Hvorfor barnet snorker i søvne?For folk flest, er snorking forbundet med en uheldig fenomen som bare forstyrrer søvnen. Men det er når snorking voksen. Barn snorking heller en bekymring enn ergrelse. Hvorfor barnet snorker i søvne? Farlige barnesnorking? Hvordan å lindre snorking babyen?
Barnet snorker om natten, eller bekymre deg?
Søvn er viktig for helse og normal utvikling av barnet. Derfor har hans organisasjon gitt behørig oppmerksomhet. Hvis du frata et barn av denne viktige livsprosessen, helseproblemer gitt. Kom til sengen, se på hennes baby.
Hans drøm er å være rolig, pust - jevn, rolig og rytmisk. Svikt i pust, pohropuvannya, plystring og posopuvannya ikke være uten tilsyn. Hvis snorking gjentas fra natt til natt, se en lege.
Det faktum at snorking er et resultat av innsnevring av luftveiene eller forstyrrelser i det sentrale regulering av respirasjon. Barne snorkere hele natten kjemper for en sjanse til å puste. Naturligvis, etter en slik søvn kroppen hans vymotuyetsya og sliten.
En hyppige stopp puste under snorking kan føre til oksygenmangel. Og dette er hypoksi. Resultatet - svakhet, mangel på interesse i miljøet, blekhet, mottakelighet for infeksjoner, angst og langsom utvikling.
Snorking: årsaker og behandling
Snorking i et barn kan oppleve følgende grunner:
1) forkjølelse.
Den vanligste årsaken til å holde barna. Fordi kald nese prippen. Så, puste gjennom nesen vanskelig.
Hva gjør jeg?
Behandle barnet mot kulde. Konvensjonell nesedråper for å hjelpe bli kvitt snorking. Denne perioden er ofte viktig å ventilere rommet babyen og gjøre våt rengjøring. Siden overdreven tørrhet i inneluft påvirker prosessen med utvinning. I tillegg kan munnstykket være utformet tørr skorpe. Hva ytterligere kompliserer puste.
2) Adenoids.
Disse små nasofaryngeale mandlene er utformet for å beskytte kroppen på babyen fra virus og infeksjoner. Når et barn zastudzhuyetsya, adenoids prøver å stoppe utbredt sykdom. På grunn av de hyppige forkjølelser nasofaryngeale mandlene bli betent og vokse. Som et resultat av dette er vanskelig, ofte tett nese barnets pusting, hoste vises, snorking.
Hva gjør jeg?
Søke råd hos en otolaryngologist. Avhengig av størrelsen på adenoids kan tildeles eller medikamentell behandling (med første grad) eller kirurgi (andre og tredje trinn).
3) anatomiske funksjoner.
Denne patologi i strukturen av neseskillevegg, ansikts bein i skallen, gane og andre gardiner. Av denne grunn, barnet snorker fra de tidlige dagene av sitt liv. Og for medfødte anomalier foreldre lærer vanligvis umiddelbart.
Hva gjør jeg?
I de fleste tilfeller er det viktigste utgangs kirurgi.
4) Allergi.
En allergisk reaksjon er ofte ledsaget av hevelse av nese og tett nese. Som et resultat av muligheten for fritt å puste gjennom nesen er begrenset. Barnet har til å åpne munnen for å puste.
Hva gjør jeg?
Søk medisinsk allergolog for råd. Kjenne allergen kan ta vare på fjerning sin.
5) søvnapné syndrom.
Dette bråstopp puste under søvn. Pustepauser i løpet av ti sekunder - livstruende tilstand. Nivået av oksygen i kroppen avtar. Å re-starte puste, bør barnet våkner opp for en kort periode. Og så et par ganger i løpet av en natt. Risikofaktorer for forekomst av apné inkluderer:
rygg skade;
lunge- eller hjertesykdom;
vektig;
forstørrede mandler;
hjerneskade.
Hva gjør jeg?
Behandlingen avhenger av årsaken til sykdommen. Hvis det er unormalt av de øvre luftveiene, legen vil bli tilbudt kirurgi. Ved sykdommer i øvre luftveier - medisinering, fysioterapi.
