Hvordan å nevne barnet på kalenderen?
 Velge et navn for barnet - en vanskelig oppgave. Noen ganger kalles de lykkelige foreldre til nyfødte etter slektninger, kjære venner, talent eller kjente historiske figurer, noen ganger - bare velge et navn som ser ut til dem euphonious, minneverdig og godt med mellomnavn og etternavn. I de senere årene, blant voksende interesse av russere til historie, religion og tradisjoner i sitt land, bli kjent som navn på kirken, gamle slaviske og gresk, plukket opp på kalenderen.
 Hva er "kalender"?
Kalender, eller Mesjatseslov - et tradisjonelt ortodokse kalenderen. Det skal omfatte alle religiøse helligdager og spesielle dager Minne helgener. Til ære for en av disse hellige og får navnet på den nyfødte hvis foreldrene bestemte seg for å gi navn til babyen på kalenderen. I den ortodokse tradisjonen regnes, sammen med navnet på barnet er himmelsk og Gud og menneske vise før. Hellig, i hvis ære mor og far ga barnet et navn for livet vil bevare den, beskytte og støtte.
 Hvordan velge et navn på kalenderen?
For å nevne babyen på kalenderen, du trenger bare å se nevnt hellig russisk-ortodokse kirken i bursdag gutt. Med navn og navnet er valgt for den nyfødte.
Noen ganger må du velge et navn for kalender jenter, og misyatseslovi på hennes bursdag lister kun mannlige navn. I dette tilfellet, skytshelgen for utvalgte helgener hvis minnet er nevnt på den 8. dagen etter fødselen. Hvis dermed velger et navn betyr ikke at du kan se på sider mesyatseslove på den 40. dagen. Forresten, på den 40. dagen etter fødselen at barnet skulle døpes (i den ortodokse tradisjon). Navn, som vil bli kalt barnet under dåpen være med ham for livet og kan ikke endres. Unntak - og gjør løfter om religiøs løfter.
 Dag bursdag
Før revolusjonen i det russiske samfunnet ikke bare feiret bursdagen person, men også dagen for hans fødselsdag. Nå er disse begrepene er ofte forvirret av mangel på kunnskap, men det er ikke det samme. Navnedager er viet til en persons navn, denne ferien er direkte relatert til den ortodokse kirken kalenderen kalenderen. En bursdag - en bursdag er.
Navnedager feiret festen dagen i helgen, etter hvem personen er navngitt. Interessant, i misyatseslovi mange helgener har flere dager med markeringen, ofte - på forskjellige tider av året. I dette tilfellet tezoimenytstva dag (eller dagen en engel som saint fungerer som en patron) faller på en dato som er nærmest datoen for fødselen din. Andre dager anses hellig markeringen din lille bursdag ikke observert.
 Hvor finner Mesjatseslov?
Å velge en baby navn for kalenderen, kan du kjøpe en ortodoks kirke kalender i en bokhandel eller kirke spesialiserte butikker. Du kan også få tilgang til relevante ressurser på Internett. For eksempel, er kalenderen tilgjengelig på pravoslavie.ru. Og du kan bare referere til en av de ortodokse prester og be ham om å hjelpe deg. Det siste alternativet er bra fordi det kan gå videre for å diskutere ikke bare navnet på babyen, men alle spørsmål knyttet til hennes dåp.  
Hvordan å bruke penger

 "Penger er ikke den som kan gjøre dem, men de er faktisk som de kan avfall på riktig måte. "Slike uttalelser kan bli hørt fra folk som har lært å håndtere sin økonomi godt. Og ennå, hvordan å bruke penger?
 Det finnes flere teknikker som kan hjelpe hver person, spesielt i tider med økonomisk krise. Disse tipsene vil gi en mulighet til å lære å kontrollere sine kostnader og føler i relativ økonomisk trygghet.
 Først av alt, må du lære å kontinuerlig overvåke sine utgifter. For å gjøre dette, må du huske å registrere alle kjøp gjort. I postene skulle tilsi ikke bare størrelsen på utbetaling av midler, men som du kjøpte produktet. I fremtiden, er det nødvendig å vurdere nytten av oppkjøp gjort for å unngå fremtidige uønskede og unødvendige kjøp.
 Å kunne vurdere dine inntekter og utgifter for å unngå å låne penger fra slektninger eller venner. Også ønskelig og låne ut penger til noen.
 Hvis du hadde penger, bare for å bruke det er ikke anbefalt. Så shopping handle bedre å utsette en stund. Det er bedre å gå på shopping i 2-3 dager etter å ha mottatt lønn. I dette tilfellet, vil pengene bli brukt mer effektivt og økonomisk.
 Kjøp av varer for salg og ting er ikke alltid effektive tiltak. Det kan egentlig ikke kjøpe et kvalitetsprodukt, og deretter gjøre kjøpe unødvendige ting, men til en lav pris.
 Lite penger - penger også, spesielt når mange av dem. Bagatell kan legges til statskassen og månedlig samlet ganske bra beløp som vil selv betale for mobile tjenester eller offentlig transport.
 Best av alt, når pengene er på debet bankkort, og er det ønskelig at dette kortet var en "lønn". Kontanter er alltid fortært fortere når de er alltid for hånden, i lommeboken, og å ta ut penger fra kortet til å gå til minibanken. Hvis det er overskuddsmidler, bør de bli satt på innskudd i banken. Besparelser er best holdt på en avgift som gir mulighet til å foreta ytterligere investeringer og uttak av midler. Deretter kan du sette av hver måned for å sette inn et visst beløp, som deretter brukes for en stor kjøper eller for sommerferie.
Hvordan å bruke penger
 Det er viktig at bare planlagt kjøpet. Det er best å forhånds kompilere en handleliste før du går shopping. Streng overholdelse av denne listen vil gi mulighet til å kjøpe unødvendige varer og bruke de ekstra pengene. Ikke kjøp i butikken bedervelige matvarer som du kan få hver dag.
 Du må nøye overvåke nøyaktigheten av betaling av avgifter for nytte-tjenester. Hvis mottatte regnskaper er sanne, er de beste håndteres betaling på det planlagte tidspunktet, ellers må du betale ekstra bøter og straff.
 Spare penger er ikke knyttet til en fullstendig avvisning av kjøpenødvendigheter og god mat. Tvert imot, kan rasjonell bruk av kontanter kjøpe de mest nødvendige tingene og mest nyttig mat.

