Hvordan å sette barnet til brystet?
 Prøver enhver kvinne som forbereder er i ferd med å bli mor for å forberede den viktigste perioden av livet - den perioden av fødselspermisjon. Og viktigst på et tidlig stadium av denne perioden - beslutningen om å amme. Derfor, til fremtiden mor og halvferdig forsøk lære mer om denne prosessen til å fortsette å ikke gjøre feil. Etter bruk av feil barnet påvirker helsen til mor og baby helse. Konsekvensene av feil bruk
 Noen moms er hentet fra den første gangen, den andre - noe som gjør det umiddelbart. Hvis de tidlige stadiene ikke ses hen til riktigheten av programmet, så kan du betale for det med alvorlige konsekvenser:
 sprukne brystvorter, gjør cracking ytterligere sykepleie er smertefulle;
 mastitt, ufullstendig tømming av kjertlene forårsaker stagnasjon av melk;
 zahrubinnya bryst;
 babyen er nayidayetsya og følgelig ikke er økende vekt;
 barn irritable, ofte gråt fordi ikke kan møte dine reflekser;
 reduksjon i melkeproduksjonen, skaper etterspørsel tilførsel, men på grunn av feilaktig anvendelse av barnet får det mindre, og den avtar.
 Disse praksis bryter amming og kan resultere i tap av melk eller avslag på barnet fra brystet.
 Lære å bruke riktig
 Før fôring er viktig å finne en komfortabel stilling for å maksimere slappe av og la barnet spise nok. Merk også at prosessen kan bli forsinket fordi alle barna betaler forskjellige mengder tid måltid:
 1.  Maten blir sittende:
   Sitt på en stol eller seng, Put under puten tilbake og albue;
   Ta babyen slik at hans kropp og hode ble returnert til deg;
   Peke brystvorten til tut barnet for å fange mest mulig ut dyp;
   berøre brystvorten eller areola munnen på barnet, så han åpnet den og tok brystet;
   under fôring Bena skal være litt under hodet og kroppen til babyen - passe perfekt til den overordnede.

   Maten lyver:
   Ligg på din side, plasserer barnet tett og armen som var bunnen, frem;
   returnere barnet til henne, og skyv den så nært som mulig, må barnet også ligge på siden;
   nedre arm holde tilbake barnet at det ikke er veltet;
   frie hender og slipp bryst nippel mål å tut barnet ved å berøre munnen areola;
   mens bryst holde brystene hånd til ungen var praktisk å spise.
   Forsiktig Med riktig mating av barnets kropp er returnert til den overordnede, nippel med areola er i munnen til et barn. Dens øvre svamp som er lett vri utsiden, tungen presset mot de lavere tannkjøttet og tett griper areola. Pidboridok ved siden av mors bryst og nese også er opptatt av, som ikke hindre ham puste. Nedre arm som et barn hugging hennes mor, og toppen - eller beveger seg uberegnelig, eller ligge på brystet hans.

   Mate babyen ligge komfortabelt i løpet av natten feedings når mor og barn er i halvsøvne. Og sitter - på et annet tidspunkt.
   Viktigheten av riktig program
   En korrekt anvendelse avhenger av helsen til mor og baby, og psyko-emosjonelle bakgrunn av begge. Under amming dannet et nært forhold mellom en mor og hennes barn. Dessuten roer fôring mor og barnet føler seg trygg.
   Med riktig foring barnet vil føle seg bra. Men hvis du legger barnet til brystet riktig, kan problemet være forvirrende med magen, som barnet vil svelge luft.
   Med riktig apposition nyfødte vil få den nødvendige mengden av melk blir deretter matet og rolig, men kroppen hans er utstyrt med sterke immunforsvar.
   Hva annet bør jeg vite?
   Riktig søknad er ikke bare prosessteknologi, men også i alle slags måter å hjelpe opprettholde amming for en lang og vellykket fôring:
  1.  Natt fôring. Påkrevd natt låsen, som de bidrar til å øke amming.
    Fôring on demand. I det siste, de fleste mødre satt tid for fôring og gjør det med jevne mellomrom. I dag, eksperter anbefaler å gi barnet bryst på forespørsel, siden den tiden barnet ved brystet vil møte sin appetitt, og han vil alltid laste opp. I tillegg øker hyppig søknad amming, så ingen problemer med melkeproduksjonen hos mødre ikke oppstår.
    Vanlig søvn. Ekspertene beviste at hvis mor og baby er sammen og har det hyggelig sammen i løpet av dagen, ikke bare styrket forbindelsen mellom dem, men også øke amming.
    Betydningen av den første søknaden. Det bør skje umiddelbart på fødestuen, etter den nyfødte vil undersøke. Råmelk (initial melk) skal være ungen til hans gut mikroflora dannet nyttig. Og jo før mamma bryst for å lage en baby, jo raskere vil komme og melk.
    I tillegg til vann eller ei? Hvis barnet blir ammet, i tillegg til å vanne den ikke trenger vann. Dette er fordi i løpet av den første fôring babyen suger "light" melk, og endelig fôring - næringsstoff eller, som det kalles, tilbake. Barnet og nayidayetsya og drikking. Videre melk 80% vann, så eventuelle feil på nyrene barnet bør ikke forekomme. Dette er dokumentert av antall vannlating, normal nyfødt pissing i gjennomsnitt 20 ganger om dagen.
    Suge refleks. Under fôring, noen mødre merke at barnet sluttet å spise, og når du prøver å ta bort brystet hans - han plutselig fortsetter å suge den. Eller å ha spist sin, posmoktuye han brystet midlertidig. Så han møter sin suge refleks. Dette er for å roe barnet. Når babyen er helt fornøyd - han avviste brystet.
    Ett eller to? Hvis barnet ditt har spist ett bryst helt - alltid spørre en venn. Plutselig han ikke ble spist. Neste begynne å mate fra brystet at babyen er Doyle.
    Det kan ta lang tid før et barn vil ordentlig feste til brystet. Det er viktig å justere seg til det vellykkede resultatet og gjøre vårt ytterste for å fortsette amming. Melk - er den beste maten for barnet, gitt av naturen, så er det viktig å sikre at barnet størst mulig sikt.  
Amming øker intelligens kid


