Fôring ammende mor

 Ernæring og amming


 Ernæring ammende mødre


 Det er ingen perfekt diett for ammende mødreFordi alle barn er forskjellige, alle mødre er forskjellige i alle forskjellige mikroflora i tarmen og dermed absorberes forskjellige stoffer med den samme mat på forskjellige måter. I tillegg er alle forskjellige immunsystem og forskjellige immun-responsen til allergener.
 Hver har sin egen plukker diett, ser barnestol, gassing, som babyhud. Nyfødt allergisk reaksjon kan oppstå på en hvilken som helst del av huden. Oftest reagerer på dårlig kosthold følgende områder: kinnene, rumpe, zaushnaya region, hodebunn (brun) skinn leggen, popliteal bøyer albue, lyske. Ofte barn ikke svare på det første opptak av en ny mat mor, og den andre eller enda senere.
 Rådet. Ikke bruk alle disse produktene som ofte forårsaker allergiske og gastrointestinale reaksjoner: kjøtt, pølser, ketchup, majones, kål, druer, gresskar, agurker, tomater, bananer, kiwi, appelsiner, kylling og fisk buljong, egg, kaker, sjokolade, semule, iskrem, brus, alle inneholder konserveringsmidler, alkohol er strengt forbudt.
 Hvis ammende mødre trenger noen medisiner, bør det gjøres kun etter avtale legen din. Avhengighet av rusmidler har blitt enda mer alvorlig enn under graviditet, er morkaken ikke utfører sin naturlige funksjon.

 Ernæring etter fødselen


 I de første dagene etter fødselen diett noe sånt som dette:
 • Bokhvete grøt eller vann med olje;
 • tørket brød eller tørt brød;
 • skive lav-fett mild ost;
 • et stykke kokt oksekjøtt, dampede burgere;
 • 2-3 valnøtter;
 • litt tørket frukt (unntatt rosiner);
 • 2 liter væske (mineralvann uten gass, grønn te).
 Rådet. Noe væske for drikking bør ikke være varm. OX diett gradvis utvide:
 • vegetarisk suppe med litt potet;
 • svak beskostnыy buljong;
 • kli som kosttilskudd for å forebygge forstoppelse og kilde til B-vitaminer;
 • Kokt fisk;
 • hirse grøt;
 • frokostblanding med en fullkorn frokostblanding;
 • brun ris "Helse";
 • poteter bakt i sitt skinn;
 • Lav-fett ost uten tilsetningsstoffer;
 • Grønnsaker bakt, kokt, dampet, squash, neper, kålrot, kål, rødbeter;
 • Ferske grønne epler (ett i løpet av dagen, uten skinn), bakte epler, sitron;
 • til 2-25 liter væske, inkludert tørket frukt kompott (svak), en kopp byfydoprostokvashy, sur melk eller skummet melk, svart og grønn svak te.
 Ved tre ukers alder barnet begynner å fullt operere sin enzymatisk system og er den endelig oppgjør av tarm tarmflora.
 Lov til å bruke tre uker etter fødsel:
 • Kokt kylling;
 • egg;
 • soyamel;
 • pærer;
 • tranebær og tranebærjuice;
 • kjeks (kjeks).  
Massere babyen din


 Massasje - rytmisk mekanisk stimulering av kroppen. Massasje verk basert på teknikker, kan du lage en dyp massasje, og kan gjøre overflaten. En av de beste funksjonene massasje - gunstige effekter ikke bare til det området som er gjenstand for massasje, men også på hele kroppen.
 Når barnet er på barndom - det virker positivt massasje, og øker sin vekt, metabolisme i vev, bedre regulering av hematopoiesen, økt sirkulasjon, som forbedret ernæring av vev, blir huden smidig og elastisk. Gymnastikk og massasje akselerere dannelsen av motoriske ferdigheter hos et barn, slik at han trenger i tidlig barndom.
 Spesielt nyttig massasje for barn som er inaktive og barn fra dårlig appetitt, flab og mistenkte rakitt. Når rakitt massasje vil drive med suksess for alle stadier unntatt stadium av akutt sykdom. Observasjoner eksperter gir gode resultater i bruk av massasje lungebetennelse hos barn.
 Det finnes følgende typer massasje:
 •  Stryke;

 •  Overflaten trening;

 •  Deep elting;

 •  Gni;

 •  Vibrasjon;

 •  Lett tapping.

 •  Stryke - En lett, rytmiske bevegelser og skyve tilbake i huden eller palmar overflaten av hendene. Stryke bidrar til å forbedre stoffskiftet og har en beroligende effekt på barnet. Fra regulariteten av massasje forbedrer appetitten, vokser muskelmasse raskere.
   Friksjon - Er et av alternativene stryke. Produsert av sliping litt mer press med hendene, som har en positiv innvirkning på både hud og underhudsfett og overfladiske muskler. Akkurat når knust forbedrer muskelkraft, økt sammentrekningskraft og elastisitet.
   Elting er vanligvis laget kortere bevegelser av hender, men trykket må være større enn når det knuses. Varm opp en mekanisk effekt på vev som ligger dypt. Varm opp er viktig for små barn, siden elting forbedrer blodsirkulasjonen og muskelkraft, noe som resulterer i økt masse, kontraktile kraft og styrke for barnet.  
   I utdanning barnet ikke kan miste selv de små tingene, og å begynne å spille det siden fødselen. Mange uerfarne unge foreldre starte prosessen med utdanning bare når barnet begynner å snakke tydelig og bevisst, det vil si når det er mulig dialog. Denne tilnærmingen er feil, fordi barnet forstår alt de sier, selv når det ikke er i stand til å snakke.
  Trenger jeg en baby smokk? Hvordan lære et barn til smokken?

