Fôring babyer
 Vi vil ikke krangle om hvilken type fôring (bryst, flaske eller blandet) vil ikke ta opp spørsmålet om tid og bestille mat - er dette en masse ulike meninger, ofte motstridende.
 Nå går det om det. En ting er sikkert, før eller senere, med dette eller hint, men barnet skal begynne å mate (mos, frokostblandinger, etc.). Så dette, men heller hvordan å gjøre prosessen mest enkle og underholdende, og vi skal snakke.
 Juice, yoghurt og andre.

Fôring babyer
 Du kan drikke tilbud på forskjellige måter: en flaske i poyilnyku i koppen. Noen notater på dette. Hvis du ikke ser for problemer i øyeblikket, mangler den enkleste butыlochkoy.Pry enn juice og yoghurt normale brystvortene med konvensjonell hull. Navnene på kjøpet er ikke vanskelig å forstå, kan det være "brystvorte vann", "runde hull", "te og juice", etc. Husk at det er best å kjøpe en smokk i samsvar med barnets alder (på brystvorten er merket. Dette vanligvis 0-3 måneder, 3-6 måneder, selv om 6-1212-18 kan være forskjellig. Dersom alders ikke er angitt, bør nok finne en annen eller bruke dette, men helst ikke tidligere enn seks måneder)
 Dersom barnet er stort nok allerede vet hvor mye, og viktigst, holder flasken, har en tendens til å gjøre det bra og kan svelge, så hvorfor ikke prøve poyilnyk. Alternativene poyilnykiv ikke så mye denne eller flaske med en spesiell dyse i stedet for brystvorter eller kopp med et spesialdeksel. Viktig merknad - i poyilnyka være komfortable håndtak. (Forresten, hvis poyilnyk -. Flaske, i stedet for toppen "napuvalnu" delen kan vanligvis skrudd vanlig smokk, forlater håndtaket Det er bra i så fall, hvis barnet ikke gå så langt med poyilnyka drikke og holde flasken virkelig ønsker. Det forsvinner ikke som et behagelig håndtak!) Ja, mange mødre er imot poyilnyka og umiddelbart begynne å venne til koppen. Vel - valget er ditt.
 Cup.
 Vel, hva jeg skal si. Det er ikke så enkelt leksjon for et lite barn å lære visdom å drikke fra en kopp, så å starte, ikke prøv å helle en kopp full, litt etter litt alt vil falle på plass, og lettere å starte med en liten mengde væske.
 I alle fall, uansett hva du velger, ikke glem om slike rimelige krav:
 1. Fartøyet skal være miljø (beregnet for bruk av unge barn)
 2. Skålen bør være enkelt (hvis ikke motstrid dette krav, men vil foret plast, ikke glass eller porselen)
 3. Det er nødvendig å hindre splitting (igjen på plastspråk)
 4. Fartøyet må være vakker (drikke er fin og bra)
 Og en liten bit av skjeer.
Fôring babyer
 Alle tykkere juice må spise med en skje. Ja, du kan bruke brystvortene med hull Y og X - formet, de er spesialdesignet for korn, men da har fortsatt å ta opp skjeen. Hva en skje til å velge? På dem som snackbar, dessert, te (med ondskap ikke kan tie om Doseringsskje). Valget er enkel - og at den størrelse og form som passer best. Og det vil være en pjokk kaffe skje. Og, som det viser seg, det er slik, er det ofte ufortjent glemt av oss (kanskje fordi vi hadde satt i en liten restaurant med en kopp kaffe?). Hun miniatyr lozhechnoho med familie. Hvis du ikke finner dette hjemme, det er ikke nødvendig å kjøpe et dyrt sett med bestikk - de bare solgt ett. Du trenger bare å ønske å kjøpe. Alle fordeler på siden av barnet, liten, vakker, vanligvis i form, ikke tung. Spis med glede. Og som du vokser opp, så kan du gå videre til te, og deretter dessert og servering rett eller ikke vil. 
 Bolle for poteter. Av hva vi spiser. Fra boller (boller, salatnychka, boller, bøtter, etc.). Det er noe med dybde, er det ikke viktig at rotet vanskelig å kaste. Våre barn er genier i dette feltet, de klarer å kaste neprolyvaemoe, bryte uknuselig, spise uspiselige (oh, det er litt av en annen region, men likevel kommer med talent, voksne går sjelden bra). Så den enkleste måten å forhindre dette som våre beskjedne evner. Oh, og skje lettere enn med en smal kopp, for eksempel. Også prøve å holde denne lampen er ikke naviyuvala redsler et barn før et måltid (og selge alt som skjer: drunken onkler sirkler trukket på, og alle de forferdelige drager på platene, og bare slags styggedom ornament), selv for de som velling -Alle gjemmer noen søt. Så det er fint og vil mate.
 Dette er - en stol, sitte på den.
Fôring babyer
 Siden mate babyen har oppreist, er det best å gjøre det når han sitter. Hvordan å sette et barn? Alternativene er ikke mye: en pute, på kne (med det som til seg selv og til noen), eller en spesiell barnestol. De to første alternativene er ikke nødvendig, ved første øyekast, ingen ekstra materialkostnader, vel, omgitt babyen puter tilgjengelig, og trenger ikke å kjøpe noen stol, dessuten at det da må sette et sted, og penger er. Men det er bare ved første øyekast. Det faktum at barn sitter og spiser bare i eventyr og bilder. Den virkelige, levende barn før eller senere snu hodet, trakk et sted, rykninger, snu, etc..d. og t.Seksjon. Mamma, merkelig nok, er ikke klar for dette, som så ofte, maten blir ikke bare barnet, men også for barnet, alle rundt ham, og noen ganger langt utover barnet. Derfor muligheten til fôring i rommet, på sofaen, putene er ikke så sikker som det kan virke ved første øyekast. Noen ganger ubotelig skade de savnede bukser, bluser, skjorter og skjørt, og ikke minst møbeltrekk av sofaer, sengetøy og gardiner, møbler, fordi frukt og grønnsakspuré - svært dårlig vasket. Mer enn en gang måtte se som mamma og pappa før mate babyen i kjøkken forkle kjole og etter fortsatt finne klærne forrædersk merkene gulrot puré. Løser disse problemene barnestol? Delvis ja. Denne konstruksjonen er ikke nødvendig å ta barnet i hele leiligheten, for å sette på et sted hvor det er mer som kormyaschemu far, blir høyden helt akseptabelt og svært barne sitte i det ikke så ekkelt. I tillegg, som stol og krakk forblir selv etter spist potetmos eller grøt (vel, generelt, det kan lene seg tilbake og spille en annen gang). Så, tenk på hva som er best egnet for deg, og begynne å spise. 
 Noen ord om renslighet.
 Det går nå omtrent like mye som oppvasken, gulv, etc. Det handler om renheten av et barn etter måltidet var over. Det er ingen hemmelighet at denne ferdig prosessen med absorpsjon av mat i forbindelse med den uunngåelige vask. Smarte folk har kommet opp med lange slyunyavchyky og mer intelligente mennesker har forbedret dem. Dermed er det tre typer slyunyavchykov:
 1. slyunyavchyk klut. Hans problem er at han vanligvis blir våt raskt.
 2. slyunyavchyk klut med kleenchatыm bunnlag. Dette slynyavchyk, selv når det er vått toppen ikke vil få våte og skitne klær barnet.
 3. Slynyavchyk med "håndtak". Snarere er det en prototype forkle. Det vil si at den har en stropp (petelechky, penner) som prosovuyutsya hendene på et barn, og slips rundt halsen. Ikke dårlig, mye bedre enn tidligere modeller, fordi det er vanskelig å strippe.
 4. Slynyavchyk lomme. Vakker modell for sykepleie. Dette kleyonkovyy slyunyavchyk frontlomme nedenfor. Hva som er i den. Når maten kommer inn i munnen, er det rullet på voksduk i lommen. Veldig hendig når maten er sjeldne eller når barnet er for aktiv under måltider. (Lille kommentar på farten. Ofte må han åpne lommen, sette ham noe, leketøy, en klut eller mat rullet på toppen av lommen).
Fôring babyer

