Hvordan å pickle laks hjemme

 Laks - en av de mest delikate ferskvannsfisk. Det er flere måter å sylte laks hjemme. Hvis du kjøpte en laks, er det ikke nødvendig å salt hele kadaveret, kan det bli tilberedt på grillen, eller bake i ovnen for å lage en deilig suppe, men mens det vil miste de fleste av de sunne mikronæringsstoffer. Cook fiskesuppe best of "rester" (hode, hale og de fleste av fet fisk, abdomen).
 Hvordan å pickle laks hjemme:
 Men den beste filet salt. Bare husk: et stykke hvitt brød, smurt med et tynt lag med mykt smør, og den øverste stykke rødt saltfisk, hvorfor ikke en delikatesse? Og dessuten, vil saltet laks hjemme ikke bekymre deg for kvaliteten av kokt fisk, fordi det bare rørte hendene (med den samme stasjonen kan lese hvordan å pickle bacon).

 Velge den fisken du skal sylte, ta hensyn til hennes hud som skal være smidig og glatt, og øyne bør være klart at generelt fisken bør være behagelig lukt.
 Hvis er frosset fisk, deretter tint det skal være ryddig, bedre naturlig i en normal kjølerommet. Aldri tine fisken i vannet, jo varmere.

 Hvordan å pickle laks hjemme - oppskrift


Hvordan å pickle laks hjemme

 Etter at fisken skyll i kaldt vann og obsushuyut klut eller papirhåndkle. Deretter må du behandle det, kuttes hodet, finnene og halen, skille kjøttet fra ribbeina og ryggraden. Ved avkjøringen bør få to stykker av filet med hud. Så dusjet de salt, helst stor og i store mengder.
 Siden laks - nok fet fisk, er det praktisk talt umulig å overdrive. Da er det nødvendig å pakke inn fisk i en plastpose og legg i kjøleskapet. Tid salting av fisk - ca 15 timer. Etter dette tidspunktet fisken ta ut, rengjøre den med ekstra salt og skjær i skiver porsjon.
 Saltet laks huset klart. Nå vet du hvordan du skal sylte laks hjemme.

 Video hvordan å pickle laks


Når du kan legge babyen på magen

 Undervisning babyen i magen av stor betydning for utvikling av muskel motorisk funksjon. Denne praksisen gjør barnet til å lære å krype, rulle over på ryggen og setet. Dette hindrer splyuschyvanyya tilbake. Mange frykter slå babyen fordi sove på magen kan føre til plutselig død av et barn.
 Men dagen snu et must, så hvis du kan legge babyen på magen? Allerede 1,5-2 måneder er mulig siden dannet cervicalcolumna. Ungen sakte løfter hodet, prøver å stole på håndtaket, forsøker deretter å rulle tilbake. Disse øvelsene utvikle muskler. Starte undervisning babyen magen trenger 5-10 minutter, mens barnet er ikke alltid fornøyd, fordi han må jobbe hardt. Gradvis øke til en time.

 Når du kan legge babyen på magen
 Reverserer smuler gjør det mulig å styrke mage veggen muskler er svært viktig for forebygging av navlebrokk. Barnelege alltid fortelle deg hva som er best for barnet, og når du kan legge babyen på magen hans. Prosessen med å undervise magen gjør at babyen å kvitte seg med overutslipp før du spiser. En slik tilnærming ville frata barnet av kolikk.
 Denne stillingen er perfekt for massasje og gymnastikk hendelser. Bare overflaten må være solid og glatt til musklene anstrengt barn.
 Hvis barnet ditt lider av gasser som raste i magen, kommer den mest naturlige tid når du kan legge babyen på magen hans. Men ikke bare på overflaten, og brystet.
 Til ungen ikke hindre kunnskap om verden i en alder av 5-6 måneder å legge et teppe på gulvet. Denne ideelle alderen for et barn kunne se alt rundt. I denne perioden begynner han prøver å klatre å krabbe.
 I så fall, hvis ungen ikke ønsker å "løgn" på magen, må du underholde. Du kan ta en hvilken som helst stor leketøy, bedre musikk, og manipulere det. Barnet vil ikke stå og vil søke så mye som mulig å følge den.  
Hemoglobin hos spedbarn: normal, økt, redusert

 Hemoglobin hos spedbarn - et meget viktig tema som vi diskuterer med dere i dag. Til barnet normalt utviklet og vokste, det virker som du trenger er ikke så mye næring, normal stell og regelmessig utendørs trening. Men ikke alltid dette er ikke nok. I virkeligheten, hvert sekund barn bak sitt vanlige leie for alder. Hemoglobin hos nyfødte - er bare en av indikatorene uchavstvuyuschyy i normal utvikling og modning av barn. Kort sagt kan det sies at hemoglobinet i spedbarn lade strøm av oksygen i kroppen. Og, selvfølgelig, hvis oksygen vil bli savnet, da utbyggingen vil ikke gå gjennom fordi elvene som trenger. Normal hemoglobin hos spedbarn bør alltid holdes på et optimalt nivå.