   En av de viktigste problemene som møter foreldre er bruken av smokker, brystvorter som. Mange fasjonable barneleger kan si at dette temaet ikke er nødvendig i det hele tatt med hele ammingen ingenting annet å bruke. Men det kommer ikke opp for å berolige babyen skriking og i noen tilfeller Dummy er et must.
   Unge foreldre må vite hvordan å lære et barn å pustushtsi. For eksempel, hvis barnet har spist ganske godt, men det spør en annen, som ennå ikke er i stand til å nøyaktig identifisere og kontrollere sult, ikke overfeed bedre gi ham en smokk.
   Også Dummy perfekt nyttig når du trenger å roe barnet, som viser overdreven lekenhet. Små barn kan ikke bli lenge i en stilling og ikke stå stille monotone turer eller møter for å gå. I dette tilfellet, dummy stor hjelp, som gjør det mulig for en stund å ta barnet. I tillegg er mor også personlige behov, og vil trenge å lage mat og gjøre noen småting og barn noen ganger ikke gjøre noe.
  Trenger jeg en baby smokk? Hvordan lære et barn til smokken?

   Dummy er et must når du går på gaten. Når barnet begynner å gå, må han skje under hånden av ulike varene raskt trenger å utforske. Ofte er det nødvendig å prøve dem på smak, her brystvorten redde ham fra å spise fremmedlegemer skitne, gress eller steiner. Det bør også bemerkes at bruk av smokk til barn lettere å venne seg til en tidsplan for fôring. Og de bekymre seg mindre og bekymre deg hvis de forlater med bestemødre eller andre slektninger.
   Behovet for å stadig suge noe for et lite barn er en naturlig og avvenne dette ikke lykkes til en viss alder. Derfor, hvis du ikke gir barnet ditt en smokk, vil han begynne å trekke i munnen permanente elementer, eller vil suge never og fingre. Deretter vil barnet liksom avvenne fra brystvorten. Smokken er mye lettere å skjule, og fortelle deg hva du ga henne kanin eller bjørn, mens cams er alltid på hånden, og hvis barnet deres suger avvenne fra det vil være svært vanskelig.
   Dummy ble oppfunnet og utviklet ikke omsorgsfulle og ressurssterke foreldre og barneleger profesjonelle som adresserer spesifikke utvikling og vekst melenky barn. Først av alt, er det ment å tilveiebringe en fordelaktig effekt på barnet. Med veksten av tenner hele tiden ha noe å gnage eller tygge å berolige kløe og smerte tannkjøtt. Hvis barnet vil bruke denne solide objekter, leker eller noe, så det kan bli deformert tenner, fører til alvorlige konsekvenser og behovet for behandling. I denne sammenheng, er smokken trygg, og barnet ikke trenger å tygge fremmedlegemer. I gastroenterologer tannleger også positivt svare på pustыshkah. Når den brukes i et barn forbedrer funksjonen av tarmen og gå raskere gass flatulens.
  Trenger jeg en baby smokk? Hvordan lære et barn til smokken?

   De fleste vet hvordan å lære et barn en smokk, selvfølgelig, barneleger, så langt som mulig en bedre håndtere problemene det til dem. Velge en smokk bør først studere pakken på babyen hennes alder, da dette avhenger av størrelsen og derfor brukervennlighet.  
  Unødvendig å avvenne babyen suge finger?


   Fra de første dagene av livet i nyfødt munnen trekker cams ubevisst. Med tre måneder han møter med hendene og fingrene suger bevisst (eller til og med områder), men det er fortsatt interesse tilsatt kjennskap til munnhulen.
   Nå vurdere spesielle tilfeller.
   Amming og suger fingrene - bør øke søknadstidspunktet til brystet, betyr det ikke redusere antall søker.
   Spis flaske og suge finger - ofte kjøpe nye (mer stramme brystvortene), med små hull. Eller kjøpe blind brystvorten hullet og lage sine egne. Din jobb er å gjøre barnet sugd melk i 15-20 minutter. Men ikke overdriv det hvis det er svært vanskelig å spise barnet nekter å gjøre !!!
   Det bør bemerkes at fingeren i munnen påvirker veksten av tennene. Selv om, ifølge tannleger vekst av permanente tenner (6 år), suging er ikke berørt.
   Det er ønskelig å bruke begrensede midler. Suger hos spedbarn - en første refleks, som må tilfredsstille. Knytte håndtak barn, foreldre bare forverre problemet.
   Hva hvis tommelen suger år gammelt barn?
   I eldre alder (når suge refleks fades) grunn suger kjedsomhet, frykt, tretthet, frustrasjon, ensomhet, nervøs spenning, ønske om å sove mer. Dersom tilstrekkelig, vennlig og munter barnet ønske om å suge en finger ved sengetid bør ikke bekymre spesielt foreldre. Men hvis barnet er opptatt suger en dag, må du forstå hans bekymring. Betale mer oppmerksomhet til ham, leke, sosialisere, lese en historie, ikke kjøre for en stund på lekeplassen.
   Alle de ovennevnte sa også gjelder hjørnet suger tepper, tau krage frakk eller lue på. Vær tålmodig, ikke bli sint. Se på et barn, kan han ikke ha nok av din hengivenhet. Prøv å distrahere barnet en leke eller noe annet. Ingen barn retter oppmerksomheten mot det faktum at du er bekymret.
   Ikke glem at wont suge finger - er i seg selv, dersom barnet har en behagelig, harmonisk liv. Og husk at i løpet av tenner alle barn, og dermed skrape tennene.  
  Яндекс.Метрика