Hvordan du planlegger en bursdag jente?
 Fødsel var alltid en lykkelig begivenhet for paret, spesielt hvis barnet er planlagt og ventet. Mest imponerende overraskelse for alle mødre og slektninger, før den utbredte bruken av ultralyd i medisin var å oppdage hemmeligheter sex. Bemerkelsesverdig, da paret var berettiget forventninger, men noen kunne vente og frustrasjon over uoppfylte forventninger. Bare vet kjønnet på babyen ville ikke bare edel person, men foreldrene er beheftet med nedarvede genetiske sykdommer som kan overføres bare gjennom den mannlige eller kvinnelige linje. I Øst definisjonen av sex for å bli gravid var avgjørende og skjebnesvangre kunnskap for kvinner, på grunn av religiøse eller sosiale tradisjoner.
 Fra parvise avhenger bursdag jente?
 Moderne medisinsk teknologi kan foreldre vite kjønnet på babyen før fødselen. Men er det mulig å forutsi tidspunktet for unnfangelsen? Og folks råd og vitenskapelige råd til å si at 80% er realistisk.
 Mens, på kjønn på barnet, i større grad, ansvarlig kvinne, feilen kan oppstå på grunn av den følelsesmessige tilstand av kvinner på dette avgjørende øyeblikket, kreftene opplevde stress og hverdagslige levekår, overføres operasjoner transfusjon. Det har lenge vært etablert fra observasjoner at perioder i forbindelse med massesult og alvorlige levekår på randen av overlevelse, gitt økningen i kvinnelige spedbarn.
 Med alderen, foreldre har større sjanse for å ha en jente, spesielt etter gjentatt fødsel, eller fødsel pohodkiv kvinne. Arving skal vises i mennesker utsatt for gikt. Under graviditet, umiddelbart etterfulgt av abort, ofte født der altfor jentete.
 En viktig forutsetning for befruktning av kvinnelig eggcelle kromosom-X er X-kromosom vil være i stand til å komme seg rundt på sine overlegne fart mannlige kromosomer - USA mer hardfør og tolerant av surt medium, X-kromosom, lykkes å nå målet om livet vil bare jente.
 Hva er forutsetningene for vellykket markedsføring av X-kromosomet?
Hvordan du planlegger en bursdag jente?
 Den første - egg på et tidspunkt, preget av en periode på eggløsning (frigjøring av modne egg i egglederen). Eggløsningen skjer i 14-15 dager hvis et klart fokus på menstruasjonssyklusen av kvinner. Utbruddet av en ting er bestemt av temperaturøkningen, som bør måles daglig, alle som ønsker å nøyaktig bestemme kjønn på et barn, for planlegging, vil det bidra til å identifisere den viktigste dagen for unnfangelsen.
 Å kunne tenke seg en jente, bør denne prosessen forut for eggløsning 2-3 dager når hissig i kromosomene er die og kvinnelige X-kromosomer kommer i kontakt med åpen modne egg. Dette kan bidra til kunstig oksidasjon av vagina skylling eddik.
 Hvordan styrke sikringstiltak i planleggingen av sex.
 Akkumulering av X-Romos krever dual pair i forvaring til 1,5 måneder, mens anbefalt å utelukke selv lidenskapelig kyss. Kulminasjonen av samleie, kvinnen nådd før hennes mann, fører også til å unnfange en jente.
 Måned potensielle foreldre må følge spesielle "devochkovoy" diett når foretrukne produkter som inneholder mer kalsium og magnesium. Det er all usaltet uten gjær. Økning i andel av sine menyer meieri, epler og nøtter. Etter en slik oppfatning av rigor i kosten er ikke nødvendig.
 Resultatet - en presis treffer den rette dagers syklus. Verdien skal utjevnes ved kopulasjon strekker sperm måte til egg, hvor X-kromosom skal omgå levedyktighet av sine konkurrenter.
 Det er en garantert måte å bli gravid devochkyya, men han gjort basert på identifisering av kjønnsceller genetisk materiale (i X og Y-kromosomer det varierer i volum). Malt i forskjellige farger sortert og valgt sperm for befruktning. Så er in vitro fertilisering med 100% resultat.  
Fenobarbital for nyfødte

 Fenobarbital - i seg selv en svært tung narkotika foreskrevet for alvorlige neuralgic sine lidelser, epilepsi, en sovepille. Fenobarbital baby skrevet ut kun til nødstilfelle, handler det bare nevrolog. Bruken av dette stoffet i spedbarn kan senere fjerne problemene knyttet til psykiske lidelser og om hjernen. Hvis du lege foreskrevet fenobarbital for nyfødte, og det bør fortelle deg hvordan du bruker den, i hvilken dosering og hvor ofte.

