Hvorfor zryhuye brystet baby etter fôring

 Aktiv barnet spiser mamma glad for at babyen få vekt, men at hyppige oppstøt omsorg.
 Unge mødre lurer på hvorfor zryhuye brystet baby etter fôring.

 Det er flere grunner. Hver mor prøver å mate babyen sin fra magen, og han er glad for å prøve. Som et resultat av barnet seg. Hvis væskemengden overskrider magen, er det en naturlig frigjøring legemet av overskytende mat. I tillegg er de fysiologiske funksjoner av strukturen i spiserøret hos barn antyder muligheten for oppgulp.
 Årsaken oppstøt kan tjene som en kollisjonspute. Barnet ivrig nok mat, samtidig som de fanger i luften. Oppstøt kan føre til en dramatisk endring i posisjonen av babyen eller stram Svøping. Men det er trygge grunner til at alder er. Og barnet ikke føler ubehag, humør og adferd endres ikke. Det viktigste er at vekten ikke reduseres, men snarere er vedlagt.
 Men hvis barnet opplever ubehag eller smerte, så du trenger å se en lege, hvorfor zryhuye brystet baby etter fôring. Det kan være skjult mest alvorlige problemer som er forårsaket av forstyrrelser i mage-tarmkanalen. Det er flere symptomer som bør varsle foreldre.
 Først, hvis oppkast oppstår etter hver fôring. Sekund, å spise en reduksjon i vekt. For det tredje, hvis beløpet spyr store massene. Men forrige punkt bedre definere bekymret fordi deres barn helse pleie sin forståelse av verdien spesialist.
 Vi fant ut hvorfor barnet zryhuye brystet etter fôring, nå la oss definere hva som kan gjøres for å hjelpe barnet. I så fall, hvis årsaken er for mye luft, før fôring behov for å sette barnet på magen. Etter noen minutter med fôring hold "kolonne" for å komme ut luftbobler. Når ammingen bør følge barnet riktig fanget brystvorten og aureole.
 Yskusstvennykov antysrыhyvayuschymy kan mate blandinger. Hvis oppstøt vises i den horisontale liggende med mat, kan under madrassen i området ved hodet sette en liten pute eller støtdemper for å løfte barnet. Vi håper at vi har svart på spørsmålet om hvorfor brystet zryhuye baby etter fôring.  
Behandling av bronkitt hos barnSlike sykdommer som bronkitt, spesielt hos barn bør behandles svært alvorlig, ikke la sykdommen gå sin gang og straks begynne behandlingen. Ellers konsekvensene er ikke den mest behagelige, og noen ganger farlige for den generelle helsen til barnet ditt. I bronkitt det er betennelse i slimhinnene i bronkiene. Spesielt akutt sykdom er i barn, og i fremtiden kan det føre til andre like alvorlige sykdommer hvor behandling kan ta lang tid.
Årsaker til bronkitt hos barn
Så er en smittsom bronkitt betennelse i bronkiene. Det er to former av sykdommen - akutte og kroniske. Oftest observert hos barn med akutt bronkitt og andre former, som i de fleste tilfeller utvikler seg som følge av overføring av andre virusinfeksjoner som influensa eller SARS, som barn lider i høst og vinter. Barn betennelse begynner i halsen og sprer seg gradvis dypere, og nådde opp til bronkiene. Den mest berørte første store bronkiene, så fint. Mangel på riktig behandling av influensa eller SARS sykdom er den første grunn til utviklingen av bronkitt hos barn.
En annen årsak er en bakteriell infeksjon som kommer inn i luftveiene med mat eller andre fremmedlegemer. For eksempel når et barn taler under måltidet, er sjansen for at han kunne puste biter av maten deres. Eller, for eksempel, spesielt når små barn trekke leker i deres munn mens noen av dem også enkelte kan komme inn i luftveiene. Selvfølgelig kan og mat, leker og detaljer ut av dem, men infeksjonen bo. Som et resultat begynte barna å utvikle bronkitt, som bør umiddelbart underkastes behandling.
Det er også blandet, utviklet grunn barn bronkitt. Det er i tilfeller der opprinnelig luftveiene virusinfeksjon faller og deretter bakteriell. Denne behandlingen bør ta hensyn til disse faktorene og påvirke både infeksjoner.
En annen grunn for utvikling av bronkitt hos barn er bronkial lesjoner fra irriterende fysiske eller kjemiske faktorer. Mest opptatt av å puste inn giftige gasser eller røyk forurensning. I dette tilfellet, bør behandlingen rettet ikke bare sykdommen, men også for rehabilitering av hele luftveiene.
Også bronkitt spesielt hos barn kan oppstå på grunn av visse allergier. Nylig, leger ofte observert medfødt overfølsomhet for visse allergener, som for eksempel pollen, husholdning kjemisk lukt eller husstøv. Dette påvirker bronkiene, som kan forårsake betennelse dem.
