Forstoppelse hos barn. Hva gjør jeg?


 Barn som lider av forstoppelse, mer utsatt for hud sykdom, SARS. Plager føre til dårlig helse, humør, økt tretthet, forstyrret nyrene og leveren. Opptaket av jern, vitaminer og andre mikronæringsstoffer med forstoppelse forstyrret som fremmer intensiv utvikling av vitamin og mineral mangler, og en kraftig nedgang i immunitet. Kontinuerlige mekanisk ødeleggelse sphincter solide avføring fører til sprekker anus, og senere til fekal inkontinens. På årsakene til forstoppelse er delt inn i primær og sekundær. Organiske (primær) og forstoppelse
 Forstoppelse oppstår på grunn av nedsatt tarm struktur i medfødt eller ervervet anatomiske defekter, kalt primær. Denne type sykdom er ganske sjelden.


 Å inkludere organisk forstoppelse forårsaket av problemer som Hirschsprung sykdom (en krenkelse av endetarmen med et begrenset antall nervefibre), misdannelser - dolyhosyhma og megacolon, og kan være årsaken svulster, sammenvoksninger eller tarm polypper, kurs, bør behandling av forstoppelse behandles barnas kirurger. Årsaker til funksjonell (sekundær) forstoppelse
 Hos barn spesielt får morsmelk er mer sannsynlig å oppstå sekundært forstoppelse. De er ikke forbundet med noen sykdom og er etter eliminering av visse omstendigheter.


 Sekundær forstoppelse kan være forårsaket av ensformig, dårlig på vitaminer, vegetabilsk fiber og mineraler, mat; bruke en liten mengde væske; lav fysisk aktivitet babyen når vesentlig svekket magemusklene. Årsaken til forstoppelse hos et spedbarn er ofte modifisert mat (gå til prykormы og melkeblandingen), dårlig fôring. Kan føre til forstoppelse årsaker som sterk frykt, stress eller psykiske traumer barnet.


Forstoppelse hos barn. Hva gjør jeg?
 Sprekker slimhinner anus
 Hvis forstoppelse utseendet av sprekker er svært vanlig. De kan forårsake store smerter, spesielt under avføring. Selvfølgelig, for å unngå slike problemer er det nødvendig å fjerne en hvilken som helst årsak. I tillegg, etter hvert avføring bør være grundig undergrave barnet. Anus smøre babyen krem, anti-inflammatorisk salve (legens anbefaling) eller vaselin olje. Hvordan å behandle forstoppelse?
 Behandling av forstoppelse bør være rettet mot å fjerne årsakene eller sykdommer som førte til hans utseende. I dette tilfellet vil lykkes tiltak er avhengig av riktig valgt diett.


 Maten barnet skal berike slike stoffer som pektin, cellulose, alger, cellulose. De sveller i tarmen og øker volumet av avføring. Veldig nyttig i forstoppelse gresskar, rødbeter, bakte epler, greener, brokkoli, rogn.


 Ikke gi barn en frisk og syltet kål, druer, pærer, blåbær, tyttebær, aubergine, ettersom de anses hazoobrazuyuschymy og festet. Vi anbefaler ikke kumelk, bygg og semulegryn, pasta og hvit ris.


 Mengden av flytende konsumert av barnet, kan økes med mineralvann, urtete, tørket fruktkompott. Forhindre forstoppelse
 Hvis et barn blir matet morsmelk, bør morens daglige kostholdet være rik frisk frukt og grønnsaker og inkluderer ikke farlige matvarer (mel, søt, røkt) og tykk grøt.


 Hvis barnet ditt har problemer med utslipp av avføring ved innføringen av komplementære mat, bør du prøve å gi ham mat som stimulerer fordøyelsen. For eksempel, meieriprodukter, korn, bete, gulrot og tomat juice, puré svisker.


 Det er verdt å betale oppmerksomhet til væskeinntak, gjør behovet for å øke volumet av juice, ikke glemme te og rent vann på tom mage.


 Som en forholdsregel er nødvendig for å øke fysisk aktivitet baby.


Forstoppelse hos barn. Hva gjør jeg?
 Hva du skal se etter?
 Barn med forstoppelse vist noen øvelse og systemer rettet mot utvikling av magemusklene. Besøk baby sport (svømmebasseng, jogging, ski, skøyter, dans, sykling, turstier) av interesser og ønsker vil også effektivt løse problemet med lav fysisk aktivitet.


 Unge pasienter kan tilordnes noen fysioterapi avhengig av kompleksiteten av sykdommen: elektroforese med novocaine, magnesium, kalsium klorid; SMT på anal regionen; voks og voks på magen; massasje, kontrast dusjer, bad, herding, helling, fotsoneterapi og mer.


 Det bør bemerkes at foreldre er svært viktig for å skape den rette stemningen for å gjøre sitt fornødne i barnet og fikse i form av en betinget refleks vane å gå på do på omtrent samme tid, fortrinnsvis om morgenen, etter frokost og lading. For å løse dette problemet, må foreldrene komme svært alvorlig, tålmodig og vedvarende. Fin behagelig atmosfære i lov av avføring er svært viktig. Potten eller bolle bør være varm og ren. Ikke distrahere ungen stående problemer.


