Trost hos spedbarn - en vanlig sykdom, fordi et barn kan bli smittet lett hvis du ikke følger reglene for hygiene ved amming, er babyens immunforsvaret svekket, fikk han en infeksjon under fødsel. I medisin, candida gjær infeksjon kalt henne ved navn forårsaker sopp (Candida albicans). La oss snakke mer om denne sykdommen og hvordan å behandle trøske hos spedbarn.

 Årsaker til trost Den vanligste årsaken - senket immunitet. I underutviklet babyer mikroflora, løs vev, høy PH, tynne lag av huden, dårlig spyttsekresjon, lav aktivitet av enzymer og bakterier. Derfor er de utsatt for soppsykdommer.

 Det er tilfeller av barn infeksjon sopp vev og blod av morkaken, navlestrengen, fostervann, hvis mor er infisert. Passerer gjennom fødselskanalen eller under keisersnitt, er barnet smittet candidainfeksjon.

 Defekt vare medisinsk personale eller foreldre:

 ikke nøye håndtert flasker og brystvortene;

 Mom uvaskede hender;

 mangel på bryst sykepleien;

 dårlig behandlet leker som barn ofte trekker i munnen;

 at mødre tar smokken i munnen og brystvortene baby, late ham sine bakterier som fledgling kroppen ikke kan håndtere ennå.

 Symptomer på trost


 De viktigste symptomene på trost - et fokus hvite, avlange eller runde, som ost, slimhinnene i munnen.
Hvordan å behandle trøske hos spedbarn

 Under disse plaketter sett små lesjoner, rødhet og hevelse. Dette skiller seg fra språket i gjær vanlig hvit plaque, som kan sees i nyfødte. Symptomer på gjær infeksjon er og endringer i barnets atferd: han føler smerte, bekymring mindre søvn, svinger, nekter mat, er humørsyk, sløv. Kan øke temperaturen, utvikle diaré.

 Forebygging trost


 Til ikke å behandle alvorlig, viktig for å forebygge trøske hos spedbarn i tidlige stadier eller hennes utseende. Hjelper samsvar med reglene i hygiene:

 amming - bryst vask med varmt vann før fôring, regelmessig bruk av dusj, skifte klær;

 kunstig fôring - sterilisering smokker, brystvortene og baby kjøkkenutstyr;

 hyppig håndvask, sengetøy og skylle leker;

 hindre inntrengning av spytt i munnen voksen baby på oblyzыvanyy brystvorter, smokker eller skjeer.

 Etter fôring barnet kan popoyity kokt vann med en skje. Dette vil bidra til å kvitte seg med matrester i munnen og vil ikke utvikle patogener. Det er viktig raskt å gjøre barnet til brystkreft etter fødselen, råmelk som inneholdes i immunoglobuliner, laktoferrin, leukocytter, makrofager, lymfocytter, enzymer og polysakkarider. De bosette seg på veggene i mage-tarmkanalen, hindrer gjengivelse av skadelige mikroorganismer og bidra til å styrke immunforsvaret til babyen.
Hvordan å behandle trøske hos spedbarn


 Det er viktig å hindre trøske i spedbarn som ofte zryhuyut, som mat fra magen inn i munnen, noe som skaper forhold for soppen. Du må sørge for at barnet har rett bryst eller flaske hull i sostsi var liten, og det er ikke kvalte blanding. Etter mate babyen holdes vertikalt for å få en prokovtnute luft. De bidra til å bygge og styrke immunforsvaret til barnet turer i frisk luft, inntak luft og vann bad, massasje. Den viktigste anbefaling - så snart det var tegn til gjær infeksjon i et barn bør henvises til en barnelege som vil gi råd om hvordan å fjerne gjær.

 Typer av gjær


 Trost i munnen som en baby kandydoznыm kalles stomatitt. Denne hvite flekker på slimhinnene i munnen, på innsiden av kinnene, tannkjøtt, gane, tunge.
 I munnen, kan gjær infeksjon symptomer også forekomme i andre sensitive områder av barnet: armhulene, lysken hudfolder i nærheten av anus.
Hvordan å behandle trøske hos spedbarn

 Denne type gjær kalt leger kandydoznыm dermatitt. Det er som wen hvite prikker som vises i den regionen av bleie utslett. På grunn av den booty baby i bleie ansikt ofte urin og avføring, og skaper et behagelig miljø for utvikling av sopp dermatitt.
 Å ta opp problemet med antimikrobielle stoff butikker tilbyr et utvalg av kremer og salver basert yzokonazola, klotrimazol, sertakonazol. Det finnes verktøy for å støtte babyens hud ren, sanitetsbind, pulver, lotions, kremer, bomullspinner og baller bleier. De hindrer sopp sykdom, søvn barnet rolig og harmonisk utvikling.

 Trost språk


 Trost språk er den såkalte oral candidiasis skjema. Ofte er det syke barn. En slik gjær infeksjon kan oppstå plutselig, det kan sees tydelig, og det er vanskelig ikke å legge merke til. Dens symptomer:

 hvite flekker som ser ut som ost, i et språk som kan slå inn i ubehandlet solid film;

 ingen lukt.

 Kompleksiteten i denne formen for gjær infeksjon er at soppen sprer seg raskt. Det er derfor nødvendig å raskt ta kontakt med barnelege for å eliminere årsaken og velge riktig behandling.
 For mer informasjon, se video.

 Behandling av trost hos spedbarn


 Hvis det var en nyfødt baby trost tunge eller andre deler av munn og kropp, den skal stå ubetjent ikke kan. Behandling er nødvendig fordi uten det barnet vil føle ubehag. Trost i munnen som en baby kan behandles folk rettsmidler:

 Soda løsning (en teskje i et glass kokt vann ved romtemperatur) med gasbind å tørke tamponchyky munn babyen hver 2-3 timer. Smokken kan vaskes bort med samme løsning. Soda gjær er meget effektiv fordi nøytraliserer surt miljø ved å drepe patogener. Soda gjær er anbefalt av leger.

