Forhindre forkjølelse hos barn tidlig vinter

 I de fleste regioner denne tiden av året er kaldt, og noen ganger til og med snøen faller. Lys dag dramatisk redusert, og med det går ned og tidsbruk i luften, sammen med vær ofte ødelegger stemningen. Så, er det på tide å gjøre aktive spill hjemme og sammen med dem styrking immunitet. Først av alt, kan du bruke for å gå noen fine tid, og selv om utsiden litt regn, kan du gå en tur, vil fuktig kjølig luft nytte barnet ditt. Ikke gå utenfor dusjen når sterk gusty vind eller is. Det er farlig hypotermi, og til og med is skader. Det kalde og ustabilt vær øker antall forkjølelse, så hvis det er ingen krise, ikke besøker offentlige steder - butikker, kinoer.

 Forhindre forkjølelse hos barn tidlig vinter
 Hvis ingen barn som forlater hjemmet, og du må snarest handle, sørg for å vurdere komfortable klær - i butikkene varme og babyen kan svette, og når du forlater butikken til kalde fryse som kan forårsake skade barns helse dramatisk øke sjansene for kontrahering. Også, når du besøker fylte steder behandle nesegangene eller vyferonovoy Child oksolinsyre salve, vil det redusere risikoen for virus infeksjon.
 Forhindre forkjølelse hos barn tidlig vinter
 Men disse kremer har en klar holdbarhet, hvoretter det åpne rør er ikke effektiv - vanligvis 3-4 uker. For å forebygge forkjølelse hos barn kan ordnes i huset skål med hvitløk eller løk razmyatыm - de inneholder flyktige drepe virus og bakterier. I tillegg alltid ventilere rommet - i huset bør alltid være kjølig og frisk, åpne vinduene hvert år eller to timer. Ta vare og fuktigheten - det bør være mellom 55-60%, vanligvis lett takle denne fuktighetskrem, men hvis ikke - kan du henge våte håndklær på batterier og endre dem så langt som tørking. Fuktig luft tørker ikke slimhinnene i nese og hals, slik at de kan mer effektivt motstå mikrobiell og virusangrep.  
Masser for spedbarn. Massasje for barn under ett år
 Når du gjør deg selv en forebyggende massasje for barn under ett år, svarer han til hver berøring enda mer kjærlighet. Mors milde hånd kan forbedre emosjonelle tilstand, atferd og søvn barnet. Massasjeterapi - en måte å være i harmoni med babyen din! Påfør oljen til massasje på hendene og begynner å massere!
 Masser for spedbarn, barn under ett år
 1) Massasje abdomen og thorax følge en sirkelbevegelse slagflatene på begge hender urviseren fra sternum til armhulene. Gjelder ikke din innsats vekte hender nok.

 2) tommelen å massere foten av barnets fingre til hælen og ankelen distriktet, en massasje smil og snakke til barnet, la ham vite at det er noe bra.
 3) Hendene skal være ren og varm. Negler klippe kort. Streke massasje bevegelser følge fra hendene til skuldrene. Masser i sirkulære bevegelser hendene og deretter gni hver finger,
 4) Hold opp barnets fot, stryke opp og tilbake på de ytre sidene av leggen og låret. Innsiden av lårene er ikke massert. Denne øvelsen vil roe barnet ditt og forbedre blodsirkulasjonen. Massasje vist til alle barn opp til ett år for forebygging av ulike sykdommer, bidrar til vektøkning, forbedrer søvnen og babyens hud.
 Eksperter over hele verden anbefaler utgifter massasje for spedbarn, barn under ett år p'yatytyzhnevoho.

 Må massasje for barn under ett år:


 1. 40 minutter før eller etter fôring.
 2. Borte fra alle varmekilder og utkast.
 3. På overflaten, slik at barnet kan komme fra alle retninger.  
Spill for å forbedre motoriske ferdigheter

 Beach Snack


 Type, type og plassering av stranden ikke saken
 For tidlig stadium forskere: Ta noen kort fra et sett at babyen allerede vet. Dryss sand eller småstein. Gradvis fjerne bildet, spør barnet ditt å gjette at det zahovalos i sanden. Noen spesifikke oppgaver uten kutting. Tiny fragment tilhører gjette hele bildet. Veldig nyttige og morsomme klasser, flott spill på utvikling av motoriske ferdigheter.
 Spill for å forbedre motoriske ferdigheter

 For unge eksperter, Hvor, men på stranden slippe løs fantasien og fantasi? Situasjonen steder. Ta din favoritt babykort - la det være hovedpersonen. Brett sammen historien "The Adventures zemlyanychky" eller "Reise blekksprut", og på den måten helten du "møte" andre fenomener og hendelser (andre kort).

 INTELLIGENT kebab


 Fremstillingen er anbefalt i en pittoresk skogareal.
 For tidlig stadium forskere: Noen kort med bilder av dyr og insekter gjemme seg i gresset under trær og busker. Deretter bruker improviserte mysterier ber spørre barnet ditt til å finne dem.
 Spill for å forbedre motoriske ferdigheter
 For eksempel: "summende, raslende vinger, flyr til blomster - hvem det er? Hvor vil bee se? »
 For unge eksperter: Det er tid for å foreslå et annet grunnlag for klassifisering. For eksempel, for å bryte vekk fra bildet og flytte veien og lyder. Med et bredt utvalg av kort tilby velge bare de som starter den samme (en lyd). Eller (for å være i stand til å lese bare de kortene som navnene inneholder det samme antall bokstaver.

