Hvordan å straffe et barn, bør straffe barnet

 En av utfordringene foreldre - for å lære barn disiplin og regler for oppførsel i samfunnet. Men i prosessen med utdanning, bør foreldre veilede barnets alder, hans nivå av oppfatning av disse reglene. Trenger jeg å straffe barnet hvis han fraviker reglene for oppførsel? Hvordan å straffe et barn?

 Oppdra barna


 Opp til to års barnet ikke måles i fem barn. Med et lite barn bør være i nærheten og se sin oppførsel. Barna fortsatt ikke forstår forskjellen mellom god og dårlig oppførsel, mellom "kan" og "kan ikke". De er bare begynnelsen for å utforske verden, de ønsker å ta på og prøve. Å straffe et barn for dens mulige farlige aktiviteter? Straffe lite barn er helt latterlig, fordi det henter ikke lærdom fra straff. I denne alderen må du distrahere barnet og å finne alternativer.

 Fra fire år


 Barn 4-5 år allerede forstå forskjellen mellom godt og dårlig, men noen ganger bevisst undersøke de som er utenfor den "ulydighet" som de kan gå. Barn i denne alderen kan allerede få inn ordet. Trenger jeg å straffe barnet? Straffen for et barn i denne alderen kan tjene nektet å spille med ham til han roer seg, for eksempel. Det er best ikke å sette tidsfrister på straff, så barnet er skikket til foreldre når rolig ned og realisere sin skyld.
 Hvordan å straffe et barn? Du kan straffe barnet, frata ham alle rettigheter. Barnet blir utsatt, dårlig handling har konsekvenser. Før du straffe et barn, må det advare som fulgte straffene. Dersom barnet fortsetter sin handling, ledelsen punktum henrettelse. Det er viktig å velge privilegium, som frarøvet ham. Det må være relatert til uredelighet. Det er ikke alltid lett å gjøre.

 Respekt og tillit


 Å straffe et barn må jobbe og like før forklare ham hva hans straff. Hvordan å straffe et barn - det er sikkert foreldre. Det er viktig at foreldre snakker tone med barnet. Å snakke trygt trenger, uten en skygge av tvil. Barn er veldig god fangst i stemmen til tvil og foreldre fortsetter å velvære. Skrikende barn er helt latterlig.
 I noen tilfelle kan ikke vise kraften av et barn. Et barn som føler seg deprimert hele tiden, er usannsynlig å være glad for å kommunisere med foreldrene. Relasjoner må respekteres og tillit.
 Husk å rose barnet ditt for god oppførsel. Det bør alltid føle din oppmerksomhet til det. Han må utvikle systemet av relasjoner: foreldre misbilligelse forårsake dårlige ting, gode ting foreldre godkjenne. Nå vet du at du trenger å straffe barnet.  
Barn ligge årsaker
 Hvor ofte har du hørt om hans barn informasjon ikke svarer til virkeligheten? Hvor mange ganger har du strømmet barnet ditt er i sjokk fortelle historier, overdrevet eller helt forvrengt informasjon ved å presentere det som sannhet? Jeg tror alle narodytes oppstått et slikt fenomen som Barn lyver.

 Barnet begynner å ligge mellom fantasi og tale. Ofte er dette på grunn av det faktum at svært unge barn ikke er i stand til å skille virkelighet fra fiksjon. Derfor mener han sine fantasy-elementer av spillet, der kunnskap om verden er en realitet. På dette stadiet av barnet ikke kan tydelig definere grensen mellom den virkelige verden og sitt eget. Ifølge psykologer denne perioden ender på omtrent fem år. Barn lyver er en grunn til bekymring foreldre er en av de stadier av barns utvikling som en person.

 Det er flere årsaker som kan utløse barnas løgner. De nå prøver vi å forstå.
 Sannsynligvis en av de viktigste årsakene til barne bedrag er en beskyttende reaksjon forårsaket av samme atferd, deres klossethet og likegyldighet til de problemene som plager barnet. Laget forby oppførsel er i strid med interessene til ditt avkom blir tvunget til å ty til løgn. I dette tilfellet er det nødvendig å forstå hva dine handlinger bedt barnet til fiction historier. Hvis dette forsømmelse, urimelige restriksjoner på personlige skjermer av egoisme ditt barns liv, så kanskje korrigere hans atferd taktikk, vil du høre mindre falsk informasjon fra munn av din baby.
 En annen type barn løgn er en reseptbelagte ikke-eksisterende fordeler bragging fiktive suksess. Grunnen til denne oppførselen er ønsket om å møte forventningene til foreldre møte deres behov og ønsker. For å unngå denne typen ligger i hans barn skal ikke presentere altfor store krav på barnet, husk at tilfredsstille sine personlige forfengelighet kan ikke sammenlignes med den mentale helsen til barnet ditt.
 Bare løgn kan være forårsaket uyazvlenyem barnas selvfølelse. I denne alderen er barnet svært følsom for estimering av andres lychnosty.Poэtomu egen urettferdighet til hans person oppfattes svært smertefullt. I dette tilfellet pereinakshuyuchy babyen situasjon som den gjenoppretter rettferdighet.
 Ikke sjeldne tilfeller årsaksløse løgner. Det skjer både i det minste, i form av drømmer, og hos eldre barn som kan også prysochynyt som ville gi mer vekt på hans person i offentlighetens søkelys. Denne løgnen kan indikere misnøye med seg selv, sin posisjon i samfunnet, eller er det tegn på en høyt utviklet fantasi.

