Grunnleggende regler for foreldre


 På den annen side, oppdra et barn - det er definitivt jobbe som krever ofte godt råd handling og velvalgte ord, tålmodighet og utholdenhet.
 Foreldre, spesielt de unge og ikke veldig erfaren, noen ganger sliter med å kombinere løse ulike innenlandske problemer, arbeid og bekymringer knyttet til å oppdra et barn. Men innsatsen gjort av deg, må all den kjærlighet og oppmerksomhet skjenket barnet gi frukt.
 I hjertet av forholdet til barnet må være kjærlighet. Her er den viktigste loven. I løpet av det første året av livet babyer er helt fokusert på min mor. Tett kontakt med moren til barnet er svært viktig, slik at han ble mer følsom og bedre videreutvikles.
 I løpet av ett til tre år til et barn kjent med verden rundt seg ved hjelp av gjenstander i omgivelsene. Det er viktig å ikke begrense restriksjoner trene barnet til ulike gjenstander og ting som ikke undertrykke sitt ønske om kunnskap om fremtiden.
 En livlig interesse for barnet til omgivelsene vokser med det. Hva han blir eldre, jo mer forvirrende for foreldre. Og det er veldig viktig, holde terskelen tålmodighet utplassert for å prøve å svare på alle hans "hvorfor" å stadig "oppvarmet" nysgjerrighet baby.
 Foreldre alltid, i enhver situasjon er det viktig å huske at barnet - en personlighet, om enn liten, men personlighet. Ydmykelse uakseptabelt i forhold til barnet. Foreldre oppfatter barnet som eiendom, dypt feil og kan forårsake en rekke feil i oppveksten hans.
 Permanent undertrykking av barnet som individ, endeløse kommentarer undervurdere hans selvfølelse og hindre forståelse mellom ham og hans foreldre.
 For virkelig å forstå barnet, bør du alltid kommunisere med ham. Vi bør følge linjen mellom sunn interesse i sine saker, problemer, kramper og overdreven utholdenhet. Svært verdifulle hjem sammenkomster med familie og venner. Dette vil hjelpe barnet ditt å forstå deres engasjement i familieforhold og gi ham en følelse av trygghet.
 Mer tid til barnet at han ikke blir fjernet fra familien. Den forener barnet og foreldre felles besøk, trening, felles arbeid og fritid.
 Men som i alle ting, er en kjærlighet for barnets følelse av proporsjoner viktige, uakseptable ytterpunktene. Elsker foreldrene bør være krevende og rimelig, basert på gjensidig respekt.  
Sen levering


 Faktisk siste generasjoner har ikke bare ulemper, men betydelig fordel. For å avgjøre disse positive og negative sider ved slutten av svangerskapet og fødsel disse trenger å forstå årsakene som styrer en kvinne blir gravid etter en avgjørende hennes 30 år.
 Moderne kvinner forstår at for å finne en jobb med en anstendig lønn for ytterligere å sikre anstendige vilkår for eksistensen av barnet må ha høy kompetanse. I denne forbindelse, den første kvinnen planer om å avlegge eksamen, sysselsetting og få litt erfaring, og deretter at barnet er født.
 Nå kvinner vet at ideen om legene er enige om at slutten av svangerskapet og fødsel, og amming bidrar til å forynge kroppen. Ikke glem også at en kvinne som har en baby på psykologisk nivå føles yngre enn sine jevnaldrende.
 Blant ulempene som er direkte relatert til forsinket levering, inkluderer, fremfor alt, en økt risiko for genetisk sykdom som er knyttet til det faktum at etter 35 år er aldring egg.
 Ikke glem at i denne alderen er det en opphopning av helseproblemer i begge foreldrene. Men dette er et kontroversielt punkt, som noen ganger skjer at den 30 år gamle kvinnen som leder den riktige måten av livet kan være sunnere enn den 18-år gammel jente som mishandler avhengighet.
Sen levering

 Sene fødsler er sjelden naturlig, slik at kvinner bør være psykisk forberedt på det faktum at hennes baby vil mest sannsynlig bli født med keisersnitt.
 Kvinner som velger å senere generasjoner, sørg for å opprettholde en sunn livsstil (denne regelen gjelder for gravide kvinner i alle aldre). Ikke overse instruksjonene fra leger på grunn av problemer i "voksen" mødre økt betydelig. Dette er fordi endring av elastisitet av vev, en nedgang i hormon med alder, tidligere sykdommer kan også sette sitt preg på tilstanden i forventningsfull mor.
 En annen viktig regel for kvinner som forbereder for sen levering er psykologisk forberedelse for sin nye rolle, fordi i løpet av de årene du blir vant til den etablerte livsstil og vaner som vil sikkert endre utseendet på baby.
Vertikal fødsel


