Sommeren lover å varme været, rikelig med sollys, evnen til å ligge på stranden, soling. Det ville synes at det kan være bedre for barnet enn sol og luft bad. Under påvirkning av ultrafiolett stråling i kroppen produserer vitamin D, styrker immunforsvaret, blir huden fin sommer tan. Men solen stiller mange farer, høvding blant dem - solbrenthet. Behandling av solbrenthet lege bør gjøre, men erkjenner nederlaget og gi førstehjelp ved solbrenthet bør være i stand til alle.

 Hva er solbrenthet?


 På husholdningsnivå, forstått solbrenthet som betennelse, skader på huden forårsaket av overdreven eksponering for UV-stråler det. På grunn av det faktum at en barnets hud er mer delikat og subtil, til de manglende fem minutter vises brenne. Faren er at det er tegn på skade noen timer, slik at barnet fortsetter å være under solen, noe som forverrer situasjonen. Hvis barnet rødmet, følte en brennende følelse på huden, overdreven tretthet eller agitasjon, må det umiddelbart trekke seg inn i skyggene og hjelp. I tegn på rødhet og solbrenthet inkluderer feber, frysninger, kvalme, oppkast, blemmer.

 Hva gjør du når Solbrenthet førstehjelp


Hvordan å behandle solbrenthet i et barn: et middel til salver og hudpleie

 Husk, behandle solbrenthet alene er ikke verdt det, spesielt hvis det var blemmer, feber, oppkast eller diaré, eller hvis barnet er ikke engang et år. Imidlertid kan ankomsten av leger lette tilstanden til babyen. Førstehjelp for brannskader er at du trykker på et barn på et kjølig, godt ventilert sted, prøver å kjøle ned kroppen så mye som mulig. For dette er det nødvendig å fukte ark eller håndkle og dekke babyen din. På pannen, håndledd og ankler gjøre kjøle komprimerer. Det viktigste er ikke underkjølte. Prøv å alltid fukte huden (hvis dekselet stykke), hvor temperaturer over 38? Bruke febernedsettende. Husk at barnet føler seg unormal væsketap, så tvinge ham til å drikke så mye som mulig. Det beste er å bruke rehydratantov - legemidler som selges i apotek og kan eliminere dehydrering. Hvis ingen slik enhet, bruker mineral eller enkel drikkevann

 Folk rettsmidler for solbrenthet behandling av et barn


 Det er mange folk rettsmidler som bidrar med solen brenner. De er i stand til å kjøle ned huden og lindre smerte. Et flott verktøy som vil fjerne rødhet, eliminere smerte og fukte - rømme eller yoghurt. Spre den på etter prebыvnyya skadede områder i solen. Anti-inflammatorisk virkning av en potet. Råolje tuber skal male i en blender, og oppslemmingen ble brukt som en maske. Den beste fuktighetskrem er agurk juice og aloe, de gir friskhet og komfort. Pluss alle de pengene som de er trygge for barnet og alltid for hånden.
 Den beste behandling for solbrenthet er deres forebygging. Ikke la barnet ut med 11 til 15 timer, ta på babyen bukser, skjorte og Panama, bruke spesielle kremer fra solbrenthet. Når du velger en solkrem styrt av barnets alder og grad av beskyttelse, er det bedre hvis verktøyet er allergivennlige og vanntett. Etter et langt opphold i gata Spread barnet kjøling gel.  
Hvordan å svare på spørsmålene til barnet?

 Barn er veldig nysgjerrige skapninger. Ikke en dag vil de ikke gå uten din favoritt spørsmålet "Hvorfor? ". Noen ganger er disse problemene satt til en stillstand med besteforeldre, for å si ingenting av de nylig unge foreldre. Så hvordan kan du svare riktig på spørsmål barnet ikke å fraråde ham kognitiv interesse?

 Psykologer anbefaler å følge i arbeidet med barnet noen regler:


 Ignorere aldri spørsmål. Selv om du er for opptatt eller ikke føler at du aldri vidmahuytesya barnet. Tross alt, er han akkurat begynt å kjenne verden utenfor, og for mange begreper som synes opplagt for voksne er merkelig og kompleks. Du som forelder bør være den viktigste kilden til informasjon.
 Alltid finne svaret umiddelbart, men ikke love at barnet svarer på spørsmål kveld.
Hvordan å svare på spørsmålene til barnet?

 Nå, som for svar, sine alternativer kan stilles inn. For eksempel vurdere en enkel barns spørsmål: Hvorfor blåser vinden "? ". Det kan svare ganske annerledes, nemlig:
 Tom svaret: "Fordi. Spør pappa. Du fortsatt små og ikke forstår. " Selvfølgelig, alt dette tomme ord. Reagerer, slik at du bare møte, men ville ikke se bort barnet. I mellomtiden skal du fjerne alt håp og gradvis miste barnet i øynene hans autoritet. Barnet bare slutte å stille deg spørsmål, og du slutter å være for ham er annerledes.
 Provoserende svar: "Hva tror du? Hvorfor Jorden snurrer? ". Dette svaret bedre den forrige, fordi du gir barnet en mulighet til å reflektere sammen med deg. Men vær forberedt på det faktum at en av den nye spørsmålet du får 10 nye saker.
Hvordan å svare på spørsmålene til barnet?

