Hvordan feire fødselen av et barn 1 år

 Hvordan feire fødselen av et barn 1 år? I dag forteller vi deg om det. Tiden flyr veldig fort. Det virker som du og barnet ditt har nettopp kommet tilbake fra sykehuset, og bare et år har gått. Gutten har vokst opp og viser tegn til uavhengighet. Hvordan feire fødselen av et barn 1 år, er det en svært liten alder? Mange tror at det første bursdag ikke er nødvendig for å observere, som barnet er fortsatt små og ekstra visninger som fulgte. Men så vil huske hvert øyeblikk forandrer pjokk. Tid flyktig i de neste seks månedene, vil barnet endre seg til det ugjenkjennelige.

 Oppmerksom på den første bursdagen til barnet i familiekretsen


Hvordan feire fødselen av et barn 1 år

 Hvis du er redd for den negative virkningen av mennesker gjør bursdag i familien. Det viktigste i barneselskap - til å interessere barnet at han ikke blir lei av din egen ferie. Når organisere vidshtovhuytesya av barna denne alder og preferanser av babyen din. Hvordan feire fødselen av et barn 1 år, kan gjøre en liten teaterforestilling stil favoritt eventyr eller tegnefilm barn med hans engasjement i innstillingen, men, selvfølgelig, vil hans deltakelse være passiv, ikke skremme dem eller krever for mye. For best effekt kan dekorere rommet som vil være handlings relevante attributter. Lest problemer, vurdere flere alternativer for å feire når et barn er en av dem som det kan tilby den andre.

 Underholdning og forfriskninger


Hvordan feire fødselen av et barn 1 år

 Hvis du tror at de hellige skulle være en profesjonell klovn, ansette ham. I dette tilfellet, er du pålagt færre ideer om underholdning, men fortsatt trenger å lage mat. Trekker befestede behandler i et attraktivt barnet skjema (i form av leker eller sommerfugler). Med disse godbitene selv voksne føler for barn. For en slik fødsel er bedre å invitere flere barn, ikke mye forskjellige aldre.
 Hvordan feire fødselen av et barn 1 år: birthday absolutt ikke kan gjøre uten gjester. Hva barnet ville være bedre enn å besøke spillrommet med sine foreldre? Her han få de positive følelser, som han manglet.
 La denne dagen vil være for barnet ditt mest minneverdige dagen. Ikke glem å vise hva som skjer på bildene og video for å være i stand til å huske hvordan å feire en bursdag barn 1 år sviktet deg.

 Video hvordan å feire en bursdag barn 1 år


 Sørg for å se etter den foreslåtte video til slutt, vil du finne en masse birthday party ideer for din baby.

Hvilke dokumenter er påkrevd for registrering av statsborgerskap barnet?

 Under loven "On Citizenship of" barnet blir en borger av fødselen hvis begge sine foreldre eller en av dem er russiske statsborgere. Dette fødested er ikke viktig, men det er viktig at foreldre eller minst en av dem må være en borger på tidspunktet for fødselen. Derfor, utforming av nasjonalitet barn varierer avhengig fødselsdato.

 Statsborgerskap til et barn født etter 1 juli 2002


 Barnet er allerede en russisk statsborger, trenger du bare å offisielt være vitne til det. Du må kontakte føderale migrasjonstjeneste.

 Hvilke dokumenter er påkrevd for registrering av statsborgerskap barnet? Du må ha et pass med foreldre (en eller begge av statsborgerskap i Russland) og barnets fødselsattest. Hvis et barn har en forelder, må du være dokumenter for å bevise det.
 Hvis mor eller far - en borger av et fremmed land, må søkeren gi et offisielt dokument som sier at barnet er statsborger i et fremmed land.
 Evaluering av nasjonalitet er satt på skjemaet fødselsattest. I tilfelle av en utenlandsk fødselsattest, merking Citizenship refererer til en offisiell oversettelse til russisk barnets fødselsattest.

