Hvordan lage leksjonen interessant"Den beste assimilert den kunnskapen som absorberes med liv og lyst" A.Frans
Den vanskeligste oppgaven av læreren - barnet interessert i faget sitt. På hvordan barna liker å gå til timene dine avhenger av hvor mye de vil gjøre av dem. På skolebarn danne sine holdninger til kunnskap og vitenskap, som lærer har ingen rett til å ta motet deres ønske om å lære.
Lærer - kreativt yrke. Hvis du bare "otsyzhyvaete" leksjon avsnitt for avsnitt vychytuyuchy manual for kanskje du bør søke seg i noe annet. Eller raskt endre sin holdning.
At barn er glade for å gå til klassene for å starte selv elsker motivet. Finn det noe virkelig spennende, interessant, og dele dette med sine studenter. Tro meg, de vil fortelle deg takk.
Så, hvordan å lage en leksjon interessant? En god løsning kan være multimedia presentasjon. Datamaskin knytte barn med moro og avslapning, så sin tilstedeværelse i klasserommet er bundet til å forårsake bekymring. I tillegg er en klar demonstrasjon av materialet lagres og absorberes mye bedre enn for eksempel på hørselen. En annen fordel med denne formen for leksjon - mangfold. Vanligvis du har skrevet på tavlen, lese fra en lærebok, diktere, og i dag - vil vises på projektoren eller skjermen.
Derfor vil ved tilstedeværelse av presentasjonen vinner du har interesse og oppmerksomhet fra elevene. Men hvordan å beholde denne oppmerksomheten? Til presentasjonen kom kjedelig og original - fantasi. Hva du trenger å huske:
- Registrering. Lysere vil være lysbildene mer interessant er å se på. Du kan kombinere presentasjon utforming et felles tema, for eksempel "Space", og hvert lysbilde for å tegne et bilde av planeten, og de viktigste intro legge ut bilder av vår galakse. Kort sagt, drømmer!
-Zmist. Ikke overtekst lysbilder - ikke overskrive Ved anvendelsen av nr opplæringen. Velg bare den viktigste av hva elevene trenger å huske. Formålet med presentasjonen - å demonstrere og ta all nødvendig og barn kan bestille. Plukk lysbilde så mange bilder, historier eller til og med video.
-Interaktyvnist. Barn bør være direkte involvert i presentasjonen. Husk, dette er ikke en film, men bare hjelpe visuelt materiale. Still spørsmål, diskutere, drøfte, utføre oppgaver - alt er en del av leksjonen. Hovedprinsippet - konstant endring av aktivitet og konsentrasjon.
-Rozdatkovyy Material. Ikke stol på en fenomenal hukommelse av sine studenter, de husker alt som du så i presentasjonen. Til leksjonen de ikke ha distraksjoner og omskrevet til en bærbar PC med sklier, forberede og skrive dem svært viktig informasjon. Sjekk ut denne handout kan være i samme stil, som gjorde en presentasjon
Gå til hver leksjon kreativt, feste litt innsats, og elevene vil huske lenge leksjonene de har lært så mye.  
Hvordan å bli gravidDet virker ved første øyekast som gravid - er enkel nok. Hvor mange vitser og vitser eksisterer i denne forbindelse. Men i virkeligheten forsøker ikke alltid ende i befruktning og graviditet. Først av alt, før du bli gravid, bør du slutte å røyke, og andre dårlige vaner begge foreldrene. Det bør flytte til et sunt kosthold, ikke spise mat med GMO, tilsetningsstoffer, eliminere fast food. Å forbedre kroppen, er det anbefalt å ta vitaminer med mineraler og sporstoffer.
Hvis et par er seksuelt aktiv, men ingen graviditet, bør en kvinne være sikker på at hun har eggløsning. Eggløsning - en måte å ovariefollikler sunne, modne egg klar for befruktning. Levedyktighet av egg lenge, bare 24 timer, sperm litt mer - opp til 3 dager. Derfor, hvis paret på spørsmålet - hvordan å bli gravid, må du justere rytmen av seksuell aktivitet, slik at kontakten var minst ett av de tre dagene før eggløsning, eggløsningsdagen, eller dagen etter. Eggløsning står for omtrent midt i menstruasjonssyklusen dersom varigheten er 28-30 dager. Hvis syklusen er lengre eller kortere egg utgang kan være senere eller tidligere. Derfor, for å spore den eksakte datoen for eggløsning komfortabel ledelse basal temperatur timeplan, bruker hjemme tester for eggløsning eller vende seg til andre metoder.
Hvordan å bli gravidOfte paret lurte på hvordan å bli gravid første gang. Den eneste nøyaktige svaret på dette spørsmålet er nei. Resultatet består av en rekke faktorer, hvorav den ene er en alder av partnerne, særlig kvinner. Mest ute av stand til å bli gravide unge jenter fordi gynekologer rådes til ikke å utsette den avsatte tiden av naturen til fødselen. Fordi kvinner etter 35-40 år spørsmålet om hvordan å bli gravid, lagt til en annen - hvordan å lage graviditet. Først er antall eggløsning i denne alderen redusert til 6-8 per år, og for det andre ser det flere og flere svulster som blir kronisk stadium.