 Normal hemoglobin hos spedbarn


Hemoglobin hos spedbarn: normal, økt, redusert

 Hva er frekvensen av hemoglobin hos spedbarn? For nyfødte normale utvalget av hemoglobin er dette tallet - 140-220 gram per liter. Barn i alderen en til to måneder, er frekvensen av hemoglobin hos spedbarn 85-125 g / l. Mer over fem til ni måneder for 130-135 g / l, i en alder av 1-2 år er normen 100-135 g / l. Dette er tallet.

 Lav hemoglobin i barnets


 Som alle mødre tror at deres barn får den beste pleie, ernæring, men når det er på tide å bli testet for hemoglobin, ser det ut til at det er i deres lav eller senkes. Hvorfor er det viser seg at barnet lav hemoglobin? Årsaken er at meget ofte er disse resultatene av analyser babyen er at moren under graviditet var anemi, som er mangel av jern i kroppen. Dette er den mest vanlige form av redusert hemoglobin er jernmangel. Noen ganger er lav hemoglobin i et barn er et resultat av blodtap. Ikke bekymre deg, er det nok til å gi produkter med høyt jerninnhold. Les mer i artikkelen på jernmangel.

 Forhøyet hemoglobin hos den nyfødte


Hemoglobin hos spedbarn: normal, økt, redusert

 Hvorfor er forhøyet hemoglobin i den nyfødte? Et barn er født med forhøyet hemoglobin er normalt, bør den tredje måneden av livet hemoglobin komme tilbake til det normale hos spedbarn kan det til og med stige av tilfeldig tur i solen. Dette er en spesiell type hemoglobin, som er ødelagt etter tre måneder av livet, og da blir normal hemoglobin, som vi har med deg.
 Høy hemoglobin hos spedbarn: Dersom det etter tre måneders alder hemoglobin ikke kom tilbake til normal og forble høy, så det bør ta seg av det oppførsel betimelig og riktig behandling. Høy hemoglobin hos spedbarn fører til ubehagelige konsekvenser, som for eksempel langsom utvikling. Legen din vil fortelle deg rett behandling.

 Video rate av hemoglobin hos spedbarn


 Alltid leverer video om redusert, øket hemoglobin hos spedbarn, så vel som frekvensen av hemoglobin.

Barn blanding Nennius: anmeldelser


 Barn blanding Nennius


 Barn Nennius mix - en tørr tilpasset melk formel fra geitemelk for barn fra fødselen, som er utført av Storbritannias Vitacare i New Zealand. Dry Nennius kjent utenfor Storbritannia og New Zealand, i særdeleshet, er godt kjent i vårt land.

 Fordeler med morsmelkerstatning Nennius:


 -Blyzkist Til morsmelk:
 New Zealand geiter melkeprotein strukturelt nærmere morsmelk enn ku. Så babymat Nennius gjort basert på den.
 -Zbalansovanist Sammensetning:

 I blandinger Nennius har alle de næringsstoffene som trengs for riktig vekst og utvikling. Antall balansert protein for å redusere belastningen på legemet. Nennius Nennius blander en to ytterligere beriket med omega-3 (DHA) og omega-b (ARA), som de er viktige for utvikling av hjernen og syns baby. Tørr Nennius Nennius 1 og 2 inneholder også et sett med prebiotika Orafti ®S / nergyl, normalmikrofloraen i tarmen, hindrer forstoppelse og sikre regelmessige bløt avføring. Når blandet Nennius ikke tilsatt søtstoffer.
 Barn blanding Nennius: anmeldelser
 Baby Food Nennius laget av naturlig helhet geitemelk og har en myk kremaktig smak. Blandinger unike, som de fleste store komponenter, inkludert nukleotider som finnes i en helhetlig geitemelk naturlig og lagret i produksjonsprosessen. Noen ganger geitemelk er assosiert med en spesifikk lukt og smak.
 Barn blanding Nennius har en myk kremaktig smak og lukt nøytral.
 Dette oppnås ved å holde høy hygienisk standard og geit melkeproduksjonen i New Zealand.
 -Dytyachi Blanding Nennius trygge miljømessig:
 New Zealand - en av de mest miljøvennlige stater i verden. Kozochky, er melkebaserte mikser opprettet Nennius, hele året spiser friskt gress, i motsetning til europeiske geiter, får kraftfor.
 -Evne Til å mate barn med kumelkproteinintoleranse og risiko for matallergi:
 Terapeutisk og profylaktisk effekt av babymat på grunn av naturlige egenskaper Nennius geitemelk, som er nesten fraværende en av de store allergener av kumelk a-sl-kasein. Effektivitet blandinger Nennius i forebygging og behandling av matallergi (for å bli kvitt allergi) klinisk bevist.  
Яндекс.Метрика