Hvorfor babyen svetter tungt

 Årsakene til barnet svetter mye. Det første du bør ta hensyn - temperaturen i rommet der barnet sover og spiller. Det bør ikke være høyere enn 20 grader. Sengen der barnet sover, bør ikke være for myk og tepper - for varm. Dersom disse vilkårene er oppfylt, da for å finne ut hvorfor barnet svetter tungt, se en lege, årsaken svette i dette tilfellet kan være rakitt, sykdommer i nervesystemet infeksjon.
 Hvorfor svetter tungt når barnet sover?

 Den første grunnen: baby varm. Foreldre ofte frykter at barnet er kald og prøver å kle ham varmt, spesielt under søvn. Barn under ett år ofte drømmer kaste teppe. Derfor kan vi ikke dekke alle hans teppe. Sette babyen som kler seg. Hvis du ikke er visse klær kalde, så kaldt og ikke barnets. Men husk at barnet oppfatter temperaturen justeres med 1 grad enn voksne. Derfor, hvis du er bekymret for hvorfor barnet svetter tungt når våken, sette den i enklere klær og ikke dekket med et teppe.
 Hvorfor svetter mye Leder av barn?
 Leder av barnet, spesielt et barn, ofte svette mens de spiser. Årsaken til dette kan være for enkle - for varm grøt hvis barnet er flaske-matet. Dersom barnet er amming, og da svetter han kanskje det er varmt. Prøv å kle barnet i naturlige stoffer inneholder ingen syntetiske stoffer. Og spørsmålet om hvorfor sterkt svetter leder for et barn kan ikke lenger forekomme.
 Hvorfor føtter svette mye i et barn?
 Kanskje barnet er for trange sko eller veldig varmt, kanskje - dårlig kvalitet. Prøv å holde et barns sko var bare naturlige materialer og unngå gummi fottøy.
 Årsakene til at et barn blir svett tungt, hodesvette hvorfor barnet hvorfor barnet føtter svetter mye, kan bli funnet i veien for livet. Et barn kan være altfor aktiv, kan også raskt økende vekt, lider alvorlig angst, trøtthet, søvnmangel.
 Hvis alle disse grunner i deres barn ser du ikke, å grunnen til at barnet svetter, se på mulige sykdommer. I dette tilfellet, bør du oppsøke lege.  
Cal formel for babyer
 Sykdom barn, ledsaget av sterk varme, den virkelige testen for de pårørende. Takket være moderne medisiner, er det dusinvis av måter å bekjempe hypertermi, men ofte er de ikke i vesentlig grad påvirker temperaturen på pasienten kid.
 Det kommer da til unnsetning foreldre for barn lytisk blanding, utarbeidet av klassisk oppskrift.
 Sammensetningen av blandingen
 Injeksjon løsning forberedt fra 50% dipyrone, reduserer temperaturen og reduserer smerte hos barn.
 Det tilsettes 1% difenhydramin, har anti-allergisk og beroligende effekt, og i tillegg, øker effekten av smertestillende medikamenter. Noen ganger, hvis barnet er for lite eller har kontraindikasjoner til å motta denne antihistamin komponent eller erstatte Tavegil suprastin som gir tilsvarende ytelse.
 Den tredje bestanddel - papaverin-hydroklorid (01%). Dette stoffet har en aktiv krampeløsende effekt, forbedrer blodsirkulasjonen og utvide blodårene, blant annet cerebral og hud. Dermed kroppsvarme øker og temperaturen synker mye raskere.
 Når blandingen anvendes?
 Bruken av lytisk miks for barna begrunnet i følgende tilfeller:
 - Temperatur over 385 °, noe som gjør det umulig å få ned medikament ibuprofen eller paracetamol;
 - Åndedretts viral sykdom (influensa), noe som gir en historie med høy feber;
 - Oppkast, alvorlig gråt, bevisstløshet, noe som gjør umulig stoffet internt.
 Making injeksjon av stoffet, ikke glem om reglene for antiseptiske midler under prosedyren. Husk at feil gjort injeksjon kan føre til bløtvev og pussdannelse på byllen.
 Dosering
 De fleste foreldre som bruker en blanding først, oppstår spørsmålet: hvor mange medikamenter bør gis til pasienten. Dosering for barn må følge veldig nøye, fordi det avhenger babyen helse. Den mest optimale og begrunnet denne formelen er dose: 01 ml for hvert år av livet. At år gammel gutt nok til 01 ml Dersom barnet er 2 år, henholdsvis doseøkning til 02 og 3 år til 03 ml Alle komponentene er blandet i samme sprøyte og administreres intramuskulært.
 Kan jeg søke lytisk blanding inne?
 Noen ganger, hvis det ikke er noen mulighet til å få et skudd, oppstår spørsmålet: kan vi bare ha en blanding? I prinsippet er denne metode ikke mottar forbudt, selv om virkningen av medikamentet på samme tid ikke er så sterk, og effekten kommer senere enn intramuskulær injeksjon.
 Det bør være oppmerksom på at å ta muntlig dipyrone Barn under 8 år ikke er anbefalt på grunn av den høye risikoen for irritasjon av mage-tarmkanalen.
 I dag er det et stort utvalg av ulike medikamenter for å redusere temperaturen ment for oral eller rektal administrasjon. Svikt injeksjon er bedre å velge en av dem og ikke risikere helsen til barnet.