 Amming øker den mentale kapasiteten til et barn - konklusjonen gjort av forskere fra McGill University, som overvåket utviklingen av 14.000 barn, hvorav halvparten ble fullammes. Etterretning utført hos barn 6 år.
 Det ble funnet at barn som spiste bare morsmelk minst de første tre månedene av livet hadde bedre resultater på tester av kognitive evner. Dermed kan vi trygt si at amming øker intelligens kid. I tillegg er de bedre lese-, behandlet og skrevet enn babyer i kontrollgruppen. Det er ikke klart hva som er på grunn av den positive effekten av amming på intelligens. Dette kan forklares ved påvirkning av komponentene i morsmelk eller fysiske og sosiale faktorer som oppstår fra den nære kontakten mellom mor og spedbarn.
 Lukten av babyen senker stresshormonet. Når mor har omsorg for barnet, aktiverte hun områder av hjernen som er ansvarlig for lyst endorfiner produseres.  
Hvordan holde amming

 I en alder av seks måneder, ikke barnet ikke trenger i noen annen mat unntatt morsmelk. Derfor kan mødre som har alt i orden med mengden melk være trygg på at barnet får all nødvendig ernæring. Moren bør bry seg om hvordan å holde ammingen.
 For å opprettholde god amming følge noen enkle regler:
 - Før barnet når han spør, ikke følge eventuelle tidsplaner. Hvert barn mating av ulike grunner spiser forskjellige mengder melk. Fordi nesten umulig å fastslå når den er sulten. For å holde amming, mate babyen så snart han spør.

 - Vel, hvis den tid kommer til fôring 3-8 am. Det var på denne tiden i en kvinnes hormonet prolaktin, som er ansvarlig for melkeproduksjonen i løpet av dagen.
 - Prøv å mate babyen i en komfortabel posisjon. Og for å være komfortabel og barnet og deg.
 - Bruk færre etterlignere bryst nippel. Prøv muligens også gi juice med en skje. For å holde amming, smokk bruk, bare når et barn spiste og sov. Ingen dummies, dessverre, i mange tilfeller ikke nok: et barn tar hennes bryster og selvtilfreds.
 I tillegg til disse metoder er mer effektive måter å holde amming:
 - Drikk te å støtte amming. Du kan kjøpe på apoteket. I tillegg kan du drikke varm te med melk, kjøttkraft hofter, varm melk, noe juice. Spesielt god - 6-7 am. Du vil føle tilsig melk.
 Hvis du trenger å forlate min mor, og under hennes fravær vil komme fôring tid til å holde amming ztsidit melk. Under ditt fravær vil mate babyen med en myk silikon flaske.
 Følg de enkle retningslinjer og spørsmål om hvordan å holde ammingen fall.  
Allergi mot Manta, hva du skal gjøre?

 Mantoux- test - er en av de viktigste metodene for forebyggende screening av barn med tuberkulose, at denne immunologiske test som viser om den TB-infeksjon i kroppen. I dag ser vi på et alternativ når et barn er allergisk mot test - hva du skal gjøre i dette tilfellet.

 Årsaker positiv Mantoux test


 Hva er den positive reaksjon på Mantoux? Den positive reaksjon på Mantoux ikke bety at barnet er syk med tuberkulose.
 Reaksjon på tuberkulinprøve, som injiseres ved Mantoux-metoden er en form for allergisk reaksjon. Derfor, tilgjengelig i barnets allergi kan påvirke Mantoux-metoden. Dette kan være normal mat eller narkotika allergier, og atopisk eksem.

 Hvorfor er positiv Mantoux reaksjon på vaksinering


 Ring positiv reaksjon på Mantoux-metoden kan ha nylig flyttet sykdom, aldersrelaterte endringer, hud følsomhet, ormer og mange andre faktorer.

 Derfor allergisk mot Mantoux ikke bety tuberkulose.

 Hva du skal se etter


 Vi må ta hensyn til følgende fakta når allergi test.
 En allergisk reaksjon på Mantoux-metoden øker fra år til år, eller var det et kraftig hopp allergi eller barnet var i et område hvor det er en mulighet til å møte den åpne formen for tuberkulose.
 I slike tilfeller blir barnet sendt på høring til TB. Leger har allergi å fastslå Mantoux og oppnevne ytterligere tester og røntgenbilder.

 Allergi mot Mantu


 Selvfølgelig er det mulig allergi mot stoffet selv tuberkulin. Denne reaksjon er manifestert umiddelbart etter injeksjonen og injeksjonsstedet. Mantoux allergi manifesterer som hiperreaktsiyi stoffet, rødhet og intens kløe på injeksjonsstedet kan forekomme selv blemmer.
 Allergi mot Manta, hva du skal gjøre?
 Hvis et barn er utsatt for allergiske reaksjoner, bør dette varsle legen din før inokulering test. Gå for rådgivning til TB fordi Mantoux test bare sjekker og allergiske reaksjoner på tuberkulin. Et barn som er utsatt for allergier, kan reaksjon av kroppen være vanskelig.
 Tendens til å være allergisk er en kontraindikasjon for PPD test.
 Vi gjennomgikk "allergi test - hva gjør jeg? ".  
Яндекс.Метрика