Uncaused
Gaver til ham?
 spørsmål: hva du skal gi mannen aldri miste relevans. Svaret, overraskende, er enkel: en mann kan gi noe, det var bare han trenger. Og du sannsynligvis godt kjent med din kjære, og derfor gjette hva han trenger.
 Det kan være nye undertøy, sokker, skjorte, barberhøvel og alt sånn. Men alle disse tingene de fleste menn som brukes til å kjøpe sin egen.
 Men vi vil ikke avvise dette alternativet som det er gutta som av ulike grunner ikke gjør det. Alepodaruvaty bukser kan hver. Vi også, kjære jenter trenger gnisten. I tillegg bør gaven være ikke bare nyttig, vel om det vil overraske selv touch. Men interesser og tilbøyeligheter i alle individuelle og ikke alltid hva man liker en tur med andre.

 En fyr venn er ubeskrivelig godt nytt dataspill, og foretrekker din gym medlemskap. Naturligvis, aldri sier utdannet person som han ikke liker gaven.
 Bare folk som er genuint interessert hverandre aldri bry om nåtiden: de alle kjenner seg. Og alt fordi innkalling og spør. Og hvis en mann svarer: "Kjære, jeg trenger ikke noe, fordi jeg har deg. Fortelle ham: "Kjære, jeg elsker deg også, og jeg vet hvordan du vil gå for denne kampen. Det vil være flott om vi drar dit sammen, så jeg gir deg disse billettene "kamp, ​​i dette tilfellet, det eneste eksempelet. I stedet kan det være hva som helst. En god gave til en mann kan bli hva han alltid ønsket eller noe du ønsket å gjøre, men for noen grunn gjorde ikke. En annen vinn-vinn-situasjon: gi det til ham om hans hobbyer. Hvis han er en artist, gi det et godt sett med pensler og maling. Hvis fyren nyter å samle inn, deretter fylle opp sin nye kolleksjon objekt. Hvis mannen din er kreativ og romantisk natur, kan du skrive et dikt for ham, for å komme opp med en sang eller dans. Hvis du, for eksempel, har ferdigheter i symaskin, kan du slå den inn i en gammel skjorte eller jeans i den opprinnelige tingen. 
 Av og store, kjærlig hjerte til problemet er ikke mangel på alternativer for hva du skal gi, og velge den beste av dem. Så, gå for det.  
Hvordan skal et barn til å sove?
 I nylig moms har spørsmål angående sovende nyfødte: hvordan, hvor, som han skal sove i hvilken posisjon, som må være på samme temperatur. Dette er bra, fordi en kvinne bør tenke på forhånd disse detaljene til barnet ditt føle deg komfortabel og god mor, og at hun ikke fikk sove. I tillegg er familien også en far og kanskje eldre barn, nyfødte og bør ikke forstyrre deres ferie. Hvordan skal et barn til å sove?
 Prøv å svare på alle spørsmål og tvil tillate unge mødre.
 1.  Hvor mye søvn? Varigheten av søvn hos spedbarn varierer 14-20 timer i døgnet. Og avhenger av viljen til babyen til å sove nå. Smilende bestemor farget leker foran støy eller selv kan ikke hindre ham fra å falle i søvn.
   Derfor bør vi bruke det. Mindre slitasje og rock på hånden for å sikre at barnet sovnet. Han er alene og sover når han ønsker å sove.
   Gå på tærne rundt den sovende babyen er ikke verdt det. Ikke glem at en baby 9 måneder inne i mor levde i stabile omgivelser lyder og veldig høyt rumling i magen, hjertebank. Fordi nyfødte ikke forstyrrer søvnen eller gate støy, ingen barn som løper rundt i nærheten, snakker i telefonen eller voksne.
   Hvor å sove? Noen moms problem - å konkludere med babyen i sengen sin, som barnet ønsker å sove bare av moren. I dette tilfellet er det løst ved en felles diskusjon med hele familien. Klart, babyen gråter og bærer på hans mor hendene selv om paven vil sove, sove tilstrekkelig kvinne som er direkte ansvarlig for omsorg for nyfødte, kan bli glemt.
   Derfor, hvis sengen er stor og pappa enige posunutysya, kan du øve og delt med barnets søvn. Pjokk 9 måneder lytter til min mors bankende hjerte, ikke overraskende, nå sover han godt på morens bryst, i nærheten av henne varm og kjent. Når det kombineres med en drøm barn ta seg av å gjøre madrassen var ganske hardt og ikke omgitt av en haug med babytepper. I tillegg bør barnet ikke faller utenfor kanten av senga. Hvis dette er du putter babyen til sengs med hverandre og ektemann, så ta vare på det og far kunne uhell skade hans natt. Ikke la ungdommer til å sove sammen med barnet ditt. Ikke legg barnet til å sove ved siden av deg, eller hvis du er for sliten mann, tok sterke medisiner eller hadde drukket.
   Men best av alt, selvfølgelig, et barn fra fødsel sov i separate senger, spesialdesignet for ham. Denne madrassen må være tøff nok, ortopedisk og puter trenger ikke å være. Men noen mødre legge en pute ren pute eller brettet bleie fra denne "pute" vil ikke skade. Quilt i en nyfødt bør ikke være for varmt, beskytte barnet mot overoppheting.
   Hvis barnet sover i armene, og deretter sette det inn i en barneseng. Derfor, i hendene på moren varm, men denne posisjonen for søvn er ikke ortopedychnoy og unødvendige problemer med ryggraden deg til noe.
   Temperaturen regime. For spedbarn under søvn bedre temperatur 16-20 grader, og jo lavere jo bedre. Deretter barnet og dyp søvn, og reduserer risikoen for overoppheting. Fuktigheten bør være 50-60%. Sørg for å lufte ut rommet før du går til sengs. Hvis været tillater det, deretter sove med åpne vinduer. Ikke plasser seng i nærheten av batteriet. Hvis mulig, fjerne alle soverom "rengjøringsmidler": tepper, myke leker, ullen tepper av ull, bøker.
   Merk: inneluften å være kul og fuktig. Under disse forholdene, god søvn og ikke bekymre deg brun nese hos spedbarn eller kortpustethet og tungpustethet nesen i en drøm.
   Ikke sover. For optimal nyfødte utenfor - på siden. Og annenhver time barnet skal returneres til den andre siden. Dersom barnet sovnet på ryggen, det er greit, så lenge hodet var vendt mot siden. Denne situasjonen vil ikke hodet å kvele et barn på tilfeldig raping.
   Men hvis barnet spiste en lang tid, og du allerede har det "kolonnen" og slipper all prokovtnute luft, kan du sette den i dvale på baksiden av hodet er rett. Dette vil danne kraniet ordentlig, unngå overdreven utvidelse av hodet, og kjøpe en fin rund form.
   Mange barn liker å sove på magen. Barnet kan bli stående i denne posisjonen til å sove, men det er bedre hvis det ikke er natt og dag, slik at du kan overvåke søvne. I denne posisjonen, er magemusklene strammet godt, men sove i denne posisjonen du kan la etter å ha blitt helbredet umbilical såret.
   Det er barn som har gått videre og ikke bare sove ut i magen, og "kneler" ben bøyd under ham, booty opp. I utgangspunktet, i denne posisjonen også er ikke overraskende om babyen komfortabelt så la sove. Men også bedre om det vil skje på dagtid.
   Etter nesten tjuefire timers søvn et barn kan miste begrepet dag og natt. Slik at familier kan sove, lære deg et barn til at støyende i løpet av dagen og lyset, og tvinge ham til å sove under slike forhold. Så om kvelden når det er mørkt og stille gutt han føler at i natt, vil og søvn være sterkere og mindre sannsynlighet for å våkne opp å spise.  
 Hver mor vet hvor viktig det er å ta vare på barnet. Alle elementer må være av høy kvalitet. Men det legges vekt på valg av mat, det avhenger av dem barns helse. Hvordan å kjøpe bare kvalitetsmat for lite penger?
Maten er deilige barn: Spar tid og penger

