Hvordan holde student helseDet er lagt merke til at prosessen med utdannelse kan føre til en rekke sykdommer. Risikofaktorer er: dårlig belysning, stress, uregelmessige måltider, dårlig holdning. Her er noen tips for å hjelpe deg å opprettholde helsen til barna dine.
Sykdommer i fordøyelseskanalen er nesten alle studenter. I avanserte tilfeller kan bare avhjelpe legen. Men dette betyr ikke skje dersom barnet blir vant til den daglige diett.
Ikke prøv å mate babyen i morgen på dagen fremover. I morgen, han bare reiste seg, og kroppen har ennå ikke våknet opp og hadde ikke lyst til å spise, la barnet spise noe lys, for eksempel yoghurt, ost ostemasse med te. Å gi mat med dem, ikke glem om deres barns venner (hvis de spiser sammen). Taktikk utstedelse av penger på hånden undergraver helse chips, nøtter og så videre. D.
Lunsj bør være full. Diskusjoner om inkludering av supper på menyen var ikke over. Slik at med mindre supper, juice er det mulig å tilveiebringe fyllefluid. Kullsyreholdige drikker bedre å utelukke alle.
Forresten spise sunt og positiv innvirkning på tennene av skolebarn. Hvis virkningen av søtsaker på tennene ekspertene ikke kom til enighet, skade av fargestoffer og konserveringsmidler de tenke klart.
Fall av elevene vurderes i lys av den økte belastningen. Tidligere studier har bekreftet at nedgangen først og fremst på grunn av krampe i musklene i øyet, derav alle behandlinger og forebyggende metoder. Mye er sagt om rollen av datamaskiner i prosessen. Denne langvarig stress, vane og fokus på nært hold, og følelsesmessig stress. Minuttet hvile hver time nødvendig. Ikke glem om riktig belysning arbeidsplassen barn. Arbeider ved datamaskinen om natten uten ekstra belysning er uakseptabelt. Gjøre med barnet øvelser for musklene i øyet (øyet rotasjon - for ekstern og intern til - å flytte fokus).
Muskelkramper forårsaket av feil holdning fører ofte til slik patologi kjent som skoliose. Denne holdning på grunn av svakhet i muskel-skjelett rammeverk. Problemet er at menneskekroppen ikke er egnet til lange sittende. Derfor barnet trenger bare et skrivebord der han ville ikke ssutulytsya, hvis du styre landet i fremtiden vil unngå mange problemer. Riktig planting ved bordet forbedrer indre organer. Høyden på stolen skal gi en 90 graders vinkel mellom lår og hofter, hofter og mellom etasjene. Mellom torso og skrivebordsplass må være en knyttneve. Skuld mens du arbeider ved bordet må være plant, falt, og begge føttene på gulvet alltid. Avstanden fra øynene til å bestille minst 30 cm Umiddelbart venne arbeidet gjort ved bordet, inkludert lesing.
Manifestasjoner av skoliose er ofte fullt reversible. I første omgang for behandling og forebygging er verdt gymnastikk. Øvelser bør gjøres for å styrke ryggmuskulaturen og sikre lik holdning. Du kan gjøre øvelsen mot veggen, holde 5-10 minutter på lik linje. Avslapping på gulvet eller vann behandlinger for å lindre muskelspenninger. Og så bare gi et barn i selskapsdans.
Stress, eller snarere nød (kronisk stress) er en viktig faktor, ikke bare for helse, men også for dannelsen av karakter generelt. Skolen første barnet kan først møte med narkotika, sigaretter, alkohol. Psykologer har bevist at den lille mannen er svært vanskelig å navigere i det nye miljøet. I de fleste tilfeller kan dette unngås. For å gjøre dette oftere og kommunisere Introduser barnet ditt til alle som kan møte ham i livet. Selv sunne livsstils foreldre - er den beste måten for et barn er ikke vant til dårlig.  
Hvordan å oppdra et barn hyperaktive?Ta en blender, legg den i skruer og spiker, begynner å skyte ned alle på en gang i det øyeblikket når alle fire av naboene skal bore hull vegg. Du kan være sikker på at de er i dag mye mindre støy enn andre hyperaktive barn. Gjennomføre planen i virkeligheten er det ikke nødvendig, men med altfor aktive og bråkete barn noe å gjøre.
Identifisere mål
Så vi alle vet om flere typer temperament. Det kan være sensytyvnыmy (sensorisk), aktiv, reaktiv - foretrekker barnet kaos og emosjonelle svingninger og mottakelig - når barnet fokuserer på hvordan livet flyter. Finne noen av disse typer av ren usannsynlig. Nærmest hyperaktive barn er aktiv temperament. Men i mellom er det en rekke forskjeller:
- Hyperactive barnet ikke sitter stille, selv om han er sliten. Vybyvshys av krefter, begynner han isteryty. Aktiv elsker poruhatysya, men kanskje lese en bok.
