Funksjoner av førskolebarnChild Development 3 til 7 år
Nyttige tips og råd for foreldre om barns utviklingog
Dannelse og kroppsbevegelser
Ser barna i førskolealder jevnaldrende, ser vi forskjellene mellom dem i oppførsel, og i fysiske parametre: vekst og divisjon. Noen barn er betydelig høyere eller lavere enn sine jevnaldrende, andre veldig lubben, overvektig eller omvendt, for tynn. Noen foreldre tilskrives disse forskjellene av arvelighet - "vi er alle i familien." Slike betraktninger ofte hindre voksne med oppmerksomhet for å behandle for høy eller svært lav, noe som viser avvik i fysisk utvikling.
Å avgjøre om alder og vekt vekstrater preschooler barn fra 3 til 7 år gamle kan bruke formelen beregningen. Fra tredje leveår barnet vekt øker med ca 2 kg pr år. I en alder av syv vekt babyen er doblet i forhold til sin vekt i det første året av livet.
Formelen for å beregne massen av barnet:
A + kg (£ 2 • B)
hvor A - vekten av barnet etter 1 år,
2 kg - gjennomsnittlig vektøkning per år, - i en alder av barnet i øyeblikket.
Opp til 3 år gamle barns vekst er i gjennomsnitt 90-92 cm. Ytterligere økning i årlig vekst på ca 5 cm.

Formelen for beregning av veksten av barnet:

