Hver mor ønsker sitt barn å vokse frisk og syk så sjelden som mulig. Men hvordan man skal oppnå dette? Noen prøver å gjerde barn fra å kommunisere med andre barn, mens andre fikk mye smartere og prøve å påvirke immunsystemet. Og hvordan å øke immunitet av babyen? Hva gjør jeg?
Hvordan å øke immunitet i et lite barn?

 Hva er immunitet?


 Immunsystemet begynner å utvikle seg i livmoren fosteret fortsetter å utvikle seg etter fødselen. Hva er immunitet? Denne beskyttelsen aktivitet av ulike patogener (bakterier, virus, etc.) og virkningen av negative faktorer.
 For eksempel, hvis immunsystemet fungerer som det skal, er den personen i stand til å motstå visse sykdommer eller tolerere dem mye enklere. Hvis forsvar er svekket, er infeksjonen bokstavelig talt "klorer" seg fast og undergrave helse.

 Hva kan påvirke det?


 Hva bestemmer vårt immunsystem? Det er påvirket av mange ulike faktorer. Her er noen:
 •  Siden immunsystemet er nært knyttet til andre systemer i kroppen, kan en "skade" og feilfunksjon av disse systemene effekt på immunsystemet.

 •  Miljø. Negative miljøfaktorer ugunstig innflytelse på hele kroppen og immunsystemet spesielt.

 •  Ernæring. Alt som er nødvendig for normal funksjon av kroppen, det blir brukt på vår mat. Og hvis maten ikke er nyttig og mangfoldig, vil immunsystemet sikkert lide.

 •  Tilstand av tarmfloraen det. Overraskende, er omtrent 60-80% av cellene i immunsystemet befinner seg i tarmen. Normalt bør det gjøres opp nyttige bakterier (lakto - og bifidobakterier) som bekjemper skadelige bakterier og er imot dem. Hvis forstyrret mikroflora, kan immunsystemet ikke fungere skikkelig.

 •  Den følelsesmessige tilstand. Stress, følelser og andre hjernerystelse skadelig for nervesystemet. Så hvis barnet føler engstelig, nervøs eller ofte opplever, vil det være mye mer sannsynlig å bli syk.

 •  Er det mulig å styrke immunforsvaret til barnet?


   Arbeidet i kroppen kan bli påvirket. Og også kan styrke immunforsvaret. Men det må bli husket at misbruket er nødvendig. Immunsystemet til barnet er i sin formative fase og vil lenge fortsette å utvikle.
  Hvordan å øke immunitet i et lite barn?

   Og ungen har å såre, som denne typen herding og trening for immunitet. Derfor, for å beskytte barnet fra alt og alle for å få av immunsystemet er bare ikke verdt det. Men noe tiltak kan være svært effektive.

   Hvordan vet du at immunitet senkes?


   Dersom barnets immunsystem fungerer som den skal, bør det ikke forstyrre. Og innse at noe er galt? Her er de "advarsel bells":
 •  Kid ofte syk, og det ofte 5-6 ganger i året. 2-3 forkjølelser per år - er dette normalt.

 •  Behandling av sykdommer er forsinket, ikke alle medisiner hjelpe.

 •  Sykdommen er vanskelig, noen ganger enkelt, strammet.

 •  Hva kan jeg gjøre for å styrke immunforsvaret?


   Hvordan å øke immunitet i et lite barn? Hva du trenger å gjøre? Umiddelbart er det verdt å merke seg at styrke immunforsvar hos barn har sine egne særtrekk og regler.
   Det er viktig å ta hensyn til individuelle egenskaper i kroppen til barnet, så før styrke lurt å kontakte en barnelege og rådføre seg med ham. Men under beskriver hoved viktige punkter innflytelse på immunsystemet.

   Undersøkelse


   Å øke immunitet, er det viktig å finne ut årsakene til tilbakegangen, og det er behov for å gjennomgå en full omfattende undersøkelse. Det vil bidra til å bestemme hvilke av de systemene svikter.
   Definitivt trenger å donere blod, avføring og viktig forskning, som vil ta gut. Siden de fleste bakterier som trenger inn i luftveiene, er det viktig å vurdere tilstanden til luftveiene. Kan kreve andre screening, vil de oppnevne en lege.

   Normaliserer tarmer


   Hvis barnet er fordøyelsesproblemer, er det mest sannsynlig brutt mikroflora, som direkte påvirker immunsystemet. Først må du få testet for å anslå antall gunstige bakterier og skadelig.
 •  Hvis du bor i tarmen av skadelige bakterier, må de fjerne (vanligvis med antibiotika).

 •  Men det er like viktig for å øke antallet av gunstige bakterier. Du kan begynne etter å konsultere lege tar spesielle legemidler (for eksempel "Bifidumbacterin").

 •  Pass på å la barnet melkeprodukter som inneholder lakto - og bifidobakterier.

 •  Se for regelmessig avføring, la barnet mer fiber og pektin-rik frukt og grønnsaker (squash, kål, epler).

