Glycin nyfødte: dosering, instrukser, anmeldelser

 Glysin Infant - nyfødt foreskrive denne medisinen for å stimulere hjerneaktiviteten. Dette inkluderer, generelt, alt forbundet med arbeidet til hjernen, bedre hukommelse og sove avbrudd.
 Men alle barna kjører glysin baby ikke er oppnevnt, selv om det var en slik måte for 10 år siden. Medisiner foreskrevet til gravide kvinner, for eksempel, for å hindre hjerneaktiviteten fosteret hvis en kvinne hadde anemi. Nå glysin skrevet ut kun for babyer premature babyer eller skaffe fødsel traumer. Det er veldig godt absorbert i blodet, og hvis mor bryst mater baby, så ikke å lide av knusing piller og deretter prøve å drikke denne løsningen barnet er ingenting annet enn bryst finner lettere å drikke glysin av morens melk, må han kommer inn i kroppen til babyen. Men før du bruker denne metoden er best å rådføre seg med legen din for å finne ut den nøyaktige metoden og dosering av noen form for medisin.

 Kan du gi glysin nyfødt


Glycin nyfødte: dosering, instrukser, anmeldelser


 Glysin er ikke for babyer er et kraftig verktøy som deprimerende effekt på psyken. Glysin babyen har veldig stille, og gir kun en mild beroligende effekt. For en liten kropp som er nok til å slå seg ned. Nei ingen kontraindikasjoner. Derfor er spørsmålet "det mulig å gi glycin nyfødte 'svaret er klart: Ja, det kan du.

 Glycin Bruksanvisning for babyer


 Glycin: Bruksanvisning for babyer anbefaler å ta følgende måte: hvis det ikke er barn på tre år, skal det ta en halv tablett to eller tre ganger om dagen. Glycine for babyer som er gitt bare i flytende form. Tabletten er oppløst i vann. Løpet av behandlingen er 1-2 uker. Det er viktig å følge riktig dosering av medisiner.

 Glysin baby anmeldelser


Glycin nyfødte: dosering, instrukser, anmeldelser

 På glysinsalter baby rent positive vurderinger. For eksempel følgende:
 "Mitt barn er veldig urolig barndom, kan et øyeblikk ikke sitte på ett sted, veldig sliten i kveld. Legen sa at han hadde økt hjerneaktivitet i prinsippet selv jeg tror ikke dette er et så stort problem, men barnet sover svært lite. I morgen reiser seg og begynner å handle opp. Foreskrevet, kort sagt, glysin vi. Men i meget små doser. Jeg ga en halv tablett to ganger om dagen. Når du begynner å ta bedre babyen sove og han ble roligere. Ikke for å si at han ikke er urolig, bare løping og hopping, hender det at vi spiser på rømmen, men at det var mye roligere søvn - det er sikkert. Våkner moro, ingen moter morgen ikke lenger eksisterer. Det hjalp oss glysin. "The glysin baby vurderinger du kan lese eller skrive i kommentarfeltet under denne artikkelen.

 Video glysin for nyfødte babyer


 Om glysin babyen godt fortelle denne videoen.
Grønnsaker og frukt føre til kreft hos barn

 Dette problemet ble studert ved UCLA, og kom til følgende konklusjon. Det viser seg at plantevernmidler brukes til dyrking av grønnsaker og frukt, er i stand til å utløse utvikling av kreftceller. Dette er dobbelt fryktelig fordi mest utsatt for denne sykdommen er barn som har foreldre nøye prøver å mate naturlige vitaminer.
 Jeg må si at plantevernmidler som brukes av de fleste bønder for å bekjempe skadedyr. Disse kjemikaliene er ikke bare skadedyr, men også aktivt trenge modnes frukt og grønnsaker. Disse farlige stoffene kommer inn i kroppen til barnet, kan føre til tumordannelse og overraskende, etter mange år, selv i voksen alder. Fant forskerne at grønnsaker og frukt føre til kreft hos barn, og spesielt er på risiko preschoolers. Det er viktig å merke seg at på grunn av dette funnet ble gjort mulig gjendrivelse av tidligere publiserte funn, hvor essensen var at forskjellen mellom vanlig og økologisk mat finnes ikke.

