Fra tidlig barndom, jenter trenger å lære den måten alle berørte og utseende. Nøye og pent samlet hår er alltid en fryd for øyet av andre, ikke forstyrre barnet under kampene, i tillegg, hvis håret er flettet, de er mindre forvirret, og senere lettere å gre.
Frisyrer for Kids

 Det er mange flotte frisyrer for barna, kan du lage dine egne hender, uten hjelp. For å gjøre dette må du beherske noen teknikker for veving fletter, og deretter, en rekke frisyrer har ingen ende.
 Hvis jenta lykkelig eier av lang eller medium hår, antall og utvalg av frisyrer du positivt please.
 Husk at barnas hår er vanligvis tynn og lett fanget, så prøv å unngå varme ukladok, er langt hår også bedre å la barnet til høytiden.
 Dessuten er det bedre å bruke en påvist splitter maling og gel for håret at de ikke forårsake en allergisk reaksjon hos barn.
 Frisyrer for barn å dele hverdagen og helligdager. Altfor ofte ødelegge barnet festlige frisyrer bør ikke, selv om de feriere i tillegg kan bruk av alle slags hjelpemidler stabling påvirke helsen til barnets hår.
Frisyrer for Kids

 Hvordan gjøre enkle frisyrer for barn?


 Naturligvis kan tilfeldige frisyrer ikke være vanskelig, siden de må oppfylle de grunnleggende regler: rask produksjonstid og relativ enkel implementering.
Frisyrer for Kids

 Disse frisyrer er mest praktiske alternativer for barn, som alltid samlet hår og ikke forstyrre barnet å leke og boltre seg. Utvendig frisyre vil avhenge av lengden og strukturen på håret, så nøye velger håret til barnet ditt, gitt formen person - barn er en langt hår, mens andre ikke gjør det.
 Et viktig element i en hårklipp - smeller det. Prøv å holde smellene å være for lang, fordi de klatre rygger i øyet vil føre til ubehag barn, dessuten kan føre til dårlig syn og skjeling.
 Vanligvis unge jenter er både direkte og skrå typer cholok. Hvis du bestemmer deg for å gjøre barnet ditt en kort hårklipp, så mest sannsynlig vil bli en integrert del av smell frisyrer.
Frisyrer for Kids

 Frisyrer for kort hår kids


 Korte hårklipp barn ofte betinget av det faktum at foreldrene har bare ikke tid til å finne opp og veve alle typer frisyrer for hver dag, og i tillegg til mange barn de bare forstyrrer. Det er grunnen til hårklipp var så utbredt blant barn.
Frisyrer for Kids

 Den mest enkle, men det er et interessant alternativ i dette tilfellet er langt hår. Vasket og kjemmet hår, fordelt på lik eller sideskill, alltid så interessant, kan vakkert hår utfylle eller hårnåler rim, passform og stoff bandasjer.
Frisyrer for Kids

 De gode gamle haler. Klart, kort hår, du kan ikke gjøre en stor og fluffy hale, men to sjarmerende haler som vil holde ut litt ned, har du styrke. Du kan samle håret på kronen, bow tie sine bittesmå gummistrikk eller i form av en blomst, kan du legge til et par pinner.
 Varianter av krabykamy og elastiske bånd. Del håret i pannen med 4-5 identiske avskjed, hver avskjed sikker krabykom eller gummi band, kan du lage en ny serie, gjorde bare følgende avskjed forskjøvet til forrige rad. Ikke krøller kan være en dobbel eller la som er. Så lett kledd tilfeldig frisyre. I stedet kan du bruke små krabber rezinochki.

 Frisyrer for medium hår for barn


 Gjennomsnittlig Hair anses mest praktisk og rimelig løsning for barnet. Fordi barn ofte hår tynn og lett, slik at alle typer fletter og vever ofte ser dårlig. Men håret på middels lang flette og enkelt å samle, slik at de ikke forstyrrer, men så hhv.
 Frisyre retro. Ikke vær redd tittel, hun utførte enkle, men ser veldig edel og feminin. For å gjøre dette, vri håret i fletter på begge sider, og nådde til baksiden, dette stedet samle dem i en hestehale, flettet fletter til slutten. Deretter begynne å rulle inne i håret før alt håret ikke er zakrutyatsya i håret hennes, hestehale fikse stealth. Dette frisyre kan være dekorert med en liten bue, en blomst, et par pinner eller steiner.
Frisyrer for Kids

