Hvor lenge å amme


 Morsmelk har enorme fordeler for barnets helse, alle mødre som ammer til et år verdig ros. Nå ammende kvinner kan stå overfor en mye feilinformasjon om amming.
 På TV kan du se et stort antall annonser med dårlig sosialt press, mange forskjellige blandingene og morsmelkerstatninger. Det introduserer mange kvinner på villspor, og de kaster feed. Hvis det er jenter som ammer over et år, blir de skremt, og hevder at etter et år med melk bærer ingen fordel, men heller bare skade.
 Det er mange myter om amming når varer lenger, mister melken sin verdi, men det gjør ikke, tvert imot. Etter foring, blir melken mer fett, det øker antallet av antistoffer, kalsium, karbohydrater, vitaminer og mineraler.
 Andre studier viser at langvarig amming er veldig bra for intelligensen til barnet, hans tilpasning og utvikling. Disse barna er mindre syke, ikke allergisk og har sterk immunitet.
 Dessuten er den positive siden utvidet amming for mødre som brakte medisin:
 •  ved langvarig amming i kvinnelige reproduktive system hviler. Natt fôring babyen mor hjelper ikke å bli gravid.

 •  kvinner som ammer over to år reduserte risikoen for brystkreft og eggstokkreft.

 •  langvarig amming fremmer vekttap.

 •  Når barnet vokser opp, vanligvis etter et år, han spiser ikke bare bryst, som i en periode på 6 måneder. Gutten spiser mye full av mat, og brystet på etterspørselen. For babyen bryst er ikke bare mat, melk sammensetning i mange stoffer som bidrar til å utvikle hjernen og nervesystemet av barnet. Melk hjelper barn sovner lett regulere prosesser i nervesystemet, berolige.
   Sammensetningen av morsmelk er unik og ikke erstatte, regnes det som et mirakel av naturen som tilfredsstiller alle behovene til barnets kropp. Derfor er alle psykologer anbefaler å gi barnet ditt bryst med all hans anmodning, ikke bedra sin dummy. Ved mating er viktig ikke å ta babyen brystet når han nayistsya, vil han la henne.
   Det finnes en rekke bevis på bevist medisin og psykologi som langvarig amming bare nyttig for både mor og barn. Derfor må du mate babyen så mye som han trenger det, et år eller to eller tre. Men hvis du hører negative kommentarer om amming plikt, aldri ta hensyn til disse provokasjoner og alltid be om medisinsk bevis. Men husk, har de ikke eksisterer.
   Ingen spesiell tid som du trenger for å amme. Avvenne babyen trenger bare når han er klar.  
  Kid-år: observasjon i klinikken


   Ved årets babyen vokser raskt, både når det gjelder fysisk og psykomotorisk utvikling i. Kjenner lovene i mellomtiden for å se problemer på helsen til barnet.
   Faktisk, så tidlig påvisning av mulige årsaker til underutvikling og straks startet behandling og kriminal innvirkning - nøkkelen til en harmonisk utvikling. Hjernen av nyfødte er i stand til å oversette et verk av "døde" celler, og deres funksjon er å kompensere de andre sentre.
   Derfor vil kunnskap om normale standarder for utseende og holdning og ferdigheter hjelpe deg å unngå problemer senere.
   Det er svært viktig å ta alle nødvendige undersøkelse og delta på alle leger til år.
   Du bør besøke ditt distrikt barnelege hver måned. I resepsjonen, barnet veide (observert vektøkning), måle hodeomkrets vokste og gi anbefalinger for stell og fôring.
   Hvorfor er det nødvendig? Det er mange sykdommer som kan forebygges i tidlige stadier. For eksempel, rakitt. I denne sykdommen barnet dårlig absorbert kalsium i kroppen forandringer begynner å forekomme. Barnelege på utsiden av Child (gjengroing fontanel, hud, atferd, skallet på hodet, overdreven svetting) kan bestemme nødvendigheten av vitamin D3. Hvis du ikke starter på tid mottaket er mulige irreversible endringer i bein (utflating i nakken og hodeskallen deformasjon, endring i form av brystet, etc.).
   Det er også viktig å overvåke økningen i vekt. Mangel på kroppsvekt kan føre til underernæring. Årsakene kan være utvekster brudd enzymatisk stoffskiftet og mange andre sykdommer. Du må finne ut årsaken. Det kan være at barnet ditt er rett og slett ikke nok morsmelk, mens nødvendig å innføre ekstra effekt.
   Du må også gjennomgå nevrolog hver tredje måned for å overvåke normal psykomotorisk utvikling.
   To ganger til det året du trenger å besøke en øyelege og fotpleier.
   Når den nødvendige besøk til ØNH lege og surdoloha.
   Besøk andre spesialister indikert.
   Av det året du trenger å gjøre ultralyd hjerne to ganger hvis det er ingen indikasjon for behandling og hyppigere kontroller. Blod og urin for å passere på vitnesbyrd fra en lege, men minst en gang i året for å oppnå.  
  Mor til tvillinger - gjør det hele!


