Hvor å redusere temperaturen av barnetDet er ikke alltid nødvendig å få ned temperaturen, som prosessen med økende temperatur indikerer at barnet sliter med en smittende prosess
Men i noen tilfeller for høy temperatur kan være farlig, spesielt for barn under ett år, da dette kan føre til utvikling av anfall.
Barneleger anbefaler å få ned temperaturen like over 38 grader.


Hvor å redusere temperaturen på barnet uten medikamenter

Det finnes mange metoder for å redusere temperaturen i barn. Vurdere de vanligste måtene uten bruk av rusmidler:
- En svak nedgang i lufttemperaturen i rommet der barnet. Dette vil lett redusere varmen, fordi det lavere omgivelsestemperaturen er, jo høyere varme av pasienten. Optimal temperatur i barnehagen anses innenfor 22-23 grader.
- Fukt luften i rommet. Tørr luft bidrar til tap av kroppsvæsker. Det vil også være tørre og mer irriterte slimhinner, som allerede er betent. Anbefales ved fødselen umiddelbart kjøpe en luftfukter. I hans fravær skal henge våte håndklær rundt barnet og periodisk tørke gulvet i rommet. Indeks fuktighet i barnehagen bør være innenfor 60 prosent.
- Hyppig og overdreven drikking. Å redusere kroppstemperaturen barnet er å drikke, selv om barnet ikke vil ha. Du kan gi barnet ditt juice, saft, te eller rent vann. Legemet mister varme ved vannlatning, og fordamping av svette fra huden, og dersom det er tilstrekkelig væske til å fylle behovet for muligens signifikant reduksjon i temperatur med økende frekvens for urinering. Eksperter anbefaler å drikke væske til fargen er halm gul urin kan ikke passere i en lys gul.
- Klær bør være ganske lett, spesielt om sommeren er nok for et barn å bruke shorts og en t-skjorte. Det er takket være eksponert hud og tilstedeværelsen av lette klær kan gi varme kroppen. Ingen grunn til å pakke inn barnet, men også spores tilbake til barnet ikke er frosset.
- Limit fysisk aktivitet for barnet. Noen barn fortsette å løpe og hoppe selv på 38 eller 39 grader. Og når du kjører, og når babyen gråter og raserianfall økt varme. Derfor er første skritt for å begrense bevegelsen av barnet og berolige ham.
- Ikke anbefalt for barnet isopropanol eller vodka for å redusere kroppstemperatur, da dette kan føre til en innsnevring av perifere kar, noe som ytterligere forverrer situasjonen. For å få ned temperaturen på barnet sliping kan gjøres bare med vann ved romtemperatur, men bare dersom barnet svarer til denne fremgangsmåten. I sorg eller gråt rubbing bedre stopp, eller temperaturen kan bare stige.

Legemidler som senker temperaturen

Det er et stort utvalg av legemidler som reduserer kroppstemperatur, men de alle innlemme de samme aktive ingrediensene.

Paracetamol
- Den vanligste febernedsettende, som kan gis til barn i de første månedene av livet. Stoffet er også kjent under merkenavn som Panadol, Efferalgan og andre. Paracetamol er langt den tryggeste, på grunn av et svakt overskudd av den daglige dosen av noen alvorlige konsekvenser i de fleste tilfeller ikke skjer. Imidlertid bør legemidlet brukes under strengt oppsyn av en barnelege, spesielt for små barn. Hvis du raskt vil redusere temperaturen anbefales bruk av stoffet i form av sirup. Paratsetamolovыe vanligvis sette lys på kvelden. Paracetamol er ikke bare antipyretisk virkning, men er meget effektive analgetika. Det er spesielt effektivt for viral infeksjon. Med hensyn til bakteriell infeksjon, er det usannsynlig å hjelpe, eller dens effekt vil være minimal.
Ibuprofen- Kjent som Nurofen. Den skiller seg fra den aktive forbindelse paracetamol at i tillegg til smertestillende og antipyretisk virkning har det også utpreget anti-inflammatorisk virkning. Det er dette nok ibuprofen er effektivt for bakteriell infeksjon.

Analgin
 - Inneholder en del baralgin, spazmalhonu og andre. Analginum febernedsettende effekten er mer uttalt enn i de ovennevnte stoffene. Derfor anbefales det etter svikt av paracetamol og ibuprofen. Analgin brukt intramuskulært ambulanse som en del av den politiske blanding med dimedrolom. Leger fore dette stoffet med forsiktighet, da det bidrar til ødeleggelse av blodceller og hemoglobin reduksjonen. Den brukes kun i ekstreme tilfeller. Analgin selv forbudt i enkelte land.
Aspirin bør ikke gis til barn under 16 år og gravid. Dette stoffet har de neste alvorlige bivirkninger. Hos barn mens du tar aspirin kan utvikle sår i magen krampe i luftveiene og mer.
Hvis huden er baby rosa og fuktig, til tross for den høye temperatur, er normalt forholdet mellom varmeproduksjon og varmetapet.
Men hvis babyens hud er blek, kalde hender og føtter forhøyet kroppstemperatur, er denne situasjonen mer enn alvorlig - det utviklet "delirium tremens", ledsaget av perifer vaskulær krampe. Denne tilstanden kan skyldes mangel på fluid med lavt trykk eller problemer med sentralnervesystemet.

