Hvordan velge riktig leketøy for barnet ditt


 Undervurderer sin betydning og verdi for barnet er høyst uønsket. Men sikkert synes det er ikke alltid mulig. Og vi snakker ikke bare om bistand - dessverre, fortsatt er det tilfeller der barn er kjøpt for svært store leker som kan falt, "close" puste baby. Eller gi designere med små deler som kan komme inn i magen eller "stå" i halsen.


 For alle aldre


 Det er også viktig å betale stor oppmerksomhet til kvaliteten på innkjøpte gaver. Og husk at markeder, overganger og andre salgssteder i det fri - ikke det beste valget.

 Slik at alle som ønsker å ta sitt barn, rett vei i spesialforretninger, og detaljhandel er online. Selvfølgelig, før du kjøper noe, bør vi vite om kvaliteten på tjenesten og kvaliteten på produktene. Bedre å gjøre det på grunnlag av de anbefalinger som noen ytre tegn løse. Dermed en stor butikk som kjøper brettspill for barn engros, kan gi bare den beste serien. Kanskje ikke gi, dessverre. Som for leker og alt er klart - i myk pels bør ikke vike, modeller og figurer av plast ikke være lett otrыvayuschyhsya deler etc.


 separat


 Etter det er viktig å velge en gave som møter barnets alder. For alderen seks måneder til to år, når kunnskap er de viktigste egenskapene til verden, egenskapene gjenstander bør gi leker som fullt ut implementere dette kravet. Denne fargerike karusellen over sengen. Dette settet av gjenstander, slik at manipulert i forhold til hverandre - å investere i en annen, gjør nye former, etc. Dette, endelig, musikk bokser og verktøy som gjenspeiler de ulike lyder og melodier ved å trykke på tastene.


 Videre, når barnet vokser aktivitet, må du legge til de leker som fremmer den. Det idrett utstyr, de elementene som barnet vil rote rundt i hagen mens du går.


 Med tre årene vil våkne opp ute for å lage sine historier, til rollespill. Det krever spesiell oppmerksomhet for å sikre at ingen barn å ødelegge cravings fantasi. Så kjøp eksakte kopier av favoritt tegneseriefigurer barn er ikke så ofte. At barna kan lage sin egen rolle i razvlechenyah, ikke "blindt følge det han så på skjermen.


 Med fire år i et barn våkner craving for mer komplekse arbeidet. Ved å tegne å lage applikasjoner til å jobbe med leire, etc. Også en interesse for vitenskapelig kunnskap, for å forstå egenskapene til den omkringliggende virkeligheten. I gjennomføringen av denne interessen vel help desk pedagogiske spill av forskjellig overtalelse.


 Vel, seks og syv år gammel da det første bildet av elementene på livets vei og fullt dannet, er det tid utfordrende rolle plott og godt prostupayuschyh "kjønn" forskjeller. Gutter krever automatiske og fjernstyrte biler, jenter - dukker og ponnier. Ikke holde dem i slike ønsker.  
Leker for barn


 Stor hjelp, som foreldrene sjelden lykkes. I tilfelle av utvalg av leker mer tillitsfulle støyende reklame og design tsvetastomu enn å fokusere på de reelle fordeler for barn. Selv den unge talenter, se på tegnefilmer og tegneserier, dataspill spilt nok til å kreve en spesiell type gaver.


 Premier sterkt begrense deres fantasi og utvikling av denne. Tall - "dukke" Tony Stark Ninja Turtles eller gode i 10 år, og da bare hvis barn er trukket til bøker. Men i 5-6 år, spiller bare de scenariene som er blitt sett på skjermen, barnet ditt fantasi og ønske om fantasy funnene er negative "på vintreet".


 Investere i utvikling av de første årene


 Derfor, oversett og kan være en lek fra de første årene må nøye overvåke deres innhold.


 I de to første årene av et barns mer enn noe annet interessant å vite omverdenen, for å forstå sine lover. Og alle lekene han co passer med dette tiltaket, prøver å lære mer om egenskapene interessert i faget sitt. Dukke, bamser og kaniner, vil en ball eller leketøy varmere obslyunyavlenы falt på gulvet, nestet, merket niere. I denne alderen bør du ikke gi noen "kompleksitet" - deres estetikk barnet ikke forstår, fordi det er mer viktig å forstå hvor mye av deres "pervoosnovamy."


 For to år prestasjons interesser endres - nå barn ikke bare av manipulering av gjenstander bør audiovisuelle effekter. Kan komme animerte leker. Og ikke abstrakt og uforståelig, og om mulig ordrette kopier av dyr og mennesker "(tall som de mest vanlige yrker - fra leger til drivere).


 Med tre år koblet craving for rollespill, lage historier, selv de enkleste, med helt konvensjonelle roller. Og vi kan gi myke leker, dukker og andre som dem med noen forsikring om at de vil forbli intakt, og barnet vil bli akseptert i sin helhet. Og, kjøpe, for eksempel kosedyr fylt med anti-stress, for å behage ikke bare barnet, men også seg selv.


 Gutter og jenter


 Med fire årene har inkludert kjønnsforskjeller. Jentene ønsker dukker kledd gutter - maskiner og biler. Dette arbeidet bør oppmuntre ene og den andre. Og ikke bekymre deg om min datter liker collectible modell biler og riddere med sverd, ikke med kruzhavchykamy kjoler. Endelig, selv om de leker og påvirke sammensetningen av den enkelte, men ved slutten den definerer ikke.


