Hvor å styrke immunsystemet av barnetFor dette formål, foreldre prøver å ta barna sommer sjøen. Men akklimatisering av nye værforhold skaper en ekstra byrde for den skjøre barnets kropp. Dessuten er det umulig å kontrollere hvor behagelig vanntemperatur for barnet ... fordi reisen til feriestedet kan gi effekt mot sin hensikt.
Men så hvordan andre kan styrke immunforsvaret til babyen?
Slike metoder.
✓ Først må du undersøke barnet ditt til å identifisere mulige årsaker svekke hans immun (infeksjon i nese, hals, tannråte, parasitter, etc.). Eliminere smittekilde eller parasitter, er du allerede halv strippet fra risikoen for å utvikle baby.
✓ andre, mange barn har dysbiosis, og det er i tarmen immunsystem dannes. La barnet rikelig med vann, være forsiktig at hans kosthold er alltid til stede meieriprodukter og matvarer rike på fiber.
✓ For det tredje er det daglige kostholdet til barnet klarer å gi ham tilstrekkelig mengde av vitaminer og antioksidanter. Selv om han bruker mye grønnsaker eller frukt, gjør det ikke vondt å kjøpe og moderne multivitamin kompleks.
✓ En annen måte å styrke immunforsvaret til barnet er såkalte immunomodulatorer og interferoninducere. De hjelper kroppen til å produsere sin egen interferon - grunnleggende og mest effektive forsvar mot virus. Spesielt følgende narkotika til barn som ofte lider av forkjølelse, ørebetennelse, bronkitt.
✓ For å forebygge forkjølelse under den kalde årstiden kan du gi barnet ditt de såkalte urte adaptogens - preparater på basis av Echinacea, lakris rot, Siberian Ginseng, Schisandra. Men før du bruker noen av disse stoffene først rådføre deg med din barnelege.
✓ Og, selvfølgelig, den mest troverdige og godt etablerte måter å styrke kroppens forsvar er daglige morgen øvelser. Enkle øvelser kan lære og dum liten fyr, og felles øvelser med babyen ikke bare styrke sitt immunforsvar, men ditt vennskap med ham.  
Child "fanget" influensa eller virusinfeksjon. Hva urte rettsmidler er mest nyttig og effektivt?Forkjølelse og influensa, annet enn foreskrevet av legen din narkotika i stor grad forenkle pasientens tilstand kid noen bær og frukt.
✓ Raspberry. Kjent smertestillende, febernedsettende og diaphoretic handling. Friske bringebær kan forberede for fremtiden, når matlaging mye vitaminer og næringsstoffer fordampe. For dette grundig rengjort rist bær med sukker (en av bær, to - sukker) og avkjøl. Denne blank kan lagres i ett år, med mindre, selvfølgelig, ikke fidget gjøre det til henne før. For å forebygge forkjølelse og influensa i løpet av den kalde årstiden la barnet ditt i 1 time. Spoon av "trylledrikk" etter lunsj og middag (beste te). Hvis barnet er fortsatt kaldt - 1 ss. spoon tre eller fire ganger om dagen. Etter te med bringebær sette babyen under teppet - kan godt sovne og svettet.
✓ Kalina. Raskt lindrer hodepine og temperatur, noe som gjør det lettere å hoste og gjenoppretter stemme. Fersk eller frossen frukt Viburnum ottayavshye hogge og bland med lik mengde av honning. La barnet ditt etter måltider og ved sengetid i form av varm te (1 ts. Av blandingen fortynnes i 1/2 kopp varmt kokt vann). Kalina kan også pot og oppbevar på et kjølig sted i en glassbeholder. Bland bare forberedt og knuste bær med honning bør ikke, og sukker i forholdet 1 kopp Viburnum 1/2 kopp sukker. La oss syk baby "søt medisin" 2-3 ganger om dagen i 1 time. Spoon (fortrinnsvis fortynnes i te eller varmt vann).
✓ Cranberries. Mashed tyttebær med sukker i like proporsjoner. 1 ss. Spoon denne potion eller 1/2 kopp fersk tranebær juice med honning senke temperaturen, slukke tørsten og akselerere utvinning fra mange smittsomme sykdommer.
✓ Seabuckthorn. Influensa tynne grener buckthorn med frukt knust og hell 1 ss. skjeen blanding av 1/2 kopp kokende vann. Deretter koker i en forseglet beholder ved svak varme i 15-20 minutter, insisterer to timer og filtrert. Det er bevist varmt kokt vann til hele beløpet av glass. Barn, uavhengig av alder, gi 1/4 til 1/3 kopp varm buljong to ganger om dagen.
✓ Lemon. Som alle sitrus - uerstattelig naturlig kilde til vitamin C nødvendig for å styrke immunforsvaret. Frisk sitronsaft blandet med en lik mengde honning og la barnet i 1 time. Spoonful hver tredje time. Drikk kamille te eller bedre infusjons hofter. Ved høye temperaturer gni babyen vann surgjort med sitronsaft (analog eddik).
Note. Vær forsiktig, dessverre, de fleste bær og sitrusfrukter er allergener.  
Barnet utviklet feber. Hva gjør jeg?Temperaturen av legemet- Den termiske tilstand av legemet, hans helse. Holde denne indikatoren til normal (vanligvis 36, 6-36, 9 ° C) er en av de viktigste forutsetningene for normal menneskelig liv. Temperaturmåling utføres vanligvis i morgen (før frokost) og kveld (før middag). Vanligvis temperaturen målt ved å plassere et termometer i armhulen i 6-7 minutter. Små barn ofte sette et termometer i endetarmen eller i munnen.
