Historien om fødselen og ikke bare
 Vil bare nevne jeg er ikke lege, ikke en ekspert, men en vanlig mamma, med sin subjektive oppfatning, så beklager på forhånd for inhabil dom.
 Til å begynne med ikke arbeidskraft.
 Ifølge beregninger av legens råd jeg har gått sikt, og derfor fikk fra henne retningen ligger i et sykehus. Men, fortsatte jeg å gå med bandasje. Som jeg lærte senere på sykehus, må slutte å bruke bind hvis alt er i orden, ved 38 uker. Så i hvert fall sagt. Men på den tiden var det ukjent for meg. Jeg hadde på seg en bandasje, erfaren og ikke lå, som skremte meg, som lenge vil ikke holde, og neste dag levering stimulere alle.
 Så jeg ventet i den perioden av 40 uker og 5 dager. På kvelden, ca 22 timer, da jeg var i dusjen, hun følte at noe kom ut, var overbelastet. Jeg leste at pluggene mellom avgang og tidlig levering kan ta opptil to uker, så ikke bekymret. Men i dusjen innså jeg at ingenting så resonnerte - begynte å trekke vann. Kom ut av dusjen og forklarer rolig til mannen som, vel, bør vi få kledd, ta tingene mine og min mor advare deg om at det er på tide og gå. Vel, her Planner - de begge var nervøs mer enn jeg gjør. Men når vi gikk for å sitte i bilen, og her tok det meg nervøs skjelving.

 Vel, ingenting kom til sykehuset. Om natten territoriet er ikke tillatt bil. Jeg måtte gå til fots i mørket. I lang tid vi forvirret - mørk, ikke kan se noe. Eli fant et rolig motta fødeavdeling. Vi kalte - et par minutter, vi åpnet døren til en pen kvinne. Veldig rolig spurte: "Childbirth Wear tøfler?."Jeg er dokumenter og ting gikk til henne å lære at vannet brøt, hun visste ikke engang så på meg og umiddelbart fylle dokumentene etterspør skifte klær og si farvel til familien. Jeg bare hadde på seg en kjole, jeg ble bedt om å ta av klærne. Vel, noen oppmuntrende meninger og vi skiltes. Som jeg forberedte, hjemmet jeg barbert mann, og dette var det ikke. Cleese gjorde en veldig enkel prosedyre og søt, det ble arrangert for første gang, men føler ikke noe ubehag. Som senere har lært fra en kollega, som lå sammen i huset, hun ville ikke ha det, og ikke tvang, men sørge for at all slik lojalitet kan ikke, for de så klart forskjellige holdningene til ansatte. 
 Så, etter en dusj vi fikk til 2. etasje i fødeavdelingen. Jeg var der først. Jeg møtte min kjære jordmor tilbød sine skjorte så søt - en grønn synes å være en en-gang, umiddelbart viste hvor den enheten. Det er slik at hvis jeg ikke tar feil, en House for 4 personer, og to en dusj og toalett. Jeg er selvfølgelig satt i fire lokale. Umiddelbart tilkoblet monitor - fjernet babyens hjerterytme og maktkamper. Deretter gjennomgå stolen lege avgjør avsløring halsen.
 Det viste 3 cm. Operasjonen er svært smertefullt, men hva de skal gjøre. Så, ha erfaring drypp og andre fornøyelser, kan jeg si en ting: bedre litt tålmodighet denne anmeldelsen eller hånd massasje - svært smertefull operasjon, enn å lide lenge og hardt på bekostning av barnet og deg selv. Forresten, kan du popyschat og selv gråte litt, reduserer ikke smerter. Men mange blir mentalt enklere. Og ærlig talt, tårer øynene selv.
 Så, etter å ha undersøkt meg tilbake til avdelingen, jordmor sa at sammenstøt anstendig åpningen til små, men om morgenen ansiktet. Som du kan forestille deg, denne informasjonen fornøyd. Og nå, mens du kan ligge ned, prøv å slappe av og hvile, sier de kraft er nødvendig. Og hun forlot. Senere brakte de tre mer. Vi alle fant seg selv i en lignende situasjon: første fødsel. Men heldig alle på forskjellige måter: en for ca 6 fødsel, og tre av oss har ventet på.
 Så, til 7 am ingen gidder oss, ble vi overlatt til seg selv, og bare 7 av oss tok over for et besøk. Til min forferdelse min avsløring ikke har endret seg: de samme 3 cm, til tross for at riene var hyppigere og sterkere. Sa legen gjøre stimulering. Fryktelig lei, så ønsket å gjøre alt veldig bra, og som her, men ikke krangle, ble det sett på som noe dømt.
