Hvordan kommunisere med foreldreNyttige tips for studenter på hvordan du skal kommunisere med foreldrene for å være sammen med sine venner
Prøv å forestille deg følgende situasjon: du ligger med høy feber, og min mor bryr seg om deg. Det er hyggelig tross alt, er det ikke? Men dette er den ene siden av mynten. Det hender at foreldrenes omsorg er unødvendig, og det er vanskelig å opprettholde. Hvorfor er bare advarsel eller utestenge: "Det er for tidlig du", "Du trenger ikke gå dit" og så videre D. Sam så du skjønner det er ikke et barn, men at foreldrene ikke vil eller kan ikke forstå det. . Hvordan oppføre seg i denne situasjonen? Det finnes flere alternativer for en fredelig løsning på den rådende misforståelse.
Bare snakke med foreldre. Dette alternativet er ikke veldig vanskelig, men mange gutter bare glemme det, eller synes det er ikke veldig effektivt. Det vanskeligste i dette tilfellet - ikke overreagere og ikke krangle med sine foreldre som følge av denne samtalen, forstår han å være motsatt av forventet. Bare sitte ned og snakke med dem, sammen finne måter som en kan komme ut av denne situasjonen. Det er mulig at du møter forståelse fra familien din, og du kan finne den rette veien ut.
Hvis snakker ikke hjelper, prøv deres handlinger viser foreldrene at du er ute av barndommen og ble en helt uavhengig, gammel nok fyr. Du bør begynne med noe lite. For eksempel ta på rommet mitt, vaske eller hjelp med noe i sin fars hus. Innrømme det, hvis du ikke kan ta vare på seg selv i hvert fall for en dag, men påstanden om at en voksen etter det vil se, minst, latterlig eller morsomt.
Prøv å finne deg selv litt arbeid. Du lære foreldre som er dyrket og klarer å tjene sin pris noen penger. Imidlertid bør dette arbeidet ikke forstyrre læring, så det er best å velge noe med en fleksibel timeplan eller finne arbeid i hjemmet. Når du begynner å tjene, vil du og han føler eldre, og foreldrene vil behandle deg til en enda.
Hvis de to første metodene ikke fungerer, prøv å endre noe i sin oppførsel. Regelen er en vaske, rydde rommet sitt uten påminnelser om dette. Her er det viktigste - å innse at du trenger det. Alle dine handlinger bør være naturlig. Hvis de ville se ut som en tjeneste til noen, vil fordelene ved dette være.
Hvis ingen av disse alternativene fungerer, har du bare én vei ut - å sette opp med denne holdningen. Tross alt, foreldrene er ute og foreldre til å alltid ta vare på sine barn. Husk, kanskje din bestemor gjør din far satt på varme ting når det er kult. Dette er til tross for at han hadde forlengst voksen mann og far. Så når mamma ber deg om å ringe hvis du plutselig forsinket et sted - Gjør denne forespørselen, som det er å gå gjennom og bekymret for deg. Dette er helt naturlig.

Dine personlige plass

Til tross for at du er ung, har du dine rettigheter. En av dem - retten til privatliv. Forresten, i sjeldne skole er riktig stavet ut i lov. Dette igjen beviser at dine rettigheter blir krenket, men det betyr ikke at du ikke kan utøves. Lærere, som klassekameratene dine ikke kan lese et notat som du skrev. Det ville være et brudd på dine rettigheter.

