Hvordan du oppbevarer morsmelk

Rom en av de mange fremskritt i amming. På mange måter går melken direkte fra skaperen til den personen som forbrukes, og ingen krav og bekymringer om innsamling, lagring funksjoner, sin forberedelse og egenskaper av ferske produkter.
 Men med en eller annen grunn er de fleste mødre tilbringer pumping og holde melkeprodukter for sine barn. Noen mennesker bruker en funksjon sjelden, og andre - hver dag.
Hvordan du oppbevarer morsmelk

 Hvordan velge en pakke for lagring
 Melk bør uttrykke i renset fartøy. Kapasitet for en lengre tids lagring av melk skal være stengt tett måte. Den kapasitet som kreves i form av glass og plast. Det er uenighet om riktig materiale for effektiv lagring av melk til alle de nyttige funksjonene og immunologiske faktorer som finnes der, bevart den beste metoden.
 Hvis du leser de nyeste forskningsresultater, har vi besluttet å holde melk i plast og glass fartøy uten de negative effektene som kan manifestere seg i lavere kvalitet varer.
 Den første fasen er glass, som ligger på andre retter laget av gjennomsiktig hard plast, og tredje i ugjennomsiktig plast servering kjøkkenutstyr.
 Hvis barnet sjelden tar uttrykt melk, spesielt materialet som er basert lagringsbeholder melkeprodukt har en slik stor betydning. Siden i dette tilfelle, selv om typen av kapasiteten har en negativ innvirkning på disse deler av melk, en generell konklusjon det svært liten prosentandel.
Hvordan du oppbevarer morsmelk

 Hvis du ikke lukker kjøleskapet
 Hvis fôring mor gikk på jobb og ønsker å fortsette å engasjere seg i fôring, selv i fravær av kjøleskapet er det en metode for lagring ztsidzhenoho dag meieri produkt. De fleste studiene viste at morsmelk har en fantastisk spille hindringer bakterievekst, og ikke svekkes i nærvær av omgivelsestemperatur ti timer fra tidspunktet for pumping.
 Hvis det ikke er et kjøleskap, kan du kjøpe små poser - kjøleskap og fryser, eller enkle termoser.
 Eventuelt kan termos være utstyrt med is før du kommer ut for å kjøle inne i kameraet, og deretter helle isen rask måte å transfusjon i en termos uttrykt melk.
 Melk som du har tenkt å gi barnet ditt, er det anbefalt å holde i kjøleskapet, ikke i fryseren.Hvordan å vaske babyens hode

 Noen mødre møtte det samme problemet som sjamponering barn fra 3-5 år. Hvis du kan overtale svært liten gjennom hengivenhet og andre distraksjoner handling, med eldre gutter, ting er mer komplisert.

 Barnet oppfatter sjampo som en invasjon av personlige plassFordi svært ofte ledsaget av en tur på badet og gråte tårer.

 Som baby shampoo og unngå konflikt?
 - Før bading barnet til å være sunne, velfødde og ikke sliten;
 - Bruk sjampo, ikke irritere øynene;
 - Hvis barnet ikke liker det når det kommer vann i øret, kan du bruke bomullspinner eller ørepropper;
 - Alle uttrykte sine handlinger, sier at tåreløs sjampo som vasker det med hår, advarer om at vi bør lukke øynene for en stund;
 - Du kan ta med deg på do dukke som et barn vasket hodet;
 - At prosedyren var interessant, gjør håret og skum med forskjellige tall. Og at vann ikke lekker inn i øynene, må du bruke en spesiell visir, som etterlater åpne øverste hodet, og øynene hans falt ikke;
 - Gi baby shampoo alene;
 - Ta med alle dine favoritt leker som du kan spille i vannet og viser dem ved hjelp av en interessant historie.

