Hvordan bruke bestikk

 Etikette for studenter. Tabell Etiquette for barn. Regler for oppførsel ved bordet for studenter.
 Etter reglene, servert på bestikk og servise er som følger: foran deg - snack plate. Noen ganger opprinnelig satt liten snack plate, og ved hennes bord. På en diner plate er vevd duk. Til venstre for denne retten bør Pyrizhkova plate eller papirhåndkle er. Til høyre for platen er kniver og skjeer, og venstre - en gaffel. Før dessert skiltet eller elektrisk enhet. Minst, vil du se det - en dessert eller en spiseskje. For dessert enheter er vinglass og vinglass.
 Husk : Bestikk, som ligger til venstre for plate, må du holde venstre hånd, og de som er rett - rett. Så holde gaffelen i venstre hånd og kniven og skje til høyre.
 Enn er i høyre hånd og hold slik at enden hvilte mot håndflaten. Mellomstore og store fingre mens hamstre sider av håndtaket i begynnelsen. Pekefingeren er på toppen av håndtaket i begynnelsen. Denne fingeren på håndtaket av en kniv presset når du skal klippe et stykke av mat. De andre fingrene skal litt bøy mot håndflaten.
 Pluggen ta en venstre hånd og hold nede tenner. Enden av håndtaket bør være litt mens du balk på hånden. Tommel og langfinger holder en kant på håndtaket gaffelen. Pekefingeren er på topp, skyve håndtaket ned gaffel, stikk når det utklipp av mat. De andre fingrene, som i tilfelle av kniven skal bøyes litt til håndflaten.
 Når du trenger å kutte en del av et stort stykke, stikke en gaffel i en bit av det og hamstre mat kniv som er i de rette hender, kuttet ønsket stykke. Deretter holder et stort stykke kniv, fjern den med en gaffel og prikk på pluggen kuttet av en liten bit og sendte det inn i munnen hans.
 Svært små biter av mat og potetmos, havregryn og noen andre siden retter kan ikke festet på gaffelen. I dette tilfellet, bruk en gaffel som en skje. Tennene vende opp. Denne flate del av håndtaket begynte faller på langfingeren, den enden av håndtaket hviler lett på grunnlag av pekefingeren. Pekefinger bør holde pluggen på sin side, og en stor lett presset henne toppen. De andre fingrene lett presset mot håndflaten. Jeg skriver for å plukke opp en gaffel, hjelpe spissen av en kniv.
 Noen retter spises med en gaffel bare, uten hjelp av en kniv. Dette er retter som lett kan separeres stykker med en gaffel. I dette tilfellet enn vanlig ikke sende. Slike mat å spise mens du holder gaffelen i høyre hånd.
 Gaffel og kniv bør holdes i en vinkel. Hvis bestikk holdes vinkelrett på platen, kan den komme ut. Dette er lett å farge tøy og dryss nabo.
 Spoon er i høyre hånd og hold slik at enden av håndtaket var på basis av pekefingeren, og begynnelsen - langfingeren. Tommelen knott lett presset topp til langfingeren og peke støtte hennes side.  
Hvordan ta vare på tenårings hud

 Tips for egenomsorg for gutter


 Hvordan ta vare på kropp og ansikt gutter
 Omsorg for kroppen og huden trenger ikke bare jenter. Det er spesielt viktig for gutter er av puberteten, når økt aktivitet i talg og svettekjertler i huden. Å følge enkle hygieneregler for pleie kropp og ansikt noen ganger ikke nok. Men omsorg vil gjøre utseendet ditt mer attraktivt.

 Omsorg for fet hud


 Hvis huden din er fet, det har forhøyet aktivitet i talgkjertlene og frigjør mye sebum. Dette skinnet er alltid skinner, ser syk. Ofte ser det ut røde flekker og akne. Denne type hud er vanlig i ungdomsårene. Kviser og urenheter bør ikke berøre hender og klemme. Det vil øke betennelse, infeksjon kan utvide til andre områder. Hvis akne er svært alvorlig, er det best å referere til kosmetolog.
 Fet hud krever daglig rengjøring, som forurenset raskere enn normal eller tørr.
 Denne type hud tåler vask med såpe og vann) så vel som krever avfetting og smuss fjernes. For vask kan brukes ikke bare såpe, men også spesielle geler. Vask anbefales to ganger daglig (morgen og kveld). Skyll skitt skal lyse sirkulære massasje bevegelser. Materialet er ikke zsuvatysya. I vannet kan du legge borsyre eller natron. De myke opp vann og gi den desinfiserende egenskaper.
 I nærvær av akne hudpleieprodukter kan du bruke spesielle midler for fet og problem hud. De inneholder små mengder alkohol, antibakterielle og tørket substans. Å eliminere skinne på ansiktet hele dagen flere ganger for å tørke huden lotion for fet hud med litt alkohol innhold.
 Eiere problem hud for å bekjempe akne kan ikke spise krydret og salt og røkt mat i kostholdet og begrense søtsaker.
 Eksponering for solen tørker kviser, men ikke misbruke denne metoden, og spesielt ligge i solen. Nok naturlig opphold utenfor i løpet av dagen.