Hvordan å bygge relasjoner med stefar stemor OR

Hvis det skjer, slik at du har en stefar eller stemor, bør du ikke være redd for dem. Husk at hovedproblemet de står overfor - er et forsøk på å bygge opp forholdet. Ofte de kommer i slike sammenhenger er ganske sublime respekt og med høye forhåpninger. Men for å oppnå gjensidig forståelse kan ikke alltid. Svært ofte klandre barna selv, som ikke alle barn som er i stand til skikkelig svare på fremveksten av en ny menneskelige familie, til tross for at han finner ham oppriktig deltakelse.
Noen ganger også slik at så kulde eller avvisning av barnet, stefar eller stemor umiddelbart slippe alle forsøk på å få kontakt og begynner å styre klar av stebarn.
I denne situasjonen, er noe galt og barnet. Selv om det er også forståelig. Tross alt, det føles bare to støt: foreldrenes skilsmisse og gjengifte av ett eller umiddelbart dem begge. Barn som har foreldre skilte seg fortsatt i hemmelighet håper at foreldre vil leve sammen igjen som før, og familien vil igjen være hva de husker det. Slike håp fullstendig ødelagt når en forelder eller begge deler på en gang gifte seg.
Ofte barn ta på hele komplekset av skyld i forbindelse med foreldrenes skilsmisse, men vanligvis er det absolutt ingen der. Utvikle et forhold til hennes stemor barnet er mye vanskeligere enn med en stefar. Det faktum at samfunnet forsterket av den oppfatning at en mann som tok på seg ansvaret for utdanning av andre barn, kommer svært edel. Denne holdningen stemor til både barn og andre medlemmer av samfunnet forblir negativ.
Det er dette faktum kan gjøre en kvinne prøver med alle midler å få venner med et barn. Dermed er det mulig at barnet vil føle det og begynne å dra nytte av.
Hvis du er fanget i en lignende situasjon, ikke gjør det. Til å begynne med, det er bare lav, i tillegg prøver å forstå følelsene til den personen som prøver med mindre du erstatte en av foreldrene, selv bare være en venn.
Dersom barnet ditt har sin stemor, absolutt føler han at fokus for hans mor sendt til deg og vil føle seg overflødig. Kan du liksom taktfullt hint stemor at hun er hans eget barn og som også trenger oppmerksomhet og omsorg. Hvis stemor oppmerksomhet til barnet ditt ikke vil forandre seg, uansett hva, det vil vise det på den positive siden. Du selv se at du begynner å trekke den.
Noen ganger også slik at barna etter foreldrene skilt, blir det lettere. Dette skjer når huset hadde en krangel. Livet skjer er at du skal være glad for at du kom en annen pappa.
Ikke utelukkes et slikt scenario, bekrefter du den nye mannen i hennes hjem, begynner å behandle den med respekt. Hvis du har levd uten en far for en stund, har du sannsynligvis bortskjemt av sin mors oppmerksomhet. Etter å ha deltatt i å bygge ny person vil ganske naturlig at ikke alle mødre oppmerksomhet vil bli utbetalt til deg.
Prøv å forstå dette riktig og ikke være sjalu, fordi det kan negativt påvirke både ditt forhold til en ny far, og relasjonene mellom voksne. Det er lite sannsynlig at du vil ønske å ødelegge relasjoner med familien sin da de ble bare bedre.  
Hvordan å avvenne et barn å sette fingrene i munnenAlle mennesker har sine dårlige vaner, og hos små barn er tydelig. Først trekker de alt i deres munn, fryktelig, deretter suge og bite fingrene. Foreldre er svært opptatt av dette, og de vet ikke hvordan de skal bekjempe. Selvfølgelig, må du jobbe litt, men du kan avvenne viktigere, må du være tålmodig og vedvarende.
Hos voksne er det mange dårlige vaner som de ikke engang merke til. For eksempel, tygge lepper, negler, klør seg i hodet og så videre. Tenk om en gang de gjør det. Deretter, når du tenker på noe, tenker, fordi i øyeblikket har de ikke se sine handlinger. Slik at barn sette fingrene i munnen på et bestemt tidspunkt. Og før du begynner å avvenne barnet fra denne uvanen, se på ham når han gjør det.
Når du forstår grunnen til avvenne barnet sette fingrene i munnen vil ikke gjøre store problemer. Viktigst, ikke kjefte på ham, ikke skjelle. Det vil ikke hjelpe, bare for å være skremt barn. Han gjør ikke bevisst, fordi ikke zatsyklyvayte hans oppmerksomhet på dette skadelig vane. Og akkurat som han nok en gang sette fingrene i munnen, forsiktig fjerne dem og la hendene på noe interessant og spennende.
Distrahere og roe sine ulike spill. Hold penner var opptatt, så han ikke vil være i stand til å sette fingrene i munnen. Eller leke med barnet ditt i ord - det er også distrahere det for en stund. Så steg for steg du bli kvitt denne vanen.
Dersom barnet er liten, og du har ikke noe imot brystvortene, kan du prøve å erstatte hennes fingre. Forskere har vist at barn som suger brystvorten, sjelden sette fingrene i munnen. Med brystvortene tilfredsstille de sin suge refleks, som er svært uttalt.
Du kan male neglelakk til barnas fingre. Først holde munn fingrene ikke er velsmakende, og for det andre, for å ødelegge en manikyr, ikke ønsker. Men gutt, vil dette alternativet ikke fungerer, men jenta vil være akkurat.
Det er en annen måte som foreldre ofte bruker. Obmazhte fingrene aloe juice barn, er han bitter, men ufarlig. Og fingrene er absolutt ikke lyst til å putte i munnen. Resultatet snart.  
Winter Games og moro for studenterVil ha en morsom og interessant måte å tilbringe en vinter ferie og bare ikke gå lei i vinter? Deretter spille spillene som vi tilbyr deg.
Winter ... Forferdelig lang. Og fryktelig kjedelig. Men, men, det siste du noen gang i stand til å endre seg. Ta skiene, skøyter og hockeykøller og gå ut på gaten for å spre melankoli.
Tross alt, hvis vinteren er, må vi gjøre det bruke det til sin fordel, mens det ikke bruke oss selv.
Vinter utendørs spill for studenter
Spill snøballer
Marksman
Alt du trenger å spille - et styre (eller vegg) med malt på sine mål og drift på hånden.
Målet kan være en rekke - antall deltakere. Hver deltaker vil snøball på avstand og kaster dem et mål, prøver å raskt lukke opp av snø. For å målrette komplikasjoner spillet kan gjøres mindre (opp til svært lite å bli sett var) og deretter bevege seg bort fra dem.
Live-mål
Å spille riktig nivå bakken og avansere pre snøballer. I tillegg må du nok spillere slik at de kan deles inn i to lag. Spillet er å kjøre over bakken under fiendtlig ild snezhkovыm og dermed unngå slagene.
For snø på bakken slettet stort rektangel lengde på 20 meter. Ett lag som eier løp er nær startstreken (på tvers av side av rektangelet) og en annen som vil brann - langs bakken.
Den første spilleren avhoppere rikke og skynder seg til området til den motsatte grensen.
På denne tiden, må de andre lagspillere kaste snøballer ham, prøver å få. Han kjører en spiller kan logre, Dodge og unngå (men uten å miste banen). Hvis han kjører så langt uskadd, får hans team 1 poeng. Og hvis han vil få en snøball, er det eliminert fra spillet.
Når den første spilleren uavgjorte, darts av den andre og så videre. Når avstanden blir hele laget, er scorene beregnet og løpere er angripere. Vinneren er det laget som con for flest poeng.