 Hvordan bruke penger video


Hvordan å avvenne et barn fra datamaskinenFra perspektivet til barn - foreldre reelle tyranner. Uansett hva du gjør, vie deg for mye tid. Lange turer datamaskinen og TV - først alle fiender. Og uvitende barn at foreldrene er bekymret ikke at barn leker datamaskin, men som spiller hele tiden. Hvor enkelt og uten hysteri avvenne ham fra dette?
Ingen tilgang
Ifølge forskere, overdreven kontakt med TV eller datamaskin innebærer mange forferdelige sykdommer som kan utvikle seg i barnets. Disse inkluderer tåkesyn, nevrologiske og psykiatriske problemer, og mer. Amerikanske forskere anbefaler å bruke på datamaskinen ikke mer enn to timer om dagen. Russiske leger har mer alvorlig - opp til tre år og TVen og datamaskinen er strengt forbudt og deretter til alder sytten, både "boksen" kan være en time eller to om dagen. Men for de fleste foreldre datamaskinen og TV er fremdeles en utfordring fordi legene råd deres avkom bort ignorere. "Hele tiden å spille! Jeg trenger ikke! "- Foreldre klager. Men psykologer har en tendens til å klandre seg selv i barnas lidenskaper foreldre. Dette er bare fordi TVen og datamaskinen trygt foreldre flyttet sine pedagogiske funksjoner. Og i ånden av radikale forbud "Jeg fortalte deg! "Problemer kan ikke løses. Restriksjoner på gjennomgang bør være en lov, respekt for som de minst utdannede år. Tidligere, da barnet var ganske Baby, slår du det var lettere tegneserier enn lese et eventyr eller spille, gjør nå ikke bli overrasket over at han vokste opp, ble han stadig sterkere nærmere "boksen" og bevege seg bort fra deg.
Hva gjør jeg?
Forstå først at barnet trenger å vie tid. Hvis du går med ham, kaste ham stadig interessante hobbyer som maleri, skulptur, musikk eller idrett, vil barnet være i stand til å bytte til den virkelige verden. Så det anbefales å snakke med ham på den skade av TV og datamaskin. Og ikke bare fysisk. For eksempel kan du prøve å overtale et barn til å gjøre noe med hendene mye bedre, fordi du kan ta på den, kan det være bra, kan det bli vist til andre. Et dataspill, enten det er til og med den vakreste og rikere, bare en midlertidig distraksjon som kan spille rundt innimellom. Eksperter anbefaler å være myk i samtalen og inkludere "foreldremyndighet" bare som en siste utvei. Jeg understreker at dette ikke er et fullstendig forbud, men prioriteringene. I ferd med å utvikle barnets forståelse av forskjellen mellom virkelige og virtuelle liv.
Moskva er jeg slem ...
På gaten er mer komplisert. Derfor ser det ut til at det er et alternativ til dataspill og ser på TV. Men hvis barnet er "utukt" og stadig forsvinner vet hvor foreldrene begynner å bekymre deg for. Problemet ligger ikke i "utsvevende livsstilen din avkom. Men først, barnesikkerhet, og for det andre, hans punktlighet og for det tredje, myndighet av foreldre. For alle foreldre før utgivelsen barn for en tur, gjør alltid tid. Og hvis månen ikke trodde det mulig å forhindre at forsinket den eldre generasjonen identifiserer åpenbare problemer med utdanning i sin punktlighet og ansvar. Hvis du ønsker å gå mer, må du melde fra til. Foreldre eller tillate eller ikke. For slike kurs bør lære fra de tidligste dager, når barnet begynner å gå tilbake til mor eller noen fra de eldste til å dra hjem til så mange som planlagt, og ikke å gi etter for de bønner til et barn som ikke har dohrav. Når barnet begynner å gå på egen hånd, lære ham å planlegge og nyte sin tid klokke. Små rimelige klokker vil ikke skade. Det er ønskelig at de er støtsikkert. I ekstreme tilfeller, mamma, gråtende baby hjem, også egnet.
Diskuter med barnet "ruten for hans reise og bli kjent med gutta fra selskapet som går han, minnes reglene for oppførsel på veien og regler for atferd med fremmede. Det er best hvis du er i stand til å opprettholde et direkte forhold til barnet. Billig mobiltelefon vil også komme opp, og sammen med den perfekte klokke. Gjør det forsiktig og fast anbefalt at konstant påminnelse ikke føre til irritasjon og har en tendens tilbakemeldinger.
Disiplin og respekt for foreldrenes mening - ikke bare grunnlaget for barns lydighet, men også garanti for helse og sikkerhet. Men de må ikke iverksette strenge og liberale metoder. Barnet må forstå at disse restriksjonene - det er lov, ikke straff.  
Яндекс.Метрика