Hvordan hjelpe barnet å lære gangetabellen

 Multiplikasjonstabellen - en av de største testene for grunnskoleelever og deres foreldre. Det faktum at multiplikasjonen tabellen er beregnet for mekanisk minne som ikke alle barn er godt utviklet. Derfor lærer gangetabellen blir til et mareritt for et barn ikke mindre mareritt for foreldre. Hvordan hjelpe barnet å lære gangetabellen?

 Klarhet


 Det første skrittet for å lette memorere gangetabellen - en mekanisk minne å koble til igjen og visuell hukommelse. Hvis barnet vil se eksempler på gangetabellen, vil det hjelpe ham til å huske mest. Derfor må foreldrene hjelpe barnet ditt tegne en multiplikasjonstabellen.
 Noen foreldre trekke eksempler fra tabellen på separate kort. Dette er ikke helt riktig. Det er bedre å male en stor plakat med alle tabellen. Slik at babyen lettere organisere sine kunnskaper.

 Hvordan hjelpe barnet å lære gangetabellen?
 På en stor plakat lyse markør notater som undersøkte barnet så hvor mye han hadde lært og hvor mye som er igjen.
 Tommelfingerregel permutasjon av faktorene og minne ham om barnet. Hver kolonne har en tilsvarende tabell rad. Krysset kolonne, kan du slå ut frimodig og streng. Få barnet undersøkt to ganger. Dette er hans komfort og skape tillit i sine evner.