 Krans. Hvis du vil starte, dele håret i to like deler og knytte dem til hestehale, da disse to delene delt i to og en annen to. Dermed får du åtte like deler, bundet i hestehale. Ta den nedre hale og begynne å jobbe den gjennom til den omkringliggende tannkjøttet til halen er over, så forplikte seg til hvert hårstrå. Dekorere denne frisyren kan være vakre blomster eller pinner for å få en ekte floral krans.
Frisyrer for Kids

 Tail - en flott frisyre for jenter. Halen kan være som vanlig - tie to tyggegummi over ørene og halen kan gjøres på den ene siden, fortrinnsvis pre dobbel håret for å gi det en viss lek. Halen på siden av de beste dekorere store pinner eller bånd for å fremheve den asymmetri. Hvis du har morgen eller en liten feiring, kan disse haler være litt nachesat å gi dem ekstra volum.
 Hvis håret ditt er tykk nok, kan det være hensiktsmessig fletter og ører. Grisehaler kan veve som hele lengden av håret og halvparten, slik at den gjenværende hår i halen. Du kan begynne å veve fletter på begge sider, og nådde halsen ved å kombinere dem i en hestehale. Variasjoner Det finnes mange flotte!
Frisyrer for Kids

 Jenter frisyrer for langt hår


 Hvis du bestemmer deg for å beholde den naturlige skjønnheten i håret og forlot dem i lang form, vil de krever nøye vedlikehold.
 Alltid veldig godt ivare løs langt hår. Selvfølgelig, når det gjelder barn, er det vanskelig, men det er mulig, spesielt hvis du går for et besøk eller en tur rundt i byen. For å ikke forstyrre overflødig hår og aldri dekke barnets ansikt, så sidene kan flette to små fletter som er knyttet på baksiden, har original frisyre hippie.
Rosa. Fletten fletter på begge sider, samlet dem i en hestehale i nakken viskelær. Hver pigtail pakket rundt strikken, og skaper en liten kurv eller rosetter. Endene av klem stealth. Til rosett var større, veving fletter håret trekk forsiktig for å gjøre dem fri, og deretter komme ut fluffy og Rosa volum.

 Alternativer for hvordan å gjøre babyen hår stil, det er så mange, det viktigste - ønske. Ikke glem at det finnes et stort antall ulike veving kosychok, ører, haler og visp dekorere barnas hår elastiske bånd og pins med bilder av favorittfigurene, bånd i ulike former og lengder. Deretter være at barnet blir glad hver ny frisyre og lett bli enige om regelmessig pyntebånd håret.  
 Naturligvis ønsker alle kjærlige foreldre sitt barn ikke formålsløst proshvendyav gater eller satt ved datamaskinen for alle sommermånedene, og holdt dem til god bruk, ozdorovyvsya etter år med å sitte på skolepulten og kanskje kjøpt noen nye ferdigheter. Alt dette er realistisk, hvis du får seriøs om å organisere barnas sommerferie.
 Sommer - det er en flott tid, du forvente både voksne og barn. Og med rette, fordi denne sesongen er de fleste ferier, helligdager, helger, bidrar en stor mengde ledig tid, spesielt i den yngre generasjonen.
 Det finnes mange alternativer, etter som, kan du oppretter for barnet ditt en spennende og lønnsom sommerunderholdning. Jada, er det flott om du kan frigjøre deg selv og engasjere barnet ditt hver dag, men de fleste foreldre ikke har denne muligheten, og med utbruddet av en viss alder et barn, er det tilrådelig å la ham lære på uavhengig reise og eventyr. Hva kan tilby sin døs av sommeren?
Barnas sommerferie

 Det enkleste alternativet for de som er redd eller annen grunn ikke er i stand til å la barnet ut av byen.
 Det finnes spesialiserte leirer som er nær hjemmet. Ofte disse organisasjonene tilhører en bestemt skole eller barnehage, men kan være uavhengige organisasjoner. Vanligvis i disse leirene barn tilbringer tid arbeidsdag, så gå hjem.
 Gateunderholdning er standard - lekeplasser, spillerom, hobby grupper, små turer og utflukter, turer på kino eller om byen er i reservoaret, deretter svømme i dem.
 Men du kan finne mer interessante leirer som avviker fra standardprogrammet for underholdning. Det er leire der på jakt etter skatten, studerer kart, gjennomføre pirat kamp, ​​lære historien av pionerene og så videre.
Barnas sommerferie

 Det finnes andre alternativer der spillet laget en dyp studie av fremmedspråk i informatikk, utvikle lederegenskaper. Vanligvis er slik trening utføres på spesiell opplæring, kan fremmedspråk være engasjert i 3-4 timer i døgnet, alle fortynnet med andre utviklingsaktiviteter - ridning, bueskyting, svømming eller fotturer i multi-tur.
 Naturligvis disse leirene trenger økonomisk støtte fra foreldre, men kvalitet opphold i et sted mye høyere for barnet ditt.