 Instruksjoner fenobarbital for nyfødte


 Fenobarbital Instruksjoner for nyfødte gir kun generelle retningslinjer. I nevrologiske lidelser, kan fenobarbital foreskrive behandling av nyfødte gulsott. Denne krystallinsk hvitt pulver, er det ikke er løselig i vann, vanligvis i kald og varm - meget dårlig. Tilgjengelig i tablettform.
Fenobarbital for nyfødte

 Pris Fenobarbital baby


 Pris Fenobarbital Baby er 9 til desember 15 for emballasje. Forskjellige apotek prisklasser for noen grunn, så den ene eller den andre parten med en betydelig forskjell. Her er bare veiledende pris fenobarbital baby eksakt pris du lærer bare når kjøpe narkotika.

 Vurderinger på fenobarbital for nyfødte


Fenobarbital for nyfødte

 Fenobarbital baby skrevet ut kun i ekstreme tilfeller. Men mange mødre, heller enn å behandle barnet begynne å be om hjelp og råd i ulike fora ved å tenke at vurderinger fenobarbital Infant hjelpe dem. Meninger om å gi eller ikke gi fenobarbital - snarere tvert imot, men likevel mange er enige om at fenobarbital for nyfødte - er noen ganger den eneste veien ut og hjelpe med barnet iscenesatt diagnose. Mamma, hvis du ikke stoler på legen din, så gå til andre leger, lytte til hva de sier. Men så løpe og be om råd fra folk som ikke har noen medisinsk opplæring er minst dum. Hvert barn er unikt, nyttige råd du kan gi folk som ikke har noen ide om virkningen av dette stoffet? Men mødre som ikke er redd for å gi fenobarbital barn, ikke er spart, i henhold til de samme meninger om fenobarbital for babyer.  
Fennikel for babyer, anmeldelser

 Om fennikel, annerledes heter Dill vann at det letter fordøyelsen og kolikk hos barnet som helhet, vet alt moren. Dette er den mest populære og bevist måte. I en verden av babyen vises ganske mistilpasset og eksponert for omverdenen. Tarmen babyen også er intet unntak. Nyttige bakterier som er nødvendig for normal funksjon av tarmen hos nyfødte, nei. Kolonisert av bakterier i tarmen gradvis, men først fortsatt få det unødvendige og skadelige bakterier og bakterier, forstyrre de med normal fordøyelse. Prosessen med kolonisering av tarmbakterier som trengs kan ta opptil 12 måneder, og inntil det skjer, min mor er forpliktet til å hjelpe barnet sitt. Fennikel for babyer, i noen tilfeller er det en universalverktøy. Det er flere måter å bruke fennikel å bekjempe kolikk og oppblåsthet.

 Te med fennikel for babyer


 Te med fennikel for nyfødte - den vanligste og eldste måten det ble brukt av våre bestemødre og oldemødre. Oppskrift av fennikel te hjemme følgende: Ta en spiseskje fennikel urter og hell kokende vann i et beløp som tilsvarer ett kutt glass. Infused i en halv time. Pass på å stamme te gjennom cheesecloth eller en fin sil. Avkjøl til romtemperatur, for å forbedre smaken, kan du legge til sirup. Pure tilsatt sukker er ikke anbefalt. Drikk te med fennikel barn fra 3 til 6 ganger om dagen for hvert måltid - en spiseskje med te. Resept fennikel te brygget hver dag. Den daglige prisen er ca 50 ml, følger dette beløpet.

