Hvordan bestemme arten favoritt farge

 Nyttige tips for jenter


 Fortell meg at du elsker fargen, og jeg skal si deg hvem du er! Dette er ikke en spøk. Mye av forskningen på dette området, det er enda en egen linje i vitenskap. Det kalles tsvetopsyholohyya. Nå ser på garderoben din. Hvilke farger råder i det? Hva er hemmelighetene til din karakter, kan de åpne?

 Favoritt farge og karakter


 Så, din favorittfarge
 Hvit. Du gåtefull personlighet. Selv om kjærlighet er hvit, og "dark horse". Har du lyst til å bestille for deg ryddig, selv pedantisk. Hvit i mange nasjoner symboliserer renhet av tanker og følelser.
 Svart. Være avhengige av svart antyder en dyster stemning, pessimisme, selvtillit tvil. Kort sagt, for chernolyubov verden er sett i de samme mørke farger. Vanligvis er disse menneskene ikke sin sjel selv til slektninger. Og sannsynligvis kvalifisert. Men "hver personlige eksistens er basert på hemmelig", skrev AP Tsjekhov.
 Gray. Du tenker alltid to ganger før du tar noen beslutninger. Vi må prøve å fortjene din tillit. Handlingen er alltid logisk og balansert. Og du tynn, følsom sjel. Fra utseendet på deg kan virke "grå mus", men det er bare maskering.
 Brown. Denne fargen er ansett fargen på jorden. Landet gir folk tillit. Ingenting kan slå deg ut av salen. Du alltid rolig, lojal overfor andre, elsker din familie og elsker familieferier og tradisjoner.
 Rød. Du er som en vulkan. Dette er en aktiv, voldelig og uforutsigbar, det er ukjent når vzorveshsya. Du har mye energi, fasthet og besluttsomhet. Er du lett å krangle, men like gjerne forsonet.
 Orange. Denne fargen kreative fantasi. Hvis du bære klær som farge, er du midt i handlingen og oppmerksomhet. En fargerik personlighet, fantastisk jente som har en mening. Du alltid vennlig, lett å finne språk med gutter. Men det er en ulempe: kreative mennesker fryktelig uorganisert.
 Blå. Du har mye av motsetninger inne. På følgende å si: ". Bekymring over små ting" Du er beskjeden, sjenert, sympatisk. Før du kan komme og gråte i vesten. Kan du gjøre det spesielt for dette formålet. Generelt er man ro natur. Men til hver vkusnyashkam deg likegyldig og mister selvkontrollen på en større del av kaken eller iskrem.
 Grønn. Fargen på helse og levealder. Vanligvis zelenolyubы full kraft, pep og en rekke ideer. De går gjennom livet trygt, selvsikkert, vet hva de vil. Noen ganger kan de rive turbulent energi på sin vei sivile. Være oppmerksomme på andre når du prøver å gjennomføre sine planer. Ikke for å kritisere sine venner og slektninger. Gjør bemerkning forsiktig og stille.
 Gul. Det er fargen på løvetann, solsikker, kylling og sol. Hvis du elsker gult, så du elsker livet og alt som det løfter deg. Selv ubehagelige overraskelser. Kort sagt, du er en optimist. Liker du folk, kommunikasjon, støyende selskaper. Det er en annen kul funksjon i deg - nysgjerrighet. Det er som en evighetsmaskin, gjør at du ser verkene av det blå, og stopper ikke å lure på.
 Rosa. Det er fargen på følelser, følelser og opplevelser. Du lever ditt hjerte, ikke hodet. Livet er alltid full av slike jenter, lyse, romantiske, men også full av angst. Du noen ganger vanskelig å stille inn ønsket bølge, for eksempel, sitte ned for leksjoner. Vi må dyrke ansvar. Denne kvaliteten vil hjelpe deg å bygge relasjoner med jevnaldrende.
 Violet. Det er fargen av intuisjon, eleganse natur. Elsker du kunst og alt mystisk. Du er vakker, sjarmerende og mystisk som en fjern planet.  
Puberteten Girls

 Hvordan puberteten jenter


 Informasjon for jenter. Nyttige tips og triks for jenter
 Det er ingenting mystisk jente sjel. Er du enig i det? Men kroppen din er nervøs med minst mysterier. Det er ingen tvil. Du har tid til å bekrefte dette? Hvis ikke, hva er fortsatt å komme. La oss snakke om den mystiske pubertet. Og at endringer i kroppen din det er.

