Hvorfor babyen gråter om natten


 Innhold:

 •  Søvn er viktig for et barn

 •  Grunner natt gråt hos barn

 •  Grunner natt ropte i førskolen og skolealder

 •  Hjelp barnet ditt •  Søvn er viktig for et barn


   Sunn søvn er nødvendig for sin barns utvikling, trivsel og humør. Foreldre må også sove å arbeide produktivt, og for å gjøre husarbeid og selvfølgelig babyen.
   De første månedene av barnet sover veldig følsom, ofte gråter om natten, og dette er normen. Men med alderen, er barnets normal søvnlengde øker, babyen våkner sjeldnere om natten hovedsakelig å drikke eller gå på toalettet. Hvis du drømmer om et barn blir rastløs, må vi finne årsaken til dette og ikke avskrive alle de tunge naturen av babyen.
   Generelt trenger barn i alle aldre sine grunner som hindrer dem tungt å sove gjennom natten og tvunget til å våkne opp og gråte. La oss finne ut og prøve å eliminere dem.

   Grunner natt gråt hos barn


   I barndommen, nemlig den første dagen i livet og opp til fire måneder, barnet kan gråte om natten på grunn av smerter i magen, eller kolikk. Dette skjer fordi tarmen barnet tilpasser seg nye livsbetingelser. Hvis du kan berolige kolikk baby, å sette ham på magen varm bleie, eller gi ham medisiner protyvokolykovыe "Espumizan", "Sab simplex", "Baby Calmy" eller andre.
   Tots 6 måneder begynner å bry tenner. Mange barn er svært vanskelig å tolerere denne perioden med temperatur, rennende nese og diaré. Videre hovent tannkjøtt er sår og kløende. At ubehag i munnen ikke gi barnet ditt sove rolig, han snudde, lunefull, ofte våkner og gråter. Hjelp barnet ditt kan tannkjøtt utflytende sengetid en spesiell gel zamorazhyvayuschym som "Kalhelem." Du kan bruke lys "Viburkol" for smertelindring rektalt. Bedtime la barnet tygge Cutters avkjølt for å berolige hovent tannkjøtt. I ekstreme tilfeller kan du bruke "Nurofen" i henhold til instruksjonene.
  Hvorfor babyen gråter om natten

   Natt søvn kan være forstyrret på grunn av baby forkjølelse. Selv voksen sår hals, hoste, rennende nese og temperatur gir ikke sove fredelig gjennom natten. Hva kan vi si om babyen. Han våkner opp gråter og ber deg om hjelp. Rolig baby, det vidkachayte sopelki spesielle barn aspirator gi hostesaft og ikke nekte å brystmelk (baby hvis ammet) eller kokt vann.
   Barnet kan gråte om natten fordi den vanskelig og ubehagelig. Årsaker knyttet til disse forholdene, kan masse: rommet er varmt og innestengt eller omvendt kule, du vil ikke luftes før sengetid rom, for mye zakutaly eller stenge et varmt teppe, knuser eller ubehagelig pyjamas, myk pute høy, veldig bråkete i neste rom eller hindrer lys fra gangen. Baby, kan snakke, du snakker om årsaker og ikke i stand til å snakke eller uttrykke sine tanker helt klart være et barn gråter, ber deg om å fjerne ikke komfortable forhold for det. På denne tiden, er det viktig å forstå hva som hindrer barnet og fikse det.

