Fordelene herding barn

 Hva er fordelene ved herding


 Herding. Interessant og nyttig informasjon for skolebarn


 Alltid nyttig for menneskekroppen ulike vannbehandlinger - rubdown, helle, dusj, badekar. På sine helbredende krefter har blitt skrevet i 1500 BC. f i indisk avhandling Rigveda: ".. Ti Fordeler vaske - mental klarhet, friskhet, handlekraft, helse, styrke, skjønnhet, ungdom, renslighet, behagelig farge og oppmerksomhet til vakre kvinner"
 Vann - den kraftigste og mest effektive middel zakalyvayuschee.
 Effekten av vannbehandlinger variert. De vesentlig endre termoregulering, øker basal metabolisme, øke hastigheten på kjemiske reaksjoner som forbedrer immunforsvar, økt aktivitet av det autonome og sentralnervesystemet, og skaper en beskyttende respons. For eksempel, fotbad virker på hjernen fartøy, håndlaget bad -. Blodårene i brystet, og så videre D.
 Ved neddykking i kaldt vann i det menneskelige legeme er en form av vaskulær reaksjon: hud fartøy reduseres (bleke hud), og blodet strømmer fra periferien til de indre organer. Det kommer en primær frysninger. Etter dette strømmer blodet på nytt rettet fra periferien til de indre organer, blodkar i huden utvider seg, og personen føler behagelig varme, som fortsatt er sekundært til feber (det er ønskelig å unngå). Den hyppige forekomsten av sekundære feber fører til tretthet, svakhet, mangel på søvn, hodepine.
 Innsnevring og utvidelse av blodårene - en slags gymnastikk fartøy, som utdanner huden, gjør det bedre tilpasse seg svingninger i omgivelsestemperatur.

 Vann Behandlinger


 Vann Behandlinger refleks innflytelse aktivitetene til alle organer - hjerte, lunger, hjerne vev, og dermed statens av nervesystemet, blodsirkulasjon og respirasjon.
 Vanntemperaturen i begynnelsen av tempe vann prosedyrer bør være slik at en person kan bære det stille, uten irritasjon (spesielt viktig for nervøse mennesker); temperatur + 18-20 °.

 Baths


 Hjemme kan avvike bad. Imidlertid bør det bli husket at varigheten er avhengig av vanntemperaturen. Dermed blir kaldt bad ta 2-5 minutter, kjølig - 5-10 minutter, likegyldig - 15-40 min varme - 10-20 minutter, hot - 2-5 minutter.
 Typer av bad
 Kald (20 ° C og under) og kald (+ 21-33 °) vannbehandling har en stimulerende virkning på nervesystemet. Urezhayutsya og forbedret hjertefrekvens, økt blodtrykk, stimulerer stoffskiftet, øker muskeltonus, trange fartøyer i nyrene, øker tonen i det nevromuskulære systemet av blæren og hyppig vannlating. Kaldt vann behandlinger gir også utmerket zakalyvayuschee handling.
 Veldig nyttig og bruke Douches (vekslende varmt og kaldt vann). Varmt vann (39-40 °) gjennom dusj går rygg og bryst (15 min), og deretter en hvilken som helst kapasitet som kreves oblytysya kjøle vann (18-20 ° C, for en s). Gjenta fem ganger. Etter sjelen må gni med et håndkle. Douches - en god måte å trene blodkar. Påfør DOUCHES ikke bare for å temperament, men også for å forebygge ulike karsykdommer.
 Likegyldig vann behandlinger (34-35 °) brukes i tilfeller av økt eksitabilitet av nervesystemet.
 Varmt vann terapi (36-37 °) har en beroligende effekt og fremme god søvn. Utvide fartøy, senker blodtrykket, øke hjertefunksjon, gastrisk sekresjon og utskillelse av galle, blodkar Utvid nyrer. Langvarig eksponering for varme fører til muskelavslapning og økt funksjon av hormonelle regulatorer. Varme prosedyrer som brukes i inflammatoriske og post - traumatiske tilstander i det sentrale og perifere nervesystemet, bevegelsesapparatet, sykdommer i indre organer.
 Varmtvannsbehandling (38 og over) blir brukt for sykdommer i bukhulen (lever-, nyre- kolikk, etc.). Forkjølelse nyttig å bruke varme wraps. Denne fremgangsmåten blir utført som følger. To Vaffel rullet inn i en rull, spinner rundt brystet. Deretter to badehåndklær, rullet inn i en rull fuktet med varmt vann (64 °), og vidzhymayutsya roterende vaffel gulvet. Neste ilagt et teppe, rullet inn i en rull. Da pasienten er plassert i sengen og dekket med en bomullsteppe. Prosedyren varer i 20 minutter, deretter pasienten bør endre til varm skjorte med ermer, gå til sengs og ligge minst en time i et varmt teppe. Prosedyren er anbefalt for natten.

