Et barn er født svært liten, hjelpeløs og kan ikke gjøre noe, bortsett fra å spise morsmelk. Men hver dag det vokser, utvikler seg, modnes, blir nye ferdigheter og ønsker. Og når du innser at barnet ditt ikke er nok bryst og flaske melk - det er på tide å lære ham manerer kraft med sofistikerte enheter.

 Hvordan velge egnede retter?

 Kjøpe første babyen kjøkkenutstyr - er det svært viktig og ansvarlig, fordi fra det avhenger i stor grad av hvor raskt du kan lære barnet ditt til å spise riktig og nøyaktig.
 Først, se etter barnet bare lyse retter med interessante bilder, design og tegninger. Selvfølgelig, mens det skal være av høy kvalitet - men kjedelig, riktignok veldig stilig retter barnet vil ønske å spise noe med mye mindre sannsynlig. Fargerike og interessante mønstre utenfor tallerkener og kopper hjelpe interesserer ham hva som er på innsiden av dem.
Første baby kjøkkenutstyr
Sekund, pre Think retter hvilken historie du ønsker å kjøpe for et barn. I så henseende er det tre hovedalternativer: plast, keramikk og porselen. Plast er bra at det er lett, praktisk og uknuselig - med plastbestikk kan du være sikker på at barnet vil få et blåmerke plate og ikke knuse den i tusen fragmenter. Imidlertid er levetiden på slike produkter ikke mer enn fem år, og kan ikke settes i mikrobølgeovn.
 Fordelene med keramikk og porselen er at de er flinkere til å holde deg varm - hvis barnet spiser sakte, er det spesielt viktig. I tillegg vil på grunn av sin betydelige vekt barnet være vanskeligere å skaffe en slik plate, og et sted for å kaste den. Men hvis det lykkes - den som får ploshkoy være svært smertefullt.
 For det tredje må barnet gaffel har avrundede ender og skjeen - bøtter med myk plast. Kulepenner disse enhetene må være belagt finish. Kantene på alle elementer av baby kjøkkenutstyr må være helt glatt, uten eventuelle grader og skarpe utstikkende deler.
 Fjerde, spør ulike funksjonelle "twists" som kan passe barnet ditt. For eksempel, egnet for treg eaters retter med en dobbel bunn, for fans ri plate på bordet - retter med sugekopper på bunnen, etc.  
Hvordan velge en sykkel for et barn? Hvordan velge en sykkel barn?Dette er for å minimere "flight" problem barn av god barnesykkel. Ansvar for valg av tradisjonelt hviler på skuldrene til foreldrene.
Tre hjul transport
Viss alder hvor et barn kan begynne å plante på sykkelen, nei. Tre hjul transport kan ta en periode på 2 til 3 år. Men hvis barnet viser oppfinnsomhet, kan du kjøpe en sykkel på slutten av det første året. Dette bør være spennende, ikke bare ikke sykkeltur, men hele hans struktur. Ikke vær redd horn, dekorative ele menter og ulike "kit". Med så mye å bli enda mer moro, fordi det ikke kan bare ri. Det kan også være dlubaty, demontere, crack og så videre. Vel, hvis sykkelen er festet til stammen, vil det bære med seg all sin rikdom leketøy.
Krav for sykler for barn - Stå ben. Et barn kan bli lei av konstant torsjon pedaler, og kan stå å hvile føttene. En annen obligatorisk regel når pedalen er i nedre posisjon, bør beina være helt likerettet og ikke stressende. Og en spesiell penn som hvor foreldre kan da rulle baby, ikke vondt.
Fire hjulhastighet
Motvekts sykkel - det neste steget i trening et barn. Kjøper den, må du vurdere flere funksjoner.
- Kjedet skal være en lukket spesielle fôr.
- Rammen på sykkelen bør være lett og komfortabel. Barnet bør være i stand til å heve det selv. Derfor er lett aluminiumsramme fine. - Ekstra hjul må ikke berøre bakken! Somehow, blant foreldre fast tro på at hvis du bøyer litt ekstra hjul opp, lærer barnet raskt å balansere. Ikke noe sånt. Evnen til å holde balansen er avhengig av utviklingen av den vestibulære apparat, ikke stor konstruksjon. Og flere hjul satt litt høyere kontrast, priuchat barn før han finner
fotfeste når plutselig zavalyatsya.
- Vær oppmerksom på aggregatrammen. For gutter dress og høy ramme (på den måten av en sykkel "Ural"), men er mer egnet til jenter sykkel med lav øvre ramme (f.eks sykkel "Kama").
- Vær oppmerksom på bremsene. Nå nesten ikke gjøre syklene, som kan bremse ned ved hjelp av pedaler. De ligger på håndtakene. Best hvis de er disk. Bremser, kan komprimere middag til slutt slites av og fikse hjulet sikkert. Når barnet begynner å vise fremgang på 4 hjul, kan den fjernes og ytterligere to tog for to. Streng Paven vil i dette tilfellet bare la et barn på en sykkel fra bakken, langs veien han lærer hele. Denne metoden anbefales fordi travmoopasnosti glemme. Bedre fortsatt komme sammen for en stund.
Risiko - mitt yrke
For å sykle var ikke så
traumatisk, eksperter anbefaler å lære et barn å falle. På fritiden, kan du lære veloprohulyanok opprørt over venstre og høyre skulder, gruppert, flytte tyngdepunktet og kontrollere fallet. Og barna i denne sammenheng enklere - de er utstyrt med myk booty på som lite landing. Med alderen, prestene er ikke så myk og faller mer og mer strenge. Så - trening og trening igjen.
Sykling - en av de beste sport. Derfor vil vanlige sykkelturer bare nytte barnet ditt. Foruten nå tilgjengelig og rikelig med ekstrem sport skøyter, som tiltrekker seg mange gutter. Så kjøpe en sykkel kan være en svært lyse og enda en milepæl i livet til barnet ditt.  
 Er sikkerhet elskede og verdifulle avkom - er ikke det viktigste som bør bry oss i enhver situasjon, og spesielt når han er med deg i bilen din? Dessverre, offisielle tall er skuffende - hvert år i bilulykker drepe tusenvis av barn og ca 25 000 er alvorlige skader, og det er bare i vårt land!
Hvordan velge riktig bil sete for barnet ditt?