 (Her er en slyunyavchyk vi har. I lommen er Cutters)
 Alle variantene er ganske lett å finne i butikkene og på markedet. Forresten, noen av produsentene ostroumы ble kjent slyunyavchyky "chystyulnykamy" Vel, dette er sannheten.
 Anna Andreeva  
Maiden navn for fødsler i September, oktober, november

 Høsten er født nysgjerrige, morsom, sta, motiverte mennesker. Disse menneskene er alvorlig, og frelsende prinsipp. Men den tøffe siden av natur skal flate litt og dette kan gjøres ved riktig valgt navn.

 Slaviske navn


 I denne forbindelse, pikenavn for fødsler i september, oktober, november, Adeliya, Anna, Augustine, Ariadne, Anfisa, Alina, Aurora Alice, Vasilisa, Vanda, Faith, Vladlena, Vilena, Damir, Dora, Juliet, Zlata , Elizabeth, silt, Oia, Yvonne, Ylanyya, Cyrus, Love, Louise, Lyudmila, Ludwig, Maya, Medea, Miroslav, Nonna, Natalia, Nora, Hope, Olga, Patricia, Peacock, Rima, Rosalie, Raisa, Sabine, Susanna , Seraphim, Santa, Thais, Teresa, tamil, Julia Rufyma, Fatima, Christian, Evelyn, Emily, Jozef, Yaroslav.

 Kristne navn


 Maiden navn for fødsler i september, oktober, november, kan du velge fra de som tilbys i kirken kalenderen: Ariadne, Anfisa, Adelina, Anna, Aza, Agnes, Faith, Viola, Vevey, Gothia, Hotyna, Damara, dashi, Erotyyda, Elizabeth , Eutyches, zosima, Zina, Zlata, Zinaida, Jonah, Inessa, Clementine, Lucretius, Man Leokadiya, Lyudmila, Margaret, Maria, Melitina, Martha, Mine, Mine, Matthew, Natalie, Hope Plakylla, Pelagea, Papyla, Rose Raisa, Rosalie, Regina, Synklytykyya, Sofia, Tavifa, Teresa strømmet Feodotiya, Chryses, Justin, Yulianiya, Jadwiga.
 Det bør bemerkes at denne gamle tradisjonen. Det antas at hvis et barn for å nevne en av de rettferdige, kan vi håpe at det vil bli en forsvarer av babyen. Og for de ortodokse er av stor betydning. Det er ingen hemmelighet at jentenavn for fødsler i September, oktober, november kan være "høst", for eksempel Zlata. Navnet minnes den gylne høst, eller Zara, prestinne brann Nudhar gull. Maiden navn for fødsler i september, oktober, november, kan variere, er det viktig å nevne nytes av alle familiemedlemmer og er ideell til faren. Ikke glem å komme opp til dem kjærtegn former som legger ulike karaktertrekk.  
Яндекс.Метрика