 Vel, ble en nabo ropte med en mobiltelefon, selv om prenatal de ikke kan brukes, ringte mannen han trøstet meg litt, og fikk samme IV linje. Ja, det er, selvfølgelig, innså jeg at en sterk sammentrekninger. Skjermen viste god kamp, ​​ale5 timer på et drypp fundamentalt endret situasjonen. I stedet for full åpenhet, bare 5 cm. Her har folk løp: Jeg snudde vannet i lang tid - et barns dårlig. En ny dame, som jeg forstår det, den viktigste endringen i dette, og bestemte seg for å sette en ny drypp kraftig, men ga det å gå til dusjen, få deg litt. Dermed informasjonen notat, dusjen virkelig veldig hyggelig og bidrar til å slappe av og samle krefter. Jeg anbefaler.
 Så, med den nye drypp en ny æra: smertene er sterke krefter i meg som du vet, er mindre, om ikke 12 timer er i ferd med. Jeg begynte å hyle. Vel, ikke i betydningen av en måned, og i løpet av arbeids. Oh, og på pusten. Som skrevet i mange kilder, under fødselen bør bare bryst puste, men jordmødre og leger som vi krevde mer: under kampen pusten dypt og puster langsomt. Motivasjon følger: til babyen mest oksygen. Forresten, fordi de var shouting mot: skrike når barnet puster verre. Så, jeg tilpasset dette: pust som krevde dypt og puster Creek. Vel, ikke noe som ville gråte, og så drawl vydyhala - vыpevala "Og - og - og - og". Jeg kan ikke si at denne smerten, nå er det liksom irrelevant nevnt, men brakte lettelse. Ja, jeg vil si at et nytt sett med intramuskulær injeksjon drypp anestesi, men når smertene begynte å vokse intravenøst. Ærlig talt, nå, og jeg husker ikke hva, men jordmoren forsikret meg om at det er nesten et legemiddel, og mer for å øke dosen kan ikke være - er det farlig for et barn. Og jeg ba om en økning over en time. Men måtte lytte til "Nei". En time kjempet. Og deretter ble slått av. Kroppen kan ikke stå. Hvordan gjør jeg fortalte en nabo, jeg ble bare slått av: zamovkala plutselig, øynene lukket, så for noen tid. Hun selv naiv tanke, som jeg føler meg bra, bare gå å sove - så ikke skadet meg selv, jeg husker det som en fiasko i virkeligheten. Jeg vil si at når satt på drypp til en venn ved siden av meg var alltid noen i staben og overså meg. Smerten var veldig sterke sammentrekninger skulle nesten nonstop. En av periodene virkelighet ba jordmødre som har noe gjort. Hele denne tiden jeg var koblet til en skjerm, men vanskelig, det er ikke bare styrken av sammentrekninger observert og puls barn, men mødre parameter: puls, blodtrykk og ser ut til å være noe annet. Så ser på denne enheten, så de noe ikke at jeg ikke vet, og jeg har skutt Nospanum. Som du vet, den motsatte effekten dropper, men jeg var på den tiden i fulle panikk, følte jeg at ingen krefter har vært full åpenhet, men begynte forsøk, jeg prøvde å spørre, men jeg kunne ikke stå - pidkoshuvalysya føtter. Kort sagt, jeg forsto klart at dette er tilfelle for keisersnitt. Det var forferdelig for meg. Men som de sier, du vet aldri hvor du finner og hvor du taper, men shot-spa handlet rett og slett søt, liten at riene skulle midlertidig, ble smertene mer tolerant, begynte forsøk. 
 Jeg var venter på dem med et slikt håp, og fikk en ny rettssak. Tuzhitsya noe umulig. Vi må vente til høsten hode barn. Her står vi, og generelt, under fødselen er også bedre å stå, det morsomme er at jeg visste det, og jeg fikk beskjed om å lyve - det er en tosk og lyver. Men legene protesterer å være hadde. Jentene var bare at jeg er i en transe av drypp ble svært tett begrunnet. Men gå ned i hallen var ikke lov, bare i menigheten, men også bra. Så, når jeg føder til en annen, vil alltid være hele tiden.
 Så makt.
 Barnet i meg gode leger rangert med 4 kg, lykkelig sa: «Fra forsøk på å rodzal fra 15 minutter til en time. Du igjen litt ". Jeg tok det som en setning. Hva en time, hadde jeg ingen anelse om hvordan du selv holde 15 minutter. På grunn av min tilstand, ble jeg ført til badet og satt på toalettet, så kan også hjelpe barnet ditt fall. Men de sier, er mindre effektiv. Men i det øyeblikket på jeg var mer i stand. Jeg prøvde ærlig å samle alle krefter som ville tåle alt til slutten, til seier. Hvordan jeg brukte det - jeg vet ikke, jeg tror lenge. Men likevel hadde lyktes, noe gikk galt, jeg visste det i ansiktene til leger og jordmødre. Til slutt så jeg viktig og tante besluttet at vi bør gjøre en innsats ikke mulig å vente. Jeg tror hun ble helt rett, makt endte. Så når hennes team i begynnelsen tuzhitsya seng. Ja, det er hardt arbeid. Men jeg reddet en vedvarende ideen om at jeg trenger å gjøre dette, må du samle. Forresten, ikke vær redd for noe, bare lytte nøye til landslagslegen. Vel, selvfølgelig, gjør dem. 
