Hvordan å mate babyen med en kald?

 Hvis barnet er allerede å få zahvoravshyy matvarer, de første anbefaling vil øke i menyen mengde meieriprodukter, men bare de som allerede er kjent for barnet. Husk den viktigste regelen er når sykdommen eksperimentere med nye produkter uakseptable, som i dette tilfellet, til luftveislidelser kan legges allergier - særlig ettersom barnets kropp er svekket og reserver all sin svakt immunsystem kastet for å bekjempe sykdommen.
 Den andre anbefalingen - Overdreven drikking, noe som er nødvendig under sykdom for alle barn og ikke bare brystet. Imidlertid kan eldre barn gis allerede svak te, juice, fruktkompott.
 Nå litt psykologi. Først av alt, bør vi ikke holde med forkjølelse "tragedie", men likevel lytte til forespørsler om syke barn trengte. Forbedre humøret og appetitten 2-3 år gamle "pasienter" for å hjelpe smart, lyse syn på spisebordet. Envision forholdet mellom mat og medisiner (det er klart fra legens anbefalinger eller merknader) og diskutere dem med babyen. Hvis et barn har en tett nese, først hjelpe ham slippe den (zakapayte, vыsmorkayte), og deretter fortsette å mate. Dersom den utpekte skylling hals, bør de gjøres etter et måltid, men ikke før ham: alle behandlinger knyttet til halsen (gurgle, vanning, smøring) kan føre til oppkast hvis det utføres kort tid etter å ha spist.
 Ikke glem om muligheten for manifestasjon av bivirkninger av legemidler som behandler ARI hos barn (alle advarslene som finnes i kommentarene til produktet). Mer sannsynlig å måtte forholde seg til kvalme, smaksendringer, halsbrann, magesmerter og diaré.
 Av spesiell omtale fylle utarmet reserver av vitamin sykdom barnets kropp. Mor "babyer" bør jevnlig ta multivitaminpreparater, spesielt askorbinsyre. Barn eldre legen foreskriver vitaminer og befestet drikker. Imidlertid ikke, beundre dem også - bedre spør barnet ditt et glass fersk juice eller yoghurt, fylle de økt under sykdom må legge væske til pasienten og baby styrker.

 Hvilke produkter er bedre eliminere forkjølelse, rennende nese, hoste?


 En sår hals og svelge behov for å eliminere en skarp, salte og sure retter. Men godteri, spesielt mentol, lette smertefull tilstand. Med juice (hvis barnet allerede mottar dem) velger ikke altfor sur og ikke for søt, som de forårsaker irritasjon i halsen og hoste økning. Det samme kan sies om veldig søt frukt eller bær. En sterk hoste farlig å gi kjeks, kaker, nøtter. Sørg for at angrepet barnet kvalte hoste.
 Og som babyens utvinning å hjelpe svekket organisme infeksjon, eksperter anbefaler å ringe Høye produkter, dvs. ost, kjøttsaus, eggeplomme, samt spesialiserte protein hermetisk barnemat fra kjøtt og fjærfe. Men kjøttkraft, i motsetning til det mange tror, ​​ikke vil være et barn, ble et protein utsatt for termiske effekter, kan spille en rolle i allergen alvorlig infeksjon svekket kroppen.  
Tips for unge foreldre å hjelpe spare deg tid

 • Hvis barnet ikke vil sovne, sette den i pipen og rullet bilen - to kvartalene han sovner.
 • Hvis barnet er i barnehage eller sykepleier bør gi ham hennes favoritt leketøy. Så han vil føle seg mer trygg.
 • Barnet nekter å spise? Dypp brystvorten puré og la den suge litt. Kanskje så det vil gå raskere å snakke.
 • Hvis barnet ditt kan roe den eneste reisesyke, deretter kjøpe store gymnastikkballen. Rocking det med barnet ditt, er du ikke bare sliten, men gjør nyttig øvelse for ryggen. Senere denne ballen kan gjøre andre øvelser med babyen eller ikke.
 • Hvis barnet gråt i søvne eller misfornøyd zaphykala når ikke sove, ikke kjøre rett inn i det. Gjør ett av de "fem minutter" saker. Det er sannsynlig at barnet i løpet av den tiden han roer ned.
 • Hvis barnet ditt har falt i hysteri, og du kan ikke engang berolige henne, flytte til en frisk luft, spesielt hvis gaten er kult, eller legge ved et par sekunder før hans ansikt fuktig klut. Dermed er det mulig å distrahere ham fra hans triste tanker.  
Frykt hos barn. Årsakene til barndommen frykt. Behandling av barndommen frykt