   Det tar litt tid. Kanskje to år, kanskje et år, kanskje to måneder. Du forstår at igjen venter barn. Hvis barnet ikke er planlagt hans utseende litt sjokkerende deg.
   Hvis du søkt fødselen av hennes andre barn så snart, du er mentalt forberedt på hans ankomst. Men hver alternativet du får en masse spørsmål.
   Hvordan takle to babyer på en gang? Som både adressert, ikke frata omsorg, hengivenhet, kjærlighet? Ettersom tiden for å holde huset i orden å skape komfort, velvære godbiter mann? Og selvfølgelig, jeg vil og dens utseende og utvikling, og venner, tid nok.
   Det er mye enklere liv mødre til barn pohodok sikkert bestemor - tryllestav. Vanligvis, hvis noen fra slektninger har lyst til å tilby hjelp, ikke gi opp.
   Tenk på hva du mest nyttig i øyeblikket. Kanskje bestefar kan ta med barna på tur, eller bestemor vil perehladyt bleier og favoritt tante rense poteter i suppen.
   Ikke vær redd for å stole på barn pappa. Kan du hjelpe enn kan. Endre bleie, holder et håndkle klar når du igjen podmыvaete baby. Grieux blande hvis du har lagt inn matvarer. Jo mer tid til far vil tilbringe med barnet, jo større forståelse han vil ha barn i fremtiden.
   Prøv akkurat for barn å bygge en rutine. Når du vet nøyaktig hvor barna våkne opp en time da bedt om å spise og når de ønsker å ha det gøy, vil du være mye lettere å bygge planer for dagen.
   Mange mødre prøver å resirkulere haug av husarbeid i løpet lur barn. Dette er feil. Når barna går i dvale i løpet av dagen, la din ting unna og slappe av også.
   Kan ikke sove på dagtid? Legg deg ned og bare slappe av. Lytt til din favorittmusikk, lese en bok. Det er bedre å bli stelt, munter mor med nevыmыtыm kjøkkengulvet, trøtt og irritabel enn strålende i leiligheten.
   Ikke venne barnet til hendene, spesielt i det minste prøve å dysse ham. La oss bare bli vant til å sove i sengen eller vognen bruk. Med alderen, vokser barnet opp litt og plukke opp i vekt, vil du være svært vanskelig å svinge den i armene.
   Prøv morgenen tilpasse seg til positive, smile mer! Skape et godt hjem atmosfære, barn er svært utsatt for stemningen i andre, spesielt min mor.
   Kjenn din største hemmelighet er på tide å endre alle ting i huset - det er barna dine! Når de vokser litt og være i stand til å spille sammen, vil du ha mye ledig tid, mye mer enn hos mødre med ett barn.
   Og den viktigste regelen: Ikke sammenlign deg med andre mødre som tror du er bedre takle barn. Du er deres barn - en bedre en du aldri vil. Du er elsket for sin unge, øm og omsorgsfull mor i verden. Dine feil - det er bare dine feil, din seier - det er bare din seier!  
  Hva barnet ikke ønsker å holde orden i huset


   Hvordan å løse dette?
   Dersom barnet ikke ønsker å jobbe frivillig til å ta oppvasken, tar det dager skitne retter ikke røre at det gikk fra dårlig lukt. Også, må du kjøpe en dyrebutikk stor kakerlakk. Du da fortelle barnet at fordi det dukket opp i huset lukt og avlet kakerlakker. Barnet, følelsen av at det var en lukt, og i særdeleshet, så en kakerlakk på min sandwich, samtykker umiddelbart å jevnlig ta oppvasken og ta ut søpla.
   Og hva de skal gjøre med å rydde rommet?
   I dette tilfellet kan du før du går på en viktig begivenhet for å forberede barnet felle som skjuler nøklene til leiligheten og andre nødvendige ting. Etter en lang leting etter barnet gjentatte ganger komme for sent til en viktig begivenhet for ham, viduchytsya han kaster sine ting rundt huset.
   Hvis en familie ett barn, men to eller flere, for å løse problemet med promiskuitet hjem vil være mye enklere. Det er mulig å arrangere en konkurranse mellom barn å gjenopprette ro og orden.
   Vanligvis psykologer forårsake innenlands slurv finne naturlig latskap. Men praksisen viser likevel at årsaken er feil oppdragelse. Og det er at foreldre ikke lærer et barn fra en tidlig alder å jobbe.
   I tidlig barndom, barn med stor glede kopierer oppførselen til voksne - forbruker broom mor, deretter å feie gulvet, klatre på en stol til vasken for å vaske retter, revet spiker. Det er nødvendig å kunne bruke denne tiden når barnet står som vil gjøre noe på egenhånd.
   Hvis dette er noe han ikke gjør det, så ikke klandre ham for det. Du må være glad for at familien vokser assistent. Men forbud noensinne kunne tilbakebetale et barns entusiasme.
   Involverer barn å bestille og hjemmearbeid hjelpe dem å skape kapasitet for selvorganisering. Det er velkjent at kaoset rundt personen gradvis blir til kaos i tankene hans. Loafers og sluts er vanligvis ikke i stand til å tenke logisk og tydelig artikulere sine ideer og synspunkter.
   Erfaring viser som omhandler forbruker promiskuitet barn kan ikke, hvis foreldrene ikke viser sin personlige eksempel matrise ønsket atferd.  
  Яндекс.Метрика