 Puberteten Girls


 Dessverre, eller heldigvis, ingen vil si til deg nøyaktig hvor lang tid det tar å pubertet kroppen. Det er ingen dato på kalenderen! I gjennomsnitt, begynner denne prosessen fra 8-9 år og slutter i 17-18 år. Og hvorfor trenger du det? Livet var så kult: det er ingen kviser, pakninger og uro. Pubertet - er å forberede den kvinnelige kroppen til mulighet for full seksualliv og morskap. Vel, fortelle at jenta drømmer ikke noen gang bli mor?

 Lyse tegn på pubertet:


 • Leap vekst. "Dylda", "pole", "husky", "telefonstolpe" - slike "komplimenter" kan noen ganger bli hørt i sin tale når tsilyshsya i basketball. Ingenting vil snakke. Enkelhet jenter på din alder, blant annet vitenskapelig forklare. Bare bein vokse ujevnt og med forskjellige hastigheter. De raskest voksende skallen, føtter, lemmer. Langsommere - torso. Så gå lange armer, ben, langstrakt ansikt. Men over tid dette misforhold vil forsvinne, og du peretvoryshsya en real Swan Princess.
 • Sekundære kjønnskarakteristika. Før om 10-11 år, de fleste Jenter utstillingen på hår under armene og kjønnshår området. I tillegg er det mer hår på armer og ben. Bein i bekkenet utvider, øke bryst, det er menstruasjon (snakk om det i detalj).
 • Vektøkning. Mange jenter skremme vektøkning med begynnelsen av puberteten. Denne ideen om Mother Nature: som en kvinne - en sykepleier og vokter av barna. I gutter vekten festet med den raske veksten av bein og muskler, og vi har - på grunn av opphopning av fett.

 Hva er akselerasjonen?


 Kanskje fantastiske helter var også akselererer. De har utviklet seg som deg, med en akselererende tempo, "i store sprang". For eksempel, dagens tenåringer et gjennomsnitt på 3-5 cm høyere enn sine jevnaldrende i 30 årene av det 20. århundre. Hvorfor er de så raskt vokse? I dag på dette problemet er klør seg i hodet, forskere, leger, lærere og psykologer. Men flere foreldre. Er det en spøk? I dag kjøpte nye jeans hans daze, og i morgen er de små. Bare katastrofe! Garderobe må oppdatere hver måned. Deg, selvfølgelig, at faktum ubeskrivelig glad. Du kan ikke si om foreldrene. Hva er fortsatt forklares med en rask vekst av dagens ungdom? Det er flere grunner: bedrede helse, rekreasjon, mat, livet. Men den viktigste grunnen for rask intellektuell utvikling - en informasjonsstrøm som treffer unge leder. Det er ulemper i akselerasjon, er indre organer ikke alltid holdt tritt med veksten av bein og hud. Spesielt i denne perioden med mye stress på hjertet. 

 På den viktigste delen av kroppen.


 Hva tror du er den viktigste delen av kroppen din? Føtter? Vinger? Hale? Kanskje. Jenter utgjøre en rekke skjulte reserver. Men hodet på skuldrene fortsatt viktig. Her kommer planene fjell for fremtiden, bitter og søte minner. Imidlertid produserer hjernen ikke bare tanker, men også mye mer. Han - dirigent av de fysiologiske og kjemiske prosesser i kroppen. Tiden er kommet, og hjernen din ga kommandoen: "Kjære hormonet østrogen, er det på tide du har gjort! "Dette er det kvinnelige kjønnshormonet, og bidrar til å forme kroppen din.