 Velsmakende og billig: hvordan å kombinere?


 I dag, hvilken som helst butikk, respekterer sine kunder, og tilbyr kundene en rekke rabatter, kampanjer og andre overraskelser og oppmuntring. Hvordan spare penger og bli lykkelig? Hjelpe i denne kampanjekode på Platypus. Her kan de gi:
Maten er deilige barn: Spar tid og penger

 •  For det første er dette en betydelig besparelse. Kjøpe produkter kan være en meget god pris, rabatter kan nå 60%. I tillegg holder den vanlig salg.

 •  For det andre er det et stort spekter. Her kan du kjøpe en rekke babyprodukter, deilige desserter, melkeprodukter, drikkevarer, godterier, kjøtt og fisk, hermetikk, bakeri, delikatesser og mye mer.

 •  For det tredje, gourmet glede unge pakking. Det er så lyse og fargerike det og ønsker å finne ut hva som er inni.

 •  For det fjerde, en høy kvalitet. Vær sikker på at du ikke har kommet over en forfalskning, defekt produkt eller produkter som har utløpt. Ryteylerskaya nettverk av "nebbdyr" ansvarlig tilnærming til kvalitetskontroll og tar vare på kundene.

 •  For det femte er det så deilig som vil glede ikke bare barn, men alle husholdninger.

 •  Sjette, er det utrolig praktisk, fordi du kan gjøre innkjøp uten å forlate hjemmet. Du bare gå til nettbutikken, velge en kategori og begynne å lete etter produkter. Detaljert beskrivelse vil gjøre de rette valgene og unngå feil.

 •  Hvordan spare på alt og alltid?


   I dag, for å spare på kjøp eventuelt løpe rundt et dusin butikker. Heldigvis er tilgjengelig for å handle på nettet handler det mye enklere, og billigere. I tillegg er det en praktisk ressurs CupoNation.ru, som gir data om salg, men tilbyr også en rekke ulike salgsfremmende koder.
  Maten er deilige barn: Spar tid og penger

   I cuponation.ru kan du også finne de mest populære nettbutikker som "Wabi Sabi», «Delivery Club» eller «HitFood». Du kan få gode rabatter ikke bare mat, men også for andre varer, klær, innbo, hus og underholdning og så videre.
   Lær om når og hvor nettbutikken vil bli brukt enkelt. Dataene på nettstedet er kontinuerlig oppdatert og relevant, slik at du ikke går glipp av noe. For kampanjekoder du ikke trenger å betale for å bruke dem til enhver tid før utløpet av handlingen.
   Hvis du fortsatt tenker på hvordan du skal ta et barn og hele familien, besøk cuponation.ru og begynne å handle hyggelig og lønnsomt!  
  Яндекс.Метрика