 Honning løsning (en teskje honning i en teskje vann, varmt vannbad) og tørket munnen. Honning - en god antiseptisk for behandling av candida lesjoner og betennelser behandling. Fremgangsmåten er egnet kun i fraværet av et barn allergisk mot honning.

 Infusjon av ringblomst blomster (te skje, helle et glass med kokende vann og infunderes i en time), salvie blader, eukalyptus, urter verbeynyka. Infusjons brygget hver gang en ny!

 Antiseptisk: kaliumpermanganat (kaliumpermanganat) 20 -% - th løsning av boraks i glyserol, anilin fargestoffer

Hvordan å behandle trøske hos spedbarn

 Å riktig behandle din munn nyfødt, eller stikke fingeren bør vikle steril bandasje, fukte i løsningen og gni uten pressområdene berørt sopp.
 Hvis folk behandlinger ikke har hjulpet situasjonen forverres, behandling av trost hos spedbarn fortsette å bruke soppdrepende medisiner. Tildeler en barnelege som vil forklare i detalj hvordan å behandle trøske hos spedbarn. Det kan være løsningene munnskyllevann, geler, salver.
 For eksempel candids. Dens viktigste komponenten - klotrimazol - en kraftig soppdrepende middel. Candid gjær forårsaker pinne eller bomullspinne på slimhinnen i munnen der plakk er cheesy, 3-4 ganger om dagen. Behandlingen varer i 5-10 dager. Effektiv Antiseptisk - heksoral (Hexetidin).
 Det er tider når nederlag sopp påvirker fordøyelseskanalen, deretter brukt antibiotika:

 nystatin - et antisoppmiddel mild. Nystatin tablett gjærinfeksjoner hos nyfødte oppløses innholdet av en ampulle av vitamin B12 og behandlet munnen 2-3 ganger om dagen. Mulig inntak eller anvendelse av nystatin i dråper. Nystatin ikke er absorbert ved inntak og påvirker utelukkende på sopp;

 flukonazol;

 Diflucan (barn over seks måneder en gang).

 Derfor, for å forebygge trøske hos spedbarn og rettidig behandling til legen i tilfelle de første tegn på behandling og tid å bli kvitt de komplikasjoner forbundet med utvikling av alvorlige former for sopp sykdom.  
Makeløs Faina Ranevskaja - opp 20 siteringer
 1) Livet er ikke så lenge at det var bortkastet på stygge humør, gjerrige menn og dum diett.
 2) For å fastslå tilstedeværelse av sympati for den unge mannen? Etter en natt med ham hjem, deretter ta av alle klærne mine. Kast undertøy taket. Hvis klærne stakk - sympati tilstedeværelse.
 3) Ingen av folket for en eller annen grunn ikke klage til hjernen - bare på eksterne data.
 4) Noen ganger er det folk som ønsker å spørre om det er vanskelig å leve uten en hjerne.
 5) Kvinner uten grunn kalt svake kjønn, kan svake kjønn anses bare råtne planker.
 6) Hele mitt liv Jeg var fryktelig redd dum. Spesielt kvinner, fordi jeg ikke forstår hvordan du dialog med dem og ikke synke til deres nivå.
 7) Hvem av dere husker mine tanker om livet for et år siden? Så, mens det fremdeles var sjokolade, og ikke en annen brune stoffet.
 8) På spørsmålet om hva som er mest vanskelig for henne, Ranevskaya sagt at de vanskeligste klassene hun gjør i morgen kommer ut av sengen.
 9) Optimisme - det er bare mangel på informasjon i sin helhet.
 10) I min tunge kroppen innkapslet ganske slank skjønnhet, men hun fikk ikke på kreftene i frihet. Tatt i betraktning min appetitt, er jeg sikker på at det er dømt til livsvarig fengsel.
 11) Suksessen kvinne nok for bare to kvaliteter: sinnet til å erobre dumme menn og dårskap å erobre en intelligent mann.
 12) Familie mann i stand til å erstatte den. Så før ekteskapet skal vurdere hva som er viktigst: alt eller familie.
 13) Når skuespiller Tanya Shcheglov spurte ingeniøren å forklare grunnen til at de tunge jern skipene ikke gå til bunns. Og prøvde å antyde Arkimedes og svaret som var Ranevskaya toer om emnet. Tanya vike og spurte hvorfor vann strømmet ut av badet når hun sitter skuespiller. Hva Ranevskaya dessverre svarte: "Bare min fett ass."
 14) Bare et monster stand sjalu på ektemannen. Fate skjønn sjalu på andre.
 15) En kvinne med et senket hode har en elsker, en kvinne med hevet hode, også har en elsker, en kvinne direkte med den tiltenkte hodet har en kjæreste. Generelt, har en kvinne en hode på skuldrene, en elsker.
 16) Hvis du ikke ønsker å få fett, bør du spise foran speilet naken.
 17) Kan du tenke og si om meg at ditt hjerte ønsker. Det er usannsynlig at det noen gang var en katt som vil interessere tanken på mus.
 18) Med utbruddet av pensjonsalder, vil jeg ikke gjøre noe. De første månedene jeg bare sitte i en komfortabel gyngestol.
 - Og så?
 - Og så jeg vil vingle.
 19) Den andre halvparten er bare ræva, hjerne og tablett, og jeg ble født er en helhet.
 20) Etter ekteskap, Oleksiyechku du endelig forstår hva som er lykke. Og det er for sent.  
Яндекс.Метрика