Hvordan utvikle hukommelse og oppmerksomhet Five

 Hvor raskt huske nytt materiale og lett å gjøre lekser?
 Informasjon for jenter på utvikling av hukommelse og oppmerksomhet
 Husk, hva du spiste til lunsj for tre dager siden. Ikke du? Dessverre er minnet ufullkommen. Du definitivt ikke glem å ta tid dagbok skole eller kunne ikke huske oppgave på et bestemt emne. Hater du å lære, fordi du ikke har fått takle leksene? Avsnitt hardnakket "ikke ønsker" vыuchyvatsya, dato, som ikke husker, og du er forskrekket over å tenke på kommende eksamener? Som de passerer, hvis du ikke husker?!
 Fortvil ikke! Du trenger bare å utvikle deres minne.
 For det første om hva som er hukommelse. Det er visuell, auditiv og motor minne.
 For å bevare visuell informasjon innhentet gjennom observasjon. Så du se objektet og butikker.
 Auditivt minne lar deg lagre lyder som du hører.
 Motor minne - en type minne som kroppen husker hva han gjorde. Det er da du lærte å gå eller skrive, memorere kroppen handling, og nå du gjør disse tingene uten å tenke på hvordan du lykkes.
 Hvorfor en du husker lett og huske en annen kan ikke bli funnet, selv om sprekker? Det faktum at vi husker bare de tingene som skjer. Og vi legger merke til dem når oppmerksomme. Så, først må du trene din oppmerksomhet! Og for å gjøre det mye enklere enn du tror.
 Utvikle oppmerksomhet
 Mens du går med en venn pozmahaytesya som ser flere hus med røde tak. Eller se etter i noen magasinet bilder, for eksempel "finne 10 forskjeller" og potrenuysya. Slik at hjernen lærer å fokusere på detaljer og skolen du kan forstå alt det viktigste!
 Kombinere ulike minner å huske noe
 For eksempel når undervise historiske datoer, skrive dem (åpen motor minne) og prohovaryvay høyt (auditivt arbeidsminne). Du vil se hvordan du kan øke kvaliteten på arbeidet ditt!
 Butikker i deler
 Denne fremgangsmåten er lik den dekomponering av lagre all informasjon på hyllene. Slå tekst avsnitt i omriss, ordene i den engelske deler av formlene zauchuy eksempler. Hvis du er ukjent ord, Se i ordboka - mye lettere å huske noe, innser det!
 Repetisjon - mor til læring
 Hvis du har en godt utviklet visuell hukommelse, auditiv og her er dårlig, kan du bruke denne metoden!
 Fortell at du så annonsen, og du må huske telefonnummer. Ingen penn eller papir du ikke gjør det, Cell bodd hjemme. Deretter gjenta seg dette nummeret til du husker. Gjenta det igjen etter 10 minutter, og deretter en time senere. Så du vil ikke glemme den nødvendige informasjonen for deg!
 Oppdage ny
 Overraskende, hvis du delta i klassene, lytte nøye til hva han sier lærer og gjøre informasjon lekser helt ubemerket husket mye bedre!
 Men du husker på et ubevisst nivå, og når det gjelder tid til å teste, du plutselig husker alt, selv om det mener at vet ingenting!
 Hvordan virker det? Elementary: du tar opp et synopsis for en lærer, komme inn i materialet, men ikke tenke på hvordan å huske. Men du nesten alle butikker og så utvikle deres minne.
 Husk at selvdisiplin
 Hvis du blir forstyrret eller uorganisert, få bloggen, lage en tidsplan. Gjøre all tid! Sozvonys med venner, som ikke har kommunisert, bringe slektninger, hundre år ikke har sett. Du vil se, livet ditt vil forbedre, og minne stopp triks du!
 Yzobrety din måte å minne
 Tenk at du huske komplisert og kan hjelpe deg å spare informasjon i minnet. Vel sette kryss på hendene? Vær så snill! Male hele hånd om, hvis du kan hjelpe den.

 Hvordan utvikle et verste minne?