 Professor, University of California, som var involvert i denne studien tyder på at forurensning av maten er i ferd med vekst og behandling. Hovedmålet var å bestemme bevegelsen av metaller, plantevernmidler og andre giftstoffer i kroppen vår.
 Grønnsaker og frukt føre til kreft hos barn
 Denne studien involverte 364 barn der 207 ikke har nådd fem år. Det ble funnet at nivået av dioksin, kvikksølv, DDE og dyldryna langt overskredet tillatte. Nesten alle barn, med unntak av 5% av det totale, ble det funnet høyt innhold av akrylamid. Det er skadelige biprodukter, som er spesielt vanlig i prosessert mat. Det høye innholdet av dette element fører til celledød.
 Blant produktene ble funnet flere grupper av frukt og grønnsaker som inneholder plantevernmidler prevыshennuyu norm. Blant dem - epler, fersken, druer, jordbær, pærer, tomater, brokkoli, salat lattuk, selleri og bønner.
 Den yngre organismen som er utsatt for angrep av plantevernmidler, jo høyere er sannsynligheten for at han er syk med kreft.
 Konklusjon: barn bør gis bare frukt og grønnsaker som er dyrket uten bruk av kjemikalier.  
Forebygging og behandling av fedme hos barn og ungdom

 Fedme hos tenåringer - Beach 21. århundre. Å redde et barn fra fedme og overvekt vil hjelpe faglige råd. Risikoen for fedme hos barn og unge kan reduseres gjennom riktig organisering av mat. Det er nødvendig for å unngå "dårlige" snacks, brød og gjærprodukter, som er kalt "junk food".
 Statistikk nådeløse, antyder bevis at antall overvektige barn har økt betydelig de siste 10 årene. For å redusere risikoen for sykdommen Følgende tips vil hjelpe homeopat og en endokrinolog.

Forebygging og behandling av fedme hos barn og ungdom

 Forebygging og behandling av fedme hos barn og ungdom: Barn spiser ofte og dessverre ikke så bra for kroppen sin. Den mest levedyktige alternativet for snacking handle nøtter, rosiner, bananer, gulrøtter, epler og ost. Brød bør byttes usyret lavash brød eller andre alternativ.
Forebygging og behandling av fedme hos barn og ungdom

 Separat mat kan også brukes til å behandle fedme hos barn og unge. En god metode er at når du spiser grønnsaker med kjøtt. En halv time før et måltid kan spise søt frukt. For ett måltid å spise en type protein. Naturligvis, ingen hamburgere, stekte poteter, pølser i røren og andre farer i forebygging av fedme hos barn og ungdom bør ikke være.
 Jeg må si at det å være overvektig har en betydelig belastning på hjertet, bukspyttkjertelen og leveren. Det kan føre til hormonell ubalanse i barnets kropp.

 Video "årsaker og forebygging av fedme behandling hos ungdom '


Falske setninger i foreldrerollen
 Mange mener at opplæring av barn - er lydighet og adlyde råd og forespørsler av foreldre. Noen ganger de er skremt av deres barn, med fokus deres oppmerksomhet på feil. Dette fører ofte til det motsatte resultat.
 Etter litt etterforskning fant flere barnepsykologer setninger konstant uttale som kan forårsake skade på psyken til barn.
 "Vent, før far / mor" - hvis far flytte ansvaret til mannen, og dermed oppfordrer han barna ikke adlyder det, undergrave sin betydning.
 "Ta eksempelet med" - stadig sammenligne barnet ditt med noen andre og fører ham til et eksempel, er du frata hans tillit, og det vekker sjalusi og konkurranse blant barn.
 "Skynd, eller bo her alene" - vanligvis barn er redd for ensomhet, og bruke sin spenning og angst galt.
 "Ulydige barn tar Babayka" - mobbing vondt barns psyke, ofte forårsaker mareritt. I tillegg, når barnet innser at dette ikke er sant, mister far hans tillit.

 "Hvorfor kan ikke du gjøre dette enkle ting?" - Ethvert barn kan oppstå problemer i alle fall. Ikke senk hans selvfølelse, innpode selvtillit tvil og irritere lignende problemer.
 "Du fattig / sneak / whiner / løgner" - hengende tags på barnet, slik at det gir foreldre en viss atferd, som senere blir normen.
 La oss ikke glemme at opplæring av barn - er, fremfor alt, elsker dem. Se språk og dine barn vil være lykkeligere!  
Яндекс.Метрика