Graviditet - er stress og belastninger for kroppen, kan det provosere en forverring av sykdommen og kroppen til å kvitte seg med dette presset kan frata graviditet, abort som skjer. Slik plan for fødselen av første kvinnene til bedre 30 år. Menn la naturen tid til å bli far til en litt mer. Men med alderen, spesielt etter 45 år, og kvaliteten på sædvæsken reduserer dannelsen av sunne sperm minker og deres aktivitet av. Derfor leger råder før du bli gravid, menn over 40 pre spermohramu gjøre.
Hvordan å unnfange en jente
Denne informasjonen kan være nyttig for de par som drømmer om fødselen til sin datter. Om en liten jente kledd i kjoler med frills luft og kokett bue bundet på hodet, noe som ville kjøre rundt i huset og høyt latter eller sitter i mamma eller pappa på hendene, såpe Twitter. Når eldre, vil bli den første mors hjelper. Det finnes andre tilfeller når Bursdag jente gjør visse omstendigheter. For eksempel, for å unngå enhver arvelig sykdom som overføres i familien bare gjennom menn. Ifølge statistikk, 100 jenter født ca 106 gutter. Så, ikke forvent favoriserer fra naturen, må handle selvstendig. Derfor er spørsmålet om hvordan å tenke seg en jente, vil ha nytte av noen råd og anbefalinger til leger og vanlige folk.
1. IVF prosedyre.
Dette er trolig den eneste måten som gir 100% av det første resultatet oppfatning av sex. Befruktning finner sted kunstig i en spesiell bolle med en viss temperatur, som passer forhåndsvalgt spermier og egg. Etter omtrent en uke i "kuvøse" mer modne embryoer. Sex av en baby i øyeblikket for befruktning, dvs. på det stadium av fosterutviklingen for å identifisere gutter og jenter vil ikke fungere. Så pidsadyvshy embryo inn i livmoren bare kvinner kan være sikker på at etter ni måneder i verden vil være en velkommen datter. Men ikke så enkelt. Eco prosedyre er ikke en attraksjon og ikke underholdning, det vil ikke gjøre alt på rad, slik at bare ønske foreldre. Det viser bare de par som i mange år som lider av ufruktbarhet og er ikke i stand til å bli gravid. Eller, i tilfeller hvor den kvinnelige eller mannlige linje i slag er genetiske misdannelser. Andre fremgangsmåter ikke gi absolutte resultater, men har sine.
2. Hvordan å unnfange en jente på eggløsning.
La merke til at den mannlige sperm bærer Y - sex kromosom ansvarlig for fødselen av en gutt, raskere og smidigere enn X - kromosom. Og når utløsning under samleie, er det sperm med et Y-kromosom komme til egg raskere. Men sperm med en X - kromosom, som er ansvarlig for fødselen av jenter, mer seig. Derfor, for å unnfange en jente, bør du holde samleie to eller tre dager før eggløsning. På denne tiden de fleste av Y-sperm dø, og ikke venter på utgivelsen av egg, og X - sperm vises mye bedre sjanse for befruktning. Denne metode er bra i tilfellet av en kvinne stabil syklus, og hun vet hva dagen vil eggløsning. Beregne eggløsning ved hjelp av spesielle tester, ultralyd overvåking, ledende basal timeplan.
3. Hvordan å unnfange en jente på gammel kinesisk bord.
Metode kjønn planlegger dette ganske berømt, denne tabellen bruker et bredt spekter av fremtidige mødre. Som det er mulig å bestemme kjønn på et barn som er i mors liv og fødsel plan fremtidige barn av sex. Som brukes på denne måten, idet en ganske høy prosentandel av treff i punkt (70%). Hvis du allerede har barn, kan du sjekke med ham eller falt sammen halvparten som lovet de gamle kinesiske vismenn. De hevder at en kvinne i alle aldre under visse måneder kan tenke seg en jente og en gutt (selvfølgelig, refererer til fertil år). I hans eneste kjente dem beregninger østlige vismenn gjort bord, som er enkel å bruke. I kolonnen lengst til venstre som er angitt i mors alder ved unnfangelsen, og den øverste linjen - måneden unnfangelsen. I skjæringspunktet mellom disse indikatorene vil være ordet "gutt" eller "jente". Derfor, for eksempel, ved hjelp av tabellen viser at dersom mor var 19 år, er sannsynligheten for å bli gravid en datter stiger i følgende måned av februar, april, oktober, desember. I 30 år, til de beste månedene unnfange en jente - fra februar til oktober, etc..d.