 Vann slukke


 Vann slukke er bedre å starte med snyltende og vasking.
 Rubdown kroppen er laget våt svamp eller håndkle i 1-2 minutter, deretter gni kroppen krever en god, lett å massere det (all massasje bør rettes til hjertet) og kle på seg.
 Helle - mer intens form for herding. Først må du bruke helle varmt vann, deretter vann ved romtemperatur, gradvis bringe varigheten av prosedyren opp til 2 minutter og senke vanntemperaturen til + 15 °. Varighet av behandlingen - 1-2 minutter.
 Bading i naturlige vannforekomster og bassenger - en av de vanligste måtene å herding. Det anbefales å starte i løpet av våren med en temperatur på + 15-17 °. Først i vannet bør ikke overstige 12 til 20 sekunder. Gradvis økning av badekaret.
 Spesielt nyttig kombinasjon av vann behandlinger av bevegelse (svømming, vannaerobic). Sats rekreasjons svømming utvilsomt gi effekt bedrer subjektive tilstand, søvn effektivitet, økt toleranse for fysisk stress, hodepine forsvinne, normalt blodtrykk, forbedrer stoffskifte.
 En utmerket måte å tempe er svømming i sjøen. Når man bader i sjøen på menneskekroppen er ikke bare temperatur og mekaniske faktorer (bevegelses bølger av svømmeren), men den kjemiske effekten av salter oppløst i vann. Start kan du svømme når lufttemperaturen minst 20 ° og vann + 17-18 °. Avrunding ut svømmesesongen, når temperaturen synker til + 15 °, og vann - + 12-14 °. Først bør du ikke bade mer enn en gang en dag senere antall svømming kan økes, men de bør ta en pause i 3-4 timer. Nedskrives folk ikke anbefalt å svømme faste, sunt, spesielt de som ønsker å gå ned i vekt, er det nyttig.
 En særegen metode for herding er tørke snø øvre halvdel av kroppen. Men det kan bare gi friske mennesker og, selvfølgelig, lenge etter den innledende herding kaldt vann. Innledningsvis blir denne prosedyren utført i et rom i 2 min. Senere, når kroppen blir vant, det kan gjøres utendørs, men ikke glem at i vindfulle forhold, er farlig denne prosedyren.
 Fra å gni snø kan gå til "vinter svømming". Bading i iskalde vannet har en sterk effekt på sentralnervesystemet og følgelig alle andre organer. Varighet bade i isvann i første vinteren bør ikke overstige 20 sekunder, den andre - 40-50 s, den tredje - 1 min. Etter spennende vannet bør raskt male, bære en treningsdress og utføre øvelsen. Disse bassengene kan holde mer enn 2-3 ganger i uken.
 Metodene for herding gjelder å gå barbent, som også er et utmerket middel for flate føtter.
 Velge bakken for å gå barfot, må vi huske at dens forskjellige typer (for termisk og mekanisk stimulering) handling, yut på kroppen på forskjellige måter. Hot sand eller asfalt, snø, is, skarpe steiner, slagg, barnåler og kongler opphisse nervesystemet. Det myke gresset, varm sand, veistøv, beroligende rom teppe.
 Hver gang barbeint bør vaske sine føtter med vann ved romtemperatur med såpe og produsere 2-3 minutters massasje (elte fingre og fotsåler fulgt av stryke vekk fra foten til kneet).
 Vi kan anbefale følgende studieplan ved herding gang barbeint.
 April: vandre rundt i rommet i sokker (30-60 s), to uker vandre barbeint på teppet (30-60 s); fotbad, til 2 ganger om dagen senke vanntemperaturen 30 til 20 °.
 Mai: gå barbent på gulvet (15-2 pm); kort vybihannya barbeint på varm asfalt, gress, jord; fotbad å senke temperaturen på 20-8.
 Juni-juli: konstant vandre hjem barbeint; kalde fotbad ved en temperatur på + 8,10; vandre på kanten av vannet og våt sand og gå barbent på gress, sand, ujevnt underlag, grus (30-50 min); Kjøre barbeint (1-5 min).
 August-september: alle hendelser som i de foregående månedene, samt gå og kjøre på våt asfalt (1 time).
 Oktober-november: alle hendelser som i de foregående månedene, øker bare varigheten av løpet barbeint.
 Desember-februar: alle hendelser som i de foregående månedene, og kontrast fotbad bruker snø renner vann barbent på snø eller is (1 min); tørke meter snø i et varmt rom.
 Mars: alle hendelser som i de foregående månedene, delvis utfører øvelser barbeint utendørs.
 Kom hjem igjen etter snø, trenger vi en fotmassasje.  
Hvordan bør barnet å sitte ved en pult?
 Skoleårene - en stor del av livet. I løpet av denne tiden vi har tid til å ikke bare vokse, få erfaring videregående opplæring og selvstendig person, og hadde helseproblemer også. En av de mest vanlige lidelser som fikk mesteparten av slutten av 11 klasse sertifikat sammen med skolen - dårlig holdning. Og alt på grunn av foreldrene sjelden tenkt på hvordan deres barn skal sitte ved et skrivebord. I prioritet hadde gode karakterer, eksamener, etterlengtede ferie I klasserommet dag etter dag får gradvis krumning av ryggraden. Selv sporadisk læreren minnet hvordan å sitte ved en pult for å holde din holdning, lyttet få mennesker til deres råd. For ikke å gjenta våre feil, lære barnet å sitte ved en pult rett. Hvordan sitter ved en pult påvirker ryggen?
 Ridge - støtte hele kroppen. Noen medisinske kilder siste gang kan fortsatt bli funnet litt pretensiøs metafor: ryggraden kalles "søyle av helse." Selv om, hvis du ser, det er ikke slik en sterk overdrivelse. På grunn av helsen til ryggraden avhenger ikke bare utseendet på mannen (og det er svært viktig, spesielt i ungdommen!), Men arbeidet med alle organsystemer. For ikke å nevne ryggsmerter medfølgende spinal kurvatur. Deformert ryggrad hindrer engasjere seg i visse idretter, tåle tung last, nyte et fullverdig liv. Og roten av de alvorlige vanskeligheter ligger i de mest enkle, selv grunnleggende, hverdagslige situasjoner. Så sannsynligvis vi ikke betaler dem nok oppmerksomhet. Og spohvachuyutsya noen ganger for sent, når ryggraden har deformert.
