Hvordan bli vakker?

 Hvordan bli vakker? Hva du trenger å gjøre for å være vakker?
 Nyttige tips og triks for jenter.

 Hudpleie ansikt og hender


 Skjønnhet begynner ikke med mascara og leppestift, men med godt preparerte og vakker hud.
 Hvordan ta vare på den?
 Før du snakker om å forlate, la oss se hva huden. Til å begynne med, så vi kaller det bare en av komponentene. Faktisk er denne komponent - epidermis, det øverste laget av huden. Det blir kontinuerlig oppdatert, endre gamle unge celler, død hud, som i sin tur ekspandert fra overflaten.
 Det andre laget av huden - dermis. Her er det ekte skinn. Dette glatt og elastisk membran, som inneholder hud kjertler, hårsekker (follikler), muskelfibre, nerveceller og blod og lymfeårer.
 Tredje dypeste laget - subkutant fettvev. I det, som du navnet tilsier, er fettcellene.
 Skin er utviklet primært for å beskytte kroppen mot skadelige påvirkninger, slik som kulde, varme, ulike skader og infeksjoner.
? Fra solstråling huden beskytter oss ved å produsere melanin. Forresten, er denne blonde hud pigment mye mindre enn brunetter! P
 Med hud vi kan tåle og varme og kulde, det er fantastisk termostat kropp! I tillegg huden - en kropp pust, sanser, og et medlem av stoffskiftet.

 Skin Nutrition


 Ikke bare vi trenger mat, trenger huden også det. Hvis alt er gjort riktig, vil det være sunt og skinnende, uten sorte flekker og hudormer. Hvis problemer med mat - ingenting kan gjøres, går du fra tørr eller fet hud uforståelig fargetone. På toppen av at også fått kviser eller nese begynner å flasse av.
 Vennligst gå gjennom grunnleggende om riktig ernæring.

 Hvordan skal jeg spise for å hud skinte


 Du trenger frukt og grønnsaker. De er spesielt gode fordi de er ikke bare deilig, men også nyttig. De også forbedre huden din hvis det gjøres med dem masker eller komprimerer til huden av enhver type.
 Aprikos som en maske berolige huden.
 Bananer har fuktighetsgivende og mykgjørende effekt, en slags "førstehjelp".
 Tranebær og blåbær redusere porene.
 Druer gir fuktighetsgivende og mykgjørende handling.
 Poteter forynger og jevner ut huden. 1. Kok potet tuber i litt melk, mos, varm grøt søke på ansiktet. Effekt varsel umiddelbart!
 Jordbær god fornyer huden.
 Gulrøtter er veldig god effekt på tørr hud. 2-3 gulrøtter rist på et fint rivjern, bland med 1 eggeplomme, søke på ansiktet. Etter 20 minutter, skyll med varmt vann. Prosedyren blir gjentatt 1-2 ganger i uken.
 Peaches berolige og mykgjøre huden.
 Rips reduserer porene og helbreder huden.
 Tomat gir huden elastisitet og en mørkere nyanse. Ta en tomat, obdavshy det med kokende vann, fjerne hud, mos fruktkjøttet og søke på ansiktet ditt hver dag i 10-15 minutter. Huden vil være konstant på våre tær.
 Pepperrot kombinert med eple forbedrer hudens tilstand, men det må brukes med forsiktighet.
 Apple lindre trøtthet, forbedre hudfarge og hjelper i inflammatoriske hudsykdommer.
 Bare husk at maskene skal brukes på riktig måte - slik at de ikke faller på huden rundt øynene og munnen.
 I tillegg kan du lage de mest naturlige middel for å tørke ansiktet hans. Det er nok skiver av sitron eller en skje honning.
 Sitron porene. Best fukte en bomullsdisken først i det filtrerte kokt vann, forsiktig klem og deretter fukte med sitronsaft og gni ansiktet.
 Honning vann lindrer og gir næring til huden. Det er veldig lett å tilberede. 1 time L. honning oppløses i en kopp varmt vann og tørk ansiktet med dette vannet før du går til sengs med en bomulls plate.