 Men vertikal passere mindre tid, fordi livmorhalsen er avslørt under press hodet babyen snart. Gravid mor og ville aldri ønske å ha en situasjon der barnet måtte trekke tang, siden den horisontale hulrom av bekkenet og fødselskanalen utvides.
 Ungen beveger seg svært sakte gjennom fødselskanalen, noe som reduserer risikoen for brudd hos kvinner og fødsel traumer hos barn. Når uterus er ikke opprettstående presser på blodkar mødre, langs ryggraden, forstyrre normal blodstrøm - i overensstemmelse med risikoen for hypoksi betydelig redusert.
 Merk at denne metoden for levering er uønsket under graviditet komplikasjoner, for tidlig fødsel, sykdommer i indre organer. Hvis misdannelser ble oppdaget under svangerskap, fødsel vertikal ikke gi full anledning til å høre babyens hjerterytme og å overvåke framgangen.
 Med en slik arbeidskraft epidural anestesi ikke brukes, siden mistet sensitivitets ben.
 Føde horisontalt bare pinlig meg ut resultatene i en avslappet tilstand, noe som er umulig ved fødselen. Etter bremse brukt smertestillende og sentralstimulerende stoffer som påvirker helsen til barnet.
 Denne situasjonen er mest praktisk å observere prosessen fødselslege.
 Sammenstøt lett transporteres stående, bevegelse i vannet, men ligger på ryggen - den mest smertefulle posisjon.
 Når en kvinne blir vertikal fødsel som det er praktisk. Det er en komfortabel stilling, reduserer den perioden av fred, som er sammentrekninger. Fødende kvinne beholder kontrollen over seg selv, fordi smertene er ofte kvinnen i en semi-bevisst tilstand. Tilsvarende alt akkompagnert av høye skrik at kvinnen ikke oppfatter, men det medisinske personalet føles full.
 Under forsøk, stående - din mage, rygg, bekken, skjelettmusklene - alt fungerer optimalt koordinert. Vaginal bli bredere, tilpasning til hodet størrelsen på babyen, som strekker seg langt bedre å forebygge forekomsten av brudd. Liket av en kvinne mer egnet til slik levering.
 Ifølge historien, lå fødsel ned ble laget bare for å se hvordan de er. Om bekvemmelighet og kvinners status er ikke nevnt. Morkaken er atskilt i en sittestilling mye raskere blodtap - 100 150 ml.
 Regulering halvt sittende, knelende, sittende - stående i en stol spesielt konstruert for slik levering. Den beste plasseringen er når en kvinne på knærne i sengen.  
Hvordan å amme


 Ingenting komplisert fôring babyen fôring og ingen viktigste er å tenke ung mor: "Jeg vil lykkes! ". Og du vil, hvis du ønsker å mate babyen morsmelk ofte lang egentlig er.
 Men dette er bare den psykologiske siden av ting. Med spesifikke hensyn til praksis, er det viktigste aspektet av vellykket amming en korrekt anvendelse av babyen til brystet.
 For å korrigere søknaden måtte vidt åpen munn innsats barnets bryst dypest til areola nesten alle blitt vrengt.
 For å finne ut om du har gjort baby, se etter følgende tegn.
 Først av alt, bør du ikke være smertefullt. Hvis smertene er der fortsatt, så du gjør noe galt. Bare prøve fra bunnen av. I tillegg er de riktige apposisjon nipler ikke skades, er det ingen sprekk etter å mate de ikke endre form, og er bare svakt strukket.
 Det er viktig å huske at i god apposition er god tømming av morsmelk og baby nok, bortsett fra at dramatisk reduserer risikoen for mastitt eller lactostasis.
 Normal fôring i gjennomsnitt varer i 20-40 minutter. Men det bør ikke være begrenset. Da han la gå nasmokchetsya babyen bryst eller søtt sover.
 Dersom barnet liker å være i brystet for en lang tid, er det viktig at moren ikke er trett. Hva mer vellykket du slå seg ned, jo større blir effekten av et måltid. Du kan trenge flere puter som du kan legge under ryggen hans eller under babyen. Til fôring var ikke kjedelig for deg, holde på hånden en interessant bok. Så tiden vil fly med.
 Det er viktig for vellykket amming velge en komfortabel posisjon for mating.
 De mest vanlige stillinger er:
  •  "Cradle" (når babyen mage til mage presset mot min mor, og er hodet slik at munnen var foran min mors brystvorte);

  •  "Out of hand" (når et barn liggende på puter under armen en mor og hennes munn baby på mors brystvorte);

  •  "Hendene til mor" (når babyen og mor liggende på siden, min mors hode mens du ligger på en seng, og skuldrene ned på sengen, hender hun holder babyen slik at han beholdt posisjonen på siden).

  •  Andre stillinger du kan komme opp med på egen hånd. Velg en fôring holdning, hvor du kan slappe av og nyte prosessen. Kom til det kreativt og lykkes, og få med baby uforglemmelige positive følelser.  
    Яндекс.Метрика