 Hvor ellers kan slappe av barnet ditt i sommer?


 Den andre mest vanlige varianten, en ferie på kysten. I vårt land de nevnte steder barnas aktiviteter er Krim-kysten.
 Ikke rart, fordi leirene ligger i nærheten av Svartehavet skryte ren luft, varm sol og sjøvann. Du må gi barnet ditt i din by terminal i hendene på rådgiveren, få en kvittering på at du har sendt barnet ditt en bestemt leir og viftet med en penn.
Barnas sommerferie

 Ifølge reglene, avhengig 15 gutter som følger en, så du må akseptere ideen om at ditt avkom vil være rundt klokken tilsyn.
 Men ikke fortvil, i disse leirene er en streng rutine der bading og avslapning på stranden - strengt for tillatelse, barn er alltid opptatt med noe.
 Selvfølgelig er det ikke svært intellektuell resten, som i de ovennevnte leirene at programmet resten på kysten mer konstruert for perfekte værforhold - fjellene, furutrær, vakker luft og sjøvann.
 Alt dette, i riktige doser, kan godt påvirke den fysiske helsen til barnet ditt. Hvis en ferie er mer erfarne og nye bekjentskaper, være sikker på at barnet ditt vil være svært takknemlig for den donert billett.
 Leirene i Crimea, også er forskjellig, som klassifisert av det økonomiske grunnlaget og av geografisk plassering. For å overleve så liten som mulig, nøye gjennom ferie program, som tilbys i en bestemt leir, måltider og overnatting.
 Hvil i Crimea - en flott mulighet for barnet ditt til å kjøpe en masse positive opplevelser og forbedre deres helse.

 Hva er det bak horisonten?


 Selvfølgelig, hvis du ønsker, barnas sommerferie kan ordnes og utland. Det er helt enkelt, du bare har en økonomisk mulighet, de nødvendige dokumentene for et bestemt land, og, selvfølgelig, være tålmodig, fordi henne bort til fjerne land deres barn kan bestemme ikke alle foreldre.

 Fordelene:


 •  Siden barn er på et stadium i utviklingen som gripe alt på sparket, turen utenlands - en flott måte å stramme språkferdigheter og kommunikasjonsferdigheter og atferd i ukjente omgivelser.

 •  Utlandet, godt utbygd infrastruktur, helse, komfort nivå er mye høyere enn våre lokale leirer.

 •  Utmerket mulighet til å begynne å utforske verden, i alle betydninger av ordet, fra en tidlig alder, evne til å få venner fra forskjellige steder av verden.

 •  Vanligvis barn innkvartert på hotell, rommene er ikke mer enn fire mennesker, selv de mest billig tur vil gi ganske komfortabel overnatting. Men, selvfølgelig, er ikke alt perfekt, det er ulemper slike turer.
   For eksempel det faktum at menyen tilbys i utenlandsreiser kan forvirre deg, fordi du ikke vil finne det i de vanlige supper og korn, meieriprodukter er også nesten fraværende.
   Men vær klar over at barnet ditt skal være ganske selvstendig, som sykepleiere og rådgivere der, ingen vil se etter dine hvert minutt røyk. Det er animatører med barn og deres plikter noe ulike.
   Selvfølgelig, helligdager i utlandet hadde noe å sammenligne, men vær forsiktig når du velger en bestemt leir. Før du kjøper en billett, du lære om læreplanen, som alltid bør inkluderes i slike turer.
   Organisering av barnas aktiviteter i sommer er i utlandet en alvorlig sak, husk at barn under 10 år krever at alle klasser ble holdt i form av et spill. Hvis du ønsker å sende barnet ditt til språkopplæring i år, er det beste alternativet Malta, hvor treningen foregår på den lokale skolen, og resten av tiden barna tilbringer på kysten.
  Barnas sommerferie

   Hver av foreldrene har rett til å bestemme hvordan og hvor du skal holde sin vanlige sommer barn, men husk at barndommen er kort, prøv å gjøre barnet ditt om det var kun de beste og mest levende minner og kunnskap og ferdigheter ervervet i disse leirene, kan ikke bare være en hyggelig bonus å ha sitt voksne liv.
  Яндекс.Метрика