- Hyperaktiv typen raskt og mange sa svale ord kan ikke lytte, stille spørsmål og ikke høre svaret.
- Hyperaktiv type og røver lite søvn, lider av tarmforstyrrelser. Ikke uvanlig at barn og sesongmessige allergier.
- Hyperaktyvny barn uavhengig av ytre forhold, oppfører seg på samme måte, ikke reagerer på forbudet og kommentarer.
- Hyperaktive barn provoserer ofte konflikt, aggresjon er det ofte uttalt.
Handlinger for deponering
Faktisk hyperaktive barn - en løsbar problem. Hyperaktivitet finnes i mange barn og do - vokse helt tilstrekkelig for voksne. Problemet er at når et barn de levere en masse problemer for foreldre. Så ikke overse noen tips:
- Hyperatyvnoho barnet er nytteløst å skjenne eller straffe. Vi må forstå at barnet ikke er skyldig fordi han er en "puls".
- Lær barnet ditt å administrere dem. Forklar at kaste ut aggresjon på mennesker og mennesker - dårlig. Lære ham spill som vil kaste ut negative.
- Samtidig, unngå for store krav og overdreven mykhet. Begge kan føre til et barn traumer.
- Ros barnet ditt når han brakte det begynte å ta slutt.
- Beskytt barnet mot trøtthet i forbindelse med en TV eller datamaskin og en overdreven mengde mennesker rundt.
- Ikke begrense barnets ønske om å løpe, hoppe og løpe. Mangel på bevegelse fører ofte utbrudd av hyperaktivitet.
- Foretrekker diett, kosthold tenkning barn.
- Lær barnet å slappe av. Dette kan hjelpe deg. Prøv yoga og andre avspenningsteknikker.
- Venne passive gutt spill: modellering, tegning og andre.
Hyperatyvnыy barn - et avvik fra normen. Men viftet med en hånd på det, sier de, vil bare ikke verdt det. Kan ikke gå, og da vil han få problemer i voksen alder. Og i alle fall ikke prøve å fikse en hyperaktive barn, etter råd i magasiner. Dette er bare mat for tanken. Spesifikke ideer bør likevel diskutere kontoret spesialist, psykolog og / eller nevrolog.  
Hvordan velge blyanter, penner, notatbøker og annet kontor?Velge kontoret ... Det synes som kan være enklere?! Men selv penner og notatbøker være både skadelig og nyttig til undervisning, og helse. For å forstå dette, tilbyr vi noen tips.
Blant lærere, og det er en oppfatning blant foreldre som student suksess er i stor grad avhengig av kontoret. I denne logikken. Hvis eksempelet løst riktig, men smurte penn, håndskrift kurve, uleselige, er planen ikke er på linje, de fem ønsker ikke å spørre. Tvert imot, det ryddig og rent løsning, selv med en feil, vil læreren være overbærende.
Noen eksperter anbefaler førsteklassinger begynner å skrive sine funksjoner og problemer fyllepenn (som det ble utviklet med hjelp av kalligrafi). Og legge til at du kan forsterke effekten fyllepenn med spesiell vekting - balansering.
Men blekk - dette er den største ulempen med penner. De smøre, som er her skjønnhet?
Likevel, bedre å kjøpe første klasse penn, og ikke ett. Hos spedbarn er ofte tapt.
Eldre elever foretrekker gel penner. De er veldig behagelig, lett å skrive dem - mindre anstrengt hånd. Når det gjelder farge, jo bedre den tradisjonelle blå og svart. Mote syre nyanser trette øyne, skriver en student, lærer og inspektør. Og så disse fargene kan blekne på papir, og deretter vil det være vanskelig å få ut skriftlig.
Et stort pluss for håndtaket hvis det er en gummiert innsats. Det beskytter fingrene sklir og gni blemmer. Bare husk at dette innsetting håndtere førsteklassing bør ikke være for lang. Fingrene fortsatt for liten.
Likevel eksperter sier at for bekvemmeligheten av hender til å håndtere bedre med trekantet kropp, men er litt rare.
Fra blyanter er enklere. Som du vet, de kommer i forskjellige grader av mykhet (som betyr skifer). Så enkelt skolegutt er bedre å velge medium myk blyant. For myk og vil slites av dårlig smurt for fjerning. For hardt kan lage riper i papir og på grunn av at også la spor av slitasje. Men hvis det nye skoleåret begynner barnet å lære tegningen, er det en solid blyant hendig.