Svært sjelden bronkitt hos barn oppstår på grunn av fødselsskader i luftveiene. Følgelig vil behandling bare utnevne en lege etter å undersøke barnet ditt.
Akutt bronkitt hos barn
Som nevnt, de fleste barn som lider av akutt bronkitt former som påvirker bronkiene noen kaliber og utvikling for korte perioder av gangen. Blant de former for denne sykdommen faktisk skille akutt bronkitt, akutt bronkiolitt og obstruktiv bronkitt, den viktigste grunnen for utseendet som er virusinfeksjoner.
Dersom den faktiske akutt bronkitt er en betennelsessykdom i bronkiene uten bronkial obstruksjon, så obstruktiv bronkitt hun uttalt. En skarp bronkiolitt skiller seg fra de to andre former for lungesvikt, og tilstedeværelsen av et stort antall dribnokulkovyh tungpustethet.
De viktigste symptom på akutt bronkitt faktisk barn feber, feber, varighet som avhenger av den type patogen. Hvis respiratorisk syncytielt parahrypozna eller infeksjon, kan feberen varer fra to til tre dager. Hvis dette mycoplasma eller adenoviral infeksjon, kan det ta mer enn ti dager. I tillegg er et barns første sykdom tørr hoste haunting endelig - en våt og er produktiv. Resept av behandlingen vil avhenge patogenet, så vel som varigheten av bronkitt.
Grunnen til forekomsten av akutt bronkiolitt hos barn er oftest respiratorisk syncytialvirus eller parahryppoznыy, minst - adenovirus, mykroplazmennыy eller Chlamydia virus.
I en typisk situasjon med bronkiolitt feber varer ikke mer enn tre dager. Men hvis den utløsende agent av sykdommen i et barn bli en adenovirus, kan det ta opptil ti dager. Hos barn er svært vanskelig, med klart uttrykt respirasjonssvikt sykdommen: dyspné (blandet eller ekspiratorisk), cyanose nasolabiale trekant takypné. Det er ofte hevelse i brystet. Inhaling og exhaling ledsaget av tungpustethet spredt våt melkopuzыrchatыmy. Deres antall kan endres etter hoste.
Hos barn med akutte luftveissykdommer som er forskjellige fra de første dagene kan utvikle symptomer på obstruktiv bronkitt, som vises før bronkiolitt.
Kronisk bronkitt hos barn
Hovedårsaken til overgangen til kronisk akutt bronkitt er dens behandlingssvikt. Dette skjer ofte hos barn hvis foreldre synes det er normal hoste ikke krever intensivbehandling. De kan drive seg selv som forbedrer tilstanden til barnet, men bare for en stund. Når foreldrene har glemt at deres barn var syke, nedolikovanyy bronkitt avkastning og dermed blir kronisk.
Barn form av kronisk bronkitt er farlig fordi det kan føre til lungebetennelse, som bare kan identifisere lungerøntgenbilde av barnet (ultralyd i dette tilfellet er mindre effektive).
De viktigste symptomene på kronisk bronkitt hos barn er tørr eller nadsadnyy hoste, smerter i brystet, feber, hvesing. Ofte hoste ledsaget av slim som i denne formen av sykdommen kan være husdyrgjødsel.
Funksjoner av behandling av infantile bronkitt
Fokusere vår oppmerksomhet til det faktum at i tilfelle av bronkitt selv er bedre å ikke gjøre. Svært ofte foreldre begynne å behandle bronkitt, og tar den med jevne hoste. Følgelig vil det være ineffektiv og kan føre til ytterligere skade barnet ditt. Derfor må du oppsøke lege som kan finne årsaken til sykdommen og foreskrive den nødvendige behandling. Også tar utnevnelsen av behandling hensyn til barnets alder og varighet av sykdom. For eksempel, ikke alle typer akutt bronkitt hos barn trenger antibiotika.
Selvfølgelig, kan behandling under medisinsk tilsyn foregå i hjemmet. Men utseendet på symptomer som rus, alvorlig pustebesvær, er feber sykehus et must. Ofte det gjelder tilfeller av bronkitt hos barn under tre år.
Hvis du bestemmer deg for å bekjempe bronkitt med antibiotika, må du være ekstremt forsiktig. Dette skyldes det faktum at i tilfelle av alvorlig inflammatorisk sykdom, disse stoffene mister sin effektivitet. Årsaken er at noen ganger skjer avhengighet til antibiotika, og deretter bruke dem lenger tilgjengelig. Du må gi preferanse til andre rusmidler dyrere. Også svært viktig er en omfattende behandling av bronkitt hos barn med bruk av antibiotika og samsvar med spesiell diett og riktig behandling.