   Grunner natt ropte i førskolen og skolealder


   Kanskje grunnen for natten gråt - du har gjort det galt daglig rutine for barnet eller barna fulle standardmodus. Husk at ingen barn skal tilpasse seg foreldrene - og du må justere til barnet ditt. La ham live er ikke en voksen, og barnas liv. Følg den daglige rutinen, våkn opp, sovner og spise strengt på en rutine tidsplan. Ikke vann i støyende fester, bryllup eller jubileer i restauranten, bedre permisjon med sin bestemor hjemme. Ikke gjør barnet travel dag på arrangementet, vil en eller to nye opplevelser være god nok, la resten av dagen vil vanligvis familie.
   En svært vanlige årsaker til hyppig natt våkner og gråter kan være en spesiell mentalitet av din baby. Snarere er det en veldig emosjonell barn, lett opphisset av nye opplevelser, nye følelser og folk. Hvis det er noen vesentlige hendelser for et dagspass for den vanlige rutinen, så barnet sover gjennom natten, men hvis, si, møte nye venner og mange av dem nahratysya, kan barnet ikke trygt gå å sove og våkne opp og begynner å gråte om natten fra et overskudd av følelser . Selvfølgelig, du kan ikke beskytte barnet fra hele verden, men må tilbringe en rolig kveld, skupayte babyen i badekaret med beroligende urter, la det qlvsin eller baby beroligende te før sengetid. Snakk milde rolig stemme, ikke gråt, og ikke krangle, synge ham en sang og deretter ungen vil sove om natten er mye roligere.
  Hvorfor babyen gråter om natten

   Eldre barn kan våkne opp og gråte om natten på grunn av det faktum at de hadde en dårlig drøm. Barnet er veldig følsom, og noen frykt, skremmende film eller fe tegneserie skurker kan føre til urolig søvn, nedfelt i drømmer, selv om barnet i løpet av dagen er rolig. Finn ut hva som skremte barn og beskytte ham fra dette. Snakk med barnet ditt, forklare at alt dette ikke er sant, det er bare et eventyr i det virkelige liv vil aldri skje. Hvis du ikke kan overvinne frykten for barn, viser en barnepsykolog. Selv om de fleste av disse frykt etter hvert passere.
   På skolen alder barn kan gjøre gråte om natten er noen andre frykter hans liv: det er annerledes nyheter fra Disaster filmer av grusomheter eller misbilligelse av venner. Hele livet er anslått i sine drømmer, og drømmer omfanget av tragedien er mye sterkere enn i det virkelige liv. Barnet kan våkne opp i tårer og kjøre ved hjelp av sengen for mamma og pappa. I dette tilfellet, vil du komme til unnsetning i en samtale med barnet ditt identifisere hans frykt sesjon eller en psykolog.

   Hjelp barnet ditt


   Ikke glem at sunn søvn er nødvendig for barnet, eller at barnet vil i dårlig humør, irritabel, nervøs, uberegnelig. Og dette gjelder for alle aldre. Det er derfor vi ikke bør ignorere urolig natt søvn og gråt, tenker at resultatet bare bli bedre. Fortsett umiddelbart. Jeg kan ikke nekte barnet ditt varm hengivenhet og omsorg. Ikke vær nervøs og ikke zlitsya at barnet ikke gir deg sove om natten, tro meg, det gjør det ikke spesielt og det er mye verre enn deg. Bare hjelpe barnet å finne og sunn søvn.  
  Hvordan er befruktning


   Når det er mulig unnfangelse
   Hvis en kvinne som er i fruktbar alder, sunn og ikke beskyttet, kan befruktning skje i midten av menstruasjonssyklusen (lengde varierer fra 23 til 38 dager), som er ca 13-18 dager, med start fra begynnelsen av menstruasjon.
   Denne såkalte beste dagene å bli gravid, men sent i svangerskapet og tidlig eggløsning i stand til å komme i annenhver dag, men det skjer ofte. I gunstige dager i den kvinnelige reproduktive organer modne egg som kommer fra eggstokken og i omstendighetene godt forberedt til å motta innover mannens sæd og embryo har utviklet. Til inseminasjon var sannsynligvis bør være intens sex. Hvis unnfangelsen ikke skjer innen to år med regelmessig kommunikasjon, er det nødvendig å søke legehjelp for forskning.
   Fysiologi av befruktning
   Etter samleie raskt bevegelige sædceller fra vagina, hvor de umiddelbart faller inn i livmoren - Polo muskulær kroppspæreformet eller oval, som ligger i bekkenregionen i blæren og foran endetarmen. Livmoren består av to deler - den såkalte kropp og hals, og endte munn - langstrakt kanal kobler til den eksterne og interne kvinnelige kjønnsorgan og går inn i skjeden.
   Fra begge sider av livmoren bort egglederne. De møter eggstokkene. Det er bare der og prøver å få "tailed reisende." Dersom en av dem kommer frem til egget og trenge det skje befruktning. Millioner av sperm du har nådd ditt mål omkomme, men bidra til å oppløse kollega kvinnelige reproduktive cellemembranen og øke hastigheten på bevegelsen, danner en slags olje.
  Hvordan er befruktning

