, storfekjøtt, lam. Vær forsiktig med hestekjøtt og kylling.

 •  Grønnsaker. Det finnes også begrensninger. Auberginer, kan agurker og kål forårsake kolikk hos barn. Tomater bør gis 7-8 måneder, da produktet er i kategorien av allergener.

 •  Meieriprodukter: yoghurt, kumelk, ost, bør yoghurt også gis tidligst 8 måneder, prykarmlyvanyy fôring fra 6 måneder - hvis supplerende fôring morsmelk er ikke mer. Hensyn må tas med eggeplomme kan gi barnet sitt en tredjedel av ganger i uken.

 •  Men det gjorde ikke si barneleger anbefaler andre mødre bør først nøye overvåke barnets reaksjon på et bestemt produkt og følge morsinstinkt. La barna være sunn!  
  Яндекс.Метрика