 KOLLEKTIV DESSERT


 Når flere oppdagere
 Leke seg med dem en versjon av det kjente spillet "Crocodile". En spiller velger et kort, og uten å vise det til noen gester og ansiktsuttrykk som viser hva han valgte. Resten må gjette. Spille et spill uten å stole på kort barna fortsatt vanskelig - lager ideer om hvem eller hva som kan være representert liten. Og med dette kortet spillet vil være morsomt og lærerikt.  

Morsomme spill for Kids
 Det bør BILDER


 På kysten av reservoaret på den våte sanden forlate sine spor med baby: først Barefoot, deretter sko. Hver domalyuyte å komme ut morsomme små dyr eller ansikter
 Sette en linje, for eksempel fra verandaen til huset noen stubber wickets, viderets - vann eller tom, steiner (slik størrelse at de passer inn i et barns knyttneve). Ved å holde barnets hånd, tilby ham utføre ulike enkle oppgaver: ta stubben og hoppe, gå over en bøtte med vann, stein løft, legg den i stående bak en tom bøtte. Dette lærer barnet å opprettholde balanse og føler at kroppen din bedre.

 STYRET! Spille med babyen i tag-fangst eller kjører et løp med ham, ikke glem å justere hastigheten. Barnet vil være morsomt å spille, men hvis han kan ta opp med deg, og noen ganger kjøre forbi.

 2 til 4 år


 På jakt etter skatten
 Så lenge barnet er distrahert av noe og du ser ikke gjemme seg hvor som helst i territoriet til forstads "skatt" - en ny leke eller godteri. Nå betale oppmerksomhet og gjøre en baby med ham et detaljert kart over din forstadsområde, tegne på papir alle spor Tegn bygninger, trær, blomsterbed, senger, husker, basseng. Noen tall kan skjæres ut av farget papir og lim til kortet. I bildet av trær kan, for eksempel, stokk ekte blader. Så på kartet markere stedet hvor skatten er gjemt, og be barnet ditt ved hjelp av planområdet, for å finne ly.  
God god tegneserie for baby


 Folk spør ofte - hva er vitsen med en god tegneserie-show barn? Svaret - Mowgli!
 Animated Series, som består av fem deler. Han ble skutt på samme tid som den Disney "The Jungle Book". Men, i motsetning til utenlandske "bror", som er en form for barnas musikalske, vår tegnefilm - en sann episk, forteller unge seerne om alle stadier av modning av menneskelig baby, traff ulveflokk. Overføre historien i korte trekk er ikke mulig, samt å huske alle fordelene ved denne animerte mesterverk. Hva å si farvel scene med en pakke Akel - uten et eneste ord, men utrolig for sin dypt tragisk. Eller fangst-setninger Mowgli, den viktigste av disse er: "Vi er den samme blod! Deg og meg. " Og hvis ungen lærer dette premisset, være trygg, det vil vokse harmonisk personlighet, finner lett felles med andre mennesker og verden (hvordan å gjøre et godt inntrykk).  
Stell av nyfødt baby
 De første månedene av livet informasjon om den verden barnet mottar hovedsakelig gjennom taktile sensasjoner. Hver berøring bringer noe nytt og ukjent. Hva du trenger å vite om hud og hudpleie baby, så hun holdt seg frisk og mild?

 Nyfødte


 Nyfødt baby hud er svært delikat og følsom, men det utfører de samme funksjonene som huden av en voksen. Men det er fem ganger tynnere! Den inneholder mer fuktighet, men den mister mye raskere. Talgkjertler er dårlig mens forklarer den økte tendensen til tørr hud av nyfødte. Spedbarn bokstavelig "puste" hud kan miste opptil 800 ml vann per dag, som er en meget stor mengde for disse babyene.

 Stell av nyfødt baby
 Finer, ennå ikke fullt dannet beskyttende film (hydrolypydnaya mantelen) beskytter babyens hud fra overdreven tap av fuktighet og beskytter mot bakterier innflytelse. Denne unike naturlig barriere - de viktigste forsvarer smuler fra uønskede ytre faktorer, og derfor krever svært forsiktige holdning. Det er derfor det er viktig å riktig omsorg for sart hud av barnet fra de første dagene av livet.

 Care babyen


 Vanlig hudpleie nyfødt beskyttelse og hydrering - den nødvendige skritt daglige omsorgen for barnet. For ikke å forstyrre den beskyttende funksjon av huden babyer ikke anbefale bruk av konvensjonelle kremer for voksne som babyens hud er veldig lett skadet. Hårpleie Skin nyfødt tilpasset egenskapene til sin hengivenhet, de er allergivennlige og inneholder bare ingredienser bevist, er høy sikkerhet bekreftet av en rekke tester.

 Skånsom pleie og forsiktig hudpleie babyen fra de første dagene av barnet ikke bare svært nyttig for en harmonisk utvikling av barnet, men også bidra til å etablere subtile psykologiske forholdet mellom ham og hans mor.  
Яндекс.Метрика