Foreldre syv th"Det er bare et barn føler seg elsket og høyt, omgitt av familievennlig, så det har blitt en mektig stimulans for utvikling av hjernen hans.
Foreldre oppgave er ikke å gjøre med et vidunderbarn, og til deres barn vokste opp sunn, smart og anstendig "
Alle foreldre ønsker at barna skal bli vыsokonravstvennыmy, omsorg og følsomme mennesker. Du kan oppnå dette målet, bortsett fra når du prøver å sette et godt eksempel, være en venn, kamerat og mentor.
Selv om alle barn har en medfødt evne til å gjøre godt og rett, bør foreldre alltid innføre i dem moralske verdier.
Som former barnets personlighet?
Lærde er uenige om hvem som er størst innflytelse på et barns utvikling. Ifølge noen, er hans karakter påvirket av sine jevnaldrende.
Men eksperter i pediatri Berry Brazelton og Stanley Hrynspan understreke at reaksjonsevne hos barn fra en tidlig alder foreldrene er begravet.
Ytterligere erfaring og peer innflytelse eneste supplement som la barnet fra begynnelsen.
Det er viktig at familien slått til barn medfølelse og forståelse. Dessuten er det viktig å lære avholdenhet iboende modne mennesker. Barn som fikk slik opplæring er vanligvis mer forberedt på det å jobbe i team og identifisere annen følsomhet og oppmerksomhet.
Lær gutten i barndommen - ikke en lett oppgave. Å håndtere det - spesielt nye foreldre - bør søke råd fra en mer erfaren og fast bestemt på å følge kurset.
På barnepsykologi skrevet mange bøker. Noen av disse vise prinsippene.
Ikke skimp på uttrykk for kjærlighet
Barn som unge spirer vokser godt og utvikle seg dersom for å vise oppmerksomhet og omsorg.
Vann og sollys næring til anlegget, og det er sunn og sterk. Tilsvarende foreldre som uttrykker sin kjærlighet og hengivenhet slag ord, hjelpe barn vokse mentalt og følelsesmessig sunn og sterk.
Bibelen inneholder enkle visdom: "Love bygger ..." (1 Kor 8: 1). Foreldre bør ikke spart på uttrykk for kjærlighet til sine barn.
Du vil i stor grad fremme utviklingen av sine barn når de uttrykker sin kjærlighet lese dem om natten, eller bare leke med dem.
Barnepsykolog sier: "Alt som barnet gjør, er hans erfaring. Selv om et barn er å lære å krype, er det viktig hvordan du reagerer som oppmuntre til det. "
Foreldrenes kjærlighet og omsorg er svært viktig for den videre utviklingen av barnet ditt i fremtiden han ble moden, ansvarlig person.
En venn og ledsager
Jo mer tid du tilbringer med barnet ditt, er det sterkere din forpliktelse til hverandre. Barn nye kommunikasjonsevner. Foreldre! Kommunisere med barn ved enhver anledning, både hjemme og andre steder.
Barnepsykologer er enige om at tiden foreldrene tilbringer med sine barn er mer viktige dyreste leker og underholdning.
Livet med barn kan til og med gjøre normale daglige aktiviteter. For eksempel, bare vandre i parken og nyte naturen, kan foreldrene be barnet om noe og sosialisere.
Spill, særlig uavhengige og spontane, veldig viktig for den mentale og emosjonelle utvikling av barn, samt dannelse av sine kommunikasjonsferdigheter.
Ifølge psykolog, barna leker ikke bare viktig, men nødvendig.
Han sa: "interneuronal tilkoblinger som kreves for en rekke funksjoner, dannes i hjernen hos barn stort sett i løpet av spillet."
Leker som brukes av barn i vanlige, ikke kontrollerte voksen spill kan være veldig enkelt - for eksempel tomme pappesker.
Vanlige objekter sikker bruk ikke mindre interessant for barna enn dyre, trendy leker.
Ifølge eksperter, hvis voksne prøver for timer å male klasser for barn og administrere sine liv, da deres fantasi og kreativitet vil ikke være riktig utviklet.
Dette problemet bør lagres moderasjon.
La barnet selv avslører sin egen verden, og viser oppfinnsomhet. Vanligvis barn er, hva du skal gjøre.
Men dette betyr ikke avlaste deg om plikt til å se til at barnet gjør og hvor han spiller eller ikke han står overfor fare.
Uthev tid til å studere
Læring - en integrert del av utdanningen fullt utviklet personlighet.
Mange foreldre daglig løslate tid ut til å lese for barna sine. Dette gjør barna til å fortelle hva som er bra og hva er dårlig, og innpode i dem moralske verdier.
Leser med barna aktiverer synaptiske forbindelser i hjernen deres. Det er viktig å lese var en følsom, omsorgsfull mann.
Professor advarer mot pedagogikk emner lese: "Det er valg at barna lytter med glede".
Prøv også lese for barn på en jevnlig basis og på samme tid. Da vil de hvert ser frem til dette øyeblikket.
Læring krever disiplin. Dersom barnet forsiktig korrekt, er det en fordel.
Å påvirke barnet på ulike måter, for eksempel ord, deprivasjon på noe hyggelig eller annen straff.
Psykologen hvis ord sitert ovenfor, sier at forkynnelse »lærer barnet holde sine følelser og følelser, og å kontrollere sin atferd.
Hvert barn søker å forstå hvor proporsjoner. Disiplin er nesten like viktig for riktig utdanning, som kjærlighet. "
Som foreldre kontrollere at de utdanne sine barn?
Først av alt, hvis barn blir straffet, er det viktig å forstå hvorfor. Hvis du fikse barnet, prøv å føle det med hensyn til kjærlighet og omsorg.
