Hvordan velge skøyter for et barn

 Det viktigste aspektet ved en vellykket kampanje mot barnerulleskøyter er det riktige valget. Nye skøyter vakker og passende antrekk - nøkkelen til et godt humør og tilfredshet hentet fra et barns opphold på skøytebanen. Det viktigste på isen - er sikkerhet.

 Etter at isen uten å falle er nødvendig. Siden hvor godt du plukker baby skates vil avhenge av sin sikkerhet. Skader på isen selv farlig, og likevel de kan gjenerobre lange kjærlighet jakt og skøyte. Fremskritt baby, hans humør avhenger av hvor komfortabel og praktisk det føles skøyter. Kom seriøst til valg av barnas skøyter.
 Klart definere størrelsen på barnets ben. Et velvalgt skøyter bør være større enn 2 casual sko. Kjøpe sko rink hver sesong ganske dyrt. Det finnes praktiske skyve skøyter for barn. Disse skøytene vil vare mer enn en sesong. Ved valg av sko strengt etter størrelse, så ri dem sikkert praktisk. Men størrelsen på beina på et barn vokser raskt og kan være sesongen av skøyter i det må være stramt. Hvis skøyter liten etappe vil være tett og ubehagelig. Disse sko kan endre formen på foten. Hvis voksne prøve på skøyter på en ull sokk, så passer barnet bære to ullsokker. Altfor store sko du ikke vil være i stand til å fikse ankelen felles barn. Ungen vil alltid klamre tær sko på is.
Hvordan velge skøyter for et barn

 Det er ønskelig å skøyte sko er laget av lær. Selvfølgelig, huden mister raskt form slitasje, sammenlignet med plast. Men skinnsko "justert" Child etappe. I en sko foten ikke svetter. Sole Skatesko bør være skinn og stiv. Putene i bakgrunnen skal beskytte ankelen mot støt og holde benet i riktig posisjon. Tab sko bør være myk, laget av form bena godt fast og ikke flytte ut av veien. Nødvendig innersåle som kan tas ut og tørkes.
 Blade kjepphest må være en form. Under hælen og tå, skal det bli opphøyet. Hvis bladet kjepphest lik, vil barnet alltid falle. For de yngste er en dobbel blad skøyter. I disse skøytene barnet vil føle seg mer stabil og trygg.
 Ved montering av skøyter slitasje på begge føttene. Vel snøre på skoene, la barnet kommer til dem. Hvis barnet ditt er ubehagelig, vil langvarig bruk is ubehag bare intensivere. Plukk et praktisk alternativ. Vær særlig oppmerksom på snøring. Ankel barn spesielt utsatt for skade. Foten bør være godt festet under blonder kan ikke stikke en finger. På et flatt underlag skøyter bør være konsekvent berøre hverandre.
 Til skating levert møte barnet, er det nødvendig å velge de riktige klærne. Det er bedre om klær er vanntette - jakke, bukse og hansker. Barnet vil flytte. Bære det så det var ikke varmt. Hat bør ikke skli ansikt, lukke øynene. Av sikkerhetsmessige uakseptabelt lang dingler skjerf. Et barn kan komme til et skjerf og gå seg vill i den.
 Hester bør ikke være for stor. Unngå å bruke andres hester, som har mistet sin form. Når man kjører på disse skøytene er mye mer sannsynlig skader. I raznoshennыh sko kan ikke festes fortsatt svak ankel barn. Kjøpe nye skøyter hennes babyen ikke billig, men den sikkerhet og helse fremfor alt annet.

 Hvordan velge et barns skøyter for video


Bifiform baby baby, instruksjoner, anmeldelser, priser

 Bifiform Baby Baby - importert narkotika nylig dukket opp i det innenlandske markedet. Immunceller spille en viktig rolle i menneskets immunsystem er avhengig av hvordan en person vil føle gjennom hele livet. Det er grunnen til at det er viktig at umiddelbart etter fødselen genereres et sunt fordøyelseskanalen, fordi 4/5 av immunceller er der. Når tarmmikroflora som er i god stand, til cellene seg ikke i stand håndtere en rekke bakterier, og hvis friske flora brutt, disse bakterier lett trenger inn i beskyttelsesdekselet og barnet føler ubehag og selv smerte. Bifiform Baby Baby bare kalt til å gjenopprette sunn tarmflora, noe som er svært viktig for barnet etter fødselen.

 Bifiform baby Bruksanvisning for nyfødte


Bifiform baby baby, instruksjoner, anmeldelser, priser

 Instruksjonene bifiform babyen sier at du bare kan ta stoffet da barnet var to år gammel, men bifiform babyen kan tas umiddelbart etter fødselen og to år av livet.

 Bifiform baby, Bruksanvisning: Bifiform babyen kommer i en glassflaske. Korken rullet opp der pulveret før du gir barnet ditt, skru lokket slik at pulveret strømmet inn i flasken, som er olje. Bland godt, skriver i et kapillarrør sitter i hetteglasset, en dose. Merket dose pipette på linjen. Instruksjonene bifiform Baby Baby er et bilde som er vist trinn for trinn, så gjør noe galt er ikke mulig. På dag, bare en dose per dag. Løpet av behandlingen er 10 dager.