 Frukter av fennikel for babyer


 Vær oppmerksom på at fruktene av fennikel for babyer er også brukt for brygging, er slike frukter selges i apotek. Pris fennikel er ikke dyrt, så denne urten kan vokse nesten overalt i Russland.

 Vurderinger på fennikel for nyfødte


 Som forventet, fennikel vurderinger for babyer i nettet er i stort antall. Fennikel bidrar ikke bare til nyfødte. Fennikel øke antallet og strømmen av morsmelk, influensa den produserer en styrkende effekt.

 Fennikel frø for babyer


 Fennikel frø for nyfødte i hovedsak brukt som et avkok eller te. Av seg selv, også kan tygge frø, de kan tilfredsstille sult, men i små barn tygge refleks er ennå ikke utviklet. Te eller buljong laget av frø, bidrar med kolikk.  
Pris Espumizan for nyfødte

 Espumizan Infant, er svært lav pris, dukket opp på det lokale markedet for noen år siden og ble straks populær. Når en kvinne forbereder seg til fødsel, bortsett fra at det samler nødvendigheter og leverer også kit. Kremer, urter, jod, brilliant grønn, kaliumpermanganat - er det minste som er tilstede i hver medisinskap. Espumizan baby barn er uunnværlig verktøy. Reklame er sett på TV, og hvis du tror reklame er espumizan Baby - trygt og ufarlig stoff. Så mange kjøper den uten å tenke på om det er nyttig eller ikke.
 Til tross for at han hadde en liten pris espumizan Infant letter raskt kolikk og oppblåsthet i magen. Av aktiv ingrediens simethicone ikke oppløses i kroppen ikke er absorbert inn i cellene og inn i blodet og utskilles i urinen. Det er derfor det er ansett som trygt, men det er fortsatt et rusmiddel. Tilgjengelig som en emulsjon i kapsler (som er mer egnet for barn som er eldre), og forskjellen espumizan эspumyzana40 bare i dosering. Эspumyzan40 dosert Måleskje 5 ml.

 Kan du gi espumizan nyfødt


Pris Espumizan for nyfødte


 De fleste mammaer skremme espumizanu dose for spedbarn, er instruksjon 25 dråper. Det er derfor de bryr seg om problemet, er det mulig å gi espumizan nyfødt i slike tall, 25 dråper - dette er nesten for mye for slike smuler? Et barn på grunn av hans alder av gangen spiser lite, og antall måltider åtte ganger per dag, dette nummeret dråper virke som mye. Faktisk espumizan ikke trenger å gi hver gang med mat, vann dem nok barne tre ganger om dagen.
 Til tross for at espumizan Baby - fortsatt stoffet, mange mødre gi det for å utelukke muligheten for at fremtidig forekomst av kolikk hos barn. Dermed blir spørsmålet "er det mulig å gi espumizan nyfødt" kan svare modig "ja! ".

 Hvordan å gi en nyfødt baby riktig espumizan


 Ikke alle vet hvordan man skal gi en nyfødt baby espumizan riktig. Hvis du er flaske-matet, kan du bare legge til riktig mengde medisiner til mix med mat. Hvis du har ammet babyen skjeen vann rett før du spiser eller etter å ha spist.

 Pris Espumizan for nyfødte


Pris Espumizan for nyfødte

 Prisen Espumizan for nyfødte avhenger ikke bare av doseringen av hver flaske, men også på frigjøringsformer. Hvor mye koster et medikament spesielt for deg - vanskelig å si. Hvis for eksempel kapasiteten på en flaske med 100 ml espumizan pris for nyfødte i et gjennomsnitt på 350 rubler.

 Vurderinger på espumizan for nyfødte


 I utgangspunktet anmeldelser espumizan for nyfødte kan ha en positiv, i hvert fall ingen negative effekter. Hvis du espumizan var ubrukelig, kolikk fortsette å trakassere, så dette kan være et resultat av en helt annen sykdom. Det bør bemerkes at nettet er dominert av positive vurderinger espumizan for nyfødte.

 Video av espumizan for babyer


 Denne videoen diskuterer Espumizan pris for nyfødte samt dens effektivitet.
Яндекс.Метрика