Hypertensjon hos barn. Behandling av hypertensjonDenne sykdommen kan vanligvis ikke spesielt vanlig hos ungdom.
Hypertensjon kan være en primær(Gjenopprette fra psychotrauma, arvelig natur), ogsekundær(Sykdommer i endokrine kjertler, kronisk inflammatorisk sykdom i nyrene). I noen tilfeller kan det barn som lider av hypertensjon utvikle og kriser.
Normalt blodtrykk(BP) er tallet på barn (aldersrelaterte svingninger), maksimum (systolisk) - 90-130 mm Hg. c. (millimeter kvikksølv) og minimum (diastolisk) - 50-80 mm Hg. c. Diagnostisering av noen form for hypertensjon refererer lege (kardiolog barn bedre). Anatomisk og fysiologisk sykdommens art er den innsnevring (krampe i små arterier, mer presist, veggen av glatt muskulatur.
Klager syke barnLider av hypertensjon avhenger av stadium av sykdommen. I de innledende fasene merket nervøsitet, følelsesmessig ubalanse, det er fremgang og svakhet. Bekymret for hodepine. Øynene hans ofte "fly". Hvis du på dette stadiet sykdommen ikke kan kureres, fortsetter det å vokse klager: hodepine bli mer permanent, følte smerter i nakke, svimmelhet, hodepine kan noen ganger være ledsaget av neseblod. Hvis en ytterligere stadium av sykdommen ikke blir gjennomført intensiv pleie, kan det utvikle hypertensive krise. De er preget av plutselig hodepine, tåkesyn, uklare konturer av objekter, kvalme, oppkast. Og her er det barn trenger øyeblikkelig hjelp.
Organiserer helsetjenester lege.
Sin ankomstforeldre bør sikre barnet rolig, gi nevrotisk (det samme, sier, vendelrot eller motherwort). Før vi kom til legen så snart som mulig plante et barn med ned ned ned. Fjerne en del av klær som komprimerer halsen. Sørg for frisk luft ved å åpne vinduet. Hvis mulig, la barnet oksygen pute. Deretter la barnet å ta halvveis sittende stilling i sengen eller recliner. Varm foten og leggen (varmt fotbad med varmeflaske eller innpakning). I ekstreme tilfeller sette sennep på leggen. Gi pasienten 15-20 dråper Corvalol eller dets analoger, samt en ekstra dose av blodtrykkssenkende medisiner anbefalt av legen din. Før han kom til legen avstå fra fôring.
Tradisjonell medisin i hypertensjon mezhkryzovom Kurset gir verktøy:
♦ aprikoser. Fruktene og deres produkter (fruktdrikker, juice) er både hypotensive og vanndrivende;
♦ druer. Bedrer stoffskiftet, blodsirkulasjonen, senker blodtrykket;
♦ poteter. Få nok bruk bakt potet "i uniform";
♦ rødbeter. Ta bete juice og honning (1 glass), bland, drikke 1 ss. skje 3-4 ganger om dagen før måltider;
♦ selleri (gammel oppskrift). Gamle healere anbefaler hypertensjon spise røttene av selleri i 3 dager;
♦ urtete. Oppskrift bedre måte med hodepine: Ta en god brygg av svart og grønn te, og legger et snev av mynte der. Drikk en kopp. Og hodepine er svekket. Merk: Hvis te ikke reduserer, men snarere øker blodtrykket, refrenget av denne oppskriften;
♦ cider eddik. Drikk to h Spoon av dette produktet i et glass vann to ganger daglig i 2-3 måneder.;
♦ agurker. Viser overflødig vann fra kroppen og redusere blodtrykket;
♦ bønner. Nyttig rett av bønner for pasienter med høyt blodtrykk;
♦ aske. Nyttig frisk frukt;
♦ rips. Klargjør infusjon av 50 g tørkede blader i 1 liter kokende vann i 4 timer i en lukket beholder. Ta ½ kopp 3 ganger om dagen.  
Anfall. Barnet har anfall liker å hjelpe henne?Kramper i leggen- En felles klage av både voksne og barn. Hos små barn anfall oppstår ofte på varierende luftveisinfeksjon med feber over 38 ° C. Hvis det kan oppstå slike symptomer og beslag (kalt febril). Tendens til slike ubehagelige symptomer forklart funksjoner i hjernen, økt følsomhet for hypoksi og metabolsk ustabilitet. Og jo yngre barnet er, desto mer kraftig uttalt disse funksjonene.

Når en baby utvikle slike anfall,
 foreldre vanligvis tapt og raskt ta ham opp, så ikke vær! Umiddelbart knepper pyjamas eller andre klær på det, slappe av tyggegummi, åpne et vindu eller vindu (hvis ikke kaldt ute).
Selvfølgelig, under kramper stoppe og barnet gjennom en bit av tid til å sove. Men hvis for 5-7 minutter anfall ikke stoppe, kaller "ambulanse." Og etter en stund bringe barnet til konsultasjon, spesielt til otolaryngologist å utelukke infeksjon rotonosohlotky som kronisk betennelse i mandlene. Også rådføre deg med barn neuropsychiatrist kanskje trenger hans hjelp.

Hva anbefales å gjøre før ankomsten av legen?