Deres innsats var mislykket
Fedor begynte å lese hennes datter ved sengetid, da hun var baby. Siden da har det blitt en tradisjon i dem. Han sa at datteren var å huske en masse historie og fulgte linjene, lære ord og uttale.
Constantine også jevnlig lese for barna sine. Han prøvde å plukke opp denne rekke emner. Når barna var veldig ung, viste han dem bilder.
Noen foreldre utfyllende lesing tegning blyanter og maling, musikkundervisning, fotturer hele familien til dyrehagen eller naturen.
Dette gir en utmerket mulighet til å lære barna god oppførsel og moral. Barnas mottakelige sinn og hjerte - den perfekte bakken for slik utdanning.
Det er nødvendig å utøve så mye innsats?
Foreldre som ønsker å søke disse tipsene i en fredelig familieatmosfære, i hovedsak for å hjelpe sine barn å utvikle en positiv holdning.
Når tidlige barndom barn utvikler psykiske evner og kommunikasjonsferdigheter, vil de være mye lettere å assimilere åndelige og moralske verdier.
Rollen til foreldre i utdanning av barn kan ikke understrekes nok. Ikke skimp vise kjærlighet for sine barn. Tilbringe tid med ham, ta vare på og lære det. Dette vil bringe lykke og glede som du og barna dine
Det viktige poenget:
! Spedbarn oppmerksomhet span er veldig liten, så spille med dem bare hvis de liker det.
! Hvis du gi barn leker at de vil være trygge og utvikle.
! Spille spill der mye av handlingen. Barn liker å tvinge deg til å gjøre noe om igjen og om igjen, liker å heve et leketøy som de faller til gulvet.  
Hårpleie tenåringHvordan å behandle håret?
Nyttige tips og råd for unge, gutter og unge.
Vanligvis er håret igjen uten tilsyn som eier, og representanter for det motsatte kjønn. Dessuten, nesten alle gutter forstår at frisyre kan håpløst ødelegge utseendet og legge den til å anke, fordi besøker frisører for å holde seg i form frisyre også utføres med jevne mellomrom, og ikke føre til problemer.
En sjelden ung mann var å se og renheten av håret hans, som skitne fett hår er ikke bare mye ødelegge utseendet, men også levere en rekke fysiologiske ubehag. Hodet begynner å klø, kan flass være, dessuten fett hår har en svært ubehagelig lukt. Derfor hygiene hodebunnen og håret holder uten problemer.
Som forurensning hodebunnen og håret tilstopping bør vaske håret ved hjelp av sjampo som er valgt avhengig av strukturen av håret tykkelse og type.
Hvordan velge riktig sjampo
Hvis du så på rør, la jeg merke til at hver av dem er inskripsjonen: for fet, tørr og normal hår. Det kan være en universell sjampo som passer for alle hårtyper.
For å finne ut hvilken type sjampo du trenger det, må du finne ut hva som er ditt hår. Fett hår avhenger av aktiviteten i talgkjertlene i huden og beløpet fordeles dem fettete sekresjon, som igjen er mat for håret. Vanligvis den type hår vi mottar en arv fra sine foreldre og påvirke det er nesten ikke.
De mest heldige eiere av normal hår. Slik håret med en sunn glød, som de er lett å gre vått og tørt, ikke holde sammen lenge etter hver sjampo (5 dager), er elastiske ender ikke splittet.
Fett hår etter sjamponering også ha en sunn glød, men etter et par dager er dekket med fett, holde sammen, tar uflidd hår en titt, og du må vaske håret mitt igjen. Noen ganger er det fet hodebunn flass.
Tørt hår praktisk talt ikke skinne selv i de første dagene etter vask, de ser kjedelig, livløs, blir tipsene ofte tungt skåret på grunn av mangel på forsyning, tørr hodebunn flass imponert. Slik hår spesielt lunefulle og krever spesiell omsorg, de er lette, skjøre, stadig forvirret og dårlig kam. Hvis du har tørt hår, må du plukke dem spesielle masker, verktøy for ernæring og hydrering.
Så posposterihavshy dagene for håret ditt, kan du enkelt installere, skriver du det i deg. Selvfølgelig, gjør en liten rabatt på sesongen, lengden på håret og kosthold. Sommer hår er alltid litt tørr i vinter, tvert imot, er i fet skrift. Karbohydrat-rik mat øker aktiviteten i talgkjertlene, og det påvirker håret. Påvirkninger og hårklipp, fordi hvis du barbert hår, talgkjertler treghet mens de fortsatt økt bevilgning sekresjon og hår synes litt fetere enn før, men til slutt kreft tilpasse og justere sin aktivitet.
Nå som du kan finne ut nøyaktig hva slags hår du har, ikke vanskelig å velge en passende serie for omsorg.

Hvordan ikke å skade håret

Bruke til å vaske håret bare varmt vann.
Namylyuyuchy hodet, prøver ikke å lage riper i hud og negler.
Umiddelbart etter vask forsiktig blot håret med et håndkle. Ikke klem, ikke perekruchyvay, ikke børste vått hår - det kan skade dem.
Ikke bruk hårfønere ofte uten å gå ute med vått hode, spesielt på en varm dag. Heat er dårlig selv på tørt hår, men skadelige effekter øker når håret er vått.
I varmt vær sørg for å bruke en lue eller en spesiell beskyttende middel for hår.
Hvis du følger alle disse reglene, vil hodebunnen og håret ditt være sunn, og du vil unngå fremtidige problemer som håravfall og flass. Hvis negative effekter fortsatt forekomme, må du huske å slå Du spesialist som kan hjelpe med å finne årsaken og foreskrive riktig behandling.  
Яндекс.Метрика