 Konsistens


 Engasjere seg med barnet ditt hver dag og ta deg tid til å begynne å lære ny kolonne i tabellen før barnet lærer vel ikke vare.
 Fortell meg babyen hvordan lettere å huske multiplikasjon av to - sto for to fag. Hva har multiplisere med fem som bare utføre multiplikasjon av ti.
 Hvordan hjelpe barnet å lære gangetabellen? Barnet skal føle din støtte og hjelp.
 Kommer opp for barnet ditt morsomt puslespill lett å formere seg, på en underholdende måte å teste sin kunnskap og hjelpe huske nye eksempler. Sammen, vil du takle multiplikasjonstabellen.  
Hvordan å utvide din søvn?
 Hvordan å utvide din søvn? Dette er en alvorlig sak, det er ofte foreldrene til små barn. Og hvis barn som allerede vet hvordan man spiller med leker, se på TV eller lese en bok problemet mer eller mindre klare, hva gjør du når barnet er liksom telles måned for fødsel?
 Vi beskriver situasjonen i et nøtteskall: natten var ganske vellykket i form av søvn for foreldre og barn, kommer morgen, hos barn det varierer fra 5 til 7 timer. Selvfølgelig, flott hvis barnet ditt er ikke slik, du kan bare misunne. For foreldre, er det for tidlig, spesielt når man tenker på at de ikke vil sove på dagtid når barnet hvile stille. Ja, veldig trøtt. Et barn fra et sted i måneden er så heldig) er våken og, enda verre, dette krever foreldrene. Så du må gå til triks for å forlenge de lykkelige øyeblikkene i morgen søvn.
 Alt dette videre - et resultat av personlige erfaringer og opplevelser av venner. Og det er ingen krav til oppdagelsen av hjulet. Jeg er sikker på at mange mammaer og pappaer selv kom til lignende ideer. Men kanskje det er de foreldre som ennå ikke har funnet ut hvordan du kan vinne en drøm. Derfor tilbyr å lese om våre resultater.
 Generelt sett avgjørelse tyder det - du bare ønsker å sove, du sover, og hvis barnet trenger din tilstedeværelse, så han vil være der. Dermed må vi forplikte helligbrøde - ta babyen til sengs med deg. (Forresten, vi sover sammen med barnet ditt, og hva du vil - det er veldig praktisk). Så - du fredelig sover, og barnet sover på din side.
 Selvfølgelig, reiser umiddelbart flere spørsmål. Prøv å gjette dem.
 1. Kan du sove når babyen langs opptatt?
 Oppriktig, jeg tror at hvis du ikke kan sove i denne situasjonen, du bare ikke vil sove.
 2. Gjør ikke farlig for babyen opphold i sengen din, spesielt når du sover?
 Trygg, men hvis følgende vilkår er oppfylt:
 a) Dersom barnet er mellom deg og veggen. Dersom veggen er ikke, så er det nødvendig å lage hinder, uansett hva barnet er lite, kan det ved et uhell smyknutysya. Det er bedre å erstatte stolen enn å vente til høsten.
 b) du ikke holde din baby teppe. Det skjer ikke overoppheting, ikke glem at i dette tilfellet vil det være i tillegg til tepper for å varme selv på deg. Videre utelukket muligheten til å gå seg vill i en stor teppe.
 Merkelig nok, er du ikke bedt om deres barn. Dette er et resultat av erfaring. Men hvis du er seriøst redd for - vidsuntesya på hva dine situasjonen tillater det. Med erfaring din tillit vil øke.
 3. Ordne barnet denne situasjonen?
 Mest sannsynlig. Men ikke nødvendigvis som i lang tid. Derfor bør det ta. Som for nå alle interesser er konsentrert rundt mat, og bør være engasjert for å skaffe mat. Vel, i hvert fall ikke med produkter for voksne, og fra mors bryst. Spesifisere barnet skal fôres. Hvorfor er det da brystet? Og bare for moro skyld. Gi ham en sjanse til å blande seg i det, slikke, krype rundt kinkig. Ungen allerede i den alderen at han kan få til det ønskede mål - morens brystmelk luktet så deilig.
 Ærlig talt, den erfaringen vi oppnådd fra en time til tre eller tre og en halv timers søvn forelder.
 4. Er det ikke ille for barnet?
 Ingen. Dessuten er det nyttig. Faktum er at mens utvikle motoriske ferdigheter, såkalte motor intelligens. I tillegg er den økende luktesans. I denne alderen utviklingen av alle de fem sansene er viktig og relevant.
 5. Kan du gi med smokk?
 Det er mulig, men ikke nødvendig. Tross alt, når et barn suger en smokk - det utvikler seg ikke. Og det vil være stille. Men er det ikke bedre å kombinere forretninger med fornøyelse? La barnet utvikler syn, lukt, hørsel. Når det begynner å suge - det nesten koblet fra ytre stimuli, og dermed lærer ingenting nytt, ingenting å lære.
 6. Du kan erstatte din mor?
 Og, merkelig som det høres ut. Mor trenger ikke å være rundt. Du kan la pappa. Dette er nyttig når det er nødvendig å forlate min mor. Problemet er at min far, i motsetning til min mor, ikke fra morsmelk. Barna føler det raskt. Men det kan være litt pohytryt. Nok til å strø på pave melk. Og alle er fornøyde - barnet fortsetter å oppsøke brystvorten. Her, selvfølgelig, kan det være misnøye. For eksempel vil vår baby etter flere mislykkede forsøk erklære høyt det høyt. Han liker ikke å tыkatsya pappa brystet - veldig hardt, i forhold til sin mor.
 7. aldre kan bruke følgende metoder?
 Og mens det passer deg og din baby. Det er ingen restriksjoner. Når lei av dette spillet - du vil se. Da må du gå videre til andre alternativer. Dette vil bli nærmere omtalt. I mellomtiden, jeg ønsker deg en hyggelig morgen søvn.
 Anna Andreeva  
Den første opplevelsen av uavhengighet
 Hendte det at jeg måtte flytte en liten operasjon, etter som innen to uker ikke kunne løfte vekter.
 Det er veldig heldig at min datter (1 år og 4 måneder) er i stand til å gå.
 På den første morgenen, når vi var alene, inviterte jeg datter alene komme seg ut av sengen, som var prysunena voksen seng. Babyen sømløst vinne rute fra sin crib til gulvet på grunn av farens seng.
 Vask datter hadde også en bolle, jeg satt på en krakk. Og vi har lært meg skoene stående, holder sin mor. En stol for fôring klatret i etapper: første datter på min forespørsel klatret på en stol, så på armen (selvfølgelig, jeg støtter det), og deretter krysset til en stol i prydvynutыy høy stol. På samme måte komme seg ut igjen.
 Når barnet ville få meg til å se, for eksempel, hvordan de kokte suppe, deretter måtte avlede sine spill. Vel, hvis min datter har blitt anvendt konsistent på hendene mine, jeg forklarte: «Min mor vondt håndterer bedre povalyaemsya sammen i sengen."
 Kanskje all denne tiden min datter følte av sin korrekte oppførsel avhenger noe veldig viktig, og derfor tilhørte mine merkelige forespørsler seriøst og ansvarlig.
 Forresten, opplevelsen viste seg nyttig til min favoritt barn i fremtiden.  
Gå en tur med babyen