 Dermed løpet av teamet, jeg jobbet på en seng under tett oppfølging. Til slutt bestemte de at det er mulig å rodzal - så hodet. Men det var ikke så lett, jeg dryppe nesten med bare hendene under en rodzal, så vidt jeg forstår, det var ved siden av Chamber, vel, kan det ta et par meter husker en tur i en tåke. Jeg samlet styrke til å fullføre. I løpende synes det å bli kalt akselerasjon. Hvordan zavolakyvaly på bordet - jeg husker ikke ikke å sjanse det var, men det hjalp - sikkert. Til slutt sa de sammen og bare utføre kommandoer. Oppriktig, et sekund vind. Fødte en sønn i 3-4 forsøk. Jeg er redd for å angi at ville ikke lyve. Legene selv overrasket. Som det jordmor fortalte meg at de var sikker på at jeg selv ikke føde.
 Siden vannet på den tiden har lenge gått, ble legene forbereder seg på å pumpe ut barnet, hvis jeg vurdert, og det var enda Reanimator boksing for barna. Men takk Gud, er dette ikke nødvendig. Min kjære lille blå gutten følte høyt, tilsynelatende, vel, i form av medisin,. For som fikk 8-9 Apgar score.
 Herre, at det var en lettelse da endelig var det et rop. Min baby gråt svært høyt. Som jordmor lo, gråt som sykepleier og baby. Umiddelbart klart at familien. Ja, veier min lille gutt 120g med 4kg. Bogatyr, uansett hva du sier.
 På denne dagen var det den største. Etter at han kledd navlestreng, vel, som satte i klem, eller som det heter leger, satte den til meg. Jeg ba om å hjelpe meg gi ham bryst, så på meg skeptisk, men forespørselen oppfylt. Ærlig, forventet jeg mer aktivitet fra sønnen. Av dette kjempet han være i smerte, jeg forberedte for et møte med en svært livlig barn, og han ønsket ikke å suge. Vel, for å være ærlig, jeg er ikke sint ham, og han hadde så lett, så det er lett å forstå forvirringen. I lang tid jeg ikke nyte selskapet hadde - ungen tok de nødvendige prosedyrer, og Aesculapius tok meg.
 En innsats var lett nok til å få en morkake. Men, og dette er ikke alt gikk greit. Det viste seg at det er et problem - defekt kullet. Det stykke var igjen inni henne. Hvorfor skjedde det - jeg vet ikke, men hva som skjedde, hva som skjedde. Dette betydde - manuell rengjøring, på vitenskap - utskrapning. Alt annet - interne diskontinuiteter - revet livmorhalsen. Så, etter å ha fått masken (tilgivelse pun) og andre fasiliteter i livet. Dermed synes denne prosedyren for å gjøre, og under lokalbedøvelse, men jeg har problemer med ledokayin, som deretter dolke. Så, leger som meg så darn at bare i tilfelle jeg fikk to og ytre søm, som de forklarte meg, gapet selv var ikke, men det er bedre å komme tilbake til det normale - og sette shovchyky.
 Oppriktig alt oppfattes svært rolig - viktigst av alt, er det over, selv om svært få behagelig, ubehagelig og selv svært godt, OK. Etter at alle lykkelige prosedyrer, felles innsats jeg overbelastet på båre og tatt til korridoren. Det er magen, fikk jeg en tradisjonell ispose, poser og to timer med venting. Hvis jeg forstår riktig, er dette tiden da du kan begynne å blø eller noe sånt, at komplikasjoner tre6ebuyuschye haster intervensjon. De var rett 2 timer - fortjent hvile og buzz på hva som til slutt ingen sammenstøt. I løpet av disse timene til oss og i gangen var vi ca 5 alltid noen i staben kontaktet og bedt om helse, jeg selv ga hilsener fra min mor, hun bare rett og slett ringte til politiet, fødte lære. Ja, veldig tørst. Dessverre fikk jeg ikke ta dem, fordi det ikke var noe å drikke, og ikke hva. Vel, det er så jeg var ikke forberedt. Stilte jordmødre bringe drikke, en av dem brakte en krukke med vann av en medisin. Takket være henne stort for det. Jentene ble fortalt at en lignende situasjon de ikke kunne avhøre. 
 Selvfølgelig, ligge på en rigid rullestol, er det fortsatt gøy, men sammenlignet med de foregående - bare bagateller. Jeg kunne ikke selv ta en lur litt. Vel, da får zapelenatoe barn jeg ble sendt til huset. Vel, mer om det senere.