 Omsorg for tørr hud


 Tørr hud er forskjellig mangel på naturlig smøring. Fordi den er tynn, ofte skjellende og irritert. Å ta vare på det krever spesielle kosmetikk utviklet spesielt for tørr hud. Med sterk peeling kan bruke krem ​​for tørr hud.
 Dette er ikke anbefalt å vaske huden med såpe og vann, som det ytterligere desiccate det. Ikke bruk en hard eller varmt vann. Egnet for vask mykt og varmt vann.

 Omsorg for normal hud


 Normal hudtype i ungdomsårene er mindre vanlig. Men ta vare på henne, også trenger å hevde at det er. I normal hud anbefales å vaske med såpe og vann eller en spesiell gel to ganger om dagen (morgen og kveld).

 Omsorg med fregner


 Fregner vises på grunn av ujevn hud pigment celler utvikle stoffer (melanin). Under påvirkning av UV-stråler øker produksjonen av melanin, slik vesnyankas ikke anbefalt å sole og lang i solen. Ikke bli opprørt over det faktum at de er. Ofte fregner gjøre ansiktet ser fint. Hvis du likevel ønsker å bli kvitt dem, vil det hjelpe lightening krem, rubbing store mørke flekker sitronsaft (ved hjelp av bomullspinner). Unngå innvirkning på fødselsmerker ikke forveksle dem med fregner! Mer effektivt å gjelde for kosmetolog.

 Tips om kroppspleie for gutter


 Gutter er mer mobilitet og aktivitet enn jenter. I tillegg har de mange flere klasser, hvor du kan få skitne (fotball, jobbe med teknikk, etc.). Daglig kveld dusj med såpe eller spesiell gel det er nødvendig. Talg og svettekjertler i huden raskt oksidert i luft og med ekstern forurensning gi kroppen lukt. Derfor hygiene kroppen først.
 Sørg for å overvåke tilstanden til håret. Istapper på hodet av dem ingen er dekorert. Derfor må hodet vasket eiere av normal hår minst 2-3 ganger i uken. For fet hodebunn hår er en høy zahryaznyaemost sebum. I dette tilfellet bør de vaskes om nødvendig (i det minste daglig). Rent hår gi gutten et velstelt utseende selv med problem hud.
 Husk å klippe neglene på hender og føtter. Vare på hender og føtter bør være regelen.  
Best spådom for jenter