Kur for Snorking
I dag er det mer enn ett rusmiddel snorking. Denne pillen, spray, og mer. Det bør gi dem et lite barn kunne løse en lege. Og i sentrum for effektiv behandling av snorking er den korrekte definisjonen av grunn. Hvis snorking er assosiert med nesetetthet gutt, så han trenger å dryppe nesen.
Velprøvde saltvann spray fukte neseslimhinnen. Myke opp slimete og bidra til å hindre snorking og tindved olje. Zakapayte én dråpe i hvert nesebor - og barnet vil sove godt.
Hvis årsaken til snorking barnets anatomiske abnormiteter i øvre luftveier, vil ingen dråper ikke hjelpe. I denne situasjonen, har du et kurs i behandling foreskrevet av legen din, eller riktig patologi kirurgisk.
Ved behandling av snorking er gitt for noen av søvn. Det ventilasjon, våt rengjøring før sengetid, ortopedisk pute for babyen, tilsvarende vekst.
Så, fra det lille mennesket er snorking og hva du skal gjøre?
forkjølelse og øke adenoids (kald sår kur eller fjerne mandlene);
allergi (allergenet oppdage og begrense kontakt med ham);
sove (om mulig fjerne årsaken);
medfødt eller ervervet anatomisk patologi (korrigere kirurgisk).
Hvorfor kan ikke løfte hendene opp gravid?Når jeg hadde sitt første barn, min bestemor var fortsatt i live. Hvor mange advarsler jeg har hørt fra hennes lepper! Dette kan ikke gjøres, og det er ikke anbefalt. Det var min bestemor fortalte meg at du ikke kan henge gravid undertøy. Spesielt er det forbudt å passere under tauet og løfte hendene. Jeg ærlig oppfylt denne rekkefølgen.
Og folk trodde på reservasjonen, var jeg bare på hånden. Og hva om virkeligheten? Faktisk vordende mor ikke er anbefalt å henge tøyet? Hvorfor kan ikke løfte hendene opp gravid?
Farlig for mor håndsopprekning
Hvorfor kan ikke løfte hendene i svangerskapet? På dette punktet, er det flere ting:
1) Hvis den vordende mor ofte heve hendene opp og være i en vanskelig posisjon i lang tid, blir barnet forvirret i navlestrengen.
Denne situasjonen kan ofte høre fra den eldre generasjonen. Og det var i antikken. Folk har ikke anstendige arbeids- og levevilkår. Kvinner utfører tungt arbeid rundt huset. Tenk, hvor vanskelig det er å vaske teppe eller matte, og deretter, fortsatt våt, henge den til tørk. Under svangerskapet, var det nødvendig å liksom beskytte kvinner fra slik aktivitet. Her er deres mor, bestemor svigermor og helte reservasjoner.
Denne klausulen har ikke funnet bevis i medisinsk praksis. Leger nekter ubehagelig forholdet mellom hendene og innpakket ledning. Det er en myte, overtro.
Navlestreng sammenfiltring kan oppstå med overdreven aktivitet av barnet i mors liv. Vanligvis er mulig misbruk hvis navlestrengen er lengre enn gjennomsnittet. Hvorfor er ikke kjent. Derfor er det ikke kjent for å forhindre sammenfiltring baby.
2) Kontinuerlig stå stille med hendene opp, livmor blodsirkulasjonen.
Men advarselen er bekreftet av medisinsk vitenskap. Nedsatt blodgjennomstrømning i livmoren truende fosterhypoksi. Et farlig mangel på oksygen for barnet:
bremset fysisk utvikling;
risikoen for psykiske og kognitive avvik i fremtiden;
bare født baby sakte tilpasser seg sitt nye miljø;
med mulig spontanaborter og premature fødsler.
Likevel hvorfor ikke heve hendene opp gravid?
3) Løft hendene opp blodsirkulasjonen i hjernen hos moren.
Som et resultat, kan det miste bevisstheten og fall. Dersom det være ingen, kan den gravide kvinnen skade seg selv og barnet.
4) Dersom det etter de tretti-ukers lange løftearmene opp, øker det risikoen for prematur fødsel.