 Endelig, seks - kan sju år kjøpe alt mot en tidlig intellektuell utvikling av barn - fra sjakk til et sett med "Young fysikk." Fra en tidlig alder barn pryveyte ønske om kunnskap og vokste opp, vil de fortelle deg så mye.  
"Kompliserte" gaver til barn


 Velge en gave til den moderne barnet, husker, så det kan ikke bli begeistret med de vanlige plysj leker eller treghet maskiner. Tidene forandrer seg, små barn alder omgitt av ulike interessante og komplekse enheter. Og de fleste av dem er interessert i dem som de ser hos voksne. Derfor finnes det spesielle barne lagrer versjoner av hvitevarer, mobile enheter og andre teknologiske nyvinninger.


 Dette er ikke overraskende, fordi barn er så glad kopi oppførselen til foreldrene. Følgelig, de ønsker å eie den samme objekt. Dette gjelder spesielt for datamaskiner og mobiltelefoner som voksne noen ganger ikke en del med dem. Plus, kan disse enhetene finne et utvalg av leker og en masse interessante ting. Her og der i butikkene mobiltelefoner for barn, vaskemaskiner, øvelser og andre apparater.


 En av de mest interessant for barn har en datamaskin. Tross alt, tiltrekker han og foreldrene. Det er mulig å se på tegnefilmer, spille, lese, og som barna forstå alt på sparket, etter de tre eller fire årene de fullt ut mestre ferdighetene til tidlig behandling med datamaskinen. Og er fortsatt - i Europa ble registrert barn under ett år, noe som har måttet takle denne enheten. Så hvis du kan kjøpe barnas datamaskin gratis og nevø goddaughter - foreldre vil være svært takknemlig. Slike enheter er vanskelig å bryte - kroppen deres er fortsatt lyse og beskyttelse av barns ukuelig energi. En programvare finnes i et spesielt miljø, slik at foreldre står fritt til å bestemme hva som kan gis tilgang til barnet og hvor mye tid.


 Vanligvis er barnas datamaskiner utstyrt med spesiell programvare som inkluderer utviklings og pedagogiske spill. Noen modeller kan du få tilgang til Internett, men bare for de nettstedene som liste godkjent av foreldre. Før eller senere alle barn får til nettverket, slik at han gjør under ditt oppsyn.


 Til en stor og interessante gaver kan fortsatt ta med bord hockey og fotball og basketball. De er kjent og elsket siden dagene i vår barndom, så det er også en gave til voksne, mange av dem kommer også fra ham i glede. Dessuten er noen sett laget i de vanlige symboler på den sovjetiske landslaget i hockey. Et barn vil være bedre i stand til å utvikle sine evner som evnen til å ta raske beslutninger og reagere på hendelser.


 Spillebrettet er lett å passe på skrivebordet, og vil vare deg i år. Fordelene kan også bemerkes at tabellen hockey er veldig lett å lære å spille. I tillegg vil det være svært nyttig for bedrifter, fordi du kan organisere mesterskap for både barn og voksne.  
Barns sentre og fordelene med tidlig opplæring


 Ikke gjenoppfinne hjulet. Få kvalitet råd og overlate barnet i gode hender, ta kontakt med en spesialisert pedagogiske sentre. Hvilke praktiske fordeler kan oppnås?


 Barnas sentre er vanligvis organisert små grupper, som fokuserer på utvikling av en viss alder. Barna delta i klassene sammen med sine mødre. Men individuell trening mulig.


 Hva som er inkludert i programmet:


  •  RPG spill og onomatopoeia. Utvikling av musikalske hørsel, hukommelse, følelse av rytme. Denne prosessen bidrar til å akselerere utveksling av informasjon mellom halvkuler av hjernen. Utvikler tenkning, oppfatning av verden, evnen til å ta beslutninger.


  •  Utvikling av ferdigheter verbal og ikke-verbal kommunikasjon i henhold til alder. Barnet lærer å oppfatte seg selv som en egen person kjøper ferdigheter og atferd i teamet.


  •  Utvikling av taktil-motor oppfatning. Dannet av verden, objekter og former. Barnet lærer å kjenne virkeligheten gjennom sansene og touch. Klar over begreper som elastisitet, hardhet, mykhet, fuktighet, kulde og varme.


  •  Alle klasser foregår utelukkende på en morsom måte. På den positive atmosfæren til et lite team av likesinnede jevnaldrende, barna tegne, leke med modelleire og leire, lage applikasjoner, samle og mosaikk gåter, enkle veve mønstre av filamenter og ledninger. Lærere for utvikling av motoriske ferdigheter hos barn øver sortering små gjenstander av forskjellig størrelse, shell, stein og knapper, perler, eikenøtter, chips. Veldig små barn av klubbene entusiastisk malt finger eller et stykke av bomull.


     Tidlig læring lærere er vanligvis en standard prosedyre: hilsen Articulation gymnastikk, lohorytmika i opplæringen, den rituelle farvel. Over tid, barnet ditt forberede seg på skolen. Barnas sentre utvikler ikke bare barn, men også bidra til å tilpasse seg samfunnet, noe som er det viktigste i prosessen med utdanning. Det blir en livsstil mor og baby.  
    Яндекс.Метрика