Hvordan å underholde en baby om natten? 14 rolige spill.1) YOUNG Metalist
Du trenger en boks med papirklipp. På bordet er satt stifter. På signal ledende rivaler (2-4) samlet kjedet med binders. Vinneren er den som vil samles til en gang den lengste kjede av binders.
2) Cinderella
Du trenger: Bean Frø, Gresskar, god pasta, etc. Alle frøene før du spiller blandes og deles i to like hauger på antall spillere. På et signal bilspill deltakere må sortere ut alle frøene fra forskjellige hauger. Vinneren er den første til å håndtere oppgaven. Alternativer: Å gjennomføre konkurranse med bind for øynene ordne lagkonkurransen.
3) HVOR ALARM
Alle barn ut av rommet. Noen skjuler et stort, høyt tikkende vekkerklokke. Barn kommer tilbake og ser vekkerklokke. Hvis funnet ham, hvisket noe i øret hans stasjonen der alarmen og sitter stille på gulvet. Et barn som nylig sto igjen i straffe underholder alle barn - å synge eller lese et dikt. Tips: alarm for små barn bedre sette på en skål eller noe metall å gjøre det bedre hørt.
4) KLÆR EXCHANGE
Barna sitte i en sirkel og nøye se på hverandres klær, prøver å huske hvem som har på seg hva. Deretter velger schytalkoy bly og han går ut døren. Flere barn skifte klær og navnet på lederen. Han må bestemme for hvem iført andres ting og til hvem de tilhører.
5) sko SALAT
Du vil trenge mange par sko og håndklær. Barna sitte i en sirkel eller ved bordet, lukket papir eller voksduk. Hver sette sin sko på bordet eller tøfler. Da barna én etter én kommer til bordet med bind for øynene og forsøke å røre hans sko.
Alternativ: For eldre barn - for å søke hans sko på bordet hele tiden. Gjett med stemmen. Barna sitter på rad. De sitter tilbake ledende, neste assistent (best voksen). Assistant lokker barn en etter en, uten å nevne navn. Barn bak den ledende stemmen representerer noe dyr. Lederen må gjette hvem det er. Hvis du gjettet - bytte plass med ham.
6) land. Luft, vann
Barn sitter i en rad eller sirkel. Lederen går foran dem og pekte på hver i sin tur, sier: "Vann, jord og luft." På et tidspunkt han kan bo. Hvis programleder fokusert på ordet "vann", barnet, der han pekte på, bør kalles fisk, krypdyr eller dyr som lever i vann. Hvis kalt "Earth" - for å nevne de som bor på jorden. Hvis kalt "Air" - noen som flyr.
7) Hva er i bagasjerommet?
Forbereder boks (boks) fylt med forskjellige ting. Hver spiller legger hånden inn i brystet (du kan ikke se !!!), og søkte noen ting, og sier det er, og deretter trekker - for verifisering.
8) trekker fra minnet
For en rekke spillere. Den første spilleren trekker på brettet eller staffeli huset. Den neste spilleren husker det, bør du lukker øynene, snur seg rundt ham, og åpne øynene, domalovuye til huset vindu, dør, skorstein eller en fugl på taket.
Hva bildet vil slå ut i slutten?
9) skarpt øye
Medlemmer inviteres til å vurdere å spille en hvilken som helst bank, bolle eller panne. Brothers in Arms kan ikke. Så et stykke papir og prøv å dekke vystryhty banker slik at de nøyaktig sammenfalt med åpningen krukker. Vinneren er den med lokk nøyaktig sammenfallende med åpningen krukker.
10) Liker du dine naboer?
Alle sitter i en sirkel, ledende i sentrum. Han ber alle en etter en: "Jeg liker deg eller dine naboer?". Hvis noen ikke liker, følger det spørsmålet: "Hva er naboene du trenger?". Spilleren må ringe eller navn, eller en funksjon som bør være til stede i sine nye naboer. For eksempel: "Jeg trenger naboer i jeans" -todi alle som er i jeans, byttet to av dem sitte i de tidligere naboene. Bly kan også oppta plass. Denne stolen er ikke nok, han leder, og det hele starter fra begynnelsen.
11) 1-2 EN GOD DAG
Spille langs hele kjeden. Det er nødvendig for å telle fra en til uendelig (som er tilgjengelig), men i stedet for tall som ender i tre eller delt i tre, må man si "hei." Som først sier "en" nest "to" tretiy- "god dag" chetvertyy- "fire" p'yatyy- "fem" shostyy- "god dag", etc. Den som var galt, ut av spillet før det er én vinner.
12) Min bestemor gikk til markedet og kjøpte ...
Spille stående i en sirkel. Lederen begynner: "Min bestemor gikk til markedet og kjøpte en gammel kaffekvern" og viser hvordan det vil male kaffe (høyre hånd snur håndtaket på en imaginær kaffekvern). Ikke langt unna er å gjenta de samme ordene og begynner også å vri på håndtaket, etc. i en sirkel. Når alt er inkludert i prosessen, slår igjen gjelder kjøring og det viser følgende vedtak: "Min bestemor gikk til markedet og kjøpte et gammelt jern" (stryke hans venstre hånd, fortsatt male). Følgende område: bestemor kjøpte en gammel symaskin (trykk på pedalen), gyngestol (vrikke) og til slutt gjøkur ("Ku, Ku, Ku"). Ideen er å gjøre alle trinnene samtidig.
13) King of Silence
Konge sitter på en stol. Andre spillere sitte i en halvsirkel noen få meter fra ham, så det er godt å se ham. Gest King er en av spillerne. Han reiser seg og stille sendt til kongen og setter seg ned for hans føtter for å bli prest. Under denne bevegelse spilleren lytter. Hvis en spiller gjør den minste lyd (rasling av klær, etc.), sender kongen ham til å plassere hans hender gest.
Kongen selv må forbli taus. Hvis han vil gi lyd om det vil gi en lyd, ble han umiddelbart satt av tronen og erstatte den første minister, som finner sted i fullstendig stillhet og fortsette kampen (eller lei kongen kunngjør at det må byttes ut og invitere statsråden til å sitte i hans sted) .
14) IT - nesen min
Spillerne sitter i en sirkel. Lederen begynner å snakke til sin neste til venstre: "Dette er min nese", men samtidig gjelder haken. Naboen skal svare ham: «Dette er min hake," pekte på nesen. Å ha det riktige svaret, returnerer han til sin nabo på høyre og sa til ham: «Dette er min venstre fot," med sin høyre hånd. Hans nabo bør svare: "Det er min høyre håndflate," peker til sin venstre fot, etc. Vis alltid en del av kroppen som er forskjellig fra hva de snakker om  
Terapeutisk massasje for babyer