 Kontraindikasjon
 Lytisk blanding er forbudt å gå inn i følgende tilfeller:
 1. Hvis det siste 4-6 timer barnet tar febernedsettende legemidler basert på dipyrone.
 2. I tilfelle av alvorlige smerter i bukhinnen av babyen. Høy feber og smerter i dette tilfellet kan være symptomer på blindtarmbetennelse og smertestillende som er en del av miksen, prytupy smerte og vanskelig å diagnostisere.
 3. Hvis en allergisk reaksjon overfor noen av ingrediensene.
 4. Hvis ingen barn 6 måneder.
 I noen måte, er lytisk blanding anses som en ekstrem måte å få ned høy temperatur. Derfor er det ikke anbefalt å bruke den før poprobovanы ingen andre mindre radikale antipyretika.
 For å være i en kritisk situasjon klar for umiddelbar avgjørende tiltak, er foreldrene til et lite barn alltid anbefalt å ha en medisinskapet engangssprøyte og ampulle med komponentene i blandingen. Regelmessig, omtrent en gang hvert halvår, sjekke utløpsdatoen på ubrukte legemidler og erstatte dem med nye. La din medisin du aldri trenger, og dine barn vil alltid være sunn.
 Forsiktig Denne artikkelen er skrevet for pedagogiske formål. Må Enig bruk av narkotika med legen din!  
Hvordan å lage mat squash for de første matvarene?
 Dannelse av nye preferansene til barnet begynner med en introduksjon til kosthold squash. At engasjementet har tjent denne vegetabilske barneleger, på grunn av sin hypoallerhennosti sammenlignes med de i grønne epler. Balanserte andeler av fett og vann, en liten fraksjon av grove plantefibre fremme god fordøyelighet: et barns vanlig stol.
 I motsetning til de pårørende gresskar, squash inneholder ingen unødvendige sukker barn - de negativt påvirke slimhinnen i magesekken, bukspyttkjertelen. Starter med grønnsakspuré i fremtiden vil være lettere å gå til frukt, ikke det motsatte. Rik på vitamin kompleks bidrar til naturlig slå fysiologiske anemi som oppstår hos barn under ett år.
 Ideelt, grønnsaker dyrket i hagen kjent, men kjøpte i markedet ryddet soaking. Lang lagring katastrofalt raskt mister næringsstoffer. Winter squash tvil i deres miljøsikkerhet - kjøpe grønnsaker, opp til 20 cm. Du kan forhånds forberede matvarer før frysing brikker i sommer, mineralsalter og vitaminer perfekt bevart. Cook zucchini til matvarer bør ikke rozmorozhuyuchy.
 Hvordan å lage mat squash for de første matvarene?
 Bruk ferdige mashed truende tilstedeværelse der stivelse som fortykningsmiddel. Dette gjorde komponentstandarder, men det kan bidra til å sette overvektig gutt. Forberede saus selv er enkel.
 1. Velg en mellomstor grønnsaker uten skader, riper, bulker, umoden bedre - de er bedre og sunnere. Tenke nøye, under rennende vann uten såpe - det dårlig vasket bort fra overflaten. Klar, fjern kjernen. Hvis zucchini kjøpt i en butikk, kan du holde dem skåret på langs i kaldt vann i to timer.
 2. I en kjele koke filtrert eller kjøpt "barn" vann. Skiver og terninger zucchini kuber satt i kokende vann, så bedre bevart vitaminer. Den skal dekke grønnsakene lett. Fra det øyeblikk av kokende kokk i 10-15 minutter.
 3. Fyll grønnsaker bør være riktig hogge, fortrinnsvis i en blender eller gni gjennom en sil plast baby. Erfarne barneleger anbefaler fortynne den resulterende masse mors melk - smak og lukt nye matvarer til babyen vil bli kjente nyanser. Du kan bruke en blanding av melk eller vann der kokte grønnsaker. Gradvis redusere mengden melk og babyen blir vant til smaken av zucchini.
 Squash puré for baby - triks
 1. Den første single-komponent må være most. Legge til squash blomkål, brokkoli, risikerer du står overfor en situasjon hvor det var å bestemme den skyldige matallergi er vanskelig.
 2. Ingen salt ikke er bortskjemt med sivilisasjonen babyen uvitende om sin eksistens og ellers oppfatter smaken av mat, vurdere sin naturlighet. Legg vegetabilsk olje, en måned fra startfôring.
 3. Nødvendig gradvis, begynner å puré 5/1 teskje, og bringer til 50 g på en uke og en halv. For å gjøre tallet puré 150 g, ikke mer.
 4. squash puré tilbudet barnet sulten - før amming eller formel. Den beste tiden - den andre fôring: 9-11 am.
 Dette produktet er ikke bevart, en halv time senere var han uegnet for barnet. I tilfelle av negative symptomer: rødhet i huden, oppblåsthet, diaré - du kan stoppe og matvarer. Du kan ikke starte fast føde hvis barnet er syk, og for de tre og tre dager etter vaksinering.
 Vel tyngende og bruk apparatet: Cooking zucchini dampet enda bedre beholde verdifulle næringsstoffer og vitaminer. Fremfor alt, barnet likte den nye maten hvis det kategorisk nekter, ikke insistere og prøv igjen om noen dager.  
Яндекс.Метрика