Hvordan å avskrekke mygg for å beskytte barnet mot mygg

 Svært ofte barn klager over kløe i insektbitt. Selvfølgelig trenger insekter ikke alltid overføre sykdommer, men det er mulig. I alle fall, barn ofte lider av blodsugende angrep. Tenk på hvordan du kan beskytte barn mot mygg når du skal på ferie eller i parken eller en tur ved elven. Dermed gjenstand for dagens artikkel - hvordan å avskrekke mygg.

 Hvordan å avskrekke mygg i huset


 Spider angrep ikke bare på gata, men hjemme, så du bør tenke på hvordan å avskrekke mygg i huset. Oftest hjemme er fumigator. Denne enheten er en adapter som er inkludert i stikkontakten. Det blir en væske eller satt inn plate, scatter stoff som virker på insekter.

 Hvordan å avskrekke mygg fra barn


Hvordan å avskrekke mygg for å beskytte barnet mot mygg

 Det er to typer av medikamenter. En lammer insekter og hindrer biting andre drepe dem. Ikke ta med fumigator over natten, bedre slå den på for et par timer før sengetid. Denne prosedyren vil bidra til å forhindre bitt og redusere innflytelsen av penger på ikke bare kroppen din, men også din baby. Ved å kjøpe dette produktet, se etter mark "barn" - det tillater deg å bruke enheten i nærvær av barnet.

 Hvordan å beskytte barnet mot mygg utendørs


 Å gå ut av naturen egnet frastøtende. De er kremen, lotion eller blyant som avskrekker myggen. Vær oppmerksom på at disse stoffene kan bare brukes med barn tolv år. De ikke lider riper, kutt på huden - de kan forårsake irritasjon, som vil bringe enda større bekymring.
Hvordan å avskrekke mygg for å beskytte barnet mot mygg

 Fyrverkeri kan også bidra til å avskrekke mygg, blir de presentert som stearinlys, spoler, avløp. Gnist antente, og på dette punktet står skremmende ting.
 En av de sikreste og disse er vurdert ultralyd repeller. Han spiller en bestemt lyd som påvirker ikke mennesker, men påvirker insekter. En av de enkleste midler for å bekjempe insekter zaletayuschymy har myggnett. Det er satt på vinduet og flyr ikke inn skadedyr innendørs.
 I kjemikalier og enheter, kan du prøve folk rettsmidler som ikke har noen skadelige effekter fra det faktum at de er brukt bare urter og naturlige tilbehør. For eksempel, en bukett av geranium.
 Nå vet du hvordan du skal avskrekke mygg fra barnet.

 Video avskrekke mygg enn


 Hvis du ikke vet hvordan du skal avskrekke mygg fra barnet se et utvalg av foreslåtte videoer.

