Graviditet og fødsel - en stor og svært viktig periode i livet til hver kvinne, fordi utseendet på en baby til verden - noe naturlig og nødvendig for den kvinnelige kroppen.
 Men etter fødselen, selvfølgelig, har kroppen et vanskelig liv, gjenopprettingsprosessen og tilpasse seg nye forhold - ganske tung, men viktigst, rimelig og enklere det er hvis det ikke har kommet som et dødelig problem, men som en annen normal og forbigående fase av livet ditt.
Hovedproblemene i kvinner etter fødsel

 I de første ukene etter fødselen er det noen punkter som ennå kvinnelige kroppen fortsatt ikke føler det er mye frykt og komplekser, og de fleste av dem - og det er urimelig løst.
 Vi prøver å forstå de fleste av dem forklare herlige damer hvordan de skal oppføre seg, for å takle sin frykt og fysiologiske problemer.
 Det faktum at fødselen av din egen baby vil endre hele systemet og kjent livet opp ned - det er for alle, ingen hemmelighet.
 Problemer etter fødsel fleste kvinner er oftest assosiert med psykologiske faktorer, for å takle det er ikke så lett, særlig selv.
 Noen nedsenket i postpartum depresjon, finner man mange svakhetene i sine nye tallene, som selvfølgelig endringer etter fødsel, vel, noen er berettiget, lider av fysiologiske problemer som for øvrig, noen ganger mye lettere å bekjempe enn psykologisk. Så la oss se på de viktigste faktorene som kan komplisere livet av nylig mor.

 De største problemene etter fødsel


 Hva er ikke bare overfor unge mødre etter fødselen, vanskeligheter amming, hud, rygg, hukommelsestap, problemer med en stol, smerte og konstant trøtthet. Men dette virkelig overvinne hovedmengden i seg selv en positiv måte.
 Dårlig hukommelse - Få en notatbok og skrive ned alle de viktige tingene, og for øvrig normalt det komme bare under graviditet og etter fødsel hormonelle kvinner varierer som fører til uventede øyeblikk. Så, i rekkefølge.

 Amming


 Her er noen problemer: først - et veletablert oppfatning at hvis "jeg har små bryster", deretter mate det er ikke nødvendig, siden det ikke skjer, vil det være lite melk, kan barnet ikke laste opp og så videre. Alt dette er ganske vanlig tull, som ikke bør høre.
Hovedproblemene i kvinner etter fødsel

 Det skjer slik at store bryster og melk der, og omvendt, små bryster og melk florerer. Problem nummer to - i de første dagene etter fødselen uten melk. Men er dette et problem? Dette er normalt!
 I de første 2-4 dager tildelte råmelk, som er liten, men det er flere ganger kraftigere enn vanlig melk fordi barnet nayidayetsya full. Fremfor alt, alltid sette barnet til brystet, og deretter i fremtiden har du noen problemer med det vil ikke.

 Blødning fra skjeden


 I de første ukene etter fødselen - er helt normalt, noe som er forbundet med restaurering av endometriet, som er litt skadet under svangerskapet eller etter at barnet er født.
 Den mest tallrike utvalg - de tre første dagene etter fødselen, men nå du er under medisinsk tilsyn. I neste 4-5 ukene spotting vil likne normal tidlige dager i måneden, kan de ha en veldig mørk farge, gå sammen med blodpropp. Oppsøk lege kreves bare hvis tildeling vil bli for store og lyse rødt.
Hovedproblemene i kvinner etter fødsel

 I de første dagene etter fødselen kan oppleve alvorlige magesmerter, skarp, som minner om kampen. Ikke bekymre deg, er dette normalt, noe som indikerer at livmor og returnere den til sin tidligere form. De fleste av disse smertene kan oppstå under amming, har 5-7 dager etter fødselsveer kommer til intet.

 Problemer med avføring og forstoppelse etter fødsel


 Når barnet ble født, begynner magen å venne seg til sin nye status som under svangerskapet, det var veldig trangt som kan gi dårlig åpenhets mat og forstoppelse. Det er grunnen til at de fleste kvinner i arbeid i flere timer før levering tilbud klyster for å unngå spontan emisjon i løpet av babyen til verden.
 I så fall kan de første dagene etter fødselen stol av unge mødre være fraværende hvis klyster var ikke, tarmer begynne å jobbe på den første dagen. Hvis gått ca 6 dager, og stolen har ikke returnert til det normale, bør du konsultere legen din. Vanligvis i slike tilfeller gjøre en klyster.
 Det viktigste - er å gjenopprette normal funksjon i barselperioden, er det viktig å spise - spise disse frukt og grønnsaker som er rike på fiber og eliminere problemene med stolen.
 Det er viktig at disse produktene ikke skade barnet, fordi nesten alle unge mødre ammer. Disse allsidige produkter inkluderer: gresskar, squash, aubergine, kokte gulrøtter og rødbeter, pærer, epler, bananer, kirsebær eller stikkelsbær.
 Også i tarmer positiv effekt svisker, solsikke eller olivenolje, som bør ta en spiseskje om dagen.