D + inches (5 cm • E)
der D - barnet vokser til 1 år
5 cm - gjennomsnittlig økning av barne vekst per år, E - alderen til barnet i øyeblikket.
I tilfelle av manglende overholdelse høyde og vekt på barnet ditt disse indikatorene bør konsultere med baby leger - spesialister - en barnelege, endokrinolog.
Interessant, gir barnet i vekst er ikke ensartet og hakkete. Fysiologer isolert i denne prosessen stage "pull" og scenen av "avrunding".
Den første perioden av "pull" - det første året av livet. Avgiften vil øke til opp til 25 cm.
Den første perioden av "avrunding" - 1 til 3 år. Veksten avtar.
Den andre perioden av "pull" - 5-7 år. Fradrag - 7-10 cm.
Den andre perioden av "avrunding" - 7-10 år, avtagende vekst.
Tredje periode "pull" - 11-12 til 15-16 år. Avgiften vil være forskjellig, avhengig av arvelighet og sex. Dessuten øker frekvensen av fysisk utvikling.
Samlet vekst i kvinner suspendert inntil 18-22 år, menn - 20-25 år.
På grunn av mangel på kunnskap om de fysiske egenskapene til foreldre ofte ikke forstår hvordan de skal forholde seg for å endre utseendet på barn med sine indre følelser. For foreldre kan vi tilby følgende tips og råd.
Først, ikke bekymre deg om det faktum at barnet har mistet eller sluttet å vokse. Sammenligne dine observasjoner med den nevnte perioder "pull" og "avrunding opp" og rolig. Din erfaring kan så tvil i sjelen av barnet i deres fysiske nytten.
Sekund, være forsiktig og tålmodig på barnet i perioder med vekst. I disse periodene blir det vanskelige vinkler påvirke møbler, gjenstander, kaster alt på gulvet, skadet, og så videre. D. Det at barnet er bare å venne seg til sin nye vekst, ikke bare sammenligner deres innsats med visse handlinger. Hans følelse er forståelig, hvis du forestille deg i de nye høyhælte sko.
Tredje, hvis et barn under sine jevnaldrende i løpet av de "pull" kan ytterligere stimulerer veksten av barnet og legge ekstra 3-5 inches til at programmert av gener. Vitenskapelig bevist at HGH stimulerer dannelsen av proteinrik mat, og hemmer glukose. Derfor bør barnet ditt daglige kosthold delta ost, magert kjøtt, egg og godteri han bør få bare på helligdager. Også veksten effekten av vitamin A (gulrøtter, fisk, lever, friske urter), B (smør, melk, egg, nøtter, rugbrød), kalsium (meieriprodukter) og fosfor (fisk). La barnemat og vitaminer som fremmer vekst (selvfølgelig, hvis han ikke er allergisk), inviterer ham til å henge på bar eller ribbeveggen. Høy vekst er viktig ikke bare for noen idretter, gjorde han betydning for gutter, fremtidige ektemenn.
Tenk at barnet utvikler bevegelsen 3-7 år.
Opp til 3 år, kan han gå en rett linje, hoppe over gjenstander med begge føttene. Opp til fire år gammelt barn kan allerede hoppe på en fot, kan fange ballen med to hender. I 5-6 år fertil styrket, han selvsikkert holder balansen kan gå uten subbende føtter. Forresten, shuffling - en grunn til å besøke spesialisten (podiatrist, nevrolog), som arbeider med muskel- og skjelettsystemet.
Førskolebarn 6-7 år tøft det er å kjøre "fly", men likevel gå og løpe, han kan bare på nært hold. Barn sikkert fanger ballen med begge hender, sikter kan kaste den med en hånd. Dette betyr at ved bruk av øyet han kan sammenligne styrken og retningen av deres bevegelser. Nivået på bevegelse gjør at mange barn er 5-6 år å utvikle sykkel, skøyter og ski. Barn lett lære å svømme, danse, gjør calisthenics.
Ta barnet eller at klassene bør gis til regimet av dagen. Turgåing, sysselsetting, rekreasjon - alt dette må skje på bestemte tider. Av særlig betydning er dag og natt søvn. I 5-7 år, bør den totale varigheten av søvnen være 12 timer: 10-11 timer om natten og 1, 5 - 2, 5 timer på ettermiddagen. Søvnig barn er slem, kan ikke konsentrere seg i klassen og ikke får tilfredsstillelse fra dem.
Tips til foreldre
• Overvåke vektøkning og vekst av barnet ved hjelp rostomira og vekter. Holde disse innstillingene besvart alders indikatorer.
• Vær oppmerksom på agility bevegelser preschooler kurs, muligheten til å hoppe, løpe, fange ballen.
• I 5-6 år kan du lære et barn å svømme, sykling, skøyter, ski.
• Disse spesialister som barnas coach, barnelege, kan psykolog gi deg råd om barnets beredskap til alvorlige systema sports- og selskapsdans, gymnastikk, ha en betydelig innvirkning på barnets kropp og sinn.
• Ta vare på barnets fysiske utvikling: zakalyvayte, organisere stabil daglig rutine, lage sunn mat. Dette styrker immunforsvaret og gir deg mulighet til å takle stress.
• Nervesystemet er fortsatt svak barnet, han fort lei. Søvn gjenoppretter ikke bare fysisk styrke, men også forbedrer følelsesmessige tilstand, og gir god stemning.  
Ideer for babyen fotoseanseHvis du lurer på hvorfor gjennomføre en fotoseanse for et barn som veier fordeler og ulemper, vurdere viktige punkt som du tror fort skråningen til en positiv respons. Tiden flyr ubønnhørlig fort. Du selv ikke har tid til å se ut som barnet ditt barn blir voksne. Og alt du har igjen, er høyt minner fra sine første skritt, melketenner, naive smiler og så videre. Men minne - kjæresten upålitelig. Mange glemt, slettet en vag erindring som, dessverre, er det umulig å overleve.
Det er derfor det er så viktige bilder av barna, i så fall en profesjonell fotosesjon for barn vil handikap noen amatør fotografering. Nei, vi har ingenting imot å ta bilder av barn i hverdagen, men annet enn at du er usannsynlig å gjøre det profesjonelt. Så for hans barn å holde en slik en fotoseanse verdt minst hvert femte år, eller i bunnen av de viktigste hendelsene i hans liv (de første skritt til barnehage "første samtalen" og så videre). Bare en god fotograf kan fange øyeblikket som nesten umerkelig, så prøver forgjeves å spare minne. Gitt dette, bør tvil om dette problemet forsvinne. Vi kan bare velge en idé for en fremtidig fotoseanse.