 Riktignok forstoppelse - ikke et enkelt problem, men hvis tiden for å finne ut årsakene, for å se en spesialist og begynne å ta de nødvendige tiltak kan i løpet av kort tid og effektivt løse problemet med delikat baby.  
Hvordan å øke selvtilliten til barnet Først av alt, må du finne ut om selvtillit følgende nødvendige. Forstår det er lett hvis du regelmessig kommunisere med barnet på en rekke emner, lytte til hva han tenker om seg selv og andre jevnaldrende, observere hans måte å kommunisere med andre. De fleste barn med lav selvfølelse kan ikke opprette nye forbindelser, redd for sine egne for å gjøre noe og er sikre på at de ikke vil fungere. For å finne ut hvilke babyen følelse nok til å holde en enkel test: på papir trukket stigen eller 10 grader over hvor barna er i stand til, dyktig og flink, og under heller svak og uskikket. Barnet bør bemerkes på denne stigen selv. Hvis det vises nedenfor, er å starte arbeidet med sin selvfølelse. Ros og støtte og autonomi
 Til barnet var trygg, sørg for å prise ham. Alt du trenger noe å feire seieren i minnet på et barn, et vennlig ord eller en liten gave. I tilfelle svikt, for eksempel dårlige karakterer på skolen, er å fortelle barnet at dette resultatet er ikke veldig bra, men i stedet for rop og klager bedre hjelpe barnet å finne med det årsaken til feilen og fikse det.


 I tillegg må barnet alltid føler at han kan slå til sine foreldre for å få hjelp. Men det er viktig å følge linjen: ikke gjøre barnet noe som han kan håndtere på egen hånd, og hjelp bør være utstyrt med tvil og vanskeligheter. Trenger du å snakke sitt daze, han må takle alle vanskeligheter, og om de har noen hindringer foreldre alltid støtte.


Hvordan å øke selvtilliten til barnet Barnet får tillit når han får en andel av uavhengighet. Allerede i tidlig alder bør gis anledning til å ta en beslutning: velge farge på klær, idrettslag, venner med hvem hyggelig samtale. Løsningen på slike problemer gjør lite barn mer trygg, han begynner å innse at valg og kan lett takle vanskeligheter. Det er viktig å støtte avgjørelsen av barnet, selv om du anser det litt galt eller utslett. Barnet - en person en voksen i fremtiden, og jo før han blir vant til behovet for å være uavhengig, jo lettere vil det være på. Kommunisere med babyen
 Foreldre bør være venner for deres barn, snill, men streng og rettferdig. Hvis lovbruddet ble begått, og noen ganger er det nødvendig å straffe, men det er nødvendig å objektivt vurdere situasjonen: lovbruddet ble begått med overlegg eller ved et uhell. I det første tilfellet, er straffen passende, og den andre ville være logisk å forklare og fortelle deg hvorfor du ikke bør handle på den måten. I noe tilfelle ikke kan sies at barnet - en straff, er det svært vanskelig, og han leverer alltid vanskeligheter skaper problemer. I dette tilfellet barnet bestemmer seg for at hans foreldre ikke liker selvtillit og følgelig vil falle. La sønnen føles stolte foreldre, tross alt, vil han selv foreta slik at de kunne være stolte av.


 Aldri sammenligne et barn med andre. Ofte foreldre si: "Men Maria lærer bedre for deg! Sasha mer manerer og ydmyk! ". I dette tilfellet, vil barnet hele tiden sammenligne seg med andre og finne en rekke mangler og problemer. Mer viktig poeng å forbedre karakteren, eller si, fjorårets suksesser har vært i betydning. Barnet bør se at var bedre eller verre enn det er, og ikke sammenlign deg med andre.


Hvordan å øke selvtilliten til barnet
 Bugs og forskjeller
 Hvis et barn har en funksjonshemming eller eksternt, som han føler seg dårlig eller latterliggjøre andre er svært viktig for å hjelpe ham. Forgjeves anbefaler foreldre ikke ta hensyn til barnet er det viktig at han hørte ubehagelige ting i sin tale. Hvis det er mulig, er det nødvendig å eliminere problemet. Svak gutt bør legge til sportsdelen og lubben jente gi en dans eller gymnastikk. Barnet ikke hva hud problemer saken - et problem av alder, ønsker han å bli kvitt problemet, og dermed for latterliggjøring. Derfor bør foreldre ta kontakt med eksperter og fagfolk, så sant det er en mulighet for å bli kvitt problemet, i en annen sak, bør du prøve å skjule feil og da er det fornuftig å forklare at ulempe er ikke viktig.


 I tillegg er det viktig å forsøke å kid var ikke forskjellig fra andre. Ønsket om å oppdra barn uten en datamaskin, selvfølgelig, prisverdig, men sønn eller datter av nødvendig utstyr for nettverksbygging. Spiller det samme spillet på datamaskinen, barn har flere emner å snakke, de mer felles interesser. Hvis foreldrene er bekymret visjon og holdning, bør du begrense tiden som en komplett forbud skjemme relasjoner med jevnaldrende, snu barnet i en hvit kråke.


 For å øke selvtilliten til barnet er ikke så enkelt grunnleggende regelen - å elske sine barn, for å lytte og høre. Selv barn som lever i en rolig familievennlig relasjoner, hjelp og støtte, sjelden undervurdert. Så, kjærlighet, omsorg, oppmerksomhet og støtte - bedre utdanning komponenter.Яндекс.Метрика