 Urter for huden. Naturlig kosmetikk


 Vil hjelpe deg omsorg Hud og urter.
 Althaea officin. Veldig nyttig avkok av røttene til denne planten: 2 ss. l. tørt materiale tenne 05 liter varmt vann. La det småkoke i 30 minutter. Når betennelse i huden suge kluten i buljong og søke på berørte området i 10-15 minutter.
 Lind. Du vil være nyttig infusjon av blomster: 10 g tørr rå sukker og 1 kopp kokende vann, la stå i en time. Bruk denne infusjonen vask, det gir huden elastisitet.
 Kamille. Hjelper også infusjon av blomster: 1 ss. l. rå sukker og 1 kopp kokende vann, la stå i en time, avløp. Bruk som en kompress for slitne øyelokk. Sterk avkok av kamille ansiktet mitt gjennom dagen uten å tørke. Infusjonen vil være nyttig hvis du skal på fest og ønsker å gi huden en vakker matt skygge. Timer før kvelden disco eller søke på ansiktet gasbind dynket i en blanding av rå eggeplommer, honning, olje og sterk avkok av kamille.
 Yarrow normalitet sann frelse, hvis du hud porene er for store. Til en slurry av friske hakkede urter Legg havremel (1 lm. L.), Mix og søke på ansiktet.
 Kjerringrokk nyttig for kvinner med fet porøs hud. Forberede urt ekstrakt: 1 ss. l. tørr rå sukker og 1 kopp med kaldt kokt vann, la for en dag. Bruk som en fuktighetskrem for natten.
 Kanelrose har en tonic og forfriskende effekt og gunstig effekt på huden av enhver type.
 Hell en håndfull friske eller tørkede blomster 05 liter kokende vann, la stå i 30 minutter, avløp.
 Disse matvarer og planter bidrar til å holde huden din skjønnhet og ungdom i mange år. Imidlertid, i tillegg til mat, er nødvendig og riktig behandling. Hva?
 På høyre hudpleie kan du lære av denne artikkel.  
For å opprettholde skjønnhet

 Nyttige tips og triks for jenter
 Her er tips for å hjelpe deg å opprettholde den naturlige skjønnheten og unge. Følg dem, og du vil alltid bli trykket rundt sin appell.
 - Ikke i noe tilfelle ikke gå til sengs uten å fjerne sminke fra ansiktet hennes. Tren deg til å gjøre det automatisk, og det spiller ingen rolle mye om du er sliten eller du bare for lat til å fjerne makeup.
 - Ikke bruk andres makeup og ikke la noen eier. Det er en veldig personlig gjenstand som ditt eget håndkle eller kam. Hvem vet hva slags bakterier som lever på huden til andre. Og hvor er garantien for at de samme bakterier og virus ikke føre til at du allergier eller, enda verre, en slags smittsom hudsykdom? Fordi leppestift - det er bare din leppestift og trekke mer!
 - Se på holdbarheten av kosmetikk. Utløpt kosmetikk plasserer ikke på sminkebord og en søppeldunk! Og ikke si at du kaster synd favoritt neglelakk eller krem ​​skygge. Du ønsker ikke å skade helsen din? Bedre haug av nye kosmetikk eller ikke nyter det i det hele tatt.
 - Foretrekker en kosmetikk som er skrevet "med naturlige ingredienser." Det er, selvfølgelig, er mer vanlig, men det er ikke så skadelig for huden og forårsaker mye mindre allergiske reaksjoner.
 - Enhver naturlig. Søk ikke å legge vekk alle kosmetiske kremer og pudder - så ansiktet ditt vil se ut som en voks maske. Tross alt, trenger du ikke mamma! Ansiktet ditt - ung, frisk og attraktiv - vakker uten sminke! Du bare bruker den til litt endre utseende, ikke endre det ugjenkjennelige. Du trenger ikke å bli malt. Nyt den naturlige skjønnheten, fordi du og alt gitt karakter! Tross alt, ideen om skjønnhet i all sin. Kanskje som ikke liker deg, enthralls andre? Så ikke rush å fikse det som virker galt for deg. Smak endrer seg over tid, og det eneste som aldri vil gå ut av stilen - det er naturlig skjønnhet. Så ikke prøv å være som en dukke. Ikke streik for tykt øyne og flushedrag.
 Det andre alternativet. Du løftet blikket, gjorde et ansikt, som i den sekulære dame, men det er ikke rozbyrayeshsya i oppførsel og oppfører seg mer som en guttejente-oborvыsh. Slik dissonans er ikke velkommen.
 Og best å holde seg selv!
 Å være attraktive og unike, Finn din stil!  
Hvordan finne et felles språk med læreren, læreren

 Hvordan å etablere gode relasjoner til lærere, professorer?