 Problemer med min mann etter fødsel: ingen sex og oppmerksomhet


 Et par uker etter fødselen, har du vært hjemme, omgitt av sin baby omsorg og oppmerksomhet, og alt virker fint, men det er på tide å nevne sine ekteskapelige plikter som godt kan nå ikke en hyggelig opplevelse.
Hovedproblemene i kvinner etter fødsel

 Mest skylden for dette fenomenet - en katastrofal trøtthet og frykt. Hvis tretthet er diskutabelt, frykten for å sitte på et ubevisst nivå som ikke åpnes opp igjen før en kvinne elskede ektemann. Først, unge mødre ofte klager over smerter og ubehag etter fødsel under samleie.
 Husk at seksualitet kan gjenopprette ikke tidligere enn 4-6 uker etter fødsel, og for å unngå alle slags frykt om fullstendig helbredelse av skjeden eller livmoren, bør du rådføre deg med din gynekolog.
 Når han gir god, i fysiologiske begreper bør du har ingen problemer forbli.
 Neste gang - "Jeg er ikke attraktivt!" Dette er et hyppig fenomen at mange kvinner, på grunn av jentas tallet viser til kvinner.
 Husk, stramme magen er enkel og maskulint utseende er ikke så grundig som kvinner, mange menn, derimot, var veldig mye "rundhet" og "kvinnelighet", hovedrett i seg selv vil ikke begynne å gå ned i vekt.
 Faktisk blunting libido - dette er normalt for en ung mor, fordi kroppen har fylt sine behov for fødselspermisjon og mens de fortsatt en liten baby, mor til en annen baby bare er ikke nødvendig.
 Dette er årsaken til nedgangen glede hormon ansvarlig for opphisselse. Prøv å gjenopprette romantikken i forholdet, lett massasje, aromatiske oljer og romantisk atmosfære vil spille en rolle i ditt velvære.
 Med framveksten av et nytt familiemedlem i livene til unge foreldre mye endring, prøver de å omgi med omsorg og uendelig omsorg for sitt lille barn, fordi hun er så sårbar og hjelpeløs.
 I de første årene av livet er helt avhengig av sine mødre og fedre, krever nøye vedlikehold, som er radikalt forskjellig fra den vanlige voksen. Hvordan ta vare på et barn for ikke å skade ham?
Barn kosmetikk for unge jenter og gutter

 Etter at baby viktigere, bli matet, tørr og ren, fremveksten av alle typer gnagsår og irritasjon påvirke humøret og tilstanden til barnet, i dette øyeblikk, i likhet med alle andre, trenger å se veldig nøye.
 Bruk makeup hjemsøker oss hele livet, fra de første dagene av livet, fordi det bidrar til å beskytte barnet mot alle typer bakterier, allergi og eksem.
 Selvfølgelig, reiser straks spørsmålet om valg av barns kosmetikk for unge jenter og gutter, samt nyfødte, fordi på denne tiden huden er øm og sårbar, krever spesiell omsorg.
 Hvis du går til butikken uten spesiell opplæring, der du bare kan få dine øyne: hyllene i barnas kosmetikk og dufter i graden av deres arbeid og mangfold, kanskje, kan lett overstige mengden av midler fra voksne kosmetikk.
 Det ville synes at det være? Det viser seg, kan: en masse fargerike bobler og flaske representerte alle typer sjampo, krem, geleer, kremer, skum, pulver, sanitetsbind, aromatiske salter og andre gadgets, som du ikke har hørt om!
 Umiddelbart vil jeg ta alt for å sikre at barnet omsorg, fordi dersom de selges, så er det nødvendig? Og hva merkevaren er bedre? Og det er riktig, krem ​​eller gel vanlig liten baby? Allikevel, på hvilken alder barn kan bruke sminke?
 La oss prøve å forstå dette fantastiske utvalg av verktøy og trekke noen konklusjoner etter behov. Som forskning og personlig erfaring med unge mødre, ser det ut som en god halvparten av den foreslåtte mangfold trenger ikke mer enn det, mye av kosmetikk og kan være ganske farlig for helsen til et lite barn!