 Gjette jenter, jenter


 Folk er veldig interessant, de er alltid interessert i hva som skjer med dem da, vil det avhenge deres skjebne. Mange tusen år har mennesket studert magiske tall, astrologi, studert virkningen av kombinasjoner av lyder som danner navnet på personen i hans liv og karakter.
 Selvfølgelig, er det umulig å si om disse metodene er riktige, fordi hver enkelt av oss er spesiell, alle - sin karakter, sin egen skjebne. Som for metoder for bestemmelse av skjebne, er de basert på noen generelle mønstre.
 Hvis du ønsker å se noen fortrinn i spådom, sikkert du ser det. Men alle de metoder og systemer for å forutsi fremtiden - det er bare et forsøk på å simulere det. Hvorfor er oppfylt hva du så merkelige mønstre på bunnen av kaffekoppen? Her ser du hva du forråde en venn. Ja, jeg tror du Anka jeg aldri klarert, så det er forrædersk. Jeg så det nylig med en fyr som du liker så du bestemmer deg for og kaffegrut ikke lyver!
 Og nå forstår. Betrayal av Anka du ventet lenge, og kaffegrut har lagt deg denne forsikringen. Komme til unnsetning bevis, noen rykter et resultat, ikke bli overrasket over at Anya virkelig være en forræder, fordi din mening materiale! Hvis du venter på noe, kan det ikke skje.
 Hvis du vil møte og videreutvikle sin lykke, vil du være med håp og optimisme til å se inn i øynene til venner og fremmede. Kanskje et sted og det vandrer, din lykke, og du ikke mistenker? Med den tankegangen har du en mye bedre sjanse for ikke å gå glipp av din skjebne! Når du er oppmerksomme på verden og forvente mirakler, ikke tvil om det vil skje!
 Hvis du har besluttet å stupe inn i verden av den mystiske og gåtefulle velkommen!
 I denne artikkelen vil du finne interessante måter for spådom og prediksjon av deres fremtid!
 Gjetter på kaffegrut
 Oppfinnelsen formue på kaffegrut - fortjener arabere. At de hadde lånt denne metoden forutsi fremtiden.
 Hell en kopp nytraktet kaffe. Det skal være tykk og søt. Mens du drikker kaffe, tenker på deg som er interessert i emnet eller spådom. På slutten formulere vi spørsmålet klart og tydelig.
 Nå huscheyu kopp med bunnen dekket skål og slå til glass tykkelse i veggene i koppen. Når du løfter koppen på vegger forbli flekker teblader som danner et mønster og som krever forklaring.
 Her er noen mønstre og deres betydning.
 Personer. Hvis du ser noe som ligner hans silhuett, mannen i kjærlighet Det bebuder en rask farvel, og hvis du har mistet formuer til noen ting, silhuetten av en mann i kaffegrut mener det endelige tapet.
 Trær, noen plante som ligner landskap spår krangler, innblanding i saker av svikt i alle bestrebelser, opphør av vennskap, tristhet og melankoli eller en lang tur.
 Skygger av dyr, fugler og fisk. Vent dårlige nyheter angst for sine kjære, viser av sjalusi, svik og intriger misunnelig.
 Bilder av hus, bygninger, konstruksjoner varsle noen uventede berikelse generøse rikdom til de som er rike og som er dårlig - med tap av det lille de har.
 Selvfølgelig, er det umulig å snakke om noe som du kan vise kaffegrut. Tross alt, ser spådom alle som nær ham. En annen konto og ikke betale for det, så se og predskazыvay sett deg!
 Gjetter "shuttle"
 I halv valnøtt skall fast oppmuntre små stearinlys. Kantene av bassenget med vann, feste papirstrimler. De tags hendelser som du skal drive meditere bryllup, rikdom, læring, lengtet etter, kjærlighet og så videre. D. Candle Light og få opp "flytende". Flytt bolle eller blåse på romfergen kan ikke! Se, den papirstrimmel som prediksjon stearinlys først satte fyr. At det vil skje!
 Spådom med speil
 Det regnes som den farligste formue. I antikken, kan bare de modige jenter tør å det. Det måtte stenges ved midnatt i badekaret eller i en annen bortgjemt sted og meditere absolutt en! Men det er ikke alt
 Hvis du har besluttet å spådom med speil, vær forsiktig!
 På bordet lå to lys i lampetter på hver side av et stort speil. Foran et stort speil: sette mindre slik at speil dannet endeløs korridor. Innstilling speil gjentar tre ganger, "Mr Right - lovet mann vis deg foran min øyne z'yavysya! "" dommer "som står bak deg, er reflektert i speilet. Hvis du ikke zlyakayeshsya, deretter noen få sekunder har tid til å vurdere sitt utseende, og etter roping "Chur meg! "Visjon og forsvinne.
 Faren for dette formue er at hvis du glemmer rozhubyshsya og rope "Chur meg! "Da forlovet dere med hans forsinkelse i Through the Looking Glass, der ingen returnerer. Fortsatt gang skremmende legende av blod forsvinningen av jentene badet ved midnatt
 Spådom med ring
 Dette er en annen måte å "se" sin fremtidige brud.
 Ta et glass glatt bunn med ingen markeringer og inskripsjoner og kvinner giftering, som består i et lykkelig ekteskap. Du kan be om å ringe sin mor.
 Tenne et lys og kikket på dem i dybden lys cup, konsentrere utsikt i midten av ringen. Det vil snart være blant de høydepunktene vann møte din fremtidige brud.
 Gjetter på kylling egg
 For å gjøre dette, må du spådom rå egg. Men passformen og and, og kalkun, og rynker.
 Hell i et glass med litt varmt vann (20-25 ° C) og det hor eggehvite. Hvis proteinet senkes til bunnen, spår det ulike ulykker, brann, svikt, sykdom.
 Hvis proteinet er "hengende" i midten av glasset, skaper det noen tall som du må tolke.
 Så hvis proteiner frosset i form av tall, deres skisserer ligne kirken, er ugift en rask bryllup.
 Hvis du kan, telle hvor mange kupler i kirken. Kupler bety flere år, hvor mye vil bli gitt for å gjennomføre.
 Hvis proteinet ligner på et skip, seilbåt eller båt, lover denne turen til unge og ugifte jenter - fra den andre siden av brudgommen.
 Hvis proteinet er frosset i form av noen dyrefigurer, vil du få den beskyttelse og bistand i straffesaker. Hvis en figur som ligner en løve eller en hund, så vil du nedlatende innflytelsesrik person.