 Hvordan unngå konflikter med lærere? Alle disse spørsmålene vil vi prøve å finne svarene.
 Nyttige tips og triks for jenter, for tenåringer.
 Lærer - en person som underviser ikke bare sitt emne. Ofte lærerne forteller deg hvordan du tenker, hva som anses som riktig og hva som ikke er det. Men du har en unik mening, fordi du ikke er fem år gammel! Og det faktum at det er forskjellig fra det av læreren? Vet du selv også!
 Du vet, du vet hvem ville krangle. Men tror ikke at læreren vil deg vondt. Har du noen ganger føler at observasjonene av lærere og de bare dumt og gjøre hva de er ute etter, hva feilen, husk: lærer absolutt ingen mening å ødelegge livet ditt. Hvis han sier noe støtende for deg, gjør den det i de fleste tilfeller for å beskytte deg mot feil, så må du skylde deg selv. Du tror det er tomme ord? Vel, det finnes unntak.
 Det er sannsynlig at du blir møtt med en tydelig motvilje til læreren for en student. Kanskje du måtte tåle urettferdige beskyldninger og kommentarer. Men lærere er ikke monstre, og selv om du har hevet en stemme det betyr ikke at du ville ydmyke eller fornærmelse. Tenk, etter alt du har er en dårlig humør, og læreren er den samme personen som du er.
 Han fanget også problemer, men i motsetning til deg, må han bestemme sine egne, uten å avsløre sine erfaringer med andre. Forestille seg hvor vanskelig det er når du er på toppen av at det er problemer på jobben som ikke ønsker å vite studentene. Her noen kommer av!
 En virkelig god lærer alltid ønsker sine elever. For ham, hver elev i den første personen. Og en plikt for alle lærere til å undervise ikke bare sitt fag, men også å innpode selvstendighet, intelligens og evne til å ta ansvar for sine handlinger. Har du hell rozbyrayeshsya datamaskiner og vet hvordan de skal få et bestemt spill Innrøm det: opplevelsen av en voksen i enkelte områder mye mer enn deg. Så hvorfor ikke lytte til hva de sier lærerne? Kanskje det er nyttig for deg, og at du ikke en gang nevner du klok himichku eller lyteratorshu, som på den tiden bedt deg hvordan du kan løse problemet med vanskelige liv. Selv om du tror du vet bedre hvordan de skal oppføre seg, og voksne noen ganger gi gode råd.
 Men hva hvis læreren åpent tyrannisert deg? Dessverre ikke alle voksne er villig til å akseptere den oppfatning av en person som er yngre enn alder. Naturligvis, trenger du ikke liker det når pålegge sine synspunkter. Men for å overbevise deg om læreren svikter. Hvor mye ville du ikke forsvart hans synspunkt, læreren bare ikke vil lytte. Disse lærerne kommer under prinsippet om "eller tenke, eller på noen måte".
 Hva bør jeg gjøre? For å håndtere en slik filosofi er ubrukelig - du mister både tid og arbeid. Det er en løsning: Vis at du lytter til en lærer, forstår du det, og er enig med det. Tro meg, selv om læreren er galt med denne tilnærmingen vil du vinne, holde et sunt sinn og edru minne. En balk og skumming ved munningen å bevise sin egen uskyld i dette tilfellet klasser intetsigende og plagsom. Med all hans ønske om å du ikke har endret mann, som også er eldre enn deg.
 Det er ikke alltid lett å komme til enighet med naturen av læreren. Det viktigste å huske på at skolen - ingen grunn til fiendtligheter med lærerne, og stedet hvor du kommer til å lære. Din første oppgave er å få den kunnskapen som trengs og verdifulle for deg. Lærer hjelper deg i dette. Så det stille til sine svakheter, selv om du tror det er umulig. Han klamrer seg til deg eller kommer urettferdig? Uansett, prøv å ikke gå inn i konflikt. Klem tennene og ikke provosere læreren skandale. Som de sier, poburchyt og hvile, og du klarer å unngå konflikt med alle dens konsekvenser.