 Alt av den sarte huden til babyer og hvordan du kan ta vare på den


 Du tenker bare på det, viser det seg at huden er det største organet av eksisterende, det tar ganske stor plass og veier ca 15% av den totale vekten av barnet, tydelig, ikke sant?
 Hun beskytter din baby fra mange bakterielle infeksjoner som regulerer temperaturen synker omverdenen, delvis gir kroppen med oksygen babyen og deretter utganger av metabolske produkter ut. Men den lille gutten har et stort sett med svakheter og aldersbegrensninger for å vurdere om du ikke ønsker å skade barnet ditt.
Barn kosmetikk for unge jenter og gutter

 Babyens hud er ikke så utviklet som ytelsen kan være bare halvparten, for eksempel, talgkjertler bare delvis gjennomført termoregulering av kroppen, men på grunn av den relative subtilitet av epidermis, det er ganske dårlige resultater sin beskyttende funksjon og følsomt oppfattes ytre påvirkninger.
 Foruten babyens hud alltid krever ekstra fuktighet på grunn av rask tap av fuktighet. Tatt i betraktning alle disse faktorene, kan vi konkludere med at babyens hud er svært følsom for alle ytre påvirkninger, som er hvorfor det er viktig å lære å plukke opp den nødvendige omsorg og kosmetiske produkter for barn.

 Hvordan velge riktig makeup for barnet ditt?


 Fra de tidligste dager etter fødselen du begynner å bruke sminke for barn, og med rette, enda viktigere, å gjøre det riktige valget i favør av et produkt.
 Barn kosmetikk tungtveiende forskjellige fra voksne, det underlagt spesielle regler og krav: nøytrale verdier av pH, allergivennlige, naturlige sammensetningen og fravær av ulike skadelige tilsetningsstoffer.
 Disse punktene hjelpe advare barnet mot ulike hudsykdommer, de oppfordrer hudlaget, fyll den med vitaminer og mineraler.
 Men nei, selvfølgelig, ikke si det, det må være ti ganger om dagen for å bade babyen med dusjsåpe, alltid skitne håndklær og tørke krem, kan det føre til uforutsigbare konsekvenser. Derfor bør bruk av alle typer barne makeup bli veiledet av en følelse av action, begrenset reell nødvendighet.

 Hva som er nødvendig for bading og etter?


 Velprøvd og søt måte - denne babyen såpe, som ofte inneholder smaker og ulike skadelige konserveringsmidler. De kan vaskes baby fra topp til tå, er den myk og ikke-allergifremkallende.
 Nå er alle unge mødre aktivt bruker baby shampoo som er spesielt designet for å bade babyen kunne ikke slizok, siden skummet truffet i øyet, betyr det ikke forårsake noen bivirkninger. Selvfølgelig, hvis du har en baby veldig rastløs og stadig i bevegelse, da dette vil være et middel til frelse: barnet kan leke trygt i vannet mens du vasker hår det uten tårer og raserianfall.
 Det er viktig å kjøpe en god baby krem, mens det ikke trenger å koste mye penger, så lenge det besto av naturlige stoffer, helst vazelynovuyu eksklusiv basis.
 I stedet bruker ulike tilsetningsstoffer vegetabilske oljer - fersken, eukalyptus, lavendel eller kakao, urte ekstrakter - kamille, timian, kan storfe bli ekstra vitaminer.
 Men merk at selv den mest naturlige og "ren" såpe eller krem ​​kan forårsake allergiske reaksjoner hos barnet, det er ingenting du kan gjøre, må plukke opp noe lignende, men med andre komponenter. Sjansene er ditt barns vanlige intoleranse for en av ingrediensene.
Barn kosmetikk for unge jenter og gutter

 Hvis du bestemmer deg for å lage en gave til et barn og ønsker å kjøpe et sett med barns makeup, sørg for å konsultere med sin mor, sannsynligvis vet hun at bedre passform for hennes baby. Generelt, styrt av det faktum at den mest sikker og ufarlig disse midlene som er minst aktive komponenter.
 Den neste tingen du trenger å forstå - selv de beste barnas kosmetikk bør inneholde en liten mengde av kjemiske konserveringsmidler, fordi uten dem naturlig kosmetikk holdt ikke mer enn tre dager, og til slutt ville bringe mer skade enn godt.

 Hvorfor bør du unngå?


  •  Natriumlaurylsulfat, som ofte blir inkludert i de fleste voksne kosmetikk. Dette stoffet kan forårsake alvorlig irritasjon av huden, og langvarig bruk er på toksiske effekter av hudceller.

  •  Glyserin. Den kan brukes, men vær forsiktig at dette stoffet var i listen over alle komponenter i sisteplass, sier det sitt et lite antall i denne bilen, noe som er helt akseptabelt for barnas kosmetikk.

  •  Formaldehyd, parabens, propylenglykol og polyetylenglykol (kremer for barn).


  • Яндекс.Метрика