 Men trist det kan høres, kan de fleste av disse ulykkene forebygges hvis voksne og foreldre holdt en liste over elementære sikkerhetsregler.
 Sannsynligvis alle sjåfører vet at den vanligste sikkerhetsbelte kan redde folk fra nært forestående død eller alvorlig skade i 45% av ulykkene! For små barn, ikke denne statistikken fungerer, fordi all sikkerheten er redusert til null.
 Selv i tilfeller der mor seg et sete og holder barnet kan ikke være sikker på sikkerheten til barnet, som i nødstilfeller eller bråbremsing det er store overbelastning for et brøkdels sekund normal kroppsvekt tidoblet!
 Selv om barnet veier 10 kg, tror du at du kan holde i hendene hundre kilo! Vel, hvis du vil holde deg og hvis du flyr med barnet ditt framover? Og du med din vekt bare knuse!
 Spesielt for dette i alle siviliserte land siden tidlig på 2000-tallet, ble en regel innført, støttet av lovverket, krever det nye foreldre å transportere barn opp til 12 år i spesialkjøretøy som kalles baby bilsete.
Hvordan velge riktig bil sete for barnet ditt?

 Vanligvis er det utstyrt med spesielle interne sikkerhets stropper, komfortable stoler, og må være i samsvar med europeiske sikkerhetsstandarder. Men et merke på ditt sete, som sier at det oppfyller de ovennevnte standard er ikke ubetinget garanti for sikkerheten til barnet ditt.
 Det er viktig å vite hvordan du skal velge riktig bil sete for barnet ditt, fordi det er en klassifisering som skiller dem, avhengig av vekt, høyde og alder.

 Hvordan velge en god plass for barnet?


 Først, husk at dette ikke er et alternativ hvor du kan spare eller kjøpe en ting, så å si, "for vekst." I dag er det fem grunnleggende klassifikasjoner, samt flere andre, som hver passer inn i et barns vekt og høyde.
 Selvfølgelig, hvis du prøver å gi barnet ditt med de nødvendige typer seter, kan du føle et alvorlig hull i familiebudsjett, fordi hvis du lærer hvor mye er gøy, det er nok ikke en gang tenkt på hvordan du gjør dette, og spare på kjøpet .
Hvordan velge riktig bil sete for barnet ditt?