 Gjøre lite jukselapp! Lim blader i alle hjørner av rom, prykreplyay dem på pulten sin Fremfor alt, ikke skrive en hel tekst - gjør assosiative poster, tegninger, koder Hjernen analyser registrert, finne informasjon i hukommelsen og husker det bare automatisk. Da er du ikke sannsynlig å glemme noe!  
Valg av yrke

 Som hva yrke du skal velge?
 Hvordan å ikke forveksles med valg av yrke og finne det du virkelig fornøyd?
 Tips for jenter med yrkesvalg.
 Over dette spørsmålet uforstående generasjoner. Siden skolen er mye enklere - gå dit og lære alt om det samme programmet. Men vi gjør vårt arbeid noen ganger for livet, eller en spøk! Hvis du ikke er elsker skolen, men du går der hver dag, fordi det er nødvendig, kan du trøste oss med tanke på at bare fullføre det, så føttene mine vil ikke være her! Og hvis du hater jobben, er det mye mer komplisert.
 Som et barn, Anna ærbødig sett på morens kjente tante Nina, som jobbet som selger i butikken søtsaker. Det er så flott: rundt deg sjokolade, godteri og søtsaker, som ikke engang drømt og folk som kommer inn i butikken, velger ofte noe gratis, så det er alltid dominert forsmak på festen og trolldom
 Og han vokste opp, gikk til Anna igjen godteributikk. Utmattet tante Nina tidligere selger. Bare hun Naham kjøper som ikke visste hva han ville, i tillegg til alt stablet problemer med overordnede Så tante Nina og hun innrømmet at hun var lei av denne kjedelig jobb - stå og selge sjokolade. Det synes hun ble vant til det, og sjelen krever noe annet.
 Velge et yrke vyznachsya hva du er mest interessert i, hva ville du liker å gjøre. Tenk hva du mener og liker du å gjøre det. Ikke kast kontoer nytten av yrket. Så, hvis du er den beste veve Baubles Bead, anslå hvor mange mennesker vil ønske å be om et ornament og arbeidet vil gi deg minst noen inntekt.
 Hvor mange arbeidsplasser?
 Til dags dato, mer enn 6000 av dem! Hver jobben krever en person med visse ferdigheter. Derfor, for en enkelt profesjon krever styrke og smidighet til den andre - nøyaktigheten eller sinn, for det tredje - omgjengelighet.
 For å unngå forvirring i et stort utvalg av yrker, har eksperter sluttet seg til dem i grupper etter typer og klasser.
 Type viser hva en person har å forholde seg til i løpet av sitt arbeid. Det er fem typer yrker: "mann - en mann", "mann - natur", "man - Hvitevarer", "mann - et tegn system", "mann - art bilde."
 Klasse yrke antyder kompleksiteten og ferdigheter som kreves av mennesket, med andre ord, innholdet i arbeidet. Arbeidet kan være en utøvende eller skapende.
 La oss innse det, er at hver type yrke.