 Statsborgerskap til et barn født til 1 juli 2002


 I dette tilfellet bare har problemer med er bevis for at foreldrene på tidspunktet for fødselen hadde russisk statsborgerskap.
 Under registreringen statsborgerskap Barnet bør du også kontakte den føderale migrasjonstjeneste. Hvilke dokumenter er påkrevd for registrering av statsborgerskap barnet? Du må skrive en søknad på fastsatt skjema til å ha en foreldrenes pass og fødselsattest for barnet.
 Hvordan være med statsborgerskap fra foreldrene? Foreldre har pass av borgere av Russland, men prøven 2001, for eksempel, ble et barn født i 1998. Hvor kan bekrefte at i 1998 foreldre var russiske statsborgere? Denne bekreftelsen kan være et utdrag fra huset bøker, militære ID, sertifikat for studien bekrefter du bo i Russland for året 06021992.
 Selvfølgelig er situasjonen komplisert hvis du, for eksempel, i 1992, var en gutt og ikke har et pass, eller kan være en annen grunn. Vær forberedt på det faktum at du må forberede et sertifikat av dine besteforeldre. I hvert tilfelle er situasjonen undersøkes individuelt og avhenger av hvilke dokumenter som er nødvendig for registrering av statsborgerskap til barnet.  
Hvordan å nevne barnetMenneskelig navn som identifiserer en mann og et middel til identitet. Velge et navn etablere skjebne og sette et merke på et barn, og også påvirker den generelle tilstanden til barnet. Før du bestemmer deg på et navn nøye veie fordeler og ulemper, tidligere studert boken, som heter "Value of".
Vanligvis foreldre velger baby navn med stor interesse og spenning. Noen før fødselen, vet navnet hans, og de andre ni måneder shtudiruet internett, hva ville gjette navnet, andre bare etter fødselen av barnet, ser ham i øynene, gi et navn.
I dag er mange vakre navn, så velg et navn til babyen din er ikke så lett. Men prøv vanskelig ikke å prøve, ikke sint, ikke debatt om dette temaet med hele familien. Husk at personen gjør navn, gjør ikke navnet en person.
Hvordan å kalle barnet ved fødselen
De fleste foreldre mener at et barn skal bli gitt navnet til ære for en bestemt landemerke dag. At etter slike meningsløse tanker ut forferdelige og latterlige navn som barns liv ved å bringe det bare mislyktes. Ikke gjør det samme med sine røyk, lære av feilene til andre. Det er foreldre som gir barnet et navn for kristne lover. Det er visst hellig liste over navn som ble født akkurat på samme dag som barnet ditt.
Noen betaler stor oppmerksomhet til sesongen der barnet ble født, at vinteren barnas navn skal være vakker og melodiøs, som de myke opp harde natur og vil legge mykhet.
Barn født om våren, kalt navn hardfør, tøff, at de ikke kunne finne en vei ut av enhver situasjon, siden de mangler mot.
Født i sommer barn har stort alvor, stolthet aktivitet. Vanligvis disse barna nå sine mål, de er lite nedbrytbare og energisk.
Barn født om høsten, realistisk, rimelig, økonomisk og balansert. Alle mammaer og pappaer trenger å være klar over at det er en lov definerer harmoni. Han bruker bestemte numre kan prednachertat navngi daze. Også er det visse datoer som er knyttet til et navn, faktisk under en spesifikk lov, foretrekker du det riktige navnet.
Hvordan å nevne et barn i år 2011 2012 2013
Slike kjente navn som Galileo, Sigmund Freud, Leo Tolstoy, Alexander Pushkin, og så videre foreldre navnet sitt barn med vilje. I disse underbevisste foreldrenes navn otozhestvlyayutsya som en god ting, god og lys. Noen mener at disse navnene kan påvirke skjebnen til barn og deres barn vil vokse smart, sterk og vakker. Alle foreldre ønsker at barna skal ha skjedd i livet mitt i orden, og alle høyt drømmer går i oppfyllelse. I 2011, 2012 og 2013 komme tilbake mote valg vegne av de kjente personligheter. Men husk at vi bygger vår egen skjebne, og igjen noen ikke har kommet ut.
Hvordan å nevne barnet på kirkekalenderen
I den ortodokse religion alle navn har sine skyts, beskyttere og alle har sin spesielle dag. Så mange foreldre er ortodokse kalenderen, pre gi barnet til å avslutte livet sitt patron, som alltid vil beskytte og følge hans liv. Men gi navnet på kirken kalenderen må brukes riktig. Den første regelen for å kalle barnet ved hvilket som helst navn trenger bare åtte dager gammel, det er dagen for hans kors. Mange fortsatt kan ikke bestemme seg for et navn, men det spiller ingen rolle, fordi korset på den førtiende dagen. Men hvis du føler mitt hjerte at barnet må tas opp, slik som Sergei, ikke kaste den, men heller sterkere lytte til oss selv. Noen mødre barnas navn kommer i profetiske drømmer. Hvis dette skjer med deg, så ta en bok med navn på alle de hellige og hellig dag velger for sine barn.
Hvordan å kalle barnet ved dyrekretsen
Barnets navn på skiltet Stjernetegn kan gis i henhold til deres ledende fremover planet, eller rettere sagt, er det nødvendig å kartlegge forholdet mellom bokstaver med navnet på planeten horoskop. Dersom barnets navn er valgt riktig, da skjebnen forpliktet til det.
Husk at navnet på barnet spiller en viktig rolle i hans liv. Dette er hans skjebne, som han senere endre seg.  
Яндекс.Метрика