Allergi hos barnAllergi hos barn - en type immunreaksjoner forekommer med skade sitt eget vev og organer. Enkelt sagt, under påvirkning av hvilket som helst stoff (allergen), ofte helt ufarlig, produserer immunsystemet reaksjon som noe svært farlig og fremmed.
I de senere årene, allergi er stadig påvirker barn og er de mest karakteristiske artene blir matallergi, luftveisallergi (rhinitt og astma).
Årsakene til baby allergier
I en økende mengde immunsystem i høy belastning kan ofte svikte. Derfor, barn er mye mer sannsynlig enn voksne som lider av atopisk eksem, høysnue, mat og narkotika allergier, astma, urticaria, rhinitt, angioødem, etc.
Den vanligste typen allergi hos barn - mat reaksjon. Hos spedbarn er forårsaket av mat som de spiser min mor - sitrus, sjokolade, honning, tomat, røkt. Kroppens litt eldre barn som er på vei til et felles bord, ikke kan ta eggehvite protein og kumelk.
En annen årsak kan være allergi, kjemiske tilsetningsstoffer, biologisk aktive stoffer, hormoner og antibiotika som finnes i mat eller overspising potensielt farlige matvarer - sjokolade, søtsaker, tidlig frukt, sitrus og andre.
De kraftige allergener for barn er kjæledyr dander, poppel lo, mat for fugler og fisk vaskemidler, aerosolsprayer, parfyme, pollen, husstøv, melk, egg, honning, plantevernmidler og andre kjemikalier i frukt og grønnsaker og mer.
Viktig rolle i utviklingen av allergi hos et barn spiller og tilgjengeligheten av disse reaksjonene i foreldrene. Hvis begge lider av disse sykdommer, er deres barn sannsynlig å få en dårlig arvelighet til 80%.
Noen ganger drivkraft for utvikling av allergi kan være en feil i de indre organer, endokrine system, mage-tarmkanalen, lever, etc.
Typer allergener
Foreløpig identifisert mer enn 20 tusen Allergener annen karakter, som er konvensjonelt delt inn i flere grupper.:
Personal - dermatofahoydes midd lever i tepper, puter, madrasser, sengetøy og matet human epidermal skalaer. Skinn og ekskrementer tang, selv hele blir fanget i luftveiene og forårsake allergi. Mindre vanlige reaksjoner på hjem og bibliotek støv, fjær og dun i putene.
Insekt- Poison insekt spytt og partikler forårsake både lokale og generelle allergiske reaksjoner.
Epidermal - Gi ull allergi og kjæledyr dander, fjær, skjell av fisk. Det er viktig å vite at håret - det eneste dyret allergen, kan så skallet rase katter og hunder ikke være helt ufarlig.
Medisinsk- Ethvert legemiddel kan forårsake allergi, men spesielt disse forskjellige vitaminer, lokalanestetika, antibiotika, ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler, blodtrykk pille.
Pollen- Relatert til sesong allergener som oppstår fra midten av våren til midten av høsten. Reaksjonen er liten med god pollen flyktige egenskaper som ofte inneholder 10-15 forskjellige allergener samtidig.
Mat - Ofte forårsaker allergi kjøtt, fisk, melk, sjokolade, egg, hvete, tomater og bønner, kjemiske tilsetningsstoffer i mat, fôr, nitrater og annen gjødsel og sentralstimulerende midler som brukes for husdyr, fjærfe, grønnsaker og frukt.
Industriell - Kjemikalier som kontaktperson hjemme eller av naturen av faglig aktivitet.
Cross- Stoffer av forskjellig opprinnelse og inn i kroppen på forskjellige måter, kan inneholde allergener lignende i struktur, noe som øker den totale effekt, slik som egg, og influensavaksiner, sopp og husstøv, ragweed og honning.
Symptomer på allergi hos barn
I noen tilfeller, til allergisymptomer vanskelige å skille fra et kaldt jeg - nysing, hoste, rennende nese, rennende øyne, hodepine, tretthet. Men vanlige sykdommer vanligvis ingen kløe i øyne og svelg, tilhørende feber, sår hals kan forekomme. Forkjølelse varer vanligvis 7-10 dager, men er bare allergiske symptomer etter seponering av behandlingen eller eksponering for allergener.
Tilstedeværelsen av en immunrespons kan bestemmes ved noen karakteristiske symptomer:
1) Undead lenger enn 10 dager, den hemmelige gjennomsiktig nese, vassen og rennende.
2)Nysing hyppige eller langvarige (tre eller flere ganger på rad).
3) Irritasjon, kløe, rødhet og rennende øyne.
4)Vzbuhshie Mørke ringer under øynene forårsaket av tett nese.
Typer av allergiske reaksjoner og sykdommer
Hver av allergener kan forårsake en karakteristisk reaksjon som utvikler seg i forskjellige sykdommer.

Matallergener

Den vanligste typen av allergen for små barn. Manifestert primært exudative catarrhal diatese,- Rød eller rosa flekker på baken og ansikt. Med sitt utseende skal eliminere alle mulige allergener fra kostholdet til mor eller barn, og de vil ikke være noen spesiell behandling.
Den andre fasen av utviklingen av matallergier -babyen eksemsom kløe gråtende bobler. Det kan også være forårsaket av visse medisiner og vaksiner. Krever obligatorisk behandling i form av salver og antihistaminer.
Den tredje fasen -atopisk dermatitt- Er uutholdelig kløe, rødhet og flassende hud, tørrhet og fortykkelse sin, rozchuhamy på ansikt, nakke, albue, bak knærne, under håret. Denne fasen krever aktiv behandling kan ellers gå kronisk tortur og menneskelivet.

Luftveis- eller aeroallerheny

Den andre typen vanlige luftveisallergier er reaksjoner -rhinitt, høysnue, øyekatarr, alveolitt, laryngitt, astma, etc. De er forårsaket av partikler i luften av fremmede proteiner.
Allergisk rhinitt (Rennende nese) vises i to former:
Førstesesong høysnue, forårsaket av pollen fra blomstrende planter og trær, ledsaget avallergisk konjunktivitt. Det er manifestert av kløe og svie for alltid under dem, rive, lysskyhet, konjunktival ødem og inflammasjon, noen ganger forverret symptomeneHay Fever - Temperatur blå ringer under øynene og hevelse av øyelokkene.
Sesong høysnue er behandlet med antihistaminer og medisiner som er foreskrevet av lege for å ta forebyggende pre-season blomstring.
Sekund -idiopatisk allergisk rhinittForårsakes av allergener i luften av leiligheten. Denne sykdommen krever konstant overvåking og langsiktig omsorg.
Allergisk laryngittbarnet synes heshet i stemmen, larynxødem, svelge syndrom korn. Den første fasen av laryngitt kjører korte smertefri angrep som kan behandles hjemme varme bad, inhalasjoner, drikking væsker. I den andre fasen er obligatorisk sykehusinnleggelse, da det kan være ledsaget av forstyrrelser i hjerterytmen og spasmer. Den tredje og fjerde trinn er ledsaget av en uttalt dyspné, cyanose, bevisstløshet kan oppstå hjertestans.
Astmatisk bronkitt barn utvikler under påvirkning av sterke lukter, luftforurensning. Manifest svystyaschymy piping i brystet. I akutt behandling av bronkitt kan bruke hostemiksturer og slim tynning narkotika.
Allergisk alveolitt- Barn mest alvorlig allergisk sykdom forårsaket fjær og avføring fra fugler, vått høy, korn, sopp. Ofte å kjøpe en papegøye babyen begynner sitt mekanisme. I alveolene rammet store områder av lungene, de er lufttomme og tett, sterkt begrensende lungefunksjon og lungekapasitet. Sykdommen er ledsaget av feber, smerter, tørr hoste, smerter i ekstremiteter.