 Typer jobber


 Man - natur
 Funksjoner av denne typen: veterinær, husdyr, agronom, eksperter i hunder og andre relaterte natur.
 Dette arbeidet i landbruket, næringsmiddelindustrien, medisin og forskning.
 Forresten, må forholde seg ikke bare med landbruket!
 Noen interesse for spesialister på dette området bør føle og psykologer og eksperter i gjestfrihet og turisme ledere.
 Hvis du er glad i naturen og ønsker å jobbe tett med henne, tror det du tenker på: sitteplasser eller workshops der kommer til å fungere?
 I yrker "mann - natur" av vil du trenger initiativ, selvstendighet, ansvar, framsyn, flid.
 Man - maskiner
 Av yrke Denne typen omfatter mekanisk ingeniør, arkitekt, elektroinstallatør, Radiomechanics, samler datamaskiner og så videre. P.
 Også blant de yrker av denne typen produsere spesialitet montering og installasjon av apparater og utstyr og mange andre.
 Hvis du velger et yrke "man - Hvitevarer", bør du være nøyaktig, smart, initiativ. Siden du trenger muligheten til å jobbe med forskjellige enheter. I tillegg er disse yrkene kan du vise fantasi og teknisk kreativitet å gjøre!
 Mannen - en mann
 Hovedformålet med arbeidskraft er selvfølgelig mennesker. Yrke: Lege, lærer, psykolog, frisør, guide, leder, manager, og så videre D..
 Siden du trenger muligheten til å etablere og opprettholde tett kontakt med folk som forstår dem, forstå deres funksjoner, tilegne seg kunnskap i relaterte felt av vitenskap, kunst eller produksjon.
 Du trenger slike funksjoner som:
 - Evne til å opprettholde en god stemning i prosessen;
 - Behovet for kommunikasjon;
 - Muligheten til å uplift andre;
 - Evnen til raskt å forstå detaljene av relasjoner;
 - Evnen til å finne en felles plattform med folk.
 Man - skiltsystem
 Hovedområdet arbeid her - tegn, tall, koder, naturlig eller kunstig språk.
 Yrker som kan identifiseres, dette oversetter, tegner, ingeniør, takstmann, sekretær-kontordame, programmerer, etc.
 Siden du trenger muligheten til å mentalt stupe inn i verden av tørr notasjon distrahert fra motivet egenskaper av verden og fokusere på data som er visse tegn. Du bør være i stand til å takle
 jobb-kontroll, inspeksjon, registrering og bearbeiding av informasjon, og lære å lage skilt og signere systemer.
 Man - karakter
 Hovedområdet arbeid her - karakter, hvordan det er bygget.
 Yrker som tilhører denne typen: skuespiller, artist, musiker, designer, steinhugger, litterære arbeider.
 Hvis du ikke kan forestille seg livet uten maleri, musikkundervisning, litteratur eller drømmen om å bli skuespiller, må du ta hensyn til denne type yrke.
 Men gjør deg klar for den store andelen av arbeidskraft og dermed skjult fra tilfeldig observatør. Ofte er det nødvendig å gjøre noen forsøk på å skape en illusjon av letthet, meget lett.
 Det er en gruppe av fagfolk arbeidsforhold:
 - Arbeid i forhold til vanlig hverdagslig mikroklima. Dette arbeidet regnskapsfører, programmerer, ingeniør, sekretær - referent;
 - Arbeid utendørs med raske endringer i temperatur og luftfuktighet (agronom selger på gaten, blomsterhandler, landscapers);
 - Arbeid i uvanlige omstendigheter: i bakken, i luften, vannet, den høyeste, varme butikker, butikker med industri farer (flyvertinne, Process Engineer, kokk, baker, konditor);
 - Arbeid med høy moralsk ansvar for helsen til folk, deres liv og sosial rikdom (lærer, lege, ingeniør for sikkerhet revisor).
 Yrker og splittet avhengig av hjelp av arbeidskraft:
 - Ved hjelp av manuell arbeidskraft (radio installatør, gullsmed, maler, MD);
 - Ved hjelp av biler med manuell kontroll (driver, sjåfør, operatør);
 - Ved hjelp av maskiner og robotsystemer (skriver, apparatchik, makt kontrolleren);
 - Ved hjelp av funksjonelle verktøy, verktøy (lærer, skuespiller, regissør, produsent, idrettsutøver).
 Avhengig av formålet med arbeidskraft skille mellom følgende yrker:
 - Gnostiske (mål - å identifisere, evaluere, test). Dette er en litteraturkritiker, etterforsker, merchandise, sanitær inspektør, ekspert;
 - Transformative (mål - til prosessen, organisere, konvertere). Yrke: Artist, lærer, syerske;
 - Forskning (mål - å oppfinne, oppfinne, bygge en modell). Yrke: markører, oppdretter designer.
 For virkelig å vurdere selv, tegne en trekant på et stykke papir. En topp skrive "jeg vil", på den andre - "Jeg kan", og den tredje - ". Jeg må" "Jeg vil" - det er hva du liker å gjøre, hva du har ferdigheter. "Jeg kan" - en sfære av aktivitet der du kan vise evne. "Vi må," selvfølgelig, er etterspørselen etter spesialister i din spesialitet.
 Hvis du "ønsker", "kan" og "må" er i harmoni med hverandre, da har du funnet et yrke som vil gjøre deg lykkelig og vellykket. Men hvis du foretrekker et sted, og et sted heller mindre, tror det kan være verdt å endre valget, er det for sent?
 Selvfølgelig er det mange familier såkalt profesjonell dynastiet. For eksempel, i håndteringen av hele familien din medisin.
 Men hvis du ikke føler talent og interesse for stoffet tilfellet, tror jeg, og om det er verdt å prøve? Hvorfor bryte livet ditt å glede noen? Det er bedre å være en god kokk enn en dårlig advokat, hater sin profesjon. Ikke bare at du ikke skal takle sitt ansvar og livet utenfor jobben stoppe du vil.
 Tenke og finne hva du liker, ikke min mor eller bestemor. Da må du irettesette seg feil valg og idiotisk bortkastede år.
 Utvikle kvaliteter som trengs i en fremtidig yrke, og på samme tid til å bli kjent med deg selv, og du vil bidra til en rekke tester som vi har valgt.


 Sider: 1 februar  
Яндекс.Метрика