Interessante ideer for baby fotoseanse

Første barnefotoseanse er ikke bygget på en hvilken som helst stil, men utelukker ikke bruken. Dens viktigste oppgave - å fikse vellykkede historier som ville være i stand til å bringe følelser og følelse varme gjennom hele året. Naturligvis, i dette tilfellet barn - hovedpersonen i en fotoseanse. Og det er viktig ikke så mye ideen for hennes mange emosjonelle stemningen i små modeller. Så din jobb som foreldre forbereder barna på forhånd, noe som gjør foto session i en spennende kamp. Gjør det naturlig komfortabel i et kjent miljø for et barn - hjemme. Det er bedre å velge ideer innenfor barnehagen. Men platestudio og exit også være diskontert, det er bare egnet for barn fra 3 år allerede forstå alt som skjer.
Photoshoot i barnehagen. Velge en barnehage som et sted for å skyte script sistnevnte skal avhenge av situasjonen i rommet. Når hun først tematisk, med innslag av eventyr, fantasi, eventyr, og så videre, så det kan slå mange ideer fra Askepott og etterbehandling militant pirat. Forresten, hvis du bestemmer deg for å ta del i skytingen må møte det valgte temaet. For eksempel, hvis barnet ditt prinsesse, så må du spille sammen, bringe i sin egen måte selv attributter fortelling.
Ideer for babyen fotoseanse

I studio med ideer egentlig ikke klart, men du kan lage høykvalitets portretter og familiebilder. Baby, bør det være ganske lett å bære. Men det kan være ideen om tematiske kostymer. Det er nødvendig å se årige barn. Inntil fem år egnede kostymer sommerfugler, ladybugs, kaniner, seks år og elleve egnet for mer "avanserte" bilder for en fotoseanse der å kopiere stilen til voksne - unge mods, pønkere, rockere, retro, hippie og så videre. Hos barn ser det veldig fint og rørende.
Men virkelig la fantasien i flukt i form av ideer er mulig å gå ut av en fotoseanse. For å gjøre dette, må du velge å starte et bra sted. Egnede vakre parker, attraksjoner, kafeer, skøytebaner, barne campus og så videre. Skyting kan tilbringe blandet: barn pluss familie, skriver en tur som en familie der barnet er i hovedrollen.
Hvis du vil ha resultatene av barnas fotoseanse var et hundre prosent, prøver å gjøre barnet en virkelig godbit, ignorere fotograf, og ikke prøve å tvinge barnet til å posere, han bevisst gjør likevel ikke vil. Kommer til å fotoprohulyanku barnet bringe attributter helligdager: ballonger, bobler, kite, leker og så videre.
En annen god idé for on-site photo shoot - en fantastisk innstilling eller "cosplay". For eksempel kan i skogen være en god idé å slå de berømte eventyr ("Little Red Riding Hood", "Snow White"), der det er bilder og gutter. For disse ideene er ordnede rolle dresser og attributter, og deretter alt annet.
Ideer for babyen fotoseanse

Til slutt noen ord om barns make-up for en fotoseanse. Ikke bli overrasket, han trengte dem også, men på mange måter forskjellig fra voksne. Så, hvis ideen er basert på bildeopptak, kan du legge til og make-up. Så til ære for denne hendelsen og overbærenhet hensiktsmessig å la små fasjonable kvinner å farge øyevipper og gjelder gjennomsiktig eller rosa gloss på leppene. Ellers vil det være tilstrekkelig å pulver litt barnets ansikt at det ikke skinne i rammen.  
Яндекс.Метрика