 Hva hvis du setter en urettferdig vurdering


 Sannsynligvis allerede skjedd at etter et svar i klassen du putter undervurdering. Du var sikker på at svaret fortjener fem og et magasin satt fire eller tre. Det er trist å tårer. Du sitter og tenker: hvorfor gidder å lære hvis du fortsatt vurderes urettferdig? Lagt noe du vet og noe læreren tror ikke det.
 Hva du skal gjøre i denne situasjonen?
 1. Pass på at du vet det! Hvis du setter internt bestemt, da læreren vil forstå at du kjenner faget. Men sjenert og usikker studenter mye hardere. Innrømme det: den mest nøyaktige og korrekte svaret er mindre overbevisende når han uttalte en lav skjelvende stemme.
 2. Kanskje svaret til læreren virket ufullstendig. Be ham om å stille deg flere spørsmål.
 3. Be læreren hva han ikke likte i svaret. Frykt ikke, slik at du viser at du bryr deg om sitt emne. Du kan være i stand til å komme sammen til den generelle konklusjonen som vurderings fortjener svaret.
 4. Hvis læreren ikke ønsker å høre deg og fortsatt setter anslår at du ikke fortjener, føler krever at du intervjuet provisjon av flere lærere. I denne undersøkelsen er det minst tre faglærere. Hvis du vet emnet og du har ingenting å frykte, være trygg på sine evner!
 5. Alltid snakke med foreldre om sine problemer med lærere. Voksne bedre forstå hverandre. Svært ofte foreldrene gi riktig råd om hvordan å løse et bestemt problem. I tillegg voksne lett finne en løsning som passer begge parter.
 6. Hvis læreren fortsatt sette deg undervurdering av eller på noen måte uhøflig og ikke derzy det! Du vet de sier "jeg er sint, og jeg har en god hukommelse?" Blant lærerne er det folk med en god hukommelse! Så hvorfor gjør du unødvendige hodepine? Og husk at du kan fortsatt hevngjerrig lærer på feil tidspunkt. For eksempel ødelegge score for kvartalet, eller verre, ikke tilfredsstiller deg sette et merke i sertifikatet.

 Hvis læreren pryskipuyetsya i detalj


 Stadige konflikter carping, eller til og offensive angrep mot deg - er noen ta den av. Hva hvis læreren finner åpen fiendtlighet?
 Først, ikke ta til hjertet. Konflikt oppstår ofte at læreren er en dårlig mann, men bare på grunn av forskjeller i temperament. For eksempel en lærer impulsive, impulsiv mann, og du, tvert imot, rolig og rolig. Konflikt oppstår på grunn av at læreren vurderer kunnskap på overflaten. Hvis du ikke umiddelbart kan svare på spørsmålet og tenke i lang tid, kan læreren bestemme at du bare ikke vet motivet. På grunn av de særegenheter hans temperament en lærer rett og slett ikke merke til dybden av din tenkning og ekstraordinær tilnærming til spørsmålet.
 Ofte lærere klamre seg til studenter som er på - hans løse problemet. Dessverre ikke alle lærere forstår at du eier synspunkt annet enn sine egne. Du kan finne nye måter å løse problemet, men det faktum at de skiller seg fra den foreslåtte lærer, han tidligere trodde svaret galt. Og din "ulydighet" er å anse som opprør og ga læreren selv. Dersom, på toppen av at læreren også følelsesmessig, kan han åpenlyst rope på student eller fornærme ham foran klassekamerater. Etter en slik krenkelse ønsker å synke ned i bakken
 Hvis du ropte foran hele klassen, trenger ikke fortvile og ikke vise at du blir fornærmet! Kanskje du har hørt at de såkalte energivampyrer. Disse menneskene nyte konflikt med andre. For dem er det viktig å ringe for å svare på ropet - tårer, raserianfall og lærere vampyr får kanten som han håner studenter som er i en avhengig posisjon, og derfor kan ikke avslå.
 Du vet hvordan du kan vinne energi vampyr og ikke tillate ham å spise av din energi? Først av alt, ikke reagerer på påfunnene til den torturer! Mentalt othorodys fra originalen. Tenk om noe av sine egne - for eksempel på hvordan å tilbringe en helg eller du gå en tur etter skolen. Hvis du leser Harry Potter bøkene sannsynligvis huske dementorov - skapninger som fyller hjerte med fortvilelse og ta glede. Den eneste måten å håndtere dem - minnet om noen glad og lykkelig øyeblikk. Betyr ikke dette minne lærere vampyr tar energi? Bruk "magic": hyggelige tanker skremme energi vampyr like sant - hvitløk!

 Stress: hvordan å bekjempe den?


 Latter - den beste assistent i kampen mot stress. Disse menneskene satt for lenge siden, og som vist, viste denne metoden til å være svært effektiv.
 Tenk deg at du roper lærer. Nå forestille seg at han vokste opp kaninører, det var som en sablezubuyu protein eller satt på trehjulssykkel.
 Morsomt? Vel, ikke nødvendigvis til alle som du forestilte, som faktisk skjedde. Det viktigste - forestille seg det absurde situasjonen som skjedde med "dårlig" lærer som troverdige. Du er ikke redd for hva som er morsomt? Så lærerne ikke være redd.
 Unn småplukk enklere: Tenk deg et spill der du selv velge din rolle. Noen ganger er det nyttig å observere hva som skjer fra siden, som om du ikke er medlem av handlingen, men bare en tilskuer.
 Foruten nitpicking lærere - ikke det verste som kan skje i livet. Spør mamma eller pappa - og kanskje de hadde vanskelig tid i skolen. Det er mulig at foreldrene dine forteller deg hvordan du skal lure "onde" fizruk, forårsaker kjøre fem miles, eller vidchytuvala hele klassen nerdete heohrafychka uvitenhet om forskjellen mellom meridianer og paralleller. Nå foreldre huske sine skoledager med et smil, men fantasien, som de hadde på din alder!

