Hva er vennskap

 Nyttige tips og triks for jenter
 Kommunisere med glede
 Noen gir oss mye glede. Men også bringe problemer. Har du ikke redd for vanskeligheter i relasjoner med venner, lærere eller medelever. Det er livet! Lær å se de positive sidene ved kommunikasjon, og negative - for å korrigere. Det bør være god til å jobbe hardt for å skape et harmonisk forhold.

 Pals


? Du har lenge vært ute av alder når venner ble valgt på grunnlag av "hvem er ikke grådig", "moro å spille med hvem som helst", "som bor rundt." Har forandret deg, eller endret holdning til mennesker og begrepet vennskap.
 Hva mener du ordet "vennskap"?
 Tenk på ferie. Definitivt kan vi si at uten gjensidig sympati av vennskap ikke kan bli vurdert. Hvis venner med noen er ikke "bare" og "for" hun skjønner oppriktig forhold her og lukter ikke. Real vennskap - Det samme sjeldne, for å si eksepsjonell fenomen i et forhold som kjærlighet. "Det er utrolig - tror du - fordi alt venner! "Kort sagt vennskap kan kalles forskjellige ting. Du kan bare liker å tilbringe tid sammen, du kan holde noe en annen person og motta personlige fordeler. Jeg vet at det er ingenting galt med det. Bare folk bør først bli enige seg imellom hvor nær de kan la andre i din personlige plass. I våre liv øye nære venner, venner, gode venner, kolleger, kamerater. Jeg trenger bare å skille klart mellom disse begrepene, for å unngå påstander om hverandre.
 Det virket - var. Det skjer slik at det hele startet så bra, oppriktig, og deretter redusert til en sjelden snakke i telefonen og enda mer sjeldne møter. Kunne ikke vennskap, men forble vennlige forbindelser. Dette er også et godt alternativ interchange hendelser. Noen ganger et forhold oppløses over tid og omstendigheter. Du kan legge igjen en god hukommelse erindring av hans barndomsvenn, venn av landsbyen, med sommerleir og leve. Kanskje du har aldri i mitt liv pobachyshsya med denne mannen, men fordi du ikke pobyvayeshsya om dette. Det er et annet scenario og vennskap. Det var kjærester - nerozlyyvoda, og så plutselig katten falt og var fiender på et øyeblikk. Se opp for å bli involvert i slike forhold i seg selv ikke forårsaker dem. Gjensidig bitterhet, misunnelse, sjalusi føre til trahykomedyyam, konflikt og smertefulle forhold med folk. Prøv å løse problemet diplomatisk. Dette er hva vi skal snakke i mer detalj.
 Som nye vennskap? Med bare en lek. Husk, linjer kjente barnas sang: "Og vennskap begynner med et smil"? Hvis du sender ut i verdensrommet godt humør, være sikker på å finne en sjel som fange og støtte ditt smil. Men noen ganger, begynner et vennskap med bitre følelser og tårer. Du for noen eller noen du er pålitelig og dyne skulder. Vennskap vokser fra generell entusiasme for noen ting. Tilhengerne er ofte ikke bare kolleger, men venner. Venn kan folk av forskjellige karakterer og typer av temperament. Noen ganger lurer deg: "Hva de har til felles? "Folk blir tiltrukket av hverandre intuitivt, det forteller hjertet som de går gjennom livet, ler og gråter. Vennskap bare skjer. Jeg trenger ikke å velge å holde casting for valg av venner. Det bare skjer, og at livet kaster de som du trenger.
 De viktigste tegn på vennskap - ærlighet, åpenhet, ærlighet, tillit og absolutt uselviskhet relasjoner. I tillegg bør de vennene være felles for moralske prinsipper. Generelt fangst er mulig, men ikke nødvendig!
 Hva er forræderi?
 Ta hensyn til hvor mange par antonymer vår språk. Men det gjenspeiler måten folk tenker og oppfatter verden. Nær vennskap har det motsatte - et svik. Hvilke assosiasjoner du er dette ordet? Smerten, tårene, frysninger. Men si meg, som om vi kunne forstå hva vennskap hadde ingen anelse om hva et svik?