 Foreldre som står overfor dette problemet husk at barn lyver ikke i full følelse av disse løgnene etter som forstår vi ordet, er et svar på barnets miljø, problemene som oppstår i sin omgang med andre. Så, først må du forstå årsakene til løgnene som ville løse problemet.  
Hvordan ikke å oppdra et barn?
 Hvordan å oppdra et barn sannsynligvis kjenner hver enkelt av oss. Hvordan utdanne sitt beste, er dette også informert betydelig beløp. Men som fortalte deg at vi eller de rett? Hvordan våre humane metoder for opplæring?

 Husk at alle barn er forskjellige, så det er en universell utdanning. Hvert barn må søkes hans tilnærming. Med hvert barn vil ha en helt annen holdning. Men det finnes tilfeller hvor dyre foreldre bør være forsiktige i sine handlinger og ytringer mot barn.

 For eksempel, for å utvikle et barns selvdisiplin, må du ikke være veldig rashlyabannыm. Husk at lite barn, skal lytte til hva du forteller ham. Mye mer vil han ta hensyn til dine handlinger, hvordan de skiller seg med ord.


 Barnet fra fødselen generert et positivt bilde av seg selv. Og hans endeløse bebreidelser og anklager deg fullt ødelegge det. Resultatet er sjenert og lider av komplekser barn som vil være svært vanskelig å nyte livet og ta i solen byen din.

Hvordan ikke å oppdra et barn?


 Men selv om du ty til ekstreme tiltak er sjelden, det fritar ikke deg for ansvar. Godt mot barn bør alltid oppføre seg! Selv om du er sliten eller frustrerte følelser er i likevel holde deg i hånden. Ikke ydmyke og ikke skade barnet ikke sammenligne det til andre i tilfelle svikt. Ikke true, ikke gråt, og ikke davit for medlidenhet. Yskorenyayte et barns frykt og usikkerhet. Ikke be om løfter. Til barnet selv verdsatt, Stopp å ta vare på den. Ellers vil det vokse lat idiot.

Hvordan ikke å oppdra et barn?


 Ikke kreve umiddelbar lydighet. Lær å lytte aktivt til barnet og til å inngå kompromisser. Bedre å advare barnet som snart vil du trenger for å rengjøre. Dette gjøres vanligvis i 10 min., Slik at barnet hadde mulighet til trygt fullføre sine aktuelle saker. Ikke bort barnet ditt, må du ikke gå på om ham, fordi du forberede for voksne liv. Vær konsekvent i sine ord og handlinger. Ikke love hva du ikke kan. Tilfeldig i tillatelser og forbud ingen måte bidrar til balansert mental personlighet.

 Ikke kreve at ikke møte barnets alder. Selv om bøkene er tydelig frem, ikke det faktum at barnet ditt er klar for litt action, i samsvar med sin alder. Lær å føle ditt kjæledyr. I vanskelige situasjoner heller meningsløst å dramatisere det og moralisere i spillestilen. Ikke fortell min tale ingenting. La de rette ordene vil være få, men deres barn er ikke alltid i stand til å snu det døve øret. Stopp klage og latterliggjøre barnet.

Hvordan ikke å oppdra et barn?


 Ikke frata mine barns rettigheter forbli et barn. Vet at spillet veldig godt utvikle barn. Så alt har sin tid, må barnet modnes og ikke kjøre foran resten. Unngå eksemplarisk oppførsel i barnet ditt. Dette er et sikkert tegn på at det er uheldig, da det bor og utfører jevnt de instruksjoner med ikke rom for feil Hjelp barnet ditt være deg selv, ikke henge på sine følelsesmessige problemer. Elsker barnet ditt noen husker, gjorde han ikke klandre deg!  
Et barn redd for å være Odin
 Prøv å forstå hva ungen frykt?
 Kanskje dette skyldes frykt for å miste sin mor og forlatt alene. Eller, i det siste har det vært situasjoner der barnet var alene og fikk problemer var alene på sykehuset, var han redd, og min mor var ikke i nærheten av å berolige
 Tiny nødvendig å returnere en følelse av stabilitet i verden. Barnet trenger sikkerhet, fordi hvis gå, sørg for å fortelle hvor du skal og når du kommer tilbake. Det er også viktig at i fravær av mødre med et barn er fortsatt en av familien, med hvem han har også nær følelsesmessig kontakt. Mest gjentar barnet at du elsker ham.  
Яндекс.Метрика