 Festlig spådom


 Selv om den ortodokse kirke irreconcilably behandlet til alle slags spådom og overtro var to uker, selv når kirkens ledere så et blindt øye til hva folk tenkte og en mann som prøver å forutsi fremtiden minst for den nærmeste fremtid.
 Som du allerede har gjettet at denne fantastiske julaften er fra (6 januar) på Dåpen (19 januar) kalt Yule. Derfor spådom av Svyatka kalt jul.
 Jenter i Svyatka gjette at de fleste mennesker med venner, gifte seg, hva vil brudgommen, som vil være hennes fremtidige liv.
 Hvem var den første?
 For å finne ut hvilke av de første hadayuschyh gifte jenter kutte en tråd lengde og samtidig satte fyr på dem. Hvis filament brenne først, og jentene og gifte seg før andre.
 Selvfølgelig, må trådene være laget av naturlige materialer, bomull eller lin.
 Hvem er født?
 Som skjebnen Yule spurte hvem hun skal føde ekteskap, gutter eller jenter.
 For dette var en gullring eller en synål zahovoryuvaly, senket en annen ring i et glass vann og vtykaly nål og en andreplass i ull og hengt på en snor. Jeg tror prøver å holde ringen og tråd i hånden jevnt som mulig, og med samme nål rozhoyduvalasya. Fra hva som beveger hun gjorde, prøvde hvem hun skal føde.
 Hvis nålen rozhoyduvalasya som en pendel, venter på fødselen av guttene, som om å gjøre en sirkulær bevegelse, deretter devochkek. Uansett, ring eller nål bør flytte fordi hånden ikke kan være i en tilstand av absolutt hvile - mindre svingninger fortsatt forekomme. Når du mediterer, ikke vær redd for at faget vil stivne i luften, og du vil ikke ha barn. Bare se på, og du vil se disse variasjonene!
 Hvem andre vil han leve?
 For å finne ut hvilken som forventer livet, jenter sette ulike elementer i en pose eller støvler. Deretter dro dem en etter en, uten å se inni. Hva han valgte, han også var svaret på spørsmålet.
 Så hvis spåmann vыtyanyvala stykke sukker, ble det venter en søt liv; Hvis ringen er en rask ekteskap; hvis en pære - tårer; noe gull - rikdom; klump av kull - hardt liv og så videre, avhengig av elementene.
 Hva vil være det året?
 Og lurte på hva som ville være det kommende året.
 For dette formål, tre glass helles vann, vodka og eddik. Hvem anta uten å nøle valgte en av dem, og det var i glasset, bestemt hva som vil bli året hvis vannet er kjedelig; hvis vodka, moro; Hvis eddik er ikke lett å ha mye å være misnøye.
 Spådom med kuk
 Nå, selvfølgelig, så det er vanskelig å spå. I antikken, gjorde det. I huset brakt en hane, helst rød eller brun, sette en plate foran ham med vann, korn, sette speilet og brakt kylling.
 Hvilke av hanen plater montert i første omgang, denne vente for brudgommen: hvis kornet er rik; hvis vannet er drukket; hvis kylling er en skjørtejeger; hvis speilet er vakker. I mørket for å delta flere jenter. I dette tilfellet, kan du lære som hadayuschyh først gifte seg. Jenter strømmet på gulvet korn omtrent like hauger, hentet hjem en hane, og en håndfull korn som første klyuvav det, og hun måtte gifte seg først.
 Gjette pan
 Hun i hemmelighet mor sette henne under hennes seng pannekake panne, tre ganger og sa: "mine lover lovet mann, kom til Tiffanys for pannekaker! ".
 Morning spåmann spør moren, som hun nasnyvsya.
 Cartomancy
 Om natten, jentene legge en pute under fire konger, og sa: ". Mine dommer lovet mann, prysnysya" Hvis kongen drømt topp, ble det antatt at bruden vil være mye eldre og sjalu hvis Chervov kongen drømt, ventet på brudgommen, King Cross mente militære og diamanter - de som hun forherliges.
 Gjetter på voks
 Jenta helle melk i en skål og satt på terskelen av huset.
 Deretter smeltet hun voks i en sirkel og sa: "Brownie, sjefen min, kommer til å drikke melk, spise voks" - hell den i melk.
 I form av frosne voks avgjøre hva som vil skje i det nye året.
 Hvis voks zastyhav et kors, er en jente lovet sykdom og problemer; bare møt opp hvis korset, så neste år forventede kontant problemer og problemer og feil av kjærlighet.
 Hvis zastyhav som voks blomst neste år venter på et bryllup eller kjærlighet.
 Hvis voks zastyhav som stropper og strenger, neste år venter på noen veier og kryss kan reise.
 Asterisk lovet suksess i alle sammenhenger, men menneskelig figur merket en.  
Яндекс.Метрика