 Og aller viktigst, ikke gråt barnet, forklarer forsiktig, tålmodig og kjærlig som trengte å vaske håret mitt.  
 Som du vet, har Apple alltid hatt sitt eget syn på hvordan de skal se ut, eller andre tekniske løsninger. Noen ganger er disse beslutningene er diktert ikke av noen reelle krav og enkel vilje av selskapets ledelse. Så nok en gang alt ble overrasket da ved lanseringen iPhone ble annonsert at fra nå av skal alle produkter som brukes MicroSIM-kort. Fans av denne holdningen som alltid svært lojal, har mobiloperatører begynt å utstede nødvendige format kort, bare noen brukere som ikke ser frem til hver ny funksjon når du kjøper en iPhone eller iPad ubehagelig overraskelse i form av ikke-standard sim-kort design. Men veldig raskt, og de hadde funnet en vei ut, som var det faktum at avlingen sim-kort spesielt for iPhone.
Uansett hvem du operatør. I Beeline, MTS, Megafon og annen mobiloperatør kutte sine kort på samme måte. I denne korte artikkelen vil vi snakke om hvordan å trimme mikro-sju (MicroSIM) standard SIM-kortet og forestille seg hele prosessen i visuelle bilder. Som et resultat, kan du enkelt ta noen minutter å riktig trim SIM-kortet og begynne å bruke den.
 Å trimme et sim-kort for iPhone.
Her er sporet der er plassert en micro SIM kort iPhone det samme kortet standard utvalg av Beeline.
Å trimme et sim-kort for iPhone eller iPad?

Vi tok slå til Micro SIM-kort fra MTS, som så kan du se av bildene det langt overlegne i størrelse. Men, heldigvis, alt dette kan rettes opp med saks og rette armer.
Å trimme et sim-kort for iPhone eller iPad?

Å trimme et sim-kort for iPhone eller iPad?

Først, la oss se på mønsteret av størrelse mikrosomer kart, som vi streber etter.
Å trimme et sim-kort for iPhone eller iPad?

Fra det må vi huske at kortet må ha følgende dimensjoner 12h15 mm. Vi trenger, som allerede nevnt, saks og linjal av akutt skjerpet blyant.
 1.  Vi kuttet opp kortet chip i venstre kryss. Høyre otcherchyvaem stripe bredde på 15 mm fra kanten og kutt.
  Å trimme et sim-kort for iPhone eller iPad?

  Nederst trenger vi å skjære ca. 1 mm. Også otcherchyvaem linjen som vil være lik stripe og klippe bort den nødvendige bredde.
  Å trimme et sim-kort for iPhone eller iPad?

  Gå til toppen side trimming. For å kunne beskjære sim-kort for iPhone top holde linjen, blir bredden sim-kortet lik 12 mm. Dette vil tilsvare ca 2 mm srezaemoy bar ovenfor. Skjær overflødig plast.
  Å trimme et sim-kort for iPhone eller iPad?

  Å trimme et sim-kort for iPhone eller iPad?

  Å trimme et sim-kort for iPhone eller iPad?

  Å få til det siste stykket igjen. Vi gir den aktuelle linjen 15 mm fra høyre kant, beskjæres. Resultatet venstre srezhet omtrent 8 mm. Skjær dem.
  Å trimme et sim-kort for iPhone eller iPad?

  Resultatet av de foregående trinnene vil være her denne nesten klar til bruk Sim-kortet. Nå er vi bare nødt til å kutte et lite hjørne tre, og den fjerde til å gjøre kutt i form av en rettvinklet trekant med sider lik 2 mm.
  Å trimme et sim-kort for iPhone eller iPad?

  Prøv på vår sim-kort slot til iPhone, og om nødvendig kutt det.
  Å trimme et sim-kort for iPhone eller iPad?

  Vi bare syv kort nesten perfekt beliggenhet i sporet og helt i størrelse var den første svaret bylaynovskoy.
  Å trimme et sim-kort for iPhone eller iPad?

  Å trimme et sim-kort for iPhone eller iPad?

  Forskjellen i området av kontaktgrupper ingen innvirkning på den normale drift av SIM-kortet i dette tilfelle ikke.
  Vår iPhone 4 kjører fra SIM-kortet "beeline standard Micro SIM, gjort av operatøren
  Å trimme et sim-kort for iPhone eller iPad?

  og det er det samme, men med et kart MTS, vi kutte deg selv.
  Å trimme et sim-kort for iPhone eller iPad?

  Som du kan se, det fungerer. Hvis alt det samme etter at du har prøvd å trimme det syv i iPhone det ikke er opptjent, så er det to muligheter: enten din sim-kortet er gammelt, eller du har gjort en feil et sted trimming. Ta kontakt med tjenesteleverandøren og det vil gjøre deg et nytt SIM-kort i ferdig MicroSIM.
   Lære mer.
  Også praktisk trim SIM-kortet med et spesielt mønster. Teknologien er svært enkel. Besitte en master SIM-kortet, razmechaete cut-linjen og klippe det. Denne malen vil også gjøre nano sim-kortet til standard og microSIM-kort.
  På samme måte kan du beskjære sim-kort for iPad. Vi ønsker deg skikkelig trim SIM-kort og holde kontakten.  
Яндекс.Метрика