Hvordan å øke immunitet barn

 Immunsystemet fungerer i kroppen til forsvarsformål. Det forhindrer smitte til mennesker av bakterier og bakterier, fremmede celler og beskytter sine endrede celler. Barn fra tre til fem år, er immunforsvaret svakt, men da er det "modnes". Men noen barn at noe skjer.

 Virkningene av redusert immunitet


 Hvis immunsystemet ikke fungerer godt, barnet "dårlig beskyttet mot ytre påvirkninger. Dette kan manifestere seg i hyppige forkjølelser eller infeksjoner pustuløs. Barn er alltid syk. De rennende nese, sår hals, og alle ledsaget av høy feber. Noen sår katastrofale, det festers og ikke helbrede, forlate arr på kroppen. Og, selvfølgelig, er allergisk for mange matvarer.
 Hyppig sykdom, i sin tur, reduserer immunsystemet, en ond sirkel. Hvordan å bryte ut av denne sirkelen? Hvordan å øke immunitet barnet?

 Øker immunitet babyen


 Først må vi være oppmerksom på at aldri eier uten å konsultere legen din, ikke begynne å gi barnet legemidler som øker immunitet. Hvordan å øke immunitet barnet kan bare si barnelege som ser ham.

 Men det er universelle teknikker forbedre immunitet babyer.
 Den første i denne listen sette langvarig amming baby. Mate babyen morsmelk som mulig.
 Vil bidra til å øke immunitet og herding. Arrangerer jevnlig luft bad baby, baby ingen vinkel utenfor mål.
 Fornuftig tilnærming til hygiene baby. De fleste trenger ikke å koke retter, eller lange jern bleie eller ha på seg en maske som kom gjester. Bakterier som barnet står overfor, og øke sin immunitet. Du kan lese hele herding teknikk babyer.

 Før hagen


 Forbereder et barn i barnehage, betaler spesiell oppmerksomhet for å øke immunitet. Barnet vil komme til en stor lekeplass for laget må være forberedt på dette. Hvordan å øke immunitet barnet til barnehagen?
 Holde babyen din i kosten hadde mye vitaminer. Følg NPT-regimet. Det er bedre hvis du lærer den daglige rutinen i hagen og vil følge den. Endre vanlig rutine - en stressende situasjon for barnet, noe som kan føre til lav immunitet. Vel, hvis du forberede barnet til barnehagen psykologisk.