 Men det faktum at ikke bare ryggraden støtter legemet. Han, i sin tur, må også støtte som er forsynt ryggmuskulaturen. For dem tilstrekkelig kraft nødvendig opplæring. Og det er ikke bare og ikke så mye om sporten, selv om det er nødvendig voksende kropp. Men generisk aktivitet direkte påvirker staten ryggmusklene og ryggraden. Riktig utvikling av studenten aktivt må flytte, løpe, gå, stå på begge føttene. I stedet for å barn og tenåringer tilbringe flere timer sitter ved et skrivebord, distrahert bare ved korte endringer (og selv da ikke alle). Retur hjem i kveld (som fikk sitte i en buss eller bil pappa), sitte ved et bord eller leksjoner til datamaskinen (som, faktisk, litt forskjellig fra pulter på skolen). Og så dag etter dag, år etter år. Denne egenskapen ble fortynnet kroppsøving leksjoner et par ganger i uken i beste fall - ansettelse i sportsdelen. Men de trenger ikke redusere skade som har helse manglende evne til å sitte ved et skrivebord. 
 Hvordan å sitte ved et skrivebord - regler for bevaring av vogn
 For å minimere skader forårsaket av stillesittende livsstil bør et barn å lære et barn å sitte ved en pult og en annen tabell. Mens det er viktig at han fulgte anbefalingene dine ikke vil bare bli overvåket, men også når du ikke rundt for å minne dem om behovet for å ta riktig posisjon. Det eneste alternativet - fra barndom til å forklare, vise og bevise for automatisme denne holdning ved skrivebordet:
 •  Ryggen skal være flat, ryggrad rettet vertikalt. Tillates bare små tilt forover og deretter opprettholde ryggraden nivå, dvs. skråningen eventuelt fullført hele kroppen.
   Skuldre skal alltid ligge på samme nivå og danne en horisontal linje, uten å vippe. Dette vil selvfølgelig, hvis kravet i første ledd.
   Mellom brystet og skrivebord må forlate periode. I gjennomsnitt, bør det være slik plassert at den åpne flaten, vender opp langs kanten av bordet. Ligge på et bord eller kose ham fôring er strengt forbudt - det bryter den vertikale plasseringen av ryggen og ryggraden integritet.
   Hendene skal ligge på skrivebordet, og bøye i albuen dannet omtrent en rett vinkel. Dersom barnet blir vant til å senke den ene armen ned på pulten hans, hans skuldre er ikke horisontalt. Hvis begge hendene falle ned ssutulyvayutsya skuldre, rygg avrundet og "horbytsya."
   Føttene skal være fast på gulvet, ved siden av hverandre. Begge føttene må berøre gulvet helt, fra hælen til tærne. Belastningen på begge setet med det samme.
   Det er forbudt å sette bena. Benene bør være parallelle med hverandre og bøye i knærne, slik at låret og leggen dannet mellom en rett (eller så nær den enden.
   Hode rekvisitt en eller to hender, magert albuene på bordet og dra i alle retninger, berøre kanten av tabellen armhulene - det er umulig.
   Heller ikke kan navalyuvatysya tilbake i stolen. Den er designet for enkelt vedlikehold og midlertidige hvile. Hvis du trykker på ryggen - ryggraden i alt, ikke bare korsryggen eller en annen avdeling.
  Hvordan bør barnet å sitte ved en pult?
   Merk også at disse forskriftene innebærer at partene og er ansvarlige standarder. En gang i skolepulten heter ikke bare pulter i klasserommene, men hele design, som består av et bord og benker forbundet med det. I dagens skole ofte stoler og bord er ikke i slekt. Dette skaper en situasjon hvor du skal sitte ved et skrivebord er rett og slett umulig. For å unngå feil, må du huske skiltene riktig School:
   Dimensjoner er avhengig av veksten av barnet. Følgelig, i junior og senior klassene ikke kan være den samme høyde bord og stoler.
   Hvis høyden på skrivebordet og stol valgt riktig, er overholdelse av god holdning sømløs. Ellers vil det være umulig å sette føttene på gulvet hele foten og med knærne bøyd i rett vinkel.
   Compliance høyde bord og stoler fastsatt av muligheten til å legge på bordet, hendene, albuene bøyd i rett vinkel. Dersom stolen blir meget lav bøyevinkelen er spiss. Hvis høyden av bordet er ikke nok - hendene er unaturlig kurve, som truer utviklingen av såkalte tunnelsyndrom i håndleddet.
   Du kan ikke sitte ved et skrivebord på en krakk, bør avføringen være tilbake. Baksiden av stolen er rettet vertikalt eller med en liten vipp justerbar rygg.
   Stoler på hjul forstyrre opprettholde en stabil holdning mens du sitter ved et skrivebord, slik at de er mindre ønskelig enn vanlige stoler for fire stabile ben.
   Hvis du ikke kan eller ønske om å jevnlig kjøpe nye møbler, kjøpe direkte skrivebord med justerbar høyde. Dette gjør at du kan justere posisjonen som passer forskjellig høyde av barn i klassen. Home er en gjennomtenkt jobb sikrer at sterk vekst ikke vil føre til ubehag for barnet, og du vil være sikker på at det sitter rett ved bordet.
   Hvordan lære et barn å sitte ved et skrivebord
   Mange foreldre ville være veldig glad for å opprettholde helsen til sine barn og å nøye kontrollere sin holdning hjemme. Men på skolen holdning sitter ved et skrivebord student avhenger bare på seg selv og likegyldighet lærer. Her er noen praktiske retningslinjer som øker sannsynligheten for at en tenåring ikke vil glemme hvordan å sitte ved et skrivebord:
  Hvordan bør barnet å sitte ved en pult?