 Hvorfor bevegelser er klønete?


 Dette skyldes det faktum at skjelettet vokser raskere muskel. I sin tur, gjør nervene ikke har tid for muskelutvikling. Dette fører til en kjede neskoordynyrovannыm bevegelse.

 Brystet


 Bryst fleste jenter - faget ikke bare stolthet og nysgjerrighet, men alvorlig årsak til skam. Gang flau over å se på seg selv, en ny, utstående humper i speilet. Selv om du prøver byustyk eldre søster eller mor, størrelse 2-3 mer, selv ingenting.
 Det største spørsmålet som plager deg, andre ser på deg. Hvordan oppfatter du? Spesielt gutter. Du vet, det er lettere bare å si "kaste ut av hodet mitt." Det er lett å si "lett". Først, du trenger litt tid til å venne seg til at en (veldig intimt!) Deler av kroppen begynte å øke i volum. For det andre trenger du hjelp. Prøve å lære så mye pålitelig informasjon om vekst og utvikling av den kvinnelige bryst. Dette vil hjelpe deg å få tillit. Hvisket med vennene hennes nok. Lese litteratur, råd av leger snakker hjerte til hjerte med min mor kaste lys over din frykt og tvil.
 Hvordan og når det begynner å vokse brystene hos jenter?
 • Fase utvikling av bryster i medisin kalt buzzwords telarhe. Det begynner på et gjennomsnitt på ti år. Selv om det er tilfeller av brystkreft i tidlig utvikling (7-8 år). Det avhenger av den genetiske arv. Spør hvordan du kan utvikle bryster til din mor og bestemor, som hun snart de begynte å vokse? Det er mulig at brystene vil utvikle seg i samme scenario, men ikke nødvendigvis. Bryst utvikling er også avhengig av klima (f.eks yuzhanky vokse raskere), prinsipper for ernæring, metode og forhold. Og generelt - er en individuell prosess.
 • Du kan føle ubehag i brystet. Over tid vil dette passere. La deg ikke redd bouncy ball i brystvorten, som kan undersøke den innledende fasen av vekst. Det begynner med utviklingen av brystkreft til brystvorten og areola (mørk sirkel peripapillary), etter som hun vokser brystene.
 • Ikke bli overrasket om ett bryst du vil vokse raskere enn resten. Senere andel sluttar. Selv om de fleste kvinner litt mer enn andre brystet. Men det er nesten umerkelig.

 Hvordan velge en BH


 Hvorfor en BH? Ikke bare skjønnhet og muligheter til å overbevise andre om at du er en voksen. " Sin direkte funksjon - å støtte brystkreft. Hvis du føler ubehag under trening, kroppsøving klasser (bryst "hopper" og smerter), er det på tide å se nærmere på ungdoms undertøy butikk. Ikke å bli forvirret, ta med min mor. Velge etter BH-størrelse, tatt i betraktning volumet av brystet og koppstørrelse. Den mest populære blant jenter - nulivka (eller europeiske klassifiseringen "A"), kan du ikke bruke stramme BH med frø i kopper og sider.
 • Brystet har flere stadier av vekst. De er skreddersydd for hver jente. Før om 16-18 år bryst er den nest siste fase av vekst. Og siste fase satt etter fødselen.
 Store og små. Vanlig brystet enten i form eller i størrelsesorden skjer ikke! Ta dette som et aksiom i geometri. På tro. I dag var det en usunn måte for store bryster. Det er bare mote stereotypi, som lik mange jenter og kvinner. Du trenger ikke å gjøre noe med hennes bryst, gned mirakel kremer, gjøre spesielle øvelser, sitte på en diett. På plastisk kirurgi generelt stille. Noen jenter ganske sky store bryster og prøver å skjule og gjemme det: gå, bøye, hengende skuldre og hode. Slitasje brystet med verdighet og takknemlighet. Tross alt, er ingen stygge ting! Men folk danne sine meninger "rett" og "galt", "gode" og "dårlige".  
Яндекс.Метрика