 Hvordan finne en venn


 Venner ikke rulle på veien! Det bør være ganske arbeide for å fortjene tilliten verdig person. Lyst til å finne lojal, sann, ærlig venn? Vel, må jobbe med dem. Være kloke i veien - så kommer fra andre mennesker som du vil at andre skal behandle deg. Det er hele hemmeligheten.
 Det skjer noen ganger at en jente eller en gutt bare hyggelig å du folk. Jeg ønsket å være nærmere kjent med dem, lære hva de lever beundre. Men noe keitete start relasjoner. Og med hva? Og hvis du ikke vet?
 • Du kan finne en mekler er noen som vil presentere deg. Selvfølgelig må han være kjent med denne personen. Bare prøve å oppfylle dette mellommann rolle og gikk sin vei.
 • Kommunisere med interessante mennesker du først tete-a-tete, uten involvering av en støttegruppe. Du vil få flere muligheter til å snakke ærlig og uten noen av det offentlige.
 • Thanks - god start vennlige forbindelser. Hvis en person uten noen betingelser hjulpet deg, uttrykte han sin takknemlighet. Tenk, hvilken form gjorde du: Request for te, mentalt snakke, lære gave, laget sine egne hender. I livet er det så mange muligheter til å takke folk, og vi har ofte slippe. Folk generelt iboende ulempe i forhold til deres positive følelser overfor andre. Lær å enkelt få involvert i sine kjære og venner, oppriktige komplimenter å snakke og nyte suksessen til sine jevnaldrende! Ganske vanskelig oppgave, er enig. Men intuisjon forteller meg at du er i stand til det.
 • Ikke nav'yazuysya av vennskap. Dette bør være en gjensidig prosess av tilnærmingen mellom de to personene som to fremmede planeter. For at det ikke var en stor kosmisk eksplosjon, vær forsiktig på svingene. For mot og frihet i arbeidet med mennesker ofte grenser på uhøflighet og sprade. Dette, Innrøm det, forskjellige ting.
 Dersom forholdet ikke består Ganske noen sitater fra brev tenåringer å forstå hvordan noen ganger vanskelig å finne venner blant jevnaldrende: • «Jeg er tretten år. Jeg hadde ikke ladyatsya relasjoner med jevnaldrende. Jeg er av natur en god mann, som sine klassekamerater, men jeg liksom oversett. Jeg tror jeg overflødig Maverick "
 • «Det virker for meg er fine, men spesielt å være venner ingen ønsker. Fordi jeg var godt bevandret i algebra, ble jeg kalt «The Brain". Jeg gir alt jeg avskrive alene "
 • «Jeg prøvde å bli venner med en jente, men hun gjorde vidshyla."
 Du vet, er disse bokstavene ganske mye. For å være ærlig, trist å lese dem, og jeg vil at alle enkelt peredruzhyt, som gjorde Gena krokodille i den berømte tegneserie. Hvis du ikke er dannet vennskap med klassekamerater og andre jevnaldrende, fortvil ikke. Noen ganger kan en person trenger for å overleve isolasjon for å bli sterkere. Ja, ta oppmerksom på at overgangen til voksenlivet mange flyktige ting. Situasjonen med vennskap kan endre seg. Og det vil, tro på det. Endre generelle verdier og verdier som omfatter vennskap, får du eldre. Være sikker på å finne den ene eller den med hvem man blir "nerozlyyvoda." Så, over nese og hale gulrot!
 Enkel, men nyttig øvelse
 Ta et blankt ark og dele den i to. På den ene siden skrive ned de positive kvaliteter som hjelper deg med å få venner. På den annen side har gjort en "svarteliste" over de funksjonene som hindrer deg perfekt bygge relasjoner med jevnaldrende. Ærlig Vurder dine evner. Hva må jobbe? Hva du bør ikke bry seg? Prøv å styrke sine fordeler, og ikke slåss med "svarteliste". Det er bare en del av menneskets natur.  
Ladies etikette