 Alle i mitt liv følt frykt. Frykt er en mektig følelse konsekvens av selvoppholdelsesdrift.
 Årsakene til frykt kan gjøre noen fenomen: fly av møll til direkte trusler om fysisk vold. I tilfelle av en farlig situasjon - frykter naturlig følelse. Men vi vet at mange barn opplever frykt oftere enn dette er grunnen. Hvorfor er det og hvordan du kan hjelpe barna overvinne vår frykt? Isolere hovedtyper av frykt, som er typisk for en bestemt alder.

 Årsakene til barndommen frykt


 I barndommen frykt forbundet primært med en følelse av ensomhet fordi babyen gråter og roper mamma tilstedeværelse. Det kan skremme sterke lyder, den plutselige tilsynekomsten av mannen, skiftende lys flekker. Det skremmer minst smerte. Hvis det er nær et stort objekt, viser barnet frykt. Han avviser hans hode, hever hendene. I en alder av 2-3 år kan det engang drømme forferdelige drømmer. Dette resulterer i utseendet av frykt for å gå til sengs. I utgangspunktet frykter i denne alderen skyldes instinkter. De kalles Sikkerhets frykt.
 I en alder av tre til fem år av et barn kan være redd for mørket, lukket rom, noen fantastiske karakterer. Han liker ikke å være alene, hans skremmende ensomhet. Å bli eldre barn tilegner frykt forbundet primært med døden. Han kan være redd for deg selv, dine foreldre og venner. I den tidlige skolen årene blitt sosiale frykt farge. Den største frykten av barnet - en frykt for inkonsekvens. Faktum er at med ankomsten av et barn skifter skole sosial posisjon. Han får mye av sosiale roller. Og følgelig med dem mottar mange frykter. I tillegg, i denne alderen synes mystiske frykt. Barn Livet fyller utover. Han liker å se filmer mystiske, lukke øynene mens særlig skremmende scener. Barn er redde for hverandre "uzhasykamy" barnas skrekkhistorier som "black hand".
 Vokser opp, utvider barnet omfanget av sin frykt. Som tenåring økende antall ikke-frykt. Barn er redde for anerkjennelse fra voksne og jevnaldrende, frykt for fysiske og mentale endringer som skjer med dem i denne alderen. De pleier utseende usikkerhet, lav selvfølelse. Tenåringer trenger mer enn noen annen psykologisk beskyttelse fordi på denne alderen ble forlenget og vanskelige følelser på bakgrunn av nevrotiske forhold som kan føre til fremveksten av nye eller forverrede eksisterende frykt. Dette er en traumatisk opplevelse og barnet. Det kan være vitne til scener av ekte vold eller informasjon, gjennom veldig fysisk smerte eller ydmykelse. Tenåringer skremme tap av makt over sine følelser, handlinger. Hele komplekset er kalt nevrotiske frykt.
 Men den farligste typen frykt - en patologiske frykt. På grunn av sin opprinnelse, kan barnet ha farlige konsekvenser som nevrotiske tics, tvangs bevegelser, søvnforstyrrelser, problemer med å kommunisere med andre, aggresjon eller, angst, oppmerksomhet underskudd og t. E. Det er denne typen frykt kan føre alvorlige psykiske lidelser.
 Som vi ser frykt - en integrert del av livet. Følgelig er oppgaven med voksne mestre de nødvendige ferdigheter for å hjelpe dem med å håndtere den naturlige frykten for barn. Du må identifisere de viktigste faktorene som påvirker fremveksten av en slags frykt. De er alle av en familie oppdragelse. Dette er ikke overraskende, gitt at identitetsdannelse er et barn i familien. Og med det gjør han sin frykt.