 Folk rettsmidler


 Den beste måten å øke immunitet til barnet er sjy hofter. Det er best å erstatte alle drinker for et barn enn melk, kjøttkraft hofter.
 Gå barbent stimulerer akupressurpunkter på såler på barnet og dermed forbedrer immunitet.
 En god måte å øke immunitet - en tur til sjøen. Bare husk at 10 dager ikke vil gi noen effekt. Vi må gå i flere uker.  
Hvordan lære et barn til pottenErfarne barneleger og barnepsykologer fast insistere på at forverre problemene venne barnet til potten er ikke nødvendig, da noen barn pryvchytsya til "walking" på potten bare når den er klar. Gutten skal være klar fysiologisk, mentalt og fysisk.
Hvert barn er unikt, så en viss tid når man skal lære barn å potten, men det er noen offentlige tegn på voksenlivet. Husk at nestiykishe psyken til barnet ditt, jo vanskeligere vil det være å lære den til potten. Guttene i denne saken bak jentene, fordi de ikke er i stand til å kontrollere sine muskler for å bli involvert i prosessen. Mye vanskeligere er tilfelle vil gjennomføre med barn pryuchennыmy til konstant slitasje bleier.
Skilt som sier når man skal lære barnet til potten
De vanligste tegn på beredskap for barnet å gå til potten - hvis barnet ditt ikke er pissing i buksa over to timer, og etter en lang dag med sine søvn bukser forblir tørr.
Disse skiltene er bevis på modenhet og urin og nervesystemet av hele organismen. Hvis barnet ikke er mer enn to timer "tisser bukser", er hans blæren tilstrekkelig utviklet til å inneholde en liten mengde væske lenger enn før. En nerveceller har et barn som begynner å kontrollere flere prosesser - en avslapping og tålmodighet er produsert i samarbeid reflekser.
Ikke mye senere, babyer begynner å krype, stå, gå og sitte på ett sted i fem til femten minutter. Lyd, kan de tiltrekker seg oppmerksomhet - en "uh", "oh-oh", "ASU-ASU" og så videre for deg eller noen venner gester og utrop prøver å vise at de ønsker å bruke på badet. Men vi voksne ikke alltid forstår, men når "inntekt", deretter stort sett sent, alt i bukser. Etter en to minutter skriker og harme kan bli høyere og mer krevende fordi de våte bukser, liker ikke barna. Hans rop de viser sin misnøye.
Mange barn imitere alltid sine foreldre, de prøver å gjenta ordene som de hører fra sine foreldre, for eksempel, kan - gi, tilby, sette, gi og ikke.
Noen foreldre begynner å venne til potten, men etter en viss alder. Men hva denne alderen? Svaret er ikke kommet så langt. For hver enkelt mor det. En mor begynte å lære barnet til potten så snart han begynte å sitte rolig mens den andre bruker bleier og baby på seg to og en halv - tre år gammel, og hans mor ingenting å bekymre deg.
Mor, som fra en tidlig alder bekymret for at deres barn ikke lærer å gå i potten, blir barnas barneleger bedt om ikke å bekymre deg, fordi alle barn opp til tre år vil være "tigge" for potten. Men ikke alle foreldre er fornøyd, fordi noen barn blir bedt om å pott før de når en år gammel, og de andre to årene visste ikke hva potten. Dette er en enorm forskjell. Hvorfor kan noen og ikke andre?
For tidlig - for ille
Flere nylig, ble det antatt at premature venne barn til potten - dette er riktig trening og god utvikling av barnet, men moderne psykologer ikke. De sier at før venne barnet til potten - er det en alvorlig skade på barnets sinn.
Nylig, ikke alle av dagens barn er ryddig og ikke bruke bleier før to år siden gjennomsnittsalderen venne barnet til potten - dette er fra en til to og et halvt. Mange barn bare to år etter begynner å seriøst interessert toalett og det er et toalett gjøre foreldre. Denne bevisstheten og lette med barn er manifestert første selvstendige skritt og et brennende ønske om at de viser. Psykologer nabolandene, fordi slike taktikker oppførsel av barn med voksne, er unge foreldre rådes til ikke å gjemme seg i skapet og showet av denne "prosedyren" i kampen med vinne potten. Barn vil følge deg nesten umiddelbart. På samme måte foreldre bør lære barna sine til toalettet og toalettpapir. Sjekket at mange barn ikke nøl med å forlate bleier og begynne å "lære" toalettet.
I dag kan du kjøpe en spesiell bil sete for stabilitet, uansett hva barnet var behagelig, og han var ikke redd for å mislykkes. Men sitter på toalettet mange barn beina ikke når gulvet, og det var derfor de ikke føler deg komfortabel igjen og gå til potten.
Erfarne psykologer sier at barn som passerte grensen og pot tørre bukser og gikk til neste psykologisk nivå.
Hvis barnet ditt alene, uten hjelp av noen mestret potten, vil det belønne erfaring eller selvkontroll. I den avslappede og naturlige utvikling skjer for tiden gradvis.