Insekt allergener

Allergi mot insektstikk er vanligvis den mest vanskelig. Disse omfatter systemisk reaksjonstypeanafylaktisk sjokk og angioødem, kan føre til døden hvis ikke stoppet i tide til å angripe.
Angioødem - En hevelse i vevet i ansiktet og halsen hud i dette området blir rødt. Hevelse i luftveiene fører til kortpustethet, pustevansker, uten den hjelpen de trenger er deres komplett obstruksjon og død.
Anafylaksiopprinnelig ledsaget av vanlige symptomer på allergi. Først er pasienten begeistret, men gradvis trykkes til full bevissthet om tap, trykket faller kraftig, quickens hjerterytme og pust, oppstår kortpustethet.
Anafylaktisk sjokk kan være forårsaket av andre faktorer, i tillegg til insektbitt. Dette kan være innføringen av narkotika, særlig antibiotika, radioopake stoffer sjelden allergi mot mat. Barn sjokk utvikler etter administrering av vaksiner, serumer, gammaglobulin.
Behandling av allergi hos barn
Som ofte oppstår hos barn som er allergisk mot mat, de første retningslinjer for behandling er fullstendig utelukkelse eliminert fra kostholdet og etterlevelse hypoallergenic diett for et barn eller ammende mødre.
Barn med hudlesjoner fra matallergier vanligvis lider av søvnforstyrrelser og økt oppstemthet. De anbefalte terapeutiske nattlig bad med kamille, flokk. På aggravations mat reaksjoner utnevnt kur for allergier og medisiner for å bedre gjæring.
Behandling av atopisk dermatitt begynner med de samme teknikkene og enkle matallergier, hypoallergene diett, skånsom modus av vann behandlinger, eliminere kløe bruker narkotika. Akutte anfall av betennelse og suge off urte lotion (kamille, salvie, eik bark, flokk). Brukte medisinske bad med kamilleekstrakt, storfe, stivelse eller brus.
I tilfelle svikt godartet behandling av atopisk dermatitt salve foreskrevet hormoner som virker på celler som er direkte ansvarlig for utvikling og vedlikehold av allergisk betennelse i huden. Etter deres bruk reduserer rødhet, utslett, kløe, oser områder helbrede. Hormonelle midler brukes kun på resept, veldig kort tid, som hvert medikament har sin egen spesifikk av eksponering.
Allergi Forebygging
For tiden svært effektive tiltak for å forebygge allergi utviklet. Men for å identifisere og fjerne allergenet fra miljøet kan gjøre det unødvendig medisinsk behandling.
Å hindre matvareallergi anbefales:
- Ikke gi til barn under 12 måneder med kumelk, hvis en familie har allergi;
- Egg i matvarer introdusert bare 1 år og nøtter og fisk - ikke tidligere enn 3 år;
- Tilbaketrekking fra diett produkter som ga en positiv reaksjon på allergitester.
Å hindre allergisk mot husholdning støv:
- Det obligatoriske våt rengjøring minst en gang per uke og enkel rengjøring hver 2 dager;
- Fjern fra leiligheten av støv samlere - kosedyr, tepper, gardiner, persienner etc.
- Sengetøy bør være laget av syntetiske materialer, og fjærputer - stengt med spesielle deksler;
- Trenger vanlige behandlingstilbud akarytsydnыmy legemidler (midler som dreper flått);
- Helst henge på soverommet luftrenser.

Å hindre baby allergi mot pollen:

- Ønsket endring i bostedsregion under blomstring allergifremkallende planter;
- Uønsket besøk med barnet på naturen;
- Vinduene i leiligheten er det ikke tilrådelig å åpne eller våt gasbind gardin;
- Helst ekskludert fra kostholdet bee produkter, urte og alt som kan inneholde urter.  
Яндекс.Метрика