 Faktorer av barndommen frykt


 Den første faktoren forbundet med oppførselen til foreldrene selv. Foreldre ubevisst, om ikke bevisst danne en følelse av frykt i deres barns atferd og dens forhold til virkeligheten. Hvis de fortsatte å prøve å beskytte sine barn fra eksponering til verden, stadig i stress ved det minste avvik i sine ønsker og sin plass i livsfenomener. Jevnlig forvente negative påvirkninger rundt dem. Disse handlingene danner foreldrene til et barn en følelse av konstant fare som kommer fra verden rundt ham. Barn podrazhatelen og dermed hvis et familiemedlem er tilgjengelig i sin konstant angst, vedtar han det.
 Den andre faktoren knyttet til familiens tradisjoner og skikker av familien. Konflikter som oppstår i familien, redd barnet. Å bli født, bringer han harmoni til denne verden og forventer de nærmeste mennesker harmoniske relasjoner. Det er nok å minne om hvordan barnet oppfører seg når foreldrene krangler. Han prøver å forene dem. Han sitter selv mellom dem, prøver å kombinere de to nærmest folk til ham. Selvfølgelig, hvis konflikter er eksplosive, kan barnet være redd for at denne situasjonen kan føre til nevroser. Frykt oppstår når foreldre plasserer sine barn til for store krav. Barn bør alltid rettferdiggjøre høye foreldrenes forventninger. Det er spesielt vanskelig når foreldre impulsiv, inkonsekvent og uforutsigbar oppfører med barnet ditt.
 Hvis stilen autoritære familien utdanning, blir barnet holdt i system av små og store frykt. Hans liv er forskjøvet ett poeng - rett eller galt det fungerer i forhold til mors (eller paven) ønske. Et slikt barn vanligvis nervøs, skremt. Dette skjer selv om han ikke hadde brukt fysisk vold. Den konstant tilstand av angst fører til flere og flere frykt. Hvis et barn brukt voldelige metoder, de stadig provosere en bukett frykt. Selv om foreldrene bare kjefte på et barn. Rope - da blir sint. Samt å forstå resultatene av barn og foreldre, begynner andre barn å tenke på at foreldrene ikke lenger elsker ham. Han forsto ikke hva de ropte på ham, fordi han ikke gjorde noe galt (i form av barnet). Dersom foreldre aggresjon konstant, hvis barnet alltid straffet, erting, truende, et barn kan få fiendtlighet mot foreldre, som også fører til at barnets følelse av skyld dem. Det er bare skyld og blir frykt. 
 Den tredje faktoren. I grunn av familiesaker, fremveksten av frykt hos barn viste påvirkning og ødelagt, uharmonisk kommunikasjon med jevnaldrende. Det er ingen hemmelighet at barn kommuniserer ofte fornærme ett pålegge store krav til hverandre. Dette skaper en atmosfære av nervøsitet i rebyachey miljø er tilstanden av frykt hos noen barn.

 Hvordan hjelpe barnet ditt møte med frykt


 Hva gjør foreldre møtt med lignende manifestasjoner i sine barn. Først av alt, å forstå følelsene til barnet. Og viktigst av alt, ikke overse, trøstet seg selv at alt går med alderen. Kan ikke komme gjennom, men heller dybden. I noen tilfelle kan ikke le av frykt for barnet, eller du kjører enda dypere frykt. Du kan ikke skam barnet. Dette kan skape en skyldkompleks. I dette tilfellet, vil frykten ikke gå bort, og vil bli ytterligere styrket skyldkompleks og inkonsekvenser som vil teste barnet ditt.
 Det hjelper, hvis ikke helt bli kvitt en gang og frykt, men fortsatt gradvis fjerne dem fra barnet, visse handlinger er tilgjengelige for alle navn. Du kan inkludere spesielle spill, der barnet møter sin frykt ansikt til ansikt og bekjemper dem i løpet av spillet. Det faktum at spillene på noen måte "ta" på en stor frykt barn. Hvor mange ganger måtte se på som en gjeng med unger som leker skrekkhistorier, men sammen er de ikke så ille som deg selv. Det faktum at adressering aktuelle tema for frykt for sin alder, sprute de sine følelser mens du mottar støtte fra andre medlemmer av kollektive spillet.
 Du kan briljere med barnet. Be ham om å trekke sine egne, som han representerer det. Voksen hjelpe plukke opp noe for å hjelpe beseire frykten malt. Det kan være malt en annen skapning sterkere som vinner trekt frykt. Du kan finne noen morsomme linjer eller ydmykende et barn og ta hensyn til dem. Du kan forme frykt av leire, og deretter knuse tall, kaster med frykt.
 Dermed oppsummerer ovenfor, kan vi merke et viktig poeng.
 Barns frykt - En dyp opplevelse av barndommen, manifestert i deres fremtidige erfaring og påvirke dannelsen av barnet i fremtiden. Så krever de alvorlige og vedvarende oppmerksomhet fra foreldrene.  
Яндекс.Метрика