Viskelær med gummi lenge borte, så velger å mykhet som tidligere meningsløst. De er laget av vinyl. Kjøp viskelær flere stykker. De har også mistet vel som penner og blyanter. Det ville synes ideelt - stiratelnaya viskelær enden av en blyant er faktisk ikke så bra. Først, de liksom faller av svært raskt når de brukes som forutsatt. Og hvis ikke til andre formål (noen under tankeprosessen bite spissen av en blyant eller penn), deretter enda raskere.
Skole pennal bør være enkel og holdbar. Alyapystыe blyant tilfeller, med spesielle plasser for hvert fag eller eiere på elastikk med transparenter og andre tinsel sikkert glede barnas øyne, men de er upraktisk og dyrere. Boblen sprekker, alyapystost skrell og falle av all unødvendig og bryte av. I tillegg til barnet i første klasse vil være så mange nye og interessante, og det er lite sannsynlig å ønske å tilbringe tid nysgjerrige rassovыvanye penner og blyanter på reir og elastiske bånd.
En annen betingelse for fradrag for første-klassinger - det må være tøff, men lett. I de myke innholdet kan lett brekke, og han til slutt pomnetsya miste salgbarhet og må skiftes. En god penn kan vare i mange år.
Under Sovjet-tiden var praktisk, plast eller tre bokser, blyant tilfeller, dekk med slide-linjal - det kan sies, er perfekt. Man er ikke et dårlig alternativ - blyant-tube, hvor halvparten er satt fast på den andre.
Skole mosjon bøker - en spesiell tema. Først av alt, se på omslaget. Vanligvis skolegutt lurer på når hennes vakre bilder. I denne utgaven kan du møte barnet og la ham velge selv. Men fortsatt trenger å kontrollere. Fra farge "eye gouge" eller, enda verre, til bilder med et snev av erotikk bedre benekter hans elev. Altfor lyse farger er bare bra for første gang, og da vil de distrahere og irritere. En busty jente på coveret er lite sannsynlig å bli godkjent av lærerne.
Derfor kan yngre studenter velger å bærbare PCer med biler, transformatorer, pirater, Superman, kattunger skuespillere og sangere. En videregående skole hvis de er enda litt interessert i å lære, vil velge en populær bærbare nå med formler og tabeller, tips om ulike emner.
Etter å ha jobbet med dekselet, se på innsiden og nyte kvalitet papir. Blank hvit vil ikke gjøre. Bedre enkel hvit, litt grovere. Eller litt gulaktig eller gråaktig. Sider andre, mer levende farger kan irritere og igjen heve student tretthet. Likeledes øker øye tretthet kan tydelig trykt linje eller celle. Eller omvendt, skrives ut, men en kontrastfarge. Beste razlynovky farger - blå eller lilla. Legg merke til tykkelsen av arket. Gjennom papiret ikke skal skinne inskripsjon på baksiden - er skadelig for øynene, og ser rotete.
Av markører og markører Ingen spesielle krav. Det eneste du bør være oppmerksom - dette duft. Det bør være minimal, og enda bedre å være fraværende. Nå er det praktiske markører for "beskyttelse sklerose": hvis du glemmer å lukke den, tørker pennen opp, og bare topp bevart. Så han begynte å skrive igjen, bare 10 minutter å lukke lokket.
Clay utgangspunktet trenger bare barna i klasserommet arbeid. De vil bare passe PVA lim: det vannbasert, og selv om barnet er hans "full" er ikke forferdelig. Et stort pluss er tilstedeværelsen av en spesiell rørspissen dosering - mindre hendene skitne, ingen ekstra vыlesh, og bruke dette limet er mye mer praktisk. Praktisk tilsynelatende "lim-stick" laget av silikat som kan forårsake brannskader i slimhinner allergiske reaksjoner og feber.
Saks også trengte bare nachalke. Når du kjøper en saks heller bruke en liten test - klippe papir. Dårlige saks eller ikke klippe eller bli kuttet forlater en utkant kanter. Disse trenger ikke ta. Vær også oppmerksom på at endene var sløv og skarp så barnet kan bli skadet.
Til slutt, noen tips som gjelder for alle på kontoret som helhet:
1. Ikke kjøpe kontormarkedet. Cheapness kan dekke differansen toksiske egenskaper og raskt miste oppsummere viktig.
2. Unngå skrivesaker med smaker. De er gode bare de første fem minuttene, og deretter starte i beste fall irriterende, hvis ikke forårsake allergi.
3. Kjøp kontor med barnet ditt. Etter å ha brukt dette produktet kan stå i klasserommet eller tvert imot bekrefte sin tilhørighet til en gruppe.  
Яндекс.Метрика