 Mange gravide kvinner interessert i spørsmålet - hva kle barnet for en tur? Det avhenger sikkert av sesong og på hvor det vil være i løpet av turen.

 1.Temperaturnыy modus:

 * Barnet kaldt mens du går om han var all kald nese. Vi må tilbake til sitt hjem neste dag for å kle seg varmt.

 * Barnet er varm når du returnerer fra en tur, finner du at det er svett. Neste gang bør kle bedre.

 2.Odevaya baby, snakke med ham slik:
 Tante Hashka
 Sy meg en skjorte
 Vi må kle seg
 Eeedem gå!

 Hvis barnet sover på hans mor-i Sling jakke, er det vanligvis ganske bomull-top jumpsuit bleie. På kalde dager kan du legge til eller flisovyy ull dress. Hvis du har et barn i en slynge i vertikal posisjon, er det viktig å passe størrelsen var mer - slik at barnets ben bøyes lett.


 I kaldt vær må cap og sokker eller sokker. Kan kreve hansker. Hvis du går i en slynge over klærne, legger gate dress - været. Dette vanligvis går med en baby. Risting i rullestol er ikke nyttig skjør nyfødt kropp og Sling-jakke er ofte baby etter en halv til to måneder - oppreist.

 Hvis du går eller sover baby i en barnevogn på balkongen, du fortsatt trenger et teppe for sesongen fordi babyen ikke er varmet mor fryser raskere. Aktiv mamma, kjærlig reise fritt i naturen og byen gjerne bruke Sling - er det lett å kombinere en tur - med hundelufting, gå til butikken eller en tur å besøke, eller til en av de eldste barnet.


 I bare én regn paraply for to, og is - ledostupov at slitasje over skoene. I fatle komfortabelt mate sulten baby - du trenger ikke engang nødvendigvis sitter du kan gjøre det på farten.

 Hvis barnet ikke våkner opp sulten - dette ofte skjer mellom en halv og to og en halv måned, du kan løfte den vertikalt og tilbringe sightseeingturer på en spasertur.

 Etter to måneder, kan barnet være i en slynge oppreist - praktisk walk-in slynge slynge skjerf under-jakke. Hvis du kommer med en baby i et varmt rom, trenger du ikke å fjerne den fra jumpsuit, heller knepper jakken. Du kan slå opp i deres klær boksen, eller kjøpe ferdig Sling jakke - en perfekt måte å flytte tunge, men ikke flytende barnet. Vekten er fordelt gjennom to skulder slynge jevnt over ryggen, og ingen gatejumpsuit barnet blir lettere og mer kompakt. I tillegg er et barn under jakken - mor varmere, slik at du lett kan kle. Hvis barnet ditt våkner og gråter, kan du raskt roe ham en vuggesang eller fôr. Utendørs barnet vanligvis går i dvale.  
Яндекс.Метрика