Lystige stier

Ski spill nummer 1
Spille på flat mark. Voldgiftsdommer sa startstreken parallelt med og i en avstand på 30 meter ferdig linje. Spillerne må holde på én ski og stille opp på startstreken.
På fløyte, skal deltakerne bevege seg til mål på én ski, bygge et frispark. Alle som dokovыlyaet mållinjen før noen andre er vinneren.
Du kan også arrangere løpet. I dette tilfelle spiller tar ut på en ski, og laget slik at deres frie ben bøyes ved kneet, ble presset sammen.
Spillere har av hverandres liv, i den ledige hånden og skistaver beveger oss i en bunt rase med andre par. Det er ikke så lett, fordi koordinere bevegelser og tilpasse seg hverandre kommer ikke i det hele tatt.
Ski spill nummer to
Å spille på en flat snø område. Wanted (seg selv) ski, fargede flagg og et par av voldgiftsdommere. Spillerne er delt inn i to (eller flere) lag. Hvert lag forbereder en tomt banelengde på 100 meter og trekke linjen start.
Spillerne stiller opp kjeden til startstreken og dommeren signaler starte spillet. De første spillerne gjør noen store skritt uten en pinne og rulle ut av treghet som arbeid. Når spilleren er stoppet, går det dommeren stuper en avkrysnings parkeringsplass. De første spillerne gå avstand, og sistnevnte fortsetter fra det stedet hvor den hevet flagget.
Disse små streker laget flyttet til mål. Vinneren er det laget som kom til mållinjen før.
Ski spill №3
De spiller igjen på flat mark og igjen, stå på ski.
Spillere stå i en stor sirkel på strengen, velger ledelsen og satte ham ut av sirkelen. Deretter begynner de å bevege seg rundt, venter på programleder vil påvirke noen av spillerne på ski polene. Mannen rørte bør komme seg ut av sirkelen før denne snøen stikker sin stav. Andre spillere må fortsette i bevegelse, sirkle denne pinnen.
Et par minutter å kjøre igjen er knyttet til noen av spillerne, som også forlater sirkelen, forlater pinne. Det gradvis redusert antall spillere og antall pinner festet. Gå rundt dem blir vanskeligere, men det er poenget.
Spillet slutter når alle spillerne er utenfor rekkevidde, og eventuelt gjentatt med en endring leder.  
Яндекс.Метрика