 Informasjon for jenter


 I den moderne verden har lenge vært en trend i retning av frigjøring. 20. århundre var et vendepunkt. Kvinner blir mer modig. Dette gjenspeiles i en universell mote unisex (for begge kjønn) - klær, sko, parfyme. Så i oppførsel, tale og moderne jenter i økende grad miste sin kvinnelighet. Hvordan lagrer jeg?
 Den store franske forfatteren Jean-Jacques Rousseau skrev: "Den rike kvinner - et kongerike av ømhet, delikatesse og toleranse." Det er nok å huske disse tre viktige ord - ømhet, nåde og toleranse for å bli en ekte kvinne. Og, selvfølgelig, en lite arbeid på dem.
 • Begynn med en spasertur. Bred, feiing eller, semenyaschaya tempo ødelegge bildet av din femininitet. Følg veien du beveger deg, prøve å angripe først tå, deretter den femte. Dette vil lette kurset.
 • Unngå unødvendig som gester. Prøv ikke å sette hendene på hoftene under en samtale. Dette er et rent mannlig gest som signaliserer krigskunst, skeptisk tilstand. Du kan holde hendene under midjen, litt å bli med dem. Våre hender ofte gi spenning, usikkerhet, sjenerthet. Vi ofte ikke vet hvor du skal stikke dem i en samtale. De selv begynne å gjøre noe, flytte, trekke. I begynnelsen i det minste prøve å spore deres bevegelser. Dette er en stor suksess - klar over hvordan kroppen beveger seg. Da vil du være i stand til å overvåke og forstå de unødvendige bevegelser.
 • Ha gode manerer. Men det er en godt utviklet manerer. Dette innbilskhet, unaturlig flørting spill, sydd med hvit tråd. Hvis du er usikker på hvordan du skal oppføre seg i en gitt situasjon, ikke ta noen handling. Forbli alltid rolig. For intern balanse - det beste og vinn-vinn-oppførsel.
 • Hvis du sitter, kan du kaste bena. I en uformell setting er akseptabelt. Men hvis du, for eksempel, ble innkalt til kontoret til direktøren, ta bedre bena sammen, sitte rett opp (ikke som en kanin før en boa) til ansikt generelt være "hvit og fluffy".
 • plukke hans nese, munn, ører, rene negler foran forbauset publikum er ikke nødvendig. Selvfølgelig, slik at du kan tiltrekke seg oppmerksomhet, men det vil ikke gjøre deg en kreditt.
 • Spesielt være forsiktig i sitt utseende: pene klær, rene sko, ryddig hår. Ingen gode manerer ikke overskygge ikke dekke uflidd utseende.
 • Det antas at åndene - komplett bilde. Men det er den sistnevnte punkt kan ødelegge den totale ensemble. Parfyme bør være lett å trene, men ikke være tung, som fanger mennesker innenfor en radius på fem meter. Ikke hell den på deg selv pivflakonu mors parfyme. Kanskje de ikke passer deg. Unge mennesker foretrekker å bruke toalett vann med dufter av frisk, lett floral duft.
 • Ingenting pryder en jente som ganske god smil og latter. Men du bør vite at latter skal være hensiktsmessig og ikke for høyt. Hvis den går inn hysterisk skriking, hun vet hvordan å rotere den forbipasserende.
 Historie Etikette
 Tidligere i vakre halvparten av menneskeheten har vært mer begrenset i den sekulære og familieliv: ikke sitte, ikke se tilbake, og Gud brudd, feil ben eller sette rasklanyaeshsya. Men jentene bare ikke gi opp. De oppfant sine hemmelige metoder for kommunikasjon - tegnspråk, øye farger og hatter. For eksempel vil en av de mest berømte kjærlighets hemmelige koder kommunisere på fransk score til 17-18 århundrer det var en fan. Helt åpen fan mente ubetinget kjærlighet for gentleman, men stengt spiss til en fullstendig avvisning. Ukrainsk bondejente brukte en enkel metode svikt - brakt brudgommen gresskar.  
Яндекс.Метрика