 •  Ernæring


   Ernæring spiller en viktig rolle i å styrke immunforsvaret. Mat skal være nyttig og variert. Sørg for å inkludere i kosten smuler grønnsaker, frukt, melk og melkeprodukter, egg, fisk og kjøtt, urter, korn, korn.
  Hvordan å øke immunitet i et lite barn?

   Det er viktig å lage mat på riktig måte for å holde maksimalt nyttige egenskaper. Den beste måten - dampende. Men du kan også bake i ovnen eller kokt.

   Vitaminer


   Det er viktig at alle mineraler, vitaminer, makro - og mikronæringsstoffer som mottas i tilstrekkelige mengder. For eksempel, i vår og vinter, når nyttige frisk frukt og grønnsaker var ikke nok, kan du begynne å gi barnet ditt et sett med barns vitaminer. Men før resepsjonen nødvendigvis konsultere legen din.

   Emosjonelle tilstand


   Det er viktig å skape en atmosfære for barnet, som han ville føle seg komfortabel. Ingen skandaler med barn! Omgir barnet med kjærlighet og omsorg, not Cry baby, ikke skremme ham.

   Sunn livsstil


  Hvordan å øke immunitet i et lite barn?

   Livsstil også direkte påvirker immunsystemet.
 •  Sikrer barnet til fysisk aktivitet. For eksempel prøve å gjøre øvelser hver morgen.

 •  Gradvis begynne å herde barnet. For tidlig nok konvensjonelle luft bad (bare Kle av barnet og la ham bo i den form). Deretter kan du begynne å tørke babyen våt klut, gradvis senke vanntemperaturen. Når bading vann kan også gjøres hver gang kjøligere.

 •  Mer tur, tilbringe tid utendørs i solen.

 •  For at kroppen skal fungere korrekt, er det nødvendig å observere den daglige rutinen.

 •  Forberedelser


   Det finnes forskjellige produkter for å styrke immunforsvaret. Men deres ukontrollerte og uberettiget teknikken kan bare forverre situasjonen. Hvis immunforsvaret fungerer, og foreldre vil alltid prøve å holde det "på ulike måter, immunsystem kan bli vant til det og bare glemme hvordan å arbeide selvstendig. Så noen medisiner kan være en lege, hvis mottaket er virkelig nødvendig.

   Tradisjonell medisin


   Folk rettsmidler styrke immunsystemet kan også være svært effektiv. Her er noen oppskrifter:
 •  Suppen hofter. Ta 100 gram tørket rose hofter, vask. Hell over i pannen liter vann, kok opp, og deretter kjøre bær. Cook wild rose 5-10 minutter, og deretter dekke pannen med et lokk og la stå i en time. La dette avkok baby hver dag som drikking av 100-150 ml per dag.

 •  Vitamin blanding. Ta for hendene fulle av valnøtter, rosiner og tørket aprikos og en spiseskje honning. Tørkede aprikoser, rosiner og hell kokende vann for å myke, hogge sammen med nøtter, tilsett honning. La barnet ditt blande en spiseskje en dag etter frokost.

 •  Helsen til barnet ditt!
   Til barnet har lært å artikulere sine tanker, uttrykker sine ord eller hele setninger, den eneste måten som tillater dem å "komme ut" til sine foreldre eller folk rundt dem - det skriker, sobs eller ukontrollerbar gråt.
   Dessverre er lille baby ikke i stand til å fortelle at det gjør vondt eller hemmer ham, bekymret for alt i sin makt - noen måte mulig å tiltrekke seg oppmerksomheten til voksne.
   Å roe barnet ditt, må du først forstå hvorfor han var så utrøstelig gråt choking, som ikke alltid fungerer, noen ganger tar det tid og observasjon, fordi det er mange grunner, og "signal" gråte alene.
  Hvordan kan berolige babyen gråter?

   Til tross for alle råd til unge foreldre at det viktigste i denne situasjonen, forblir rolig og kjølig, mamma og paven, i de fleste tilfeller ikke er i stand til å stille lytte til deres favoritt og etterlengtede babyen gjennomføre i hysterisk anfall.
   Og det er forgjeves, fordi ingen panikk, beste hjelp til å tenke rolig og filtrere ut de uriktige alternativer. I tillegg er det verdt å merke seg at barnet er i stand til å roe ned bare i hendene på en rolig mann, alle vibrasjoner av sjelen og skalv av frykt og fortvilelse mors armer, bare forsterke bekymringene til babyen.
   Derfor er første punkt som bør lære alle unge foreldre - "fred, bare fred", som den berømte barnebok tegneseriefigur. Når du gjenvunnet evnen til å tenke rasjonelt og fornuftig, bør du se etter årsaken til barnas misnøye, og deretter finne ut hvordan å eliminere den. Hvordan kan berolige babyen gråter?
   Dette spørsmålet er ofte spurt uerfarne mødre og fedre, selv om de som er involvert i utdanning av andre eller tredje avkom, er det svært vanskelig å vite hva som skjer med barnet ditt.
   Hvis du føler du er i hendene på blatant smuler grunn går dårlig, er den beste løsningen for å gi det til noens sterke og pålitelige hender, og de går inn i et annet rom i et par minutter, ta tanker i orden og tenke.