Stigende temperatur hos barn kan skyldes enten infeksiøs eller ikke-infeksiøs natur. Dette gjelder generelt yngre barn. I ungdomsårene feber
oftest indikerer sin infeksiøs opprinnelse (for det meste viral natur).
Hva regnes som en høy temperatur?
I løpet av dagen, barnets kroppstemperatur vanligvis ikke overstiger 37 ° C, men med en sterk eksitasjon (for eksempel hvis barnet ditt er også fascinert av noen spill) kroppstemperaturen kan stige til 37, 7 ° C, etter et kort opphold i ro normal.
Men temperaturen hopp i barn eldre enn tre måneder til 38, 3 ° C regnes som negative.
Trenger jeg å senke temperaturen?
Hvis den ikke gjør det indeksen over 38, bør 3 ° C ikke gjøre dette, fordi dette feber - er en naturlig reaksjon i kroppen og dens forsvar. Men hvis barnet klager over hodepine og også foreldrene se at hans tilstand forverres, må du ta affære. Gi barnet ditt noen febernedsettende.
Hvor ellers kan du hjelpe barnet ditt?
Vet at det ikke bør være varm. Sette en lys skjorte, og på pannen og skuldre sette et håndkle dyppet i varmt vann (badekar med kaldt vann kontra!). Du trenger ikke å gni kroppen med intensjonene i barnet, som hans paret kan være skadelig for ham.
Barnet av førskolealder for å redusere kroppstemperaturen ved hjelp av eddiksyre rubdown, som eddik fortynnet med vann ved romtemperatur i et forhold på 1: 1 og deretter må suge kluten i denne oppløsning, forsiktig presse den og gni hender, halsen og brystet. Så pakk barnet bør ikke, som fordamper, kjøling av eddik vil føre hudtemperatur og ponyzytsya. I stedet for eddik kan brukes rubdown cologne. Hvis barnet ditt er følsom for lukter, kan kroppen hans bare tørke med vann.
Feber, spesielt hos barn yngre enn 3 måneder kan bety begynnelsen på en smittsom sykdom. Generelt, hvis temperaturen i barn, til tross for din innsats, ikke kommer før neste dag, bør du alltid oppsøke lege så pågående reaksjonen temperatur kan snakke om en bestemt smittsom sykdom (bronkitt, lungebetennelse, blindtarmbetennelse, etc.).
Foreldre bør huske noen regler:
♦ hvis barnet er mindre enn et år, begynner temperaturen å churn ved 38 ° C;
♦ hvis barnet er over et år, bør temperaturen begynner å skyte ned etter 38, 5 ° C.
Vanligvis foreldre å redusere temperaturen paracetamol til barn, leger tror at det tryggeste. Men disse stoffene bitter smak. Fordi farmasøyter utviklet suspensjon inneholdende paracetamol, for eksempel slik som "Kalpol" med jordbærsmak.
Husk! Hvis du ikke kan senke temperaturen, og barnet begynte feber, deretter kaller "førstehjelp".  
Barn elveblest. Behandling av urtikaria folk rettsmidlerElveblest - Allergisk sykdom, forårsaket av fysiske påvirkningsfaktorer av ulike årsaker - varme, kulde, sollys, vibrasjon, trykk for trange klær.
Hva er de viktigste symptomene på urticaria barn?
Utviklet i spedbarn og preschoolers som røde knuter, vanligvis på leddene i ekstremiteter, svært kløende. Et par timer knuter tørr og stoppe kløe, men rozchuhuvanni av smitte og sykdom kan være komplisert av utseendet på sår og byller. Urtikaria oppstår ofte før slutten av sommeren, i varmen av frukt og bær sesongen, men ofte kan det være en årsak til sjokolade eller andre søtsaker.
Hvordan å behandle elveblest barnet?
I hudpleie kan trenge spesialbehandling, som utnevner en lege. Alle legemidler velges individuelt lege.
Hva hjem rettsmidler effektive i elveblest?
Kun til utvortes bruk anbefales for barn med urticaria bad med urtemidler som lindrer barna i elveblest. Disse badene er anbefalt fra de første månedene av livet. Denne medisinske planteekstrakter er ikke bare huden, og gjennom det hele kroppen av et sykt barn.
Bad med urter redusert sekretorisk funksjon av huden gjennom porene akselererer fjerningen av metabolske produkter og toksiner fordelaktig virkning på sentralnervesystemet av babyen.
Sikkert ha nytte i sykdommer bringe bad med et avkok av hverandre, kamille, timian eller blandinger av disse i følgende kombinasjoner: flokk, kamille, havre; timian, brennesle, solbær blader; flokk, lungwort, timian. For anvendelse som et råmateriale badet tatt i like deler.
For å forberede kreves et gjennomsnitt på 150-200 g av råmateriale (for barn under 15 år), men mengden av råvarer til medisinske bad justeres individuelt.
Den tørkede og hakket rå helle en bøtte med kaldt vann, kok opp, insisterer en halv time og filtrert. Legg til badet, avhengig av størrelsen (full bath hell suppen innhentet helt).
Tid, temperatur, varighet av terapeutiske bad bør identifisere legen!  
Яндекс.Метрика