 •  Regelmessig (hver 15-25 minutter) må være minst litt poruhatysya. Ikke å komme opp fra bordet, nok til å strekke seg, strekke på skuldrene, snu hodet til den ene eller den andre siden, vri halsen og t. N. Dette vil gjenopprette blodstrømmen, til kraft bryte den frosne holdning og generell nytte og fysisk helse og mentale aktivitet.
   Når det gjelder høy ytelse sport, må avstanden mellom dem være slik at du kan helt rette bena under bordet. Dette vil gi mulighet til å utføre øvelser med foregående ledd og føler deg komfortabel når du sitter ved et skrivebord.
   I klassen trenger også sporadiske barn transplantert fra en pult til en annen. Dette er for å sikre at barnet var på forskjellige steder på brettet, lærere, gangen mellom radene av pulter. Følgelig vil de uunngåelige avvik fra lik holdning endre og også delvis være balansert.
   Hvis skrivebordet er en dataskjerm, må dens sentrum være plassert rett overfor pupillene på samme nivå. Den optimale avstanden fra skjermen til stillesittende menneskelige øyet - ca 50 centimeter.
   En av de vanskeligste å møte, men viktige regler - ikke å sette bena under bordet. For å lette dannelsen av vaner, ser for studenten skrivebord med en skuff, en hylle eller tverrliggeren, noe som begrenser den tomme plassen.
   Sitter ved en pult rett - det bortsett holdning betyr ikke sitte ved et skrivebord for lenge. Det var i en alder av 16 er en aktiv dannelsen av muskel-skjelettsystemet. Og hele denne tiden satt i løpet av årene defekter kan "svare" predisposisjon for migrene, tretthet, tidlig osteochondrose og andre problemer. For å øke belastningen på ryggraden kan bare gradvis. Barn under 10 år bør få opp fra bordet og flytte hver halve time. I mellomtiden, undervisning i grunnskolen vare i minst 40 minutter. Så selv bo hjemme med et barn blir vant til det og satte meg på en pult rett selv uten tilsyn.  
 • Яндекс.Метрика