Hemmeligheten av populariteten til poesi Agnes Barto


 Agnes Barto - en poet, hvis arbeid har blitt en klassiker av barnelitteratur. Også huske på hennes dikt utenat og på anledningen til å sitere mange voksne. For enkel ved første øyekast, linjer, koblet med ukompliserte rhymes, bære dyp aforistisk. De er overraskende nøyaktig og enkel å beskrive situasjoner fra alle barn og hans foreldre.

 Agnes Barto Kreativitet for Kids


 I en diskret og en mild form av vers Agnes Barto fortelle barna om reglene for oppførsel i verden, de er bare begynnelsen for å utvikle. Barn ser fra side til deg selv og dine venner i sandkassen, lære sine helter dikt. Dette - det første skrittet mot evnen til å analysere situasjonen rundt. Så ikke undervurdere betydningen av poesi Agnes Barto i en så viktig sak som dannelsen av barnets sjel. Veldig poet elsket barn og ofte foretrukket å være i deres samfunn enn med voksne. Får nyte å kommunisere med barn, Barto begge trakk fra denne tidsfordriv fag for sitt arbeid.
 Kanskje dette er hemmeligheten bak poesi Agnes Barto. Barn stole på forfatteren, og ikke la dem se det. De føler at Barto - "eier", vet hun om verden førstehånds. For barna holder utrolig intuitiv evne, noe som dessverre ofte tapt med alderen. Ikke frata barna dine muligheter til å gå inn i verden av klassiske barnelitteratur - fortelle dem om vers Agnes Barto, og selvfølgelig lese den sammen.
 Kreativitet Agnes Barto annen subtil humor, mangel på moraliserende, men realisme og enkel oppfatning. Hennes dikt - et slags spill med et barn, hvor han trente mange nyttige ting.

 "Voksen" side arbeid og liv


 De færreste vet at poeten ledet et aktivt sosialt liv. Men det kan neppe være noe annet. En person som har evnen til å tenke kritisk, bare må styre sine talenter i en produktiv retning, til beste for folket. Agnes Barto noen gang var en nestleder i Moskva Sovjet, skrev manus, et medlem av Folkeretten. Også, Agnes Barto ledet Association, som representerer russisk litteratur for barn i utlandet.  
Herding av barn i barnehage

 I Sovjet-tiden, spørsmålet herding av barn i barnehage behandlet svært alvorlig. I dag, er barnets kropp veldig avslappet, barn får ofte syk. Dette skjer for mange grunner: på grunn av den dårlige tilstanden i miljøet, redusere kvaliteten på produktene og medisiner (ofte matvarer og medisiner er regelrett fakes) metode og tempoet i livet. På samme tid, herding av barn i barnehager i mange tilfeller bare glemt. Velge riktig barnehage hvor en hardere holdt for å være svært vanskelig. I mange byer barnehager isolert, bare ikke mye å velge.
 Hvis, derimot, er du heldig og klarte å holde barnet i en barnehage hvor tempe er gjennomført, husk at det er rutiner for slik herding.
 Metoder for herding av barn i barnehage
 - Opprettelse av et mikroklima i gruppen. Luften i gruppen bør alltid være frisk og kjølig. Temperaturen bør ikke være høyere enn 22 grader under søvn - ikke over 18 grader, men ikke under 14 grader.

 I den kalde årstid bør se til at barn i tepper var varm. Temperaturen under dyna bør nå 39 grader. Denne temperaturforskjellen bidrar til herding.
 - Hyppig gjennom-ventilasjon av lokaler i fravær av barn når barna for en spasertur.
 - Fuktighet i rommet bør være på 40-60%.
 - Gulvet må være varm.
 - Etter å sove - vask med kaldt vann, gni et vått håndkle.
 - Gåtur på "banen for helse". Dette - studded matte dekket med en klut fuktet med en løsning av salt.
 - Vel, hvis barnehagen har et svømmebasseng. Vann behandlinger - en av de viktigste elementene i herding. Hvis bassenget ikke er det, kan du få intense douche. Barnet tisser hendene i vann og rikelig tisser serien første hånden, deretter hans hals, deretter brystet og magen. Således er hver del av kroppen banket tungt, hender - på hele lengden, nakke - over hele omkretsen, bryst og buk i en sirkulær bevegelse fra topp til bunn og tilbake.
 - Daglig gå i gatene når som helst på året.
 Grunnleggende regler for herding av barn i barnehage - regularitet og en gradvis økning i intensiteten av behandlinger.  
Tannsett hos barn: symptomer, tegn, trim, temperatur

 Tenner hos barn er vanligvis i alderen seks måneder. Timing kan variere, avhengig av arvelighet og babymat. Vekst skjer i rekkefølge: første fortenner, premolarer da, deretter hjørnetenner, og jekslene på slutten. De fleste barn, når prosessen begynner tenner, blir lunefull og rastløs.

 Tegn og symptomer på tenner hos barn


 Symptomene på teething hos barn kan manifestere seg i hvert barn individuelt. De kan variere i ulike perioder. De første tegnene på tenner hos barn er spyttsekresjon og hovent tannkjøtt så mye smerte. Disse teething tegnene kan vise en måned før det blir synlig tann. På grunn av ubehag og smerte av hyppig syke barnet kan sove og spise, tygge på harde gjenstander eller holde fingrene i munnen. Når du nærmer deg starten på tannkjøttet for å danne hvite striper, som når tappet gitt klang tikkende.
 Hyppige symptomer er diaré, rennende nese og hoste. Selv om leger hevder at det kan være forårsaket av ulike forhold. Det er teething periode, dvs. 2 - 3 år gammel får størst risiko for smittsomme sykdommer. Så farlig å koble alle disse symptomene bare med veksten av tennene.