4. Hvordan å unnfange en jente på en nasjonal tegn.
Denne metoden, mens ikke gi en høy prosentandel av kampene, men omgå hans oppmerksomhet ikke, han har akkumulert over århundrer. Slik at folk la merke til tegn og observasjon fortelle oss hvordan vi skal tenke seg en jente:
- Kvinner over 30 år for å bli født datter, spesielt hvis det er førstegrøden;
- Begynn bedre jente i regn og i vinter - når snøen;
- Onsdag, fredag ​​og søndag - de mest aktuelle dagene for å unnfange døtre;
- Under sengen madrassen bør sette noen feminine tilbehør - speil, kam, pulver;
- Behov for å gjøre mors alder og serienummeret på måneden unnfangelsen (Januar - den første i februar - den andre i mars - den tredje og så videre). Hvis summen vil jevne tall - en jente.
5. Spesiell diett for å bli gravid jenter.
Hvis du drømmer om en datter, da minst to måneder før unnfangelse, bør spise visse matvarer. I praksis øker dette sjansen for å få den favoriserte utfallet. Spis mat rik på magnesium og kalsium.
Anbefales også:
- Melk, fløte, ost;
- Naturlig fisk og kjøtt;
-bezdrizhdzhovi bakeri;
- Semulegryn, ris;
- Quince, ananas, vannmelon, grapefrukt, jordbær, sitron, bringebær, mango, epler;
- Gulrøtter, agurk, salat, rødbeter, asparges, grønne bønner, paprika, persille, poteter, aubergine, grønne bønner og belgfrukter, egg;
- Nøtter, honning, sukker, syltetøy.
Anbefales ikke:
- Ost, iskrem, margarin;
- Pølse, røkt, saltet fisk, bacon, hermetisk mat (inkludert grønnsaker), stekte poteter;
- Mais gryn;
- Appelsiner, aprikoser, bananer, meloner, plommer, rips, fersken;
- Soda, gjær, krydret saus.
Hvordan å tenke seg en gutt
Hvis du drømmer om smart malchuhane forberedt på hva du vil være rundt militære slag, kjøre biler, jernbane rushing tog, og fremtidig far hadde kjøpt en fiskestang og en fotball, så har du sannsynligvis bekymret for hvordan å tenke seg en gutt. Som i tilfellet med jenter, umiskjennelig måte - in vitro fertilisering bruker IVF. Men ikke bruke alt, og moroa er ikke akkurat billig, så du må ta hensyn til andre metoder.
1. Hvordan å unnfange en gutt på eggløsning.
Hjelp av prinsippet om hurtighet Y - sperm og treg, men X-sperm vitalitet, velg den heldigste dagen. Å unnfange en gutt, er det nødvendig å samleie på eggløsningsdagen, så er det en god sjanse for at Y-sperm innhente sine kolleger og treg oplodotvoryat egg "gutteaktig" kromosom.
2. Hvordan å unnfange en gutt blodtype.
Med muligheten til å oppdatere blod i kroppen, kan du planlegge fødselen av en sønn. Det er kjent at syklisk fornyelse av blod hos menn og kvinner er forskjellige: hos menn oppdateres hvert fjerde år, kvinner - tre. Så hvis blod - mor eller far vil være yngre, som senere uthvilt, sex og en baby. Så, for å unnfange en gutt, må du vente til oppdateringen av blod i fremtiden far. Hvis noen av foreldrene var siste store blødninger (ekte blodoverføring, blodgivning, kvinner - fødsel), må beregningen gjøres fra datoen for blodtap.
3. Hvordan å unnfange en gutt, ved hjelp av forskere.
Spørsmålet om å få barn av et bestemt kjønn, kostnader til foreldre og forskere ikke bare Russland, men hele verden, så det er nyttig å lytte til observasjoner av forskere fra andre land. Her er hva noen av dem la merke til:
- Japanske forskere har registrert at røyking under graviditet planlegging minst en av foreldrene reduserer sannsynligheten for å bli gravid en gutt. Hvis begge foreldrene røyker, er denne sannsynligheten redusert med en tredjedel. Derfor må framtidige mammaer og pappaer som drømmer om en sønn avstå fra røyking, og kropp og mer god vilje;
- Italienske forskere ser på 10 tusen gravide kvinner, konkluderte med at slanke kvinner ofte føder jenter, og flere flotte mor - gutter;
- Tyske forskere funnet ut at under krigen, undertrykkelse, ustabil sosio-politiske situasjonen i landet, gutter født mindre enn en rolig, stabil tid. Vitenskapelig eksakt forklaring på denne observasjonen er ikke, men forskere forbinder det med utholdenhet "jentene» X - sperm er mer hardfør enn Y-sædceller. Derfor er første kommune i spørsmålet - hvordan å unnfange en gutt par familie anbefaler at under planleggingen av følelsesmessig ro.  
Яндекс.Метрика