 Bifiform Baby Baby: anmeldelser


Bifiform baby baby, instruksjoner, anmeldelser, priser

 Om bifiform baby baby vurderinger er ulike detaljer, se kommentarene under artikkelen. De som likte Bifiform baby, bare gi gode råd om stoffet. Nesten all narkotika hjulpet etter flere bruksområder, den eneste som noen foreldre i vurderinger byfyforme baby klage mer, etter deres mening, vыsokovatuyu pris Bifiform Baby Baby.

 Babyen Bifiform pris


 I Bifiform babyen prisen ikke overstiger gjennomsnittet for analoger. Apotek dette stoffet er kommersielt tilgjengelig, og prisen varierer Bifiform babyen meget betydelig mellom dvohsotp'yatdesyaty til fem hundre rubler. Pris Bifiform babyen kan virke for noen virkelig uoverkommelig, men kanskje det er verdt det til barnet ditt føle seg bra?

 Video bifiform Baby-guide


 Se på videoen "Baby bifiform instruksjon på søknad om babyer."

Hva hvis du ikke ønsker å engasjere lading og ønsker?
 Med antatt ideell streber jeg sluttet for lenge siden. Kanskje skyldes det faktum at tilstrekkelig oppfatter din alder, og ikke konkurrere med 18-åringen. Likevel holder passer du ønsker. Så, hvis du ønsker å gå fort; lett klatre fjellet av sleden og fjellene minst fotikom (jeg har det skikkelig ennå veier :))))
 Lett å si - ønsker. Så når jeg ser på Vykulyu-yohamamu denne sporten, energisk, organisert og samlet - noe inni våkner hjernen umiddelbart genererer utrolig løfter feiende inspirasjon
 Men saken er ikke et problem. Og siden beina mine ikke stiger, for eksempel :)) Og kanskje år med hard trening kan bedre situasjonen, men Og jeg har ikke tid. Som om morgenen jeg lage middag, kjøre en liten hage og røre sukker i en kopp te hennes mann :))), og i kveld har jeg ingen styrke.
 Er du morsom? Og meg.
 Og ja, jeg ville sannsynligvis ha levd med henne красавенно-трошки-большеватой-мені-по-зростання-фігурою; periodisk lengsels anses Vykynы yoga bilder, hvis ikke en god mann. Hennes navn er Irene, hun - den beste trener i mitt liv. Ja, jeg noen gang har jobbet med, ganske regelmessig og med glede. Dette til tross for hat av sporten, pen otroschennuyu år for skoler og elever.

 So. Vi møter henne en gang, og jeg klage til ditt nevmotyvovanist. Ja, sier de, og så jeg kan ikke gjøre meg selv og heller ikke overtale. Full liste over unnskyldninger av tid og krefter. Og hun svarer meg:
 - Zhanka og du selv tror. Hvorfor gjør du nå tillegget med 15 øvelser der du må bruke minst en halv time. Vel nå har du ikke så mye tid og krefter - og Gud er med henne.
 Og jeg fortalte henne: Schozh nå raskisnut og vente på fedme og fullstendig apati?
 - Nei. Se på disse tre ganger i uken for fitness og to - i magedans, pluss utsøkte skott dietter. Så hva? I midjen er praktisk talt det samme som i deg. Og all natur, frykt og proch.proch. Det er, til å begynne med bare roe ned - på denne måten uoppnåelig ideal. Du er nå den viktigste - å starte. Frykt ikke kroppen uoverkommelig belastning, velg en øvelse. Men han selv voznahrady daglig ytelse. For eksempel har jeg en god effekt av økonomiske insentiver. Jeg har en krukke som jeg gjør 100 rubler hvis glipp av en dag med trening. Pengene disse i slutten av måneden jeg tar en kirke eller et sted offer (ingen barn, ingen familie, ingen venner). Jeg kjenner deg ikke, personlig "frosken" raskt begynner meg til å kvele. Men hvis du har 30 dager pengene i sparegrisen vil ikke - Hagl seg til det fulle. Ikke kjøpe den pan for Guds skyld. Velg en fin smykke utelukkende kvinnelig, kosmetikk, undertøy eller rangle. Så vil du doble fordeler.
 Ikke juble for høyt og uten å virvle opp støv "overdreven optimisme, bestemte jeg meg for å prøve The instinkt spørre -.. Det er noe virkelig ikke finne tid til å gjøre noen klatrer kroppen fra en utsatt posisjon, for eksempel, kan du ikke Hva om kroppen er trukket spør jeg.? ennå?
 Jeg skriver at ideen virkelig jobbet. Starter med kachannya trykk, jeg har en uke beriket atletisk program trehrazovoVnedelnыm bading i bassenget. I går kveld ønsket også å vri bøyle :)) Glad tidlig, bare tre uker bak, men trenden er klar. Kroppen våken. Så, hvis noen har lignende problemer, prøve. Hvem vet?
 Jeanne Bilenka  
Яндекс.Метрика