 Her er noen konklusjoner som jeg har gjort for meg selv:
 1. Bandasjen bør brukes kun for 38 uker.
 2. Hvis det ikke er noe problem, er det ikke nødvendig å gå til stimulering, selv om vi kom 40 uker. En annen 2 uker ved fødsel anses haster, dvs. i tid.
 3. Legene må stole på, spesielt hvis overbevist av deres kompetanse, men husk at alt som skjer kan ikke unnlate: trekke leger, minner seg selv.
 4. Det er bedre å lide en hånd massasje cervical enn ligge på et drypp. Kanskje mer, men mindre tid det tar (og dermed ikke vanedannende babyen bo uten vann) og spiser styrker.
 5. Har nekte stimulering for dum, du kan ikke plage baby.
 6. mindre panikk, jo bedre for alle. Panikk bare bremsekraft.
 7. Hvis det er mulig, under fødsel bedre stand, gå. Det er vanskelig, men effektiv.
 8. overtro. I mødre bør ikke være opprør, flettet hår. Generelt er det bedre å ta turen for ingenting.
 9. Varm dusj god forfriskning.
 10. Godt å ha med drikke og en kopp. Dersom det under arbeid og vil ikke, så vil det bli enklere. Mat,. Forresten, også ikke være galt.
 11. Alt vil bli bra.
 Og nå litt om hvordan vi har brukt tid med gutten til vыpysky.Nas brakt til avdelingen med tre senger for sykepleie ble festet til hver barneseng for babyen. Det er en liten metall struktur, suspendert på hodegjerde. Oppriktig, senger er ikke veldig behagelig å nå det fordi babyen min i det nesten ikke var. Så, for å legge til tre senger stellebord, vanlig bord og stol. Vel, den siste til mødre uten utvendige sømmer. Således, er et viktig punkt i rommet 2 synke. En av dem var noe varmt vann så snart du åpner springen, men ellers var det nødvendig å vente. Som en prenatal kammer blokk, dvs. to kamre med felles dusj og toalett. På badet vasken. Varmt vann hele tiden og opphold var problemet med det var.
 Umiddelbart på vår ankomst, fikk vi besøk av en jordmor, helse sjekket, trykket i livmoren - ubehagelig, men vыzhyvaemo. Når det kom til lillesøster. Hun viste hvordan å vaske en baby (direkte under springen) som dekning. Bleie ga oss synes å 10 stykker om dagen. Men vi insisterte på å endre fordi vi i huset svøpt eller opplevd problemer med sine tall.
 Jenter som spovyvav sa det er ikke alltid nok. Vel, de brukte sine egne. Ja, selvfølgelig, vi alle brukte bleier (engangs, som Haggis, bleier). Veldig hendig våtservietter. Jeg likte Haggis - var fornøyd. Senere på ettermiddagen, kommer tilbake lillesøster og behandlet navlen, viste en ren nese og øyne. Barna også behandlet med jod negler, skjær dem ikke tillatt. I tilfelle skade deg fingeren, hva som var i for mye i morgen sykehus, så havet måter å fange noe.
 Beskrive i detalj den dag-til-dag ikke vil. Kort denne: hver dag barna ser barnelege, søster kommer to ganger. Når behandling for navlen, øye, nese, ringblomster, etc..Seksjon.Og en annen for håndtering og veiing. I løpet av dagen, er et termometer for å måle temperaturen på babyen trenger, de bare spør hvor mange. Søstrene viser hvordan å mate, hvis ikke, kan du alltid finne hennes søster og be om hjelp, hjelp god. Dermed, hvis en flat brystvorte, bør ta vare på overlegget, men som barn ofte vanskelig å fange og holde. Jeg hadde et problem og uten deksel fôr bare ikke fungerte, men på plate - ikke noe problem. Ja, en god dekning hvis barnet skader brystvorter. Hendte det at jeg prøvde å mate med overlegg bedrifter AVENT og «World of Childhood". Så, er det første mye bedre, tettere silikon barnet ikke spiser og ikke meg pad, og umiddelbart begynner å suge. Men bedre å ha en pute hvis ikke den kuleste, enn å lide uten det. 
 Dermed i sykehus ikke er ventet å levere fødsel i tillegg varmt vann brystvorte, skjeer, stropper, etc. Bare tenkes at de er moderne mamma. Så hvis du trenger kypyachennaya vann, kan det ha å gjøre det. Det krever varmeapparat.
 Vi har brukt krem ​​for barn, men ikke for ofte. Men BH pads for melk er veldig nødvendig. Hvis du bruker spesial - kostbart arbeid, klut raskt namokayut.
 
 
 
 
 
 Anna Andreeva  
Яндекс.Метрика