 Ordet "massasje" kommer fra det franske massasje, fra det arabiske "mass" - "berøring". Denne mekaniske virkning på overflaten av legemet eller en bestemt organ for et formål (enten det medisinske, forebygging, hygiene, etc.). Påvirket forstått stryke, rubbing, klapper, trykk, vibrasjon i en bestemt overflate av kroppen, både med hender og spesielle anordninger. Gitt formålet med inngrepet er det følgende typer: skjønnhet (hygienisk), selv-massasje, sport, terapeutiske eller medisinske.


 Hva er medisinsk massasje


 Mest viktig for menneskers helse er ansett som en medisinsk massasje. Hans uvurderlige fordeler for nyfødte som en intensiv vekst og utvikling av kroppen, og for unge mennesker som lider av ulike sykdommer. Han verdifull for idrettsutøvere som blir skadet ulike årsaker, og for eldre mennesker med sykdommer i muskel-skjelettsystemet, luftveiene, og så videre. P.
Terapeutisk massasje for babyer

 Medisinsk og terapeutisk massasje - system effekter på menneskekroppen, fremme avslapning og roe anspente muskler og toning ikke passe. De kan stimulere eller føre til en tilstand av velvære for pasienten. Med lege manipulasjon reduserer mengden av melkesyre i musklene, noe som fører til smerte, eliminerer maloruhlyvist og muskelkramper. Avhengig av teknikken med healing fysioterapi forbedrer blodsirkulasjonen, aktiverer lymfedrenasje, noe som bidrar til å rense hele kroppen heller restaurerte funksjonalitet vev og organer etter skade, kirurgi, langvarige sykdommer.


 Massasje i Pediatrics


Terapeutisk massasje for babyer

 I dag terapeutisk massasje for babyer har en spesiell plass i pediatri. Dens viktigste mål er:

 •  åndedretts regel;


 •  stimulering av veksten av barnet;


 •  fjerning av tone;


 •  normalisering av fordøyelseskanalen;


 •  bli kvitt kolikk.


 •  Det er terapeutisk og profylaktisk (helse massasje.
   Massasjeterapi barn første året inneholder et sett med teknikker som er spesifikke for klassisk, med en forskjell på styrke og mykhet ytelse. Utføre massasje babyer kan bare profesjonelle som kjenner alle den anatomiske og fysiologiske egenskaper av organismen. Her er de viktigste punktene som bør nevnes før gni barnet til å gjøre som følger:

 •  Unngå bruk av ulike kremer og pulver for massasje;


 •  Alle bevegelser bør falle sammen med den bane av blodkar;


 •  under en massasje magen omgå leveren (dette gjelder også kjønnsorganene);


 •  ekskluderte vibrasjons teknikker i nyrene;


 •  hvis huden er rødhet eller utslett, bør du unngå disse områdene.


 • Terapeutisk massasje for babyer

   De viktigste kontraindikasjoner for medisinsk massasje hos spedbarn er tilstedeværelsen av femur, inguinal og navlebrokk, hudsykdom, medfødt hjertesykdom, rakitt hos akutt. En påminnelse - oppførselen til barnet under massasje. Denne prosedyren skal bringe ham tilfredsstillelse, positive følelser, nyte. Hvis barnet er slem, uttrykt sin misnøye, ikke insistere. Velg de øvelser og teknikker for å konfigurere den til positiv, og neste økt massazhoterapyy begynne er med dem.
   Tags: terapeutisk massasje,
   babyer  
  Яндекс.Метрика