 Den teoretiske svaret "ja er fysikkens lover." En del av dere er riktig, som du ser ut til å svare på spørsmålet, men det faktum av barnet og ikke forsto. Han trenger ikke en klar teori, og svaret er ingenting for ham deretter. Også på vår side har en artikkel om "Hvordan å utvikle evne til barnet? »
 Lang evidensbasert svar: "luftmasser flette inn i en enkelt bekk" Å gi et komplisert svar, barnet rett og slett ikke vil høre på deg. Han vil forbli i mørket, og vil snakke veldig kjedelig.
 Fabulous svar: "Onkel vinden leker med skyene." Dette svaret er kun egnet for små barn som elsker eventyr. Men for eldre preschoolers det er ikke egnet, som en absolutt løgn, og dette svaret tilfredsstille nysgjerrigheten for en kort tid.
 I alle fall, ikke prøv å umiddelbart avslutte barnets interesse og raskt avfeie det. Hjelp barnet ditt vokse intellektuelt med deg, og da vil det vokse nysgjerrig og intelligent personlighet.

 Barn - "chomuchky": hvordan å svare på barnas spørsmål? video


Lær barnet rulle fra rygg til mage
 Babyer under ett år svært raskt og intensivt utvikling. Det er for oss de dagene flyr forbi ubemerket - ligner på hverandre, og for alle babyer bare en uke kan gi betydelige endringer.
 Selvfølgelig er det en glede for seg selv og omsorgsfulle foreldre. På veldig tidlig stadium i utviklingen, barnet ikke bare utenforstående observatør av motivet - han smiler aktivt i respons til de smiler av sine kjære, og prøver å lære på egenhånd i verden, for å prøve sin fysiske styrke, "roll fra rygg til mage og rygg.

 Når bør jeg begynne å praktisere øvelsene


 Trening kan begynne å utføre med barnet når det allerede var fire eller fem måneder, hvis du merker at uten hjelp det veldig vanskelig å lage en revolusjon.
 Vi må huske at i den normale utviklingen av et barn poluhodovalaya uavhengig fra baksiden knipser på magen i høyre og venstre side. Og prøver å utføre statskupp og at barnet kan fortsatt to og en halv måned.
Lær barnet rulle fra rygg til mage

 Å hjelpe barnet ditt bør bare være merkbar hvis barnet er vanskelig gitt disse revolusjonene, eller etter flere mislykkede forsøk, mistet han interessen for disse aktivitetene.

 Tre øvelser for å snu fra rygg til mage


 Den første øvelsen. Barnet ligger på ryggen på en solid base. Med en hånd, drei forsiktig på hodet til babyen til hennes en eller to fingre og holde den forsiktig med tommelen på hånden, hvor vi slår stimulere barnet bør hardnakket 1-2 cm under brystvorten og en liten dytt i rotasjonsretningen.
 Ikke tving barnet til å snu, akkurat nok til å føre til at trangen til å flytte. Deretter gjentar den andre siden revolusjonen. Engasjere seg med babyen ikke mer enn tre minutter med korte pauser. Prøv å gjøre det tre eller fire ganger om dagen, er varigheten av arbeidsforholdet vanligvis 2-3 uker.
Lær barnet rulle fra rygg til mage

 Den andre øvelsen. Med det vil trene stabilisere barnet på siden, fordi hvordan han føler seg trygg påvirker ferdighet kupp. Sett din baby på vei, stå opp mot ham bakfra, engasjere albuen på bordet, og kanten av hans hånd å holde barnets kropp i balanse, og hindrer den fra å kantre. Han må føle at han har en posisjon på egenhånd. Ikke trener mer enn tre minutter i begge retninger hver dag.
 Den tredje øvelsen. Det bør gjøres etter at barnet har absorbert de to første, det er vanligvis tre til fire uker etter at de starter. Sette barnet ditt på hennes side, en arm lås like over skulderbladene, og den andre - på vinge bekkenet baby. Først fastsette posisjonen av bekkenet og den andre skyver tilbake babyen før kuppet.
 Men ikke la barnet ditt en sjanse til å fullføre påbegynt, vil det føre til hans ønske om å eie "ferdig" øvelse. Deretter må du gjøre det motsatte - fikse posisjonen til rygg, og stimulere snu bassenget. Retten til tre minutter på hver side med noen avbrudd. Ikke glem at alle klasser skal bringe glede til et barn!
 Vi håper at vår artikkel om video hjulpet deg svare på spørsmålet om hvordan å lære et barn å rulle på magen og ryggen.

 Forfatter: Lily Romanov  
Яндекс.Метрика