I noe tilfelle ikke gi barnet antibiotika bør heller ikke gi febernedsettende som Amidopyrine, som i seg selv, spesielt i høye doser kan utløse anfall. Bedre obiyditsya fysiske metoder, slik som snyltende kjølig bryst, hender. Gjør et kaldt omslag på pannen. Ikke vkutuyte barn, men heller for å utvide den, og deretter raskt gå til apoteket for febernedsettende medisiner foreskrevet av legen din.
Ungdom anfallene ikke er så sjelden oppstår når bading, spesielt i kaldt vann. Risikoen for slike anfall er for barnet mens bading i elva. Og fremfor alle disse kramper i leggen er. De er ganske uttalt og levere en svært ubehagelig opplevelse.
➨ Ikke få panikk snarere noe skarpt stikk muskel (pin, nål, etc.) eller, hvis ikke, yaknayduzhche uschypnit barn gastrocnemius muskelen. Jeg ringe noen for å få hjelp.
Eksperter og healere gi slike råd i kramper.
Før du går til sengs, massere leggmusklene, spesielt kalv. Trekk deg selv tær (som for øvrig anbefales å gjøres i elva, sjø), og deretter massere disse musklene. Disse vil hjelpe i tilfelle av en domstol i hjemmet, på gata.
Og legg merke til følgende oppskrift på retten:
♦ kamille. Fyll den med kaldt vann og kok i en godt forseglet beholder i 10 minutter. Dette verktøyet skal brukes i badet. For full bad - 500 ml for halvparten - 250 ml for sitte - 150 ml og fot - 100 ml;
♦ sitron. Morgen og kveld, frisk sitronsaft å smøre fotsålene. Ingenting tørk. Bruk sokker og sko bare etter juice tørker på sålene. Løpet av behandlingen - ikke mer enn 2 uker;
♦ lilje. Bruk følgende sammensetning: 2 ss. skjeer pærer, blomsterblader og blader sette mot 150 g solsikke eller olivenolje i solen i 3 uker. Bruk som en ekstern agent;
♦ kork fra vin. Korker fra vinflasker tredd på en tråd. Å sette et halskjede fra Cork til egg eller andre muskelkrampe gjenopprette. Vanligvis, etter en kort periode går krampe.  
Solstikk. Tegn på solstikk. Hvordan hjelpe barnet ditt med solstikk?Vi alle elsker solfylte dager er, og mange av oss, inkludert barn, liker å sole seg i solen, soling. Men ikke alle av oss kjenner som, spesielt barn. Derav de negative konsekvenser.
Våren våre organer, spesielt barn, er ennå ikke klar for adopsjon sjokk doser av ultrafiolett stråling, så sørg for lys hud lesjoner på den tiden, og enda mer - den enkleste sommer. Og foreldre bør fast lære at du ikke kan gi barnet den "nåde" for solen.
Selvfølgelig er nyttig ultrafiolett stråling, vi føler at, basking i solen, er det ikke bare varmer oss - vi utvide blodårene, bedrer helsen, øker humør, så ingen barn produsert vitamin D. Men til fordel for mannen heller ligge rundt 20 minutter i solen . Når siste lenger soling, hudproblemer, spesielt barn nesten garantert.
➨ Huden er rød, sår, kløende, dekket med blemmer, begynner å "skrelle". Hvis startet svimmelhet, feber, så kroppen "forgiftet" av solen. Og barnet trenger umiddelbar hjelp.
Hvis dette skjer, plassere barnet i en kjølig dusj. Du kan fukte hele kroppen svakt rosa oppløsning av kaliumpermanganat. Og ikke bære barnet ditt før det er tørt. Eller bedre å salve en spesiell krem ​​hud "after sun". Hvis det ikke er for hånden, som passer perfekt gamle velprøvde verktøy - prostokvasha, yoghurt, rømme.
I de neste 2-3 dagene barnet blir nødt til å helt unngå eksponering for solen. La ungen leker med noe i skyggen under en paraply.
Solstikk primært manifestert av hodepine og hode lunger, støy i ørene, svakhet, kvalme, svimmelhet og tørst. Alvorlige tilfeller kan utvikle besvimelse. Her er trenger øyeblikkelig hjelp.
Plassere barnet offeret i skyggen, løsne nakke og bryst fra klær som komprimerer, legg kalde kompresser på hode, nakke og bryst området. Hvis offeret er ved bevissthet, så det bør drikke kalde drikker, noen beste mineralvann. Hvis du mister bevisstheten og på pustestans vil gjennomføre HLR (og kastet ikke bort tiden, kaller "ambulanse").

Tradisjonell medisin i utviklingen av solenergi dermatitt anbefaler følgende måte:

♦ kastanje hest. Den knust til pulver hans frukt blandet med vaselin eller usaltet smør i en 1: 4 og smøre de berørte områdene av kroppen;
♦ gulrøtter. Den knust i mush røtter brukes til kremer og komprimerer;
♦ vannmelon, agurk. Forberede lotion med et likt antall vannmelon og agurk juice. Brukes for sliping brent områder 4-5 ganger om dagen;
♦ kål. Later surkål satt på solen forurenset sted i 15-20 minutter. Deretter vaske de berørte områder med kaldt vann;
♦ poteter. Kashka fra poteter eller potetsaft påført som en kompress til de brente områder av kroppen. Bandasje for å holde 15 - 20 minutter, og deretter bytte til den nye;
♦ tomat. Nyttig maske med tomatjuice.  
Яндекс.Метрика