Når temperaturen på utviklingen av "delirium tremens" must:

- Gi barnet pivtabletky Nospanum.
- Gni kalde ekstremiteter babyen hender.
- Ring ambulansen.
- Fjern eventuelle kjøle tiltak som å tørke av med en våt håndkle, etc.
Tegn på rakittI den tredje måneden av livet hos premature, sykelig barn eller de som ammes kan begynne rakitt. Den viktigste årsaken til sykdommen - mangel på vitamin D, som fremmer absorpsjonen av kalsium og fosfor, som er viktig for å fullføre arbeidet i nervesystemet av babyen, utvikling av hans ben.
Beskrivelse av rakitt
Denne sykdommen har tre stadier av utviklingen. Mild innebærer små endringer i muskel og nervesystemet av barnet. Den andre er preget av moderat, men på samme tid uttrykks misdannelser av bryst, skull, lemmer baby. Det fører også til mindre endringer i de nervøse, muskuløse, skjelett- og blodkreft systemer, noen dysfunksjon av indre organer, kan babyer vokser i størrelse milt og lever, anemi observert. Tungt grad av sykdom forskjellig større endringer i de nevnte systemer i kroppen. På grunn av det faktum at deformasjonen av brystet, er barnet alltid i en tilstand av underventilering. Så han kunne oppleve kortpustethet, puste hardt, ledsaget av en langvarig utpust. I tillegg kan det være vått eller tørt tungpustethet.
De fleste babyer i den klassiske rakitt forårsaket av et underskudd i sin kropp vitamin D, som provoserer en fosfor-kalsium metabolisme. Som et resultat, forårsaker det tynning og mykning av benvev forstyrrelse av de indre organer og nervesystemet.
Vanligvis kan begynnelsen og forverring av sykdommen ses i vinter, tidlig på våren og sent på høsten.
De første symptomene på rakitt
De første tegn på rakitt hos barn forbundet med funksjonelle endringer i nervesystemet. Gutten blir rastløs, irritabel, gråter han ofte. Et barn med rakitt kan grøsser ved noen høy lyd, svare på plutselige lysglimt.
Pasienten barnet har overdreven svetting, spesielt om natten, og fôring. Selv om rommet ikke er for varmt og babyen lett kledd, er kroppen hans våt i svette baby føtter og hender. Dermed svette er ubehagelig, litt sur lukt, kan det påvirke huden, forårsaker kløe.
Føler ubehagelig følelse disse, begynner barnet å gni hodet på puten, dette håret faller på hodet, synes barnet vaklevoren "prolыsyna."
Rakitt hos spedbarn kan føre til kreft i bryst og hodeskallen. I de innledende fasene av sykdommen første tegn på skade på skjelettsystemet av babyen er myk, smidig occipital, parietal, i noen tilfeller - frontal og tinningbenet, og provinsen små og store fontanel. Lignende myknet området kan bli funnet på overflaten av den kraniale suturer.
Denne sykdommen hos spedbarn utvikler veldig raskt, så et par uker etter at de første tegn på sykdommen det går takhøyde, kalt "blomstrende rakitt." Mens en økning i parietal og frontpartiet tubercles, er babyen hode firkantet med en uttales "OL" pannen.
Et barn med rakitt, myke og buede kanter, deformerte og komprimerte på sidene av brystet. Ikke utelukke fremveksten av såkalte rahytycheskoho bakke. Senere i baby kan ha alle typer deformasjoner bein. Dette blir tykkere phalanges av fingrene ("perlerad"), underarm ("rachitic armbånd"), deformerte bekken og underekstremitetene, føtter med bokstaven O. Hvis barnet ikke starter på tid godbit, endringer forårsaket av rakitt, er i stand til å utvikle seg på den andre og selv tredje leveår. I slike tilfeller skjelettendringer er i den for livet.
I misdannelser av skjelettsystemet, er pasienten et barn nedgang tenner svikter lungene og hjertet arbeid, er det brudd på mage-tarmkanalen, ofte ledsaget av forstoppelse. Dette kan skje vaskulære endringer (økt svetting, marmor farge).
Vanligvis spedbarn med rakitt, bak sine jevnaldrende i utvikling, de senere begynner å sitte, gå, utsatt for forkjølelse, ofte lider av lungebetennelse. Så min mor, ser babyer i de første tegn på sykdommen bør umiddelbart slå til barnelege, som vil plukke opp smulene til optimal dose av vitamin D.
Rakitt hos spedbarn - Forebygging
I de fleste tilfeller forebygge sykdommen, leger fore vitamin D. Forebyggende spedbarn og trygg dose av vitamin D er 500 IU. Det er i stand til å møte behovene til denne voksende mengde baby. For dette formål, vann og oljeoppløsninger. Den første er mindre giftig enn den sistnevnte, så hvis barnet ditt legen har foreskrevet en stor dose av vitamin D, er det bedre å gi preferanse til dem.
Det mest effektive er vitamin D3, fordi det er - provitamin D, stimulerer produksjonen av vitamin D i kroppen på babyen.
Vitamin D som forebygging kan gi barnet kontinuerlig i en lang tidsperiode, det beste, fra senhøstes til fjæren. Narkotika bør gis til spedbarn med mat, helst - til frokost. Dersom legen har bestilt baby ganske høy dose vitamin å gjøre korte pauser mellom doser av narkotika hver måned etter bruk av vitamin D.
Men aldri la barnet vitamin medisiner uten først å rådføre deg med legen din. Typisk behandling av sykdoms vitamin D tildelt individuelt for hvert barn, i kombinasjon med andre legemidler. Mødre er godt å vite at den fysiologiske behovet for vitamin D i full sikt baby under ett år er ca 400-500 IU per dag.  
Яндекс.Метрика