   Hva kan forårsake en baby gråte?


   Først bør det bemerkes at mye avhenger av barnets alder, en baby gråtende baby og en tre - dette er ikke det samme, og de trenger noe annet. Grundig vurdere hva som kan forårsake ubehag.
  Hvordan kan berolige babyen gråter?

   For eksempel, hvis en baby, den første mulig grunn - for å slukke sult suger refleks, til brystet. Selv om babyen nylig spist, kan du prøve å mate ham, kanskje dette gjorde han egentlig ikke fornøyd, fordi melk i stedet for svelget luft eller for fort i søvn. Så sjekk bleier og bleie, våt og muligens barnet krever det perevdyahly.
   De andre to vanligste årsakene til barnets gråt i en alder av de første ukene av livet til 12 måneder, er det smertefullt og ubehagelig følelse baby, tenner og forårsaket smerter i magen.
   Konstant magekramper - et vanlig problem bryst barn, og det fører til hyppige raserianfall, og starter med den andre eller tredje uke av livet og kan vare opp til fire måneder.
   Det faktum at den nyfødte tarmen ikke er fullt utviklet, og derfor føles noen problemer med assimilering av morsmelk, sammensetning som for øvrig varierer også avhengig av tid på dagen og spist mat. Mange mødre enn en gang sikkert lagt merke til at nattkramper forekommer oftere, på grunn av nivået av fett og hormoner i kveld melk.
   Hvis ungen virkelig bekymret for kolikk, begynner han å gråte og pidtyskaty ben, buk stramme på dette punktet og litt hovne. Prøv å gjøre lette øvelser: kjører ut bena til magen, og deretter rette.
   Lag en lett massasje, massere forsiktig magen og deretter gni den med klokken. Du kan sette opp til noe varm magen, for eksempel, bare proprasovanu foldet bleie eller baby feste til kroppen din. Du kan prøve en spesiell drink - dill Vodicka, baby fennikel te eller farmasøytiske preparater.
   Siden tre måneders alder, barn begynner å føle ubehag i tannkjøttet, lenge før de begynner å bryte ut tenner, bør reserveres for barn med spesielle gel og ringer av vann som kan være pre-avkjølt.
   Eldre barn kan tygge foreslå tørking, cookies eller pickles at de vil musolyty og massere hovent tannkjøtt. Hvis du mener at barnet raserianfall bare ikke er relatert til sult, bleier, crib kaldt eller ubehagelig klær som gnir eller presser, ikke med tenner eller kolikk, kanskje, føles barnet dårlig.
  Hvordan kan berolige babyen gråter?

   Poschupayte baby, kanskje han har feber, la han nesen, og han ba om hjelp, og kan skade barnet selv klarte (skrape neglene truffet) og så videre. Hvis du er en lang tid ikke kan håndtere med skriking og ukontrollerbar gråt, kanskje, er å ringe ambulanse eller be en venn til legen.
   Men det skjer også at et barn er slem uten spesiell grunn, kan det irritere noen støy eller sterkt lys, ikke som en masse folk eller er det bare trist, ensom og redd.
   I slike tilfeller kan du prøve å presse barnet selv, endre sin posisjon i verdensrommet (hvis han lå horisontalt, flip vertikalt), satt på kne og poyhraytes beina, håndterer. Bli kvitt mulig stimulans (exit til et annet rom kvitt støy), er det viktig å høre min mors stemme babyen, slik at du kan forsiktig og rolig nynner noen sang eller snakke om sine handlinger.
   En annen god måte - prøv å distrahere ham med noe, for eksempel nøkler eller podzenkayte leketøy poshurshyte papir, kan være nyttig uansett er for hånden.

   Og hva om ungdommer?


   Vanligvis barn fra 2 år og eldre, er i stand til å uttrykke sine følelser minimum, denne alderen min mor vet alltid når det er på tide å mate babyen, og når det er på tide å gå til potty.
   Raserianfall er eldre måte å tiltrekke oppmerksomhet, trenger bare litt mer, kanskje barnet er trøtt, fornærmet han eller redd, gjør det vondt noe eller har et ønske om å tiltrekke seg oppmerksomhet. Hvordan de skal opptre i slike tilfeller? Det viktigste er ikke å gi den vanlige skrik utvikle seg vill hysterisk, som er veldig vanskelig å roe.
  Hvordan kan berolige babyen gråter?

   Tidligere metoder for avledning er: kraftig sette barnets oppmerksomhet til noe annet, "Å, se, en fugl som flyr! "" Å, jeg hører at kjøkkenet igjen kjørte en mus, redd for lønnen din. " Babyens sannsynligvis interessert i hva som skjer der, og han glemmer om årsakene til deres lidelser, viktigst, ikke alltid lure hans nærvær fugl eller mus, og deretter den neste gangen er fokuset vil ikke fungere.
   Prøv å oversette til å rive noe morsomt - skorchyte ansikt eller begynne å kile barnet, alternativt begynne å gråte med ham, som regel barn glemme seg selv og tatt glede foreldre.
  Яндекс.Метрика