 Sikkerhet elskede avkom - fremfor alt, men hva hvis pengene for slike dyre ting ikke? Spesielt for dette er det spesielle blandede og andre typer barneseter som gir fin redning.
 Uansett, det er mye bedre enn å kjøpe billig eller fristet til / i modeller som allerede var i bruk, og kan også ende opp i krisesituasjoner.
 Visuelt, kan denne stolen være noe forskjellig fra ny og hel, men på grunn av mulig deformasjon ramme forsvinner garanti sikkerhet. Hvis du bestemmer deg for å kjøpe en slik, er det bedre å gjøre det fra hendene til sine venner eller slektninger.
 Til tross for at alle eksperter anbefaler ikke å spare penger når du kjøper en slik enhet, skal prisen ikke være den avgjørende faktor når du kjøper en stol. Det faktum at dyre - ikke betyr bedre og tryggere, kan det rett og slett stappet "med ulike tilleggsfunksjoner og bjeller og fløyter som sannsynligvis vil bli unødvendig tilbehør eller dekorasjon enn reelt behov.
Hvordan velge riktig bil sete for barnet ditt?

 Derfor forsiktig tilnærming til valg av bilbarnestoler, lese nøye den vedlagte veiledningen må sjekke med selgeren eller passe en bestemt modell i konfigurasjonen av kjøretøyet, eller på annen måte, kan du møte et alvorlig problem uoverensstemmelser festing sete.
 Vakker baby bilsete bør ikke bare være fint og trygt, det skal være så enkelt som mulig for barnet når barnet er ubehagelig fordi det begynner raskt å handle opp og distrahere sjåføren fra veien.
 Sure stroppene til å passe de styrte og barnet ditt: det trenger ikke å henge dem, men for stramt fiksering kan være skadelig for helsen til barnet ditt.
 Hvis du kjøper en stol for svært små barn, sørg for å velge den modellen som har flere moduser tilbake posisjonen hvis barnet sover, kan ryggstøtten senkes slik at det kan føles så behagelig som i en vugge.

 Hva er klassifiseringen av barneseter?


  •  Kategori 0. Denne typen bilbarneseter kalles "avtolyulka" på grunn av sitt utseende den ligner sterkt barnas rør. Denne endringen er mer egnet for nyfødte babyer, som er hentet fra sykehuset.

  •  For barn aldersgruppen 0 er fra fødsel til 9 måneder, vekt - mindre enn 10 kg og høyde - 75 cm. I bilholderen er montert sidelengs, er barnet alltid i liggende stilling, noe som ikke alltid praktisk.
     Pluss denne modifikasjonen - økt hodebeskyttelse, og et bredt og solid stropp som omkranser vare på babyen. Likevel er denne typen er ikke den mest lønnsomme og effektive, ofte har foreldrene tydd til neste oppdatering - 0+.
  •  Kategori 0+. Passer for barn fra fødsel til 15 måneder, høyde - 75 cm, vekt - 13 kg. Den viktigste forskjellen fra den forrige - bærer for barn er satt til å møte kjøreretningen, som er den maksimale sikker posisjon. Denne stolen kan lett brukes som en bærbar barnevogn eller en stol.

  •  Kategori 1. Barn i alderen 1 til 4 år, veier 9 til 18 kg og økte fra 75 cm til 98 cm. Denne typen montert som den forrige, men forskjellen er at den har flere vippejustering kan bli etablert i løpet av transport.

  •  Kategori 2 har sine begrensninger: for barn fra 3 til 6 år gammel, veier 15 til 25 kg og høyde ikke overstiger 120cm. Har feste i likhet med de foregående typer, men barnet er fast ved vanlig sete, ikke internt, som i alle de ovennevnte modeller.

  •  3. Kategori Denne kategorien kalles boosters - stoler med ingen ryggen, og er bare senke setet. Barn alder - fra 5 til 12 år, vekt 36 kg, høyde - ikke mer enn 135 cm. Barn som oppnår mer vekst i denne alders allerede kan ikke bruke bilsetet.


  • Яндекс.Метрика