 Dette er en forferdelig ord "test"


 Dersom den daglige griner kan liksom kjempe, hva du skal gjøre når testen tilhører alvorlig?
 Eksamen - dette er ingen spøk. Resultatet tid kan forandre livet ditt! Denne eksamen er til en viss grad et lotteri. Trekk ut vinnerloddet - lykke til i lommen, ikke heldig, selv om alle vet svarene likevel rusk. Etter evaluering av eksamen avhenger ikke bare av hvor forberedt du er, men fra læreren, som du vil ta det.
 Hvordan finne et felles språk med эkzamenuyuschym du lærer? Å begynne å definere hva sensor du har til å ta testen.
 Så du fikk
 Lærer-pedant
 Denne læreren elsker når en student "tygge" hver uttalelse ordrette sitater og stadig refererer til kilden. Disse lærerne krever nøye vedlikehold oppsummeringer, som er nøyaktig registrert på elementene. Så viser seg flittig og ivrig student. På eksamen ark, skrive en trinnvis plan besvarer spørsmålet - ingen tvil, vil en seriøs holdning til faget gjøre deg høyere i øynene av sensor. Ikke vær sjenert til å vise hensyn til faglærerne - bringe nøyaktig forklaring at han ga i klassen.
 Men hva annet å gjøre, så det er med tanke arrogant å hevde at du vet alt om problemet eller spørsmålet som du vet utmerket godt. Innrømme Slike uttalelser ønsker å "fylle opp" high-handed student! Så svare på uten mye selvtillit av saken.
 Et annet lite triks. I hver utgave finner du flere områder som du kjenner og fordype deg i dem så mye som mulig din kunnskap. Bare husk: hvis du fortsatt ikke er veldig gode ferdigheter i faget, ikke klatre i jungelen! I annen høy risiko for å bli forvirret og gjøre feil.
 Emosjonell lærer
 Det motsatte av lærer-lærer pedant er emosjonelle.
 Denne sensor forventer av deg ikke bare dyp kunnskap og lidenskap og sitt emne. Så forbered deg på å nevne interessante fakta om eksamensoppgaver, eksempler fra sitt eget liv og til og med vitser om folk som er involvert i denne vitenskapen. Sier entusiastisk, ikke skupysya på følelser. Du vil se, sensor skal lytte til deg med utilslørt glede!
 Hurtig lærer
 Det sensorer som først og fremst setter fart svar. Hvis du blir tatt raskt fornuftig lærer, forberede seg til å svare på spørsmål umiddelbart, unngå pauser og stopper. De sensor godta uvitenhet.
 Dermed kan du unngå noen tabber og feil. Hvis de ikke er veldig vesentlig, vil læreren gi dem mening. Det som betyr noe er at svarene var korte og uttømmende. "Hell vann" når du kommuniserer med læreren vil komme.
 Kunstnerisk lærer
 Denne sensor krever ikke at du dyp kunnskap om emnet. Men han setter stor pris på din respons i tilfelle at du vil helle famously spesielle vilkår stikkord sofistikerte, elegante formuleringer. Den høyeste aerobatics er, hvis du sitere alt nøyaktig bestemme hvilken OP ga klasserommet. Så bare i tilfelle for slike skrive ned sine lærer perler - hvem vet, kanskje det vil være nyttig for deg i eksamen.
 Sta lærer
 For sta lærer er det bare to synspunkter: det er også galt. Din oppgave - å gjette det riktige svaret, og deretter i henhold til plan.
 Kreativ lærer
 Du har sannsynligvis hørt om slike lærere. Ofte de underviser på universiteter, men kan også bli funnet i skolen lærer, som ikke bare lærer leksjonen de viktigste bestemmelsene i emner, og prøver Bare i klassen til å svare på utfordringen og velge den beste forklaringen på emnet. Denne læreren kunne lett stupe inn i meditasjon, begynner å tenke høyt og helt glemmer shumyaschem klasse. Hvis du hadde en lignende sensor, fryde: det er en glede å møte! Dykk ned i en dyp dagdrøm, begynne å tenke høyt, si din mening om emnet - alt dette lærer ville akseptere med entusiasme. Og hvis du vtyanesh i hans diskusjon er betydelig sannsynlighet for at han vil svare på dine spørsmål det samme!  
Яндекс.Метрика