   Når egget er befruktet, kan andre sædceller ikke trenge gjennom det mer som et resultat av kjemiske reaksjoner og dannelsen av et beskyttende skall rundt embryoet begynte å dele.
   Noen ganger når du har eggløsning mer enn ett egg slippes. De kan være ytterligere barn, at en gravid i løpet av noen frukter dannet de såkalte raznoyaytsovыh tvillinger. Hvis et befruktet egg eller annen grunn er delt i to eller flere identiske tvillinger kommer nesten eksakte kopier av hverandre.
   Fremover og implantasjon
   Vanligvis oppstår unnfangelse i andre halvdel av egglederen. Nå må embryo utøve sitt hardeste streife pre-natal og post-natal liv - for å flytte fra røret til livmoren.
   Etter befruktning, begynner egget til å dele seg raskt, dreie fra en celle for å angi. Ved slutten av den andre dagen er det haug av celler som bærer trafikk.
   Denne måte til den lille эmbryonchyka kalles i det vitenskapelige miljøet "moruloy" er fra 5 til 6 dager, da det tett festet til den øvre veggen av uterus tynne fibre, der får strøm og overlevelse. Deretter dannet de morkake med navlestreng som vil beskytte barnet mot støt og ubehag alle 9 måneder. Etter at morkaken er frukten av utvekslingen mellom morens kropp og spise.
   Svangerskap utenfor livmoren
   Hvis røret Morul møter noen hindring, for eksempel pigger, kan det sette seg fast der og begynne å vokse. En såkalt ektopisk graviditet er assosiert med store helseproblemer av kvinner.
   Betegnet vekst av embryoet i et rør der, og miljøet her er forskjellig fra det som er i livmoren. Graviditet ikke utvikler og ender i spontanabort eller stor blødning eller brudd av røret, noe som kan føre til dens fullstendig fjerning.
  Hvordan er befruktning

   Kunstig inseminasjon
   Det er objektive og subjektive grunner til at en kvinne hun ikke er i stand til å bli gravid. Blant dem - de fysiologiske mangler, problemer med det endokrine systemet, nervøsitet, tendens til hysteri, mannlig faktor, men som en mor virkelig ønsker. Og her kommer til unnsetning med sine vitenskap fremskritt i Reproduction.
   Når kunstig inseminasjon lege tar 5-6 egg fra eggstokkene til kvinner, og kombinerer dem med sperm donor eller far. Oplodotvorennыy embryo å vokse in vitro i 2-3 uker og deretter implementert ved hjelp av spesialutstyr i kvinnens livmor. Inntil den vordende mor bruker spesielle medisiner for å bidra til å øke endometriet og utvikle "graviditetshormonet" at fosteret kan bosette seg i og døde. Suksessen til denne prosedyren er anslått til 20-30 prosent, så ofte gjentatte forsøk på IVF og ICSI.
   En av funksjonene i kunstig inseminasjon er flerlingesvangerskap. Relatert det for å øke sannsynligheten for at engraftment embryoer, er de plassert flere.
   Kunstig inseminasjon
   Det er en annen mindre produktiv, men mer som en naturlig måte å unnfangelsen, den såkalte kunstig inseminasjon. I sin pre-seed væske samles ved hjelp av en spesiell sprøyte i halsen eller kroppen av livmoren, og pre-valgt den beste sperm rettet å bombe egget. Befruktning og graviditet utvikler forekommer i en av syv tilfelle fordi prosedyren gjentas flere sykluser.
   Det befruktede egg - et naturbarn
   Når unnfangelsen er forbundet ikke bare et egg med sperm, men gener - 23 av 23 fra far og mor. Pant alle arvelige egenskaper ufødte babyen - kroppsbygning, blod, Paul Child Development under graviditet, barndom, gjennom hele livet, avhenger av hvor de kombinerte kromosomer. Derfor, for å si at et barn under 12 uker - bare formere cellene som ikke har noe å gjøre med en person feilaktig. Når befruktning skjedde, ble født en ny mann.
  Яндекс.Метрика