Det faktum at en slik pinlig situasjon kan provosere vannavgang. Dette fører til fødselen. Beremenushechky, perenashyvayuschye babyen ofte utsette seg for en slik belastning å forårsake naturlig fødsel, ikke liggende på et drypp. For eksempel, klatre eller henge gardiner tyll. Umiddelbart etter dette lekser inn på fødeavdelingen.
Kan gravide løfte hendene opp?
Leger anbefaler ikke å gjøre det etter at den tretti svangerskapsuke. Grunner som nevnt ovenfor, risikoen for foster hypoksi, besvimelse kvinner og for tidlig fødsel.
På den annen side, helt unngå lekser med håndsopprekning er nødvendig. Hvis graviditet fortsetter som normalt, er det ingen fare for spontan abort, er normal morkake, er fosterstilling korrekt, deretter en liten last helt akseptabelt. En kvinne kan også gjøre øvelser, passende til deres situasjon, henge klær. Bevegelsene av dynamisk fordi blod stagnasjon ikke er truet.
Spesielle øvelser for gravide kvinner, i kontrast, forbedrer hjerte, stimulerer blodsirkulasjonen: barnet i tid får de nødvendige næringsstoffer og oksygen. Og når frykten av visse øvelser kan føre til komplikasjoner.
Hev du leverer det eller ikke, spør din gynekolog. Bare han vet alle særegenheter av svangerskapet. Legen vil gi ekspertråd om emnet.
Analysere alle de ovennevnte, kan vi konkludere med at dersom graviditeten fortsetter som normalt, uten komplikasjoner, men kvinnen liggende på sofaen og gjøre ingenting, deretter en enkel håndsopprekning går for det overdreven belastning. Og for å gjøre så det bør ikke være, fordi det kan være problemer.  
Kvinners lykke med hendene eller hvordan du slår en mann
 Hei lesere VseTut nettstedet. Jeg ønsker å fortelle deg en historie som du kan telle fiksjon. Jeg vil veldig godt tenkt natknys den et sted på internett, men hovedpersonene i den er medlemmer av min familie.
 Min mann - en stor familiemann og en god mann. Jeg giftet meg med ham ikke for kjærligheten, men ganske tidlig - i 18 år. Han selv er ikke mye eldre enn meg bare 2 år. Over ti års ekteskap var krangel og avskjed, men vi kom alltid tilbake til hverandre, hver krangel endte i en våpenhvile, gjensidig unnskyldninger og tilståelser som individuelt kan vi ikke leve. En perfekt ekteskap, sier du? Kanskje bare lage barn ikke gikk Legene trakk på skuldrene.
 Men kanskje litt kraft hadde medlidenhet med vår familie sudenыshkom, 30 år gammel ble jeg gravid. Mannen hadde på seg mine hender, og da han fikk vite at vi forventer å tvillinger, en gutt og en jente, og var absolutt overalt med meg. Jeg vil ikke snakke om vanskelighetene "delikat" situasjon med tvillinger, særlig ettersom svangerskapet fant sted langt fra glatt.

 Likevel kom frem i lyset et par vakre sunne barn, og jeg endelig trodde på at vi har en ekte, fullverdig familie. Spesielt under min graviditet mann forlot den gamle jobben, organisert sin egen virksomhet, og det var en anstendig make en bærekraftig fortjeneste.

Kvinners lykke med hendene eller hvordan du slår en mann


 Vi levde som dette, ikke sørger fem år. Men det virker som altfor mange mennesker til å roe andres lykke ikke. Plutselig øyeblikket da hennes mann jeg bare ikke gjenkjenner. Det synes som om en uke siden var en innfødt person, jeg har betalt oppmerksomhet, hjalp på alle måter, og plutselig
 Som en fremmed. For meg, ikke ser ut som om dråper mening, liksom gjennom meg som et vakuum. Ikke som forsiktig søke en gang, så selv navnet ikke kalles! Kids-plan, ser det begynte å bekymre meg, og hvordan? Barn i far spurte hva som skjedde, og han har ett svar, som i sår - alt er vel, alt er vel. Vel, her er der det er "godt"?!
 Jeg prøvde å snakke med ham - både gode og dårlige Vel ikke forvise meg det? Spesielt etter den måneden det livet han gikk der, til hvem - Jeg vet ikke. Ikke på gaten er klart - folk han sikret et rom på et hotell eller fjernet, eller "skjermet" sitt slag
 Den eneste gleden var at barn ikke glemt. Selv om det fortsatte å ignorere meg, snakket med min familie, venner, kjærester og gått gjennom dem penger og gaver til barn. Dette handler om meg - ikke et ord, som om han hadde en sønn og datter fra luften tok samtalene blir ikke besvart, prøver å snakke tilfeldig (ikke tilfeldig) møtet også, som vegg erter.
 Langvarig denne forvirring om seks måneder, deretter verre - han og barna ble gradvis glemt, og den offisielle barnebidrag jeg hadde ikke sendt inn, som fortsatt håpet å slå mannen og far barn. Desperat etter å snakke direkte med sin elsker, begynte å se forskjellige øyenstikkere, synske. Men minst noen som kunne hjelpe meg! Hjelpere er, og til beste for dem
 De mest effektive resultater når et forsøk på å "podpoyt-feed" hans elskede var dette synet av ham at jeg hadde en følelse av at sjelen gikk fem. Ja, han endelig så på meg som blir opplyst, men det var ikke hans øyne! Uskarpt noen gjørmete Merkelig, i et ord.
 Med synske er ikke den beste situasjonen ut. En trenger personlig ting, andre - fotografering, selvfølgelig, i hvert tilfelle ledsaget av en betydelig sum penger. Og ett resultat - hvis mannen erstattet. Ikke gå til kontakten, og deretter "podpayvanyy-podkarmlyvanyy" generelt nekter noe til meg, til og med bilder av barn på morgenen barnehage kastet som sagt våre felles venner.
 Generelt, gledesløs neste seks månedene har gått, barna gikk på skolen, de knapt har samlet og fast overbevist om at det var på tide å forlate, fordi babyer vokser bezottsovschynamy bor i noen av hans far, som de siste månedene har ingen hørsel, ingen ånd. Men det er som jeg er, men fortsatt godt bevart, men med to barn trenger? Det er riktig, ingen
 Omtrent trodde jeg besøkt hver kveld når barna gikk til sengs. Dag bryr seg, bryr seg for likevel klarte å skjule tristhet et sted langt borte i kveld og om natten - gjorde forrige gang jeg bestemte meg for å søke, kan noen være i stand til å hjelpe. Selv om det ikke forventet, ærlig, det ville være en god dommer. Og jeg kom over nettsiden til en Evhlevskoy Fatima. Jeg har å si - dette området jeg kom ikke fanget. Og som om han ikke er særlig forskjellig fra de dusinvis av andre sett meg tidligere
 Men jeg så på henne bilde og hun ga meg noen pålitelig. En vakker kvinne, en virkelig utstråler selvtillit For en kontrast til meg på den tiden. Besluttet skrev.
 Laid hele situasjonen fra begynnelse til slutt (som nå), Fatima spurte noen flere spørsmål og et digitalt fotografi av sin mann. Sendte henne epost skutt to år siden, ble svaret rådet til å vente litt, og mange gode ord for støtte, som jeg manglet.
 En uke gikk utfallet var, men Fatima forble i kontakt, ikke avbrutt kontakt. Forklarte at alt tar tid og ingenting blir gjort umiddelbart. Det tok noen dager tilbake og mann!
 Ikke for å si at vårt møte ble holdt enkelt. Ærlig talt, før Fatima ikke forklare meg den sanne betydningen av hva som skjer, at min mann bare blakk, og førte ham uten hans samtykke, var jeg fast overbevist om behovet for skilsmisse under noen omstendigheter, selv om han kommer tilbake. Men jeg så i øynene til folk lider og vi smeltet sammen i seks måneder. Jeg har en kjærlig og elskede mann og barn - en far.
 Jeg er glad for at Yevhlevska Fatima var ikke bare sympatisk person, men også en ekte tryllekunstner, profesjonell, snarere enn vanlig sjarlatan, som er viktig bare penger.  
Яндекс.Метрика