 Manifestasjonen av diaré på grunn av sterk slyunoobrazovanyem. Et barn proglatyvaya masse spytt akselererer tarmen. Diaré er vanligvis svært ren, vassen og varer 1-3 dager. Rhinitt er manifestert av den store mengden av utslipp av slim fra nesehulen. Slik en rennende nese og vassen rikelig. Kan holde i 3-4 dager. Manifestasjon våt hoste forbundet med skaplyvanyem hals spytt. Denne hosten er sjelden tydelig. Den kan vokse i liggende stilling og hold i 2-3 dager.

 Temperatur tenner hos barn


 Stigende temperaturer i tenner hos barn på grunn av et stort utslipp av biologisk aktive stoffer plassert i veksten av tannen. De fleste tilfeller av feber motivert tenner - 385-39 ° C. Temperaturen holdes i 1-2 dager. Slå denne temperatur ved hjelp av konvensjonelle paracetamol.
 Konklusjon: når tenner på barn temperaturen stiger i de fleste tilfeller er det ikke nødvendig å være redd.

 Rekkefølgen på tenner hos barn


 Til tross for den oppfatning av unge foreldrene at tennene skulle begynne å vokse på et tidspunkt, skjer det tilfeldig, avhengig av egenskapene av kroppen, samt vektøkning, vekst og så videre. De fleste barn er dette en periode på 4-7 måneder, er det ikke nødvendig å være redd for små avvik.
 Forskere tror at det er en sammenheng mellom måten tennene dukket opp til foreldre og hvordan de vil vokse i baby. Så hvis du hadde en sen utbrudd, er det ikke nødvendig å være redd for barnet.
 Rekkefølgen på tenner hos barn:
 Vanligvis følgende prosedyre tannsett hos barn: første første øvre og nedre fortenner, deretter øvre og nedre fortenner andre, deretter første store jeksler, hjørnetenner, og så, endelig, de andre store jekslene. Opp til 3 år gamle barn bør ha en full serie med 20 tenner. Opp til seks års primære tennene begynner å falle for veksten av permanente tenner.  
Gel tenner

 Som et barn, når barnet ikke ennå dannet fordøyelsessystemet og muskel- og skjelettsystemet, festet er et problem av utbruddet av den første tannen. Disse problemene kan begynne hvert barn individuelt innen 4 måneders alder til 15 år. Vi vet alle at terskelen ved hver person individuelt. Dette gjelder også barn. Noen av dem er stille stadig tenner, mens andre lider i lang tid for å få minst ett. For første gang møtt med tenner i deres baby, mamma tapt fordi feber er uforutsigbar og farlig for babyen. Moderne farmakologi kan tilby et middel for å redusere smerte i baby. Assistent i dette tilfellet kan være teething gels, Cutters. La oss diskutere hver av dem i detalj, og velger å ikke bo noe bedre.

 Gel tenner


 Gel tenner er en transparent gel-lignende masse, svakt søt smak. Teknikken for enkel, ren finger eller pre-vasket bomull med tamponchykom bruke en liten mengde gel på overflaten av Desna, som kommer ut zubyk tatt. Det er et verktøy nesten umiddelbart, men hans handling kort. Definere fremtidige zubyka ikke vanskelig: i dette stedet er en liten hevelse og rødhet. Det skal bemerkes at gelen ikke akselerere veksten av tannen, er det bare lindrer smerte, så ikke misbruker dem også, vil dette ikke endre noe, zubyk vokse på et tidspunkt, som det skal. En ting til: før du bruker ta kontakt med barnelege, vil han fortelle deg hva merkevaren til å kjøpe (den vanligste - Kalhel, Oradzhel, Dentynoks eller anbesol), basert på egenskapene til barnet ditt. Dette er nødvendig fordi noen av teething gels kan utløse allergi.

 Cutters for tennene


 Denne "enhet" med den gåtefulle navnet "Cutters tenner" laget av gummiert materiale. Den kan være massiv eller fylt distilirovanoy vann. Formen kan varieres for å simulere hverdagslige objekter eller leker. De brukes til å redusere smerten ved å bruke tyggegummi massasje. Bedre trekker prorezыvatelyam tenner fylt. Disse "verktøy" kan bli satt en stund i kjøleskapet og deretter gi barnet. Kjølt Cutters er dobbel effekt, frysing smerte. En stor fordel med denne type anestesi som han ikke har noen kontraindikasjoner og er ikke et allergen.

 Tenner: hvordan du kan hjelpe barnet ditt


 Of course, i medisinskapet hver mor bør være en smertestillende for barnet, men for tiden du kan hjelpe den. Denne metoden kan brukes i kombinasjon med andre.
 Så, hvordan hjelpe barnet ditt når tenner:
 Vask hendene godt med såpe og vann, vind finger steril bandasje og masserer tannkjøttet. Har du ikke tenke altfor lett! Det virkelig fungerer, fordi ikke alle barn elsker å skubbe i munnen kalde Cutters, og gelen kan være allergisk. Prøve å hjelpe barnet ditt bli kvitt smertene om en liten mengde tid. Tro meg, vil han bli verdsatt!  
Яндекс.Метрика