Nær tre år, har barnet lært å kontrollere sine naturlige behov og ubevisst nivå føles seieren i sine prestasjoner og langsomt begynner å juble og være glad for at det viser seg å være ren og tørr, og de skitne bleier og bukser, ikke lenger husker han . Nesten fra de første dagene etter fødselen venne barnet til å rydde og tørre bleier, skjorter og bleier, og de "beskrevet" klær kvitte seg så snart som mulig. Over tid, barna blir vant til denne prosessen og bukser når de er våte, de vil varsle deg om det.
Etter en stund, positive og hyggelige følelser begynner å vokse, spesielt når barn ser sine foreldre glade ansikter og høre lovord fra folk rundt dem. Etter disse hendelsene, til foreldre med barn som begynner å bli kalt "voksen" som de er, uten noen mental "katastrofe" begynne å danne de vitale prinsipper for sine vanlige oppgaver og hyggelig.
Eksperter sier at disse barna ikke vil ha problemer med skoletilpasning og en selv venne til potten blir vedvarende psykologisk utvikling og god evne til å kontrollere negative og negative følelser som når som helst kan forekomme hos barn. For eksempel, den forferdelige aggresjon, kan dette uttrykket forekommer hos barn, som de sier, "fra scratch".
Vilkår toalett leseferdighet
Det er sju regler toalett leseferdighet, å være klar over to årlige barna.
Vanligvis nærmere åtte eller ni måneder, barn jag å fortelle mamma "ah" eller "pee-pee". Disse lydene rapporterer vanligvis barnets ønsker gå til potten, men disse signalene kan være svikefull. Den modenhet er ikke alltid vellykket. Kanskje er at du tar et skritt tilbake, det er igjen tilbake til bleier. Det kan ta dager, kanskje en måned før barnet er klar over at ønsket av ham. Hva vil lempe på denne måten og foreldre innsats barneleger og psykologer har kommet opp med noen regler som rådes til å bruke unge og uerfarne foreldre.
Regel №1 - Oppkjøp pot
Potten bør være praktisk og komfortabel. Hvis du kjøper en emalje potten, deretter sitter på ham, kan barnet oppleve en følelse av kulde og mer senere på det ikke vil sitte ned. I dag er valg av potter store nok, så prøv å velge en pott som barnet ditt være interessert i det. Det anbefales å stoppe den lyse, plast med anatomisk form og ikke høy potten, noe som kan ligne form hest, hund og så videre, kan det barnet nettverk på ham og sitte på hest eller hund.
Regel №2 - Alle øyne på
Du må ta med avkom som potten - dette er hans personlige ting, ikke mamma eller pappa.
Han har alltid å være på et iøynefallende sted. Du kan ikke fjerne, skjule under lekegrind, seng, satt i et hjørne eller vise sin avsky holdning. Fra din avsky på barnet kan være frykt for bakterier eller utvikle kompleks "Chistyulya".
Regel №3 - Prelude
De første dagene, prøve det minst en gang om dagen for en potteplante baby klær. Etter denne prosedyren vil bli normalt for ham, prøver å fjerne barnet fra bukser og bleie.
Regel №4 - Ikke overdriv
Hver halvtime ingen barn bør plantes i en pott, så få usazhyvanyy denne prosedyren han sliten, og du vil ikke være i stand til å gjøre det "drive". Vi må sende til butikken for en ny pott. Dette bør gjøres: først - rett etter morgen søvn før middag søvn før og etter måltider, før og etter å ha gått. Psykologer råde barnet ditt til å se nøye, og han alltid sine handlinger eller visse signaler kryahtenyem, lyder eller bevegelser viser at han ønsker å bruke badet.
Regel №5 - stadig ros
Alle barn trenger konstant oppmuntring. Oppmuntre må riktig, slik at barnet ikke har skapt en følelse av skyld eller feil og overdreven respons ikke er nødvendig. Det er rimelig forfremmelse verktøy "for vellykket kampanje" på potte, eksperter anbefaler ros og ingenting mer. Andre triks, som for eksempel leker, godteri - er upassende og uønsket, fordi de sprer den oppmerksomhet og barnet glemmer sin viktigste handlingen på potten. I en pott barn bør ikke sitte i mer enn femten minutter.
Regel №6 - Ingen stesnenyyam
Når barnet ditt kommer ned på potten, mange foreldre gjør feil. De hastverk med å kvitte seg med innholdet, men dette kan ikke gjøres, da denne handlingen de forårsaker en annen følelsesmessige traumer for barnet. Barn opp til deres "release" er spesielle. Psykologer sier at barn ikke føle forskjellen mellom deres avføring og deres kropper, derfor undersøke innholdet i sin pott som et stykke av seg selv. Så mange barn føler en viss frykt på toalettet, da det mistet sine "små partikler". Før du vennligst ta potten på do og vaske innholdet ned i toalettet, har du med barnet ditt til å vurdere innholdet, og deretter vaske det sammen.

Regel №7 - en mann
Mange studier erfarne barneleger, sier at guttene begynner å bli vant til potten mye lenger enn jenter. Hvis du har brukt alle triks som ikke har gitt positive resultater, og din sønn, og ikke gå på potte, trenger du å dramatisk endre taktikk. Det er, i stedet, kan du prøve å plante i en gryte, sette barnet på beina og gi det i hendene på potten slik at "pysulka" forsiktig faller på potten. Kanskje denne måten vil passe barnet ditt mer.  
Яндекс.Метрика