Vanligvis barn bronkitt behandling tar to til tre uker. Men dette er sant når behandlingen var betimelig. Spesialistene bekrefte at det siste de må fikse en lengre periode med sykdom, på grunn av dårlig helse av den nye generasjonen. Derfor kan behandling være forsinket mer enn tre uker, og noen ganger måneder eller mer. Har også blitt mer intenst manifesterte symptomene blir sterkere smerter i hjertet, hyppig irritabilitet alvorlighetsgrad.
Avslutningsvis vil jeg legge til at skjuler ofte under dekke av bronkitt helt annen sykdom. Så hvis barnet ditt har blitt diagnostisert med kronisk bronkitt, bør du starte sin undersøkelse og behandling i spesialiserte institusjoner.  
Oppstøt babyen
 Barnet zryhuye Lyden er kjent for foreldre. Hva er det og hvordan du kan hjelpe barnet ditt lette dette er ikke den mest behagelige øyeblikk? Oppkast hos barn kan være forårsaket av organiske sykdommer i mage-tarmkanalen eller ikke forårsaket av det. I det andre tilfellet zryhuvan skille mellom følgende alternativer:
 1. Barnas sedvanlig oppgulp (pga aэrofahyey (svelger luft), mangelfullt utvalgt blanding);
 2. Bakgrunnen for nevropatologiske endringer diskenziyi mage-tarmkanalen, hydrocephalus;
 3. innføring tett mat;
 4. tilbakevendende vedvarende oppstøt (på grunn av umodenhet av mage enzymer);
 5. kirurgisk patologi.
 Hvis du mate babyen begynner å spinne det og har en bekymring, kanskje han og melk svelget luft. Noen barn må bare stoppe på grunn av denne maten, gjør andre ikke stoppe til de som fortsatt ennå ikke fullt drikke all melken. Det er to alternativer for å hjelpe barnet ditt bli kvitt luft. Prøv å holde det "kolonnen" for å legge et hode på skuldrene, og forsiktig stryke ham på ryggen. Hvis dette ikke fungerer, holde babyen tilbake til henne, og forsiktig stryke magen.
 Du kan også prøve å sette barnet i noen sekunder, og deretter re-raise. På slutten av hver fôring bør gi barnet til å kaste opp. Hvis du setter henne i sengen da han otrыhnet, så etter en stund i luften i magen begynner å plage ham. Noen barn er selv fra denne smerten. På den annen side, hvis barnet ditt burps dårlig luft, men han var ikke bekymret for det, kan du holde det i oppreist stilling i flere minutter, og deretter satt i en barneseng. Under fôring, holder babyen som mulig vertikalt.
 Hvis du mate en baby flaske, ikke bruk en smokk med et veldig stort hull. Når ammer barnet, sørg for at det er podabaetsya fanget areola. Hvis et barn burps og han har en dårlig appetitt, for 1 m, 2 måneder - mate ham oftere, ifølge avtagende intervaller mellom feedings og servering. Hos nyfødte og spedbarn, er det sannsynligvis på grunn av umodenhet av lukkemuskelen mellom spiserøret og magesekken.
 Foreldre bør være tålmodig fordi det vil ta minst en annen seks måneder. Det bør umiddelbart oppsøke lege dersom barnet burps fontene som har en brun eller grønnlig fargetone, og hvis det er ledsaget av en hoste, og babyen er ikke økende vekt. I dette tilfellet må du kanskje hjelpe kirurgen eller annen spesialist. Moderne metoder for å håndtere oppgulp: spesialisert mix: "frise" - Holland, "Nutrilon", "Nutritsiya" - Sveits, "Ynfamyl" ("Johnson"). Selskapet "Hipp" produserer "Semolyn" - ris flak med innført komplekse polysakkarider.
 Når sedvanlig raping:
 Korreksjonen er gjort i følgende områder:
 1. Den nøyaktige tllpasnlngskrets rasjonell fôring;
 2. etterlevelse (posisjon under fôring);
 3. Plantevern (fennikel te, te mage "hippier");
 4. enzymer (Mezim forte "), probiotika (" Bifidumbacterin ").
 Hvis vedvarende oppstøt:
 1. behandling av den underliggende sykdommen;
 2. rasjonell fôring;
 3. Reduksjon av mat til 70% i syv dager etterfulgt av en gradvis økning og dele måltider;
 4. spesialiserte fordøyelses korreksjon (blanding);
 5. antireflux medisinering terapi.
 Den mest effektive kombinasjon av blandinger:
 "Frise" - ved å tilsette 30 til 60 ml av blandingen i hver foring. "Semolyn." - 1 t Spoon oppløst i en blanding som vyhodovuyetsya barn. Behandling er utnevnt den første levemåned. Effekten er ventet i fem til syv dager.
 Men før du bruker disse eller andre medisiner bør rådføre